هدایت شده از 🇮🇷وصیتنامه✌️🇵🇸
#تلنگر
گاهی از دستفروشان چیزی بخریم؛ اینان همان کسانی هستند که نمی توانند گدایی کنند.
هدایت شده از 🇮🇷وصیتنامه✌️🇵🇸
نورانی ترین هفته عمر ما - علیرضا پناهیان.mp3
655.7K
هفته پایانی ماه #رمضان
نورانی ترین هفته عمر ماست کم نگذاریم
هدایت شده از 🇮🇷وصیتنامه✌️🇵🇸
پروردگارا!
اگر تا این لحظه از ماه رمضان، نتوانستهایم #رضایت و خشنودی تو را کسب کنیم، درخواست و تمنا میکنیم که در همین لحظه رضایت خودت را شامل حال ما بفرما.
هدایت شده از حرم
اگر شما جدّی باشید و دنبال کنید، و بگویید پسر امام حسن عسکری! میخواهیم تو را ببینیم، میخواهیم دست ما به دامانت برسد، ای آقازاده محترم! یادگار پیامبر! یادگار ائمه! ای آقایی که شیر فاطمه زهرا علیهاالسلام در رگ و پی و استخوان تو رفته است! به حقّ مادرت فاطمه زهرا ما را از در خانهات مأیوس برنگردان، به حقّ مادرت فاطمه نظر لطفی به ما بگردان، بگویید و بنالید و بگردید و دنبال کنید، عاقبت زان در برون آید سری. استقامت به خرج دهید که: «انّ الَّذینَ قالوا ربُّنا اللهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزّلُ علیهمُ المَلائکةُ» استقامت لازم است، ثبات قدم لازم است، به یک هفته و دوهفته و یک ماه و دو ماه نمی شود، به جان صاحب الزمان علیه السلام، پنجاه سال تمام است یک مطلب را می خواهم که هنوز نداده اند، امّا یک سر سوزن از طمع من کم نشده است، یک سر سوزن از درخواست من کم نشده است، و باز هم دنبال می کنم، و عاقبت اگر نفس آخر عمر من باشد، انشاءالله می گیرم و از دنیا می روم. بایستی همّت شما اینچنین باشد. همت کنید و بخواهید، هر صبح جمعه بیایید، این دعای ندبه همه هفته های سال هست، بیایید، بسوزید، بنالید، اشک بریزید، مأیوس نشوید. اگر ده هفته آمدی، اگر پنجاه هفته آمدی، چیزی ندیدی خسته نشو. عاقبت زان در برون آید سری. عاقبت آن آقا دلش به حال تو می سوزد، یک گوشه ابرویی به تو نشان خواهد داد. امام زمان! خودت شاهد باش، گفتنی ها را گفتم، دیگر بیش از این اجازه گفتن ندارم. مطلب همین بود که گفتم و از همه شما التماس دعا دارم.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از حرم
✅💎 تکرار احتیاطی اعمال شب آخر ماه رمضان در دو شب بیست و نهم و سی ام
عَنْ مَوْلَانَا صَاحِبِ الزَّمَانِ علیه السلام أَنَّهُ كَتَبَ إلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ جَعْفَرٍ الْحِمْيَرِيِّ فِي جَوَابِ مَسَائِلِهِ حَيْثُ سَأَلَهُ عَنْ وَدَاعِ شَهْرِ رَمَضَانَ: الْوَدَاعُ يَقَعُ فِي آخِرِ لَيْلَةٍ مِنْهُ فَإنْ خَافَ أَنْ يَنْقُصَ الشَّهْرُ جَعَلَهُ فِي لَيْلَتَيْنِ. (وسائل الشيعة، ج10، ص363 به نقل از احتجاج)
محمد بن عبدالله حمیری درباره وداع از ماه رمضان از حضرت صاحب الزمان علیه السلام سؤال می کند. حضرت چنین پاسخ می دهند: وداع از ماه رمضان در شب آخر انجام می شود ، اما اگر ترس از آن است که ماه سی شب نباشد ، وداع در دو شب انجام شود.
مرحوم علامه مجلسی در «زادالمعاد» می نویسد:
«دعاهای وداع را در شب آخر سنت است خواندن ، و اگر در روز آخر نیز بخوانند خوب است ، و در حدیث است که اگر آخر ماه مشتبه باشد ، در شب بیست ونهم احتیاطا سنت است خواندن.» (زادالمعاد، ص191)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از حرم
4_6007958798067567462.pdf
885.9K
آخرین مناجات- مجموعه ادعیه شب آخر ماه رمضان
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
a-safaye-ghalbe-zaram.mp3
2.77M
مداحی استودیویی علی ملائکه - شهادت امام رضا علیه السلام -
ای صفای قلب زارم
هر چه دارم از تو دارم
#اللهمعجللولیکالفرج
#التماس_دعا
#ماه_رمضان
#امام_زمان
#صدقه_جاریه
1_165041391(1).mp3
3.78M
حسین جان
یا حسین شهید
یا حسین مظلوم
#اللهمعجللولیکالفرج
#التماس_دعا
#ماه_رمضان
#امام_زمان
#نشرمطالبصدقهجاریهاست
هدایت شده از حرم
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماه رمضان هم تمام شد...
خداحافظ ای ماه پر برکت
🌱🌱 این کلیپ رو باید الان ببینیم
چند روز دیگر باقیست🌱🌱