__نامهی دعوت از آقای رئیسی - نهایی.pdf
167.9K
🔺 متن نامهی دعوت از حجةالإسلاموالمسلمین رئیسی جهت شرکت در کارزار انتخابات ۱۴۰۰
🔹ضمن عرض سلام و احترام «جمعی از طلاب انقلابی فعال در عرصهی فرهنگ و رسانه» طی نامهای از حجةالإسلاموالمسلمین رئیسی دعوت کردهاند در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ شرکت کنند.
📌 عزیزانی که تمایل دارند در این پویش مشارکت کنند «عکس» (اختیاری) و «نام و نامخانوادگی» خود را به آدرس زیر در پیامرسان ایرانی «ایتا» ارسال کنند:
🆔@asrejadideaalam
✅إنشاءالله در اسرع وقت متن نامهی فوق همراه با تصویر و نام و نامخانوادگی امضاکنندگان برای حجةالإسلاموالمسلمین رئیسی ارسال خواهد شد.
#انتخابات_ریاست_جمهوری #دعوت_از_اصلح #رئیسی
☁️🌦@HASANAAT🌦☁️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺از خون سلیمانیِ سردار به زودی
🔻برچیده شود دولت خونخوار سعودی
...
🔺وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد
🔻ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد
🎙مداحی حماسی کربلایی حسین طاهری
#رهایی_قدس #سردار_دل_ها #حسین_طاهری #مداحی_حماسی
☁️🌦@HASANAAT🌦☁️
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 آقای ظریف؛ جنایت #کابل را دیدی؟
🔻این چندهزارمین داغ کابل است!
هَزاره نیستم اما هزارمین بار است/به یاد اشک تو چشمم شبیه شب تار است
زمین و مین شده کابوس روز و شبهایت/جهان کور شده، ناگزیر از انکار است
صدای ضجهی کابل به گوش هرکه رسید/تمام عمر به داغ غمش بدهکار است
(شاعر: مریم ابراهیمزاده)
🔴 جنایت ددمنشانه داعش در کابل و شهادت دهها کودک شیعه، داغی است بر داغهای کابل و دردهای امت رسولالله(ص). آجرکالