هدایت شده از حرف حساب📚
🔺 آتش به اختیار به معنی کار فرهنگی خودجوش و تمیز است... به معنی بی قانونی و فحاشی و مدیون کردن جریان انقلابی کشور نیست.
✍ حرف حساب
📚 @harfehessab☄
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
🚫 وقتی خواص بی خاصیت میشوند!🚫
و🌺 رهبر معظم انقلاب:
◾️وقتی خواصِ طرفدارِ حق، یا اکثریت قاطعشان، در یک جامعه، چنان تغییر ماهیت میدهند که فقط دنیای خودشان برایشان اهمیت پیدا میکند؛ وقتی از ترس جان، از ترس تحلیل و تقلیل مال، از ترس حذف مقام و پست، از ترس منفور شدن و از ترس تنها ماندن، حاضر میشوند حاکمیت باطل را قبول کنند و در مقابل باطل نمی ایستند و از حق طرفداری نمیکنند و جانشان را به خطر نمیاندازند؛ آن گاه در جهان اسلام فاجعه با شهادت حسینبنعلی علیهالسّلام - با آن وضع - آغاز میشود.
✍ حرف حساب
📚 @harfehessab☄
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
🏴آنچه از حسین که کمتر به ما گفتهاند🏴
⚠️امام حسین را فقط در چند ساعت آخر زندگیاش خلاصه کردهایم در حالی که از ۵۷ سال زندگی او بی خبریم.
✅امام حسین در جنگهای جمل و صفین، مثل سربازهای ساده در میدان جنگ حاضر شد؛ در حالی که میتوانست به بهانه آقازاده بودن، خود را از رزم، معاف کند.
✅امام حسین عاشقانه خانوادهاش را دوست داشت و به آنها محبت میکرد و حتی برای همسرش رباب، شعر عاشقانه میسرود.
✅در حال اعتکاف و طواف خانه خدا، شخص مقروضی از ایشان تقاضای کمک کرد و امام حسین اعتکاف خود را شکست تا از طلبکار، تقاضای مهلت کند.
✅هیچگاه هیچ پست و مقامی را از پدر خود که حاکم تمام ممالک اسلامی بود طلب نکرد. امام حسین کشاورز بود و هر روز بر روی اراضی خود کار میکرد.
✅در ماجرای صلح امام حسن با معاویه، با برادرش همراهی کرد و سخن هیچ مخالفی را نپذیرفت. پس از شهادت برادر نیز تا زمان مرگ معاویه به پیمانی که معاویه بارها آن را شکسته بود، متعهد ماند.
✅هیچگاه هیچ سائلی از خانه او دست خالی بر نمیگشت و نه تنها به فقرا کمک میکرد بلکه آنها را از گدایی بی نیاز میکرد.
✅در ماجرای خاکسپاری امام حسن، به خاطر جلوگیری از نزاع، به دفن نشدن برادرش در کنار رسولالله رضایت داد.
✅کنیز خود را به خاطر اینکه یک دستهگل به ایشان هدیه داد، آزاد کرد.
✅وقتی بردهای را دید که به یک سگ غذا میدهد، او را از اربابش که یهودی بود خرید و همانجا آزاد کرد. مرد یهودی و همسرش با دیدن مرام حسین، همانجا مسلمان شدند.
✅در ماجرای بیعت اجباری با یزید، در حالی که میتوانست مثل عبداللهبنزبیر در مکه پناهنده شود، اینکار را نکرد تا حرمت کعبه خدشهدار نشود.
✅وقتی به سپاه هزار نفری حربنیزید ریاحی برخورد کرد، نه تنها از عطش لشکریان دشمن سوءاستفاده نکرد بلکه همه لشگریان دشمن را سیراب کرد. حتی امامحسین دستور داد که اسبهای دشمن را هم سیراب کنند.
✅وقتی که فهمید مردم کوفه از بیعت خود برگشتهاند، برای جلوگیری از جنگ و خونریزی به دشمن گفت که از رفتن به کوفه منصرف شده و برمیگردد ولی ابنزیاد مخالفت کرد.
