eitaa logo
حرم
2.7هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
6.8هزار ویدیو
651 فایل
❤﷽❤️ 💚کانال حرم 🎀دلیلی برای حال خوب معنوی شما🎀 @haram110 ✅️لینک کانال جذاب حرم https://eitaa.com/joinchat/2765357057Cd81688d018 👨‍💻ارتباط با ادمین @haram1
مشاهده در ایتا
دانلود
* 💞﷽💞 ❣هوالمحبوب... ♦️ ♦️ ♦️نذر چهل روزه همه رو ندید رد می کردم ... یکی از اساتید کلی باهام صحبت کرد تا بالاخره راضی شدم حداقل ببینم شون حق داشت زمان زیادی می گذشت شاید امیرحسینم ازدواج کرده بود و یه گوشه سرش به زندگی گرم بود ... اون که خبر نداشت، من این همه راه رو دنبالش اومده بودم ... رفتم حرم و توسل کردم چهل روز، روزه گرفتم هر چند دلم چیز دیگه ای می گفت اما از آقا خواستم این محبت رو از دلم بردارن .. خواستگارها یکی پس از دیگری میومدن اما مشکل من هنوز سر جاش بود یک سال دیگه هم همین طور گذشت ... . اون سال برای اردوی نوروز از بچه ها نظرسنجی کردن بین شمال و جنوب نظر بچه ها بیشتر شمال بود اما من عقب نشینی نکردم جنوب بوی باروت می داد ... با همه بچه ها دونه دونه حرف زدم اونقدر تلاش کردم که آخر، به اتفاق آراء رفتیم جنوب از خوشحالی توی پوست خودم نمی گنجیدم ... هر چند امیرحسین از خاطرات طولانی اساراتش زیاد حرف نمی زد که ناراحت نشم اما خیلی از خاطرات کوتاهش توی جبهه برام تعریف کرده بود رزمنده ها، زندگی شون، شوخی ها، سختی ها، خلوص و ... تمام راه از ذوق خوابم نمی برد ، حرف های امیرحسین و کتاب هایی که خودم خونده بودم توی سرم مرور می شد وقتی رسیدیم خیلی بهتر از حرف راوی ها و نوشته ها بود برای من خارجی تازه مسلمان، ذره ذره اون خاک ها حس عجیبی داشت علی الخصوص طلائیه، سه راه شهادت ... از جمع جدا شدم رفتم یه گوشه اونقدر حس حضور شهدا برام زنده بود که حس می کردم فقط یه پرده نازک بین ماست ... همون جا کنار ما بودن ... اشک می ریختم و باهاشون صحبت می کردم از امیرحسینم براشون تعریف کردم و خواستم هر جا هست مراقبش باشن ...
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄ 🔰◻️▫️پژوهشی در باب • قسمت چهاردهم《 14 》 يا علیهم السلام ♦♦➖➖➖➖♦♦ 🍥آمد و شد ملائکه بر وجود حضرت امام معصوم علیه السلام بدان خاطر است که ملائکه مدبّران امور خداوند هستند. 👈خداوند متعال در 📖 آيه ٢٥٨ بقره مي فرمايد: اعتقاد و ايمان به ملائك در كنار كتب و رسل بيان مي شود لذا اهميت اعتقاد و شناخت ملائك مطرح مي شود. ✍️لذا در صافات 📖 ايه ١٦٤ فرمود هركدام در مقامي معلوم هستند. لذا مشخص مي شود درجات عبادي و ايماني ملائك متفاوت است و انچه مهم و ضروريست اينست كه : 👇👇👇 در 📖 آيه ٥ نازعات ميفرمايد: «فالمدبرات امراً ؛ به اذن خدا مدبر امور هستند.» لذا فرمودند 👈يكي مامور حمل قطرات باران يكي 👈مسوول روياندن گياه يكي مسوول ستاندن جان و ... مهم 👇👇👇 حضرت امام معصوم علیه السلام واسطه فیوضات الهی به مردم است. لذا ملائکه تدبیرکننده عالَم، باید خدمت واسطه فیوضات رسیده و از وی کسب فیض نموده و عالم را تدبیر نمایند. ✍️قال ابوالحَسَن علیه السلام: «ما مِن مَلک یهْبِطُهُ اللّهُ فی أَمرِ ما یهْبِطُهُ إلاَّ بَدَأَ بِالاِمامِ فَعَرَضَ ذلک عَلَیهِ وَ انَّ مُختَلَفَ الملائِکةِ مِن عِندِ اللّهِ تَبارَکَ و تَعالی اِلی صاحِبِ هذَا الأَمْرِ». ☀️حضرت امام موسی الکاظم علیه السلام می فرمایند: فرشته ‏ای نیست که خداوند برای امری به زمین فرو فرستد، مگر آنکه اول نزد امام آید و آن امر را به او عرضه کند، که رفت و آمد ملائکه از نزد خدای تبارک و تعالی به سوی صاحب الامر است. 📚 اصول كافى جلد 2 صفحه 242 👈لذا حضرت امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام به جناب سلمان محمدی فرمودند به خداوند سوگند تا اذن من نباشد ملك به اندازه نفسي نميتواند حركت كند.
🙏🏼👌 نماز بسیار ساده شب چهاردهم ماه شعبان عَنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه وآله قَالَ: مَنْ صَلَّى فِي اللَّيْلَةِ الرَّابِعَةَ عَشْرَةَ أَرْبَعاً، بِالْحَمْدِ وَ الْعَصْرِ خَمْساً، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ ثَوَابَ الْمُصَلّينَ مِنْ وُلْدِ آدَمَ عَلَیهِ السَّلامُ  إلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَ غَفَرَ لَهُ، وَ بُعِثَ وَ وَجْهُهُ أضْوَأُ مِنَ الشَّمْسِ وَ الْقَمَرِ. (البلدالأمين، ص172)  رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: هرکس شب چهاردهم ماه شعبان 4 رکعت نماز بخواند ؛ در هر رکعت یک بار سوره حمد و پنج بار سوره «وَالعَصر» ؛ خداوند پاداش نماز گزاران از فرزندان حضرت آدم علیه السلام را تا روز قیامت برای وی می نویسد، و او را می آمرزد. این فرد (در قیامت) مبعوث می شود درحالی که چهره اش نورانی تر از خورشید و ماه است. ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏 دعای حضرت یوشع بن نون علیه السلام (2) قَالَ النَّبِيُّ صلّی الله علیه و آله:‏ إِنَّ يُوشَعَ بْنَ نُونٍ دَعَا بِهَذَا الدُّعَاءِ فَحُبِسَتْ لَهُ الشَّمْسُ بِإِذْنِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ. رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله فرمود: يوشع بن نون علیه السلام اين دعا را خواند و به بركت اين دعا، خداوند متعال، آفتاب را از فرو رفتن نگاه داشت تا آنكه او از نماز فارغ شد. آن دعا چنین است:‏ «اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الطُّهْرِ الطَّاهِرِ الْمُطَهَّرِ الْمُقَدَّسِ الْمُبَارَكِ الْمَكْنُونِ الْمَخْزُونِ، الْمَكْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْحَمْدِ وَ سُرَادِقِ الْمَجْدِ وَ سُرَادِقِ الْقُدْرَةِ وَ سُرَادِقِ السُّلْطَانِ وَ سُرَادِقِ السَّرَائِرِ. أَدْعُوكَ يَا رَبِّ بِأَنَّ لَكَ الْحَمْدَ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ النُّورُ الْبَارُّ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ الصَّادِقُ، عالِمُ الْغَيْبِ وَ الشَّهادَةِ، بَدِيعُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ‏ وَ نُورُهُنَّ وَ قِيَامُهُنَّ، ذُو الْجَلالِ وَ الْإِكْرامِ،‏ حَنَّانٌ نُورٌ دَائِمٌ قُدُّوسٌ حَيٌّ لَا يَمُوت‏.» (مهج الدعوات، ص318) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
4_5778129274082954759.mp3
2.55M
فضیلت احیای شب نیمه شعبان- حجةالاسلام بندانی نیشابوری ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🌹اعمال شب نیمه شعبان
