سوالات تستی از جداول کلمات عربی نهم _۱۰۵۱۰۰.pdf
247.5K
﷽
سوالات چهارگزینهای از کلماتِ واژهنامههای عربی نهم
به تفکیک درسها
سوالات توسط هوش مصنوعی ساخته شده. بعضی گزینهها را عوض کردم.
در صورتی که اشکالی هست لطفاً در میان بگذارید
#عربی_نهم
#هوش_مصنوعی
@harbkhani
سوالات تستی از جداول کلمات عربی نهم با هوش مصنوعی_۱۰۵۱۰۵.docx
45.7K
فایل ورد سوالات چهارگزینهای کلمات واژهنامههای #عربی_نهم
AudioCutter_92-93(2).mp3
452.7K
« زور خوبه، ظلم بده »
آقای قرائتی در تفسیر آیه ۹۳ بقره:
«در اسلام بعضی جاها باید زور داشته باشیم!
زور خوبه، ظلم بده
اگه کسی تشکیلات یه نظامی رو داره به هم میزنه باید باهاش برخورد کرد ... »
قابل توجه عاشقان و شیفتگانِ «باید کار فرهنگی بشود»! کسانی که فکر میکنند همه چیز و همه کس صرفاً با روشهای نرم، قابل اصلاح هستند
@harbkhani
سوالات چهارگزینه ای از وزن و حروف اصلی عربی نهم_۱۱۳۲۳۹.docx
29.6K
ورد سوالات چهارگزینهای وزن و حروف اصلی
#عربی_نهم
بسم الله الرحمن الرحیم
تفسیر زیبای آیت الله طالقانی درباره آیه آخر سوره کوثر را ببینید( کتاب پرتوی از قرآن) :
▫️ إِنَّ شٰانِئَكَ هُوَ اَلْأَبْتَرُ :
▫️ان و ضمير هو، تأكيد در تأكيد و حصر را مىرسانند.
پس از آن خبر مؤكد به اعطاءِ كوثرى كه خود سرشار و افزاينده و جارى شونده است، اين آيه ناپايدارى زندگى و انديشۀ كوتاه و جامد مانعين كوثر و دشمنان مظهر آن را اعلام مینمايد: براستى، ابتر همان دشمن كينهورز تو است، نه تو!
كفر پيشگان قريش و ديگر دشمنان رسول اكرم (ص) چون خود را نيرومند و دعوت و شريعت او را مخالف با عقايد عرب و ملل دنيا مىديدند اميدوار بودند و پيشبينى مىنمودند كه دعوت و نام آن حضرت چندان نمىپايد و از ميان مىرود و بعد از آنكه پسران آن حضرت (قاسم و عبد اللّٰه در مكه و ابراهيم در مدينه) در اوان طفوليت از دنيا رفتند، اين اميد و آرزوى دشمنان بيشتر شد تا آنجا كه بعضى فرومايگان گستاخ آنها - مانند عاص بن وائل - با لحن سرزنش و ناسزا آن حضرت را ابتر ناميد. اين آيه به عكس اميد و آرزوى آن كوتاه بينان فرومايه، با پيشبينى مؤكد اعلام میدارد كه ابتر آنها مىباشند كه كينه و دشمنى با دارندۀ كوثر را در دل دارند، نه دارندۀ كوثر.
▫️كوثر چون سرچشمۀ حق و خير و كمال است كه از درون خلقت و ضمير نبوت و انسانهاى عالى مقام مىجوشد، هميشه تحرک و جريان دارد و به هر سو پيش مىرود گرچه ظهور نداشته باشد.
▫️باطل و شر هر چند قدرتنمايى كند و چشمگير باشد، چون سرچشمه و پايه و مايه ندارد خشك و ناپايدار و منقطع (ابتر) است گرچه در نظر كوتاه بين كه روز را روزگار مىپندارد ثابت و پايدار بنمايد.
▫️از نظر حق و آياتش كه روزگارها بيش از روزى بلكه ساعتى و آنى نيست، دارندۀ كوثر و منطقش و آئينش در امتداد نور و زمان و كيهان همواره پيش مىرود و دشمنانش ابتر مىمانند و زائل مىشوند، خواه فرومايگان كوتاه انديش و محكوم باطل باور كنند يا نكنند.
مگر بتتراشان و بتپرستان مغرور عرب كه اين آيه با لحن مؤكد و قاطعش در گوش آنها طنين افكند باور مىنمودند كه خود و نسلشان كه قرنها بر ديگر مردم حكومت مىكردند و انديشه و اوهامى كه روزگاران بر آنها چيره بود، رو به زوال و انقراض مىروند.
آيندگان ديدند و ما هم ديديم كه چگونه آنها به تاريكى رفتند و دارندۀ كوثر تابندگى و ابديت يافت
از: برنامه اندرویدی قرآن نور
@harbkhani
بسم الله الرحمن الرحیم
امروز کلمه قانون و اجرای قانون در بیان بعضی افراد به یک بازی تبدیل شده
باید تأمل کرد وقتی که در یک نظام اسلامی حکمی از احکام اسلام در حال تعطیل شدن است، و جماعتی از مصلحینِ مؤمن بر اجرای آن پای میفشرند در حالی که تمامی راههای قانونی مطالبه و اعتراض را پیمودهاند، آنگاه چه باید کنند؟
اگر راه مطالبه و اصلاح امر، منحصر شود به گذر و پا گذاشتن بر قانونی از قوانین وضع شده در آن نظام، آیا مصداق قاعده اهم و مهم است و قابل قبول؟ یا نمونهای است از کژراههی به کار بستنِ وسیلهای و واسطهای نادرست برای رسیدن به هدفی مقدس؟!
(صحبتم ناظر به قضایای تحصن اخیر و حواشی آن است، هر چند ظاهراً در این خصوص، خلاف قانونی رخ نداده)
به یاد مکالمه تلفنی محمدرضا پهلوی با امینی افتادم که در ماههای منتهی به انقلاب ۵۷ و بحبوحه اعتراضات، بر لزوم رعایت قوانین و مقررات تأکید میکنند!
هر چند که قوانین این نظام کجا و آن نظام کجا ... قیاس مع الفارق است ... ولی به هر حال شنیدن و یادآوریاش خالی از لطف نیست بلکه درسآموز است 👇
پهلوی امینی.mp3
975.6K
شاه: توی خیابونها هم که دیگه هر روز شعار و اینها....
امینی: بله، یک عده هم طرفدار سخت گیری بودند و صبح مراجعه میکردند که بالاخره این شل کن سفت کن درست نیست.
شاه : خب مقرراتیه که هست، آیا صحیح نیست که مقررات اجرا بشه؟
امینی : خب مقررات که باید اجرا بشه اونکه چارهای نداره، منتها یک وقتی تدبیری میخواهد، یک دسته مقررات اجرا نشه همه چی لق میشه، تقریباً همین طور هم شده دیگه، هم حکومت نظامی هست هم نیست ولی یک مقدار اسباب تجری عدهای شده و زندگی مردم واقعاً داره لنگ میشه
شاه : اصلاً من نمیدونم مثلا فردا چه میشه؟ یعنی اگر قانون رو اجرا نکنیم...
امینی: نه آقا قانون باید اجرا بشه علی القاعده همه طرفدار اجرای قانون هستند دیگه، شکی نیست اگر قانون اجرا نشد که هرج و مرجه
شاه : اصلاً نمیشه دیگه اصلاً هیچ چیزو پیش بینی کرد
امینی: نخیر، واقعاً قابل پیش بینی نیست و در میره از هم، چون یک عده هم این وسط برای سختگیری ادارات هم ، یک عدهای تایید میکردند که اگر گفتند که آقا کسی نیاید بیرون ، حد عمل را بکنند و یک عملی دنبال این حرف باشه
منبع صوت و متن:
oral-history.ir/?page=post&id=1559
سوالات چهارگزینه ای تشحیص ضمیر و فعل عربی نهم_۰۵۲۸۲۲.docx
25K
ورد سوالات چهارگزینهای تشخیص ضمیر مناسب برای افعال مختلف عربی نهم