✅وقتی حربنیزید ریاحی به دستور ابنزیاد، اجازه بازگشت به امام حسین نداد، اصحاب به ایشان پیشنهاد دادند که با لشکر کوچک حُر بجنگند و از مهلکه فرار کنند ولی حضرت سیدالشهداء فرمود:
من شروع کننده جنگ نیستم.
✅زمین کربلا را شصت هزار درهم از صاحبان آن خرید و به همانها بخشید تا خون او در زمین دیگران ریخته نشود.
✅مردم در هنگام دفن امامحسین، آثار زخمهایی کهنه بر دوش ایشان دیدند. امام سجاد فرمودند این زخمها اثر کیسههایی است که پدرم شبانه به منزل نیازمندان میبُرد.
#امام_حسین
✍ حرف حساب
📚 @harfehessab☄
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
⚫️عبرتهای عاشورا /شریح قاضی
◾️▪️ رهبر معظم انقلاب:
تاریخ مىنویسد: «مسجد کوفه مملو از جمعیتى شد که پشت سر ابن زیاد به نماز عشا ایستاده بودند.» چرا چنین شد؟ بنده که نگاه مىکنم، مىبینم خواصِ طرفدارِ حقْ مقصرّند و بعضىشان در نهایتِ بدى عمل کردند. مثل چه کسى؟ مثل «شریح قاضى». شریح قاضى که جزو بنىامیّه نبود! کسى بود که مىفهمید حق با کیست. مىفهمید که اوضاع از چه قرار است. وقتى «هانى بن عروه» را با سر و روى مجروح به زندان افکندند، سربازان و افراد قبیلهى او اطراف قصر عبیداللَّه زیاد را به کنترل خود درآوردند.
◾️▪️ابن زیاد ترسید. آنها مىگفتند: «شما هانى را کشتهاید.» ابن زیاد به «شریح قاضى» گفت: «برو ببین اگر هانى زنده است، به مردمش خبر بده.» شریح دید هانى بن عروه زنده، اما مجروح است. تا چشم هانى به شریح افتاد، فریاد برآورد: «اى مسلمانان! این چه وضعى است؟! پس قوم من چه شدند؟! چرا سراغ من نیامدند؟! چرا نمىآیند مرا از اینجا نجات دهند؟! مگر مردهاند؟!»
◾️▪️شریح قاضى گفت: «مىخواستم حرفهاى هانى را به کسانى که دورِ دارالاماره را گرفته بودند، منعکس کنم. اما افسوس که جاسوس عبیداللَّه آنجا حضور داشت و جرأت نکردم!»
◾️▪️«جرأت نکردم» یعنى چه؟ یعنى همین که ما مىگوییم ترجیح دنیا بر دین! شاید اگر شریح همین یک کار را انجام مىداد، تاریخ عوض مىشد.
◾️▪️اگر شریح به مردم مىگفت که هانى زنده است، اما مجروح در زندان افتاده و عبیداللَّه قصد دارد او را بکشد، با توجّه به اینکه عبیداللَّه هنوز قدرت نگرفته بود، آنها مىریختند و هانى را نجات مىدادند. با نجات هانى هم قدرت پیدا مىکردند، روحیه مىیافتند، دارالاماره را محاصره مىکردند، عبیداللَّه را مىگرفتند؛ یا مىکشتند و یا مىفرستادند مىرفت. آن گاه کوفه از آنِ امام حسین علیهالسّلام مىشد و دیگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد! اگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد؛ یعنى امام حسین علیهالسّلام به حکومت مىرسید. حکومت حسینى، اگر شش ماه هم طول مىکشید براى تاریخ، برکات زیادى داشت. گرچه، بیشتر هم ممکن بود طول بکشد.
◾️▪️ اى شریح قاضى! چرا وقتى که دیدى هانى در آن وضعیت است، شهادتِ حق ندادى؟! عیب و نقصِ خواصِ ترجیح دهندهى دنیا بر دین، همین است.
۲۰خرداد۷۵
✍️ حرف حساب
📚 @harfehessab☄️
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
✍ مراقب نیرنگ دشمن باشیم!
طی چند روز اخیر خبر برکناری مشاور امنیت ملی ترامپ با خوشحالی طیفهای مختلفی در کشور ما مواجه شده است.