✅👌✅ بزرگداشت شب نیمه شعبان به مناسبت شب میلاد حضرت ولیّ عصر علیه السلام مرحوم سید بن طاووس در اقبال الاعمال در جهت بزرگداشت شب نیمه شعبان که میلاد حضرت مهدی علیه السلام در سحر این شب به وقوع پیوسته است، متذکّر مواردی می شود که چکیده آن چنین است: همه راست گویانی که سخن آنها مورد اعتماد است، اتفاق نظر دارند که رسول خدا صلّی الله علیه وآله ولادت حضرت مهدی علیه السلام و ظهور دولت حقّه ایشان را به امّت اسلام بشارت داده است، و فرموده است که حضرت مهدی علیه السلام فرمانروایی خویش را به نقطه ای از کمال و جلال می رساند که هیچ یک از پیامبران گذشته و جانشینان آنها به آن مرتبه نرسیده اند. لذا در شب میلاد آن حضرت، اشاره به چند تذکّر اساسی، لازم است: 1. شایسته است که عموم مسلمانان، به ویژه کسانی که به امامت حضرت مهدی علیه السلام قائلند، شب نیمه شعبان را به خاطر ولادت حضرتش، به میزانی که جدّ بزرگوارش رسول خدا صلّی الله علیه وآله به آن پرداخته و به امّت بشارت داده است، بزرگ شمارند. زیرا خداوند در این شب، شخصی را به دنیا آورده است که بشریّت را از بردگی آزاد می نماید، حقوق هرکسی را مراعات می کند، همه مردمان شرق و غرب عالم مشمول الطاف فراگیر وی خواهند شد، و حضرتش همچون پدری مهربان یا پادشاهی که به زیر دستانش مهربان و بخشنده است، با همگان رفتار می نماید، و آن چنان شادمانی و بخشش از وجود مقدّسش سریان یابد که همگان سر تسلیم فرود آورند. 2. شایسته است که هرکس در این شب برخیزد، و به آن مقدار که خداوند متعال به واسطه این سلطان بزرگ بر این فرد لطف نموده است، و وی را از پیروان و یاران آن بزرگ در جهت گسترش اسلام و ریشه کن ساختن طغیان و کفر قرار داده است، به عبادت و سپاسگزاری سپری نماید. 3. شایسته است که هرکس بخشی از عبادات الهی خویش را برای جدّ آن بزرگوار، رسول خدا صلّی الله علیه وآله، و پدران پاکش علیهم السلام که ریشه ولادت آن حضرت بوده اند، قرار دهد. 4. شایسته است که هرکس بخشی از عبادات الهی خویش را برای آن بزرگوار قرار دهد، زیرا بر رعیّت و زیردستان، واجب است برای آن کس که زمام اختیار ایشان به دست اوست و سرپرست ایشان در دستیابی به سعادت و نیکبختی می باشد، چنین رفتار نمایند. به نظر من، بشر، جز به مدد الهی، آن اندازه قدرت ندارد که بتواند این حقوق بزرگ و پسندیده را ادا نماید. (اقبال الاعمال، ص218-219) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
خوشا به حال کسانی که در شب نیمه شعبان به دنیا می آیند نُقِلَ مِنْ خَطِّ الشَّهِيدِ عَنِ الصَّادِقِ عَلَیهِ السَّلامُ قَالَ: إِنَّ اللَّيْلَةَ الَّتِي يُولَدُ فِيهَا الْقَائِمُ عَلَیهِ السَّلامُ لَا يُولَدُ فِيهَا مَوْلُودٌ إِلَّا كَانَ مُؤْمِناً، وَ إِنْ وُلِدَ فِي أَرْضِ الشِّرْكِ نَقَلَهُ اللَّهُ إِلَى الْإِيمَانِ بِبَرَكَةِ الْإِمَامِ عَلَیهِ السَّلامُ. (بحارالأنوار ،ج 51 ،ص 28) در دست خط مرحوم شهید اوّل روایتی از حضرت صادق علیه السلام نقل شده است که فرمود: هرکس در شبی که حضرت قائم علیه السلام به دنیا می آید، متولّد شود، مؤمن خواهد بود؛ و اگر در سرزمین شرک به دنیا آید، خداوند به برکت حضرت مهدی علیه السلام وی را به سوی ایمان خواهد آورد. ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🌺☀️🌺 عزیزان و سروران گرامی! به اطلاع می رساند که سایت حرم حضرت اباالفضل علیه السلام (سایت الکفیل) برای زیارت حضرت سیدالشهدا علیه السلام در نیمه شعبان، ثبت نام می کند. از طرف سایت، یک نفر در کنار قبر مطهّر آن حضرت، زیارت می کند و نماز می خواند و سپس برای کسانی که ثبت نام کرده اند، اتمام زیارت اعلام می شود. توصیه می شود به نیابت از مولایمان حضرت صاحب الزّمان علیه السلام، حضرت سیدالشهدا علیه السلام را زیارت کنیم: http://alkafeel.net/zyara/ ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👁👥 ای مردم! امام زمان علیه السلام به شما شیعیان، لطف و نظر دارد مرحوم آیت الله تولاّیی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد سیّد اصفهان در ماه رمضان 1392 هجری می فرمود: ای پير و جوان! اجمالاً به شماها عرض مي‌كنم: شما صاحب داريد! امام دارید! امامتان روی همین زمین است! امامتان به شما توجّه دارد. بي‌خود نمي‌ گويم! اگر خلاف اين بود، روز قيامت در محضر پیغمبر صلّی الله علیه و آله گریبان مرا بگیرید و بگویید: چرا بي ‌خود گفتي؟ من كه نيامده‌ام شما را اغوا كنم. من نيامده‌ام شما را گمراه كنم. گمراه شدن شما و يك ناحقّي را گفتن، چه نتیجه دنیوی برای من دارد؟ به من پول مي ‌دهد؟ به من آقايي مي ‌دهد؟ به من نان مي ‌دهد؟ پس بدانید كه این سوزهای من، اين حرف‌ هايي كه مي‌زنم، یک پایه و مايه و اساس دیگری دارد. روز قيامت در مقابل پیغمبر صلّی الله علیه و آله گریبان مرا بگیرید؛ اگر اين حرف ‌هايي كه مي ‌گويم، خلاف واقع بود، آن جا بگویید: شيخ! چرا تو ما را گمراه كردي؟ شما امام دارید! امام شما اگر نسبت به شما مهربان ‌تر از امیرالمؤمنین علیه السلام نسبت به شیعیان زمانش نباشد، مهربانی ‌اش کمتر نیست. امام شما، اگر نظر لطفش به شیعیان و رعیّتش، بیشتر از آن یازده امام علیهم السلام دیگر نباشد، قطعاً کمتر نیست. و من یقین دارم که امام زمان علیه السلام به شما شیعه‌ ها نظر دارد؛ همين ‌هايي كه هستيد! مگر شیعیان بقیه ائمه علیهم السلام، همه سلمان بودند؟ مگر همه‌ شيعيان، معصوم بودند؟ مگر همه‌ آن‌ها عادل بودند؟ آن ‌ها هم مثل شما بودند! البته هم عادل و هم فاسق بین آن ‌ها بوده است. هم تالی تلو عصمت داشتند، و هم بين آن ‌ها كساني بوده ‌اند كه فضولي ‌هايي مي‌كردند. من نمی ‌خواهم روایات آن را ذکر کنم، چون گفتنش خطرناک است و الاّ براي شما مي ‌گفتم! بروید حالات شیعیان عصر ائمه علیهم السلام را نگاه كنيد. آن ‌ها مثل شما بودند و شما هم مثل آن ‌ها هستید؛ بلکه به حکم روایات از یک جهت، شما بر آن ‌ها ترجیح دارید. زیرا آن ‌ها در زمان حضور ائمه علیهم السلام بودند و گاهی با نگاهی به صورت