مراسم شب میلاد هیئت، تهران طرشت.
همراه مداح میرزائی. وموسوی.
✔️ کسی که نمیداند دکارت چه گفته، هیدگر چه گفته، کانت چه گفته، این چطور میتواند شاگرد حضرت باشد؟!
🔹حالا کسی منتظر ظهور حضرت است حداکثر فکرش #حرم تا #جمکران باشد این که دیگر #جهانی نیست. این ظهور حضرت نمیخواهد. این حداکثر یک پیادهروی ثواببری میخواهد. کسی نمیداند #دکارت چه گفته، #هیدگر چه گفته، #کانت چه گفته، این چطور میتواند شاگرد حضرت باشد؟ کجا میخواهد برود؟ این میخواهد بین جمکران و حرم برود یا میخواهد جهان را اصلاح کند، حرف حضرت را به جهان برساند یا نرساند؟ این بدون اطلاع و آگاهی از جهان میتواند [مصداق] «لیظهره علی الدین کله ولو کره المشرکون»، «ولو کره الکافرون» و «و کفی بالله شهیدا» [باشد؟].
🔹در این سه آیه؛ اینکه فرمود الاسلام یعلو و لا یعلی علیه بهدست چهکسی باید احیا شود؟ کسی که نداند [در] غرب چه خبر است و نداند [در] آگاهی غرب چه خبر است، مکتبهای غرب چه خبر است، ادیان غرب چه خبر است، این چطور میتواند شاگرد حضرت باشد؟ این فقط جمکرانی فکر میکند و نه جهانی. باید حواسمان جمع باشد.
📚 استاد؛ علامه جوادی آملی
20.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ستاره ای بدرخشید و ماه مجلس شد
تمام هستی زهرا نصیب نرجس شد
🤲 #اللّٰهم_عجّل_لولیّک_الفرج
🌸 #امام_زمان_علیهالسلام
🌙 #نیمه_شعبان_مبارکباد💐
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
30.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک مداحی که «کپی» اش از «اصل» اش مشهور تر شد!
🔹 شب نیمه شعبان سال 90 بود که #حاج_محمود_کریمی در امامزاده علی اکبر چیذر، شعری در مدح #امام_زمان (عج) خواند که با اقبال رو به رو شد.
🔹 شاعر «مجتبی روشن روان» است. این شعر در قالب بحر طویل سروده شده و روایت سریع و زنجیره وار آن که از ویژگی های این قالب است و زبان ساده و همه فهمش، یکی دیگر از دلایلی بود که این بحر طویل را سر زبان ها انداخت.
🔹 بعد از پخش نسخه مداحی #حاج_محمود_کریمی، #علی_فانی با تغییراتی اندک، آن را به صورت یک قطعه موسیقیایی خواند و در دسترس مخاطبان قرار داد. نسخه ای که فانی با نام« چشم امید» ارائه داد، شکل جوان پسندتری نسبت به مداحی کریمی داشت. تنظیم موسیقیایی اش به روز بود و به همین خاطر آنقدر دست به دست شد تا مسؤولان صدا وسیما را هم مجبور کرد آن را از رسانه ملی پخش کنند.
🔹 پخش تلویزیونی این اثر هم با استقبال مردمی مواجه شد و باعث شد بیش از قبل مورد توجه قرار بگیرد. پخش قطعه علی فانی با نام «به طاها، به یاسین» بین علاقه مندان معروف شده./ مجالس ماندگار
#مداحی_قدیمی