چرا بولتون برکنار شد؟
به نظر میرسد در راستای همان شگرد همیشگی، آمریکا قصد دارد درّ غلطان بگیرد و آب نبات چوبی بدهد. آمریکا در آستانه انتخابات دوباره ریاست جمهوری است و ترامپ به یک پیروزی بین المللی نیازمند؛ از سوی دیگر تنها موقعیتی که رئیس جمهور ایران در خاک آمریکا وارد میشود مجمع عمومی سازمان ملل متحد است.
انعکاس برکناری بولتون در محافل گوناگون داخل ایران از جمله جلسات سیاسی، فضای مجازی و رسانه ها و حتی خطبه های نماز جمعه نشانگر خوشنودی و استقبال نامرئی بسیاری از مخالفان مذاکره و استکبار ستیزان در ایران شده یک فضاسازی عمومی وپنهان؛ که ترامپ نه تنها حاضر به مذاکرات بدون پیش شرط شده، بلکه یکی از ایران ستیزان اصلی را نیز از کاخ سفید اخراج کرده پس بد نیست در مقابل این نرمش ترامپ ایران نیز چراغ سبز نشان داده و قدمی در مسیر آب نمودن یخ روابط ایران و آمریکا بردارد.
این حرکت هزینه ای برای آمریکا ندارد.مثل بازی شطرنج یک مهره را جابه جا میکند و باعث ایجاد محاسبه غلط در ایران میگردد.اگر روحانی مذاکره مستقیم با ترامپ داشت که یک پیروزی بزرگ برای ترامپ واگر مذاکره ای نشد آمریکا چیز زیادی از دست نداده. چرا که ترامپ به جای استفاده از این مشاورین در کاخ سفید در بیرون از کاخ سفید و در دانشگاهها هم میتواند از آنها بهره ببرد.
به همین سادگی!
یعنی ایران در مقابل جابه جایی یک مشاور در کاخ سفید، پای میز مذاکره مستقیم بیاید.
حسن عباسی
✍️ حرف حساب
📚 @harfehessab☄️
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
#شعارهای_انقلاب
🔺وقتی سرطان فساد بر پیکر نظام اداری جامعه ای سایه افکند؛ باید دیر یا زود در انتظار مرگ آن جامعه بود!
🆔 @feghahat
هدایت شده از دین و حکمرانی
📝 اندکی آرام، لطفا جو زده نشویم
🔸یاسر عرفات، عمر البشیر, رجب طیب ادوغان، محمد مرسی، معمر قذافی، هوگو چاوز، ولادیمیر پوتین، فیدل کاسترو، خالد مشعل، اسماعیل هنیه و.........
🔹لیست بالا تلنگری است برای تاملی دوباره در نوع برخورد گروه های سیاسی با افرادی که در برهه ای از زمان تصمیم می گیرند منافع خودشان را در کنار ما تامین کنند و به محض احساس خطر از این همراهی یا ایجاد فرصتی مناسب تر، از ما جدا شده و حتی دشمن ما می شوند.
🔸هوگو چاوز ونزوئلایی که داستان هایش معروف است زمانی با ما در مسیر آمریکا ستیزی همراه بود لیکن در بحران اقتصادی کشورش اموال صنایع خودور سازی ایران در ونزوئلا را مصادره کرد تا نشان دهد منافع خود و کشورش بر همه چیز مقدم است.
🔹عمر البشیر در آن هنگام که بدلیل جنایاتش در دارفور توسط جهان تحت تعقیب بود تنها حمایت ایران را با خود داشت. کاخ قدرتش که به خطر افتاد و متوجه شد مقاومت بیش از این امکان پذیر نیست نه تنها کشورش را دو تکه کرد و در اختیار صهیونیست ها قرار داد که تمامی اموال ایران را مصادره و پابوس سلاطین سعودی شد.
🔸بخش سیاسی حماس با محوریت مشعل و هنیه هم که در ماجرای سوریه مردود شدند. افرادی که با حمایت ایران توانستند به قدرتی در برابر اسرائیل تبدیل و با آرمان آزادی فلسطین محبوب شوند در میانه فتنه عربی_ عبری_ غربی سوریه قافیه را باختند و در حمایت از همفکران اخوانی خود، ایران و بشار اسد را به آرزویی موهوم فروختند.