آن‌ ها دلشاد می ‌شدند. امّا شما در زمان غیبت امامتان هستید. شما بچّه ‌هایی هستید که پدرتان از جلوي چشمتان، مسافرت كرده است و او را نمي ‌بينيد. امّا آن ‌ها پدرشان، بالاي سرشان بود؛ از این جهت شما را بر آن ‌ها مقدّم داشته ‌اند. (سخنرانی مسجد سیّد اصفهان، 1392 قمری، شب 28 ماه رمضان) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏💎🙏 دعای شب نیمه شعبان ما بین نماز مغرب و عشاء مرحوم ملا محمد باقر فشارکی (متوفّی1314 ه ق ) در عنوان الکلام نقل می کند: هر كس در شب نيمه‌ي شعبان مابين نماز مغرب و عشاء، قبل از آنكه سخني بگويد، اين دعا را 21 مرتبه بخواند، تا شب نيمه‌ي شعبان سال بعد به فرمان خدا، هيچ مكروهي به وی نمی رسد و اگر عمر او تمام شده باشد، خداوند عمر دوباره به او كرامت می کند: «بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، اللَّهُمَّ اِنَّكَ عَليمٌ حَليمٌ ذُو اَناةٍ، وَ لا طاقَةَ لَنَا بِحُكْمِكَ، يَا اللهُ يَا اللهُ يَا اللهُ! الأمَانَ الأمَانَ الأمَانَ مِنَ الطَّاعُونِ وَ الْوَبَاءِ وَ مَوْتِ الفَجْأَةِ وَ سُوءِ القَضَاءِ وَ شَمَاتَةِ الأعْدَاءِ، رَبَّنَا اكْشِفْ عَنَّا الْعَذَابَ] إنَّا مُؤْمِنُونَ[ إنَّا مُوقِنُونَ، بِرَحْمَتِكَ يَا أرْحَمَ الرَّاحِمِينَ!» (عنوان الكلام، ص 210) مرحوم آیۀالله میرزا محمد باقر فقیه ایمانی(متوفّی 1370 ه ق) در کتاب فوز اکبر، این دعای شریف را از کتاب «اربعۀ ایّام» مرحوم میرداماد نقل کرده و می نویسد: جمعی از علمای اعلام نقل فرموده اند که میان نماز مغرب و عشاء شب نیمه شعبان، 21 مرتبه این دعا خوانده شود که موجب طول عمر و صحّت و عافیت از قضایا و بلایای سخت تا سال دیگر می شود. (فوز اکبر، ص201-202) ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏👌 توصیه حضرت رضا علیه السلام به خواندن نماز جعفر طیّار در شب نیمه شعبان عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحَسَنِ بْنِ فَضَّالٍ عَنْ أَبِيهِ قَالَ: سَأَلْتُ الرِّضَا علیه السلام عَنْ لَيْلَةِ النِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ وَ قُلْتُ: فَهَلْ فِيهَا صَلَاةٌ زِيَادَةً عَلَى سَائِرِ اللَّيَالِي؟ فَقَالَ: لَيْسَ فِيهَا شَيْ‏ءٌ مُوَظَّفٌ، وَ لَكِنْ إِنْ أَحْبَبْتَ أَنْ تَتَطَوَّعَ فِيهَا بِشَيْ‏ءٍ فَعَلَيْكَ بِصَلَاةِ جَعْفَرِ بْنِ أَبِي طَالِبٍ علیه السلام.( بحارالأنوار، ج97، ص84-85 به نقل از امالی صدوق) حسن بن فضّال گفت: از حضرت رضا علیه السلام درباره شب نیمه شعبان پرسیدم و عرض کردم: آیا برای این شب ، نمازی به غیر از نمازِ دیگر شب ها وجود دارد؟ حضرت فرمود: نماز واجبی برای این شب نیست، اما اگر دوست داری که در این شب عمل مستحبّی انجام دهی ، تو را به نماز جناب جعفر بن ابی طالب علیه السلام توصیه می کنم. ✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»