🔹رجب طیب اردوغان هم که با کشتی مرمره، مواضع ضد صهیونیستی و البته دیدار با رهبر معظم انقلاب در مشهد به سربازی مخلص تبدیل شده بود، در بحران سوریه نشان داد تولد دوباره امپراطوری عثمانی بزرگترین هدف اوست و بخاطر آن هر کاری انجام می دهد حتی هم پیالگی با صهاینه
🔸برای اینکه مقدمه را طولانی تر نکنم باید بگویم لطفا در باب حضور دیشب مقتدا صدر در مراسم سوگواری دفتر مقام معظم رهبری و نشستن ایشان کنار حضرت آقا و سردار سلیمانی عجله نکنید و موارد بالا را در ذهن داشت باشید.
🔹سابقه مقتدا صدر را ببینید فقط یک واقعیت وجود دارد و آن آرزوی صدر و جریان خاندانی اش برای تبدیل شدن به جریان محوری و اصلی تحولات سیاسی عراق است.
🔸مقتدا صدر علی رغم برخی تحرکات اما با سقوط صدام و حضور ایالات متحده به عنوان راس جریان خاندان صدر شناخته شد و حالا تا قبل از آن کجا بوده و به چه مشغول بوده خود سوال مهمی است که بماند.
🔹ماجرای مرگ عبدالمجید خویی پای تانک انگلیسی ها، نبرد برادر کشان نجف و کربلا، چرخش های دایم از گروهی به گروهی و از فاز نظامی به فاز سیاسی و سپس فاز سیاسی_نظامی و حضور در همه جا از قصر محمد بن سلمان تا حسینیه امام خمینی( ره) تلنگری است که متوجه باشیم قدرت کلید واژه اصلی در رفتار سیاسی او بوده است.
🔸حال اکنون چرا و به چه منظور مدتی در قم به خدمت عزادارن مشغول بوده و حسن ختامش آن عکس مذکور شده است را بزرگان نظام همانند همیشه با دقت رصد کرده و می دانند که اجازه انجامش را صادر کرده اند اما بهتر است در تحلیل هایمان واقعیت صدر را در نظر بگیریم.
🔹متاسفانه از زمان انتشار عکس موجی از تحلیل های ساده انگارانه دیده شد که صدر را در کنار سید مقاومت و جان برکفان یمنی قرار داده است و یا حضور او را نشان از پذیرش ولایت و فرماندهی رهبر معظم انقلاب دانسته اند.
🔸این تصویرهای خوش بینانه فردا با یک موضع گیری یا دیدار می تواند موجی از تمسخر ضد انقلاب و سرخوردگی جان برکفان داخلی را در پی داشته باشد پس بیشتر دقت کنیم و عجول نباشیم.
🔹آنچه اکنون مقتدا صدر انتخاب کرده است برای ما محترم است ولی تا زمان حصول اعتماد، مسیری طولانی و امتحان هایی سخت در راه است.
🆔 @feckrat
🔹مجلس عزای سیدالشهدا(ع)
معمولًا، هم صاحبان مجالس یعنی مؤسسین مجالس- چه آنهایی که در مساجد تأسیس یک مجلس میکنند و چه آنهایی که در منازلشان- و هم مستعمین [خواهان زیادی جمعیت هستند] و این در حدودی که من تجربه دارم استثنا ندارد. اگر جمعیت ازدحام بکند راضی است، اگر جمعیت ازدحام نکند راضی نیست. این، نقطه ضعف است.
🔸این جلسات که برای این نیست که جمعیت ازدحام بکند یا نه! مگر ما میخواهیم سان ببینیم؟ مگر ما میخواهیم رژه برویم؟ هدف چیز دیگری است. هدف آشنا شدن با حقایق و مبارزه کردن با تحریفات است.
📝 استاد مطهری، حماسه حسینی، ج۱، ص۱۱۵ (با تلخیص)
✍️ حرف حساب
📚 @harfehessab☄️
❣️ #امام_حسین علیه السلام
🔻ای فرزند آدم! یاد کن مرگ خویش را، و خوابیدن خود را در قبرت، و ایستادن خود در برابر خدا را، در حالی که اعضایت علیه تو شهادت می دهند.
📙ارشادالقلوب، ج ۱، ص۷۴
🔻حتمی ترین فرجام برای هر یک از ما «مرگ» است.
و شگفت آن که از این آینده ی حتمی و قطعی غافلیم و با دیدن این همه مرگ افراد، می پنداریم ما نخواهیم مرد.
🔹غفلت از یاد مرگ ، خدا و دین و تقوا را از یاد انسان می برد و زندگی را دچار آفت و عصیان می سازد.
🔻در توصیه های دینی، بر «یاد مرگ» فراوان تأکید شده است و عبرت گرفتن از قبر و گورستان و مردگان، چون یاد مرگ، انسان را آماده ی رفتن می کند و جاذبه های دنیا و وابستگی به آن را می کاهد.
این فرجام و آینده برای همه وجود دارد و هیچ کس را از چنگ مرگ، رهایی نیست.
🍀دشوارتر و سخت تر، مرحله ی قیامت است.
🔺پس از سالها در قبر ماندن و سپری شدن دوران برزخ، با امر خدا قیامت برپا می شود و همه دوباره زنده می شوند و قیامت، روز حساب و محاکمه و پاداش و کیفر است.
🔺در دادگاه عدل الهی، نمی توان چیزی را کتمان یا انکار کرد.
خداوند، خودش همه چیز را می داند.
همه ی کارها در پرونده ی اعمال ثبت است.
🔺اعضا و جوارح انسان همه علیه انسان حرف می زنند و دست و پا و چشم و گوش و زبان به گناهانی که انجام داده اند، اعتراف می کنند.
چه روز وحشتناکی!
تقوا در دنیا می تواند ما را در آخرت ایمن سازد.
📙 حکمت های حسینی (ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام حسین علیه السلام)، جواد محدثی
✍ حرف حساب
📚 @harfehessab☄
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
اینکه ما در مسأله امامت این همه مته به خشخاش میگذاریم و میگوییم امامت و رهبری باید از آن کسانی باشد که آن خصلتهای متعالی را داشته باشند، [برای همین است.]در چنین جامعهای دیگر نمیتوان اول به تخصص بها داد. تخصص بها دارد، ولی بهای درجه دو. مکتب در درجه اول قرار دارد. بنابراین، اگر میخواهیم مدیر کارخانه انتخاب کنیم، مهندس مسئول ماشین آلات کارخانه انتخاب کنیم، اول میپرسیم که آیا عرق خور، فاسد، قمارباز، دروغگو، فرعون صفت، متکبر و مردم آزار نیست؟
انساندوست است، پاک است، چشم پاک است، نماز میخواند، دلش با خداست؟ وقتی در کارخانه میآید کارگرها با دیدن او به یاد خدا میافتند؟ اول اینها را میپرسیم، اگر گفتند خوب است، میگوییم حال کاردانی او چه طور است؟ این کار را بلد است؟ از این ماشین آلات اطلاع درستی دارد؟ سابقه کار دارد؟ تجربه دارد؟ زرنگ و پُرکار هست؟ اینها را هم میپرسیم. اگر نتیجه مثبت بود، او را به کار دعوت میکنیم.
میبینید که اصلاً شیوه انتخاب عوض میشود. در جامعههایی که مکتب الهی، شکل و جهت آن جامعه را تعیین میکند، در انتخاب افراد برای سمتها و کارها، پرسش اول از پایبندی این افراد به آن مکتب الهی و پرسش دوم از وارد بودن او و تخصص او و مهارت او است و این مطلب، مطلبی روشن است.
بایدها و نبایدها صفحه ۱۷۹ و ۱۸۰
✍️ حرف حساب
📚 @harfehessab☄️
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
این خیابان ما و این بازار ما، خیابان و بازار اسلامی نیست. این گرانی روز افزونِ ارزاق، هیچ چیزش به اسلام نمیخورد.
نگو آقا میفروشم بعد خمسش را میدهم، مسجد هم با آن میسازم. تو گران نفروش، خمسش را هم نمیخواهم بدهی، مسجد هم نمیخواهم با آن بسازی.
حزب جمهوری اسلامی، ص. ۵۱ و ۵۲
✍️ حرف حساب
📚 @harfehessab☄️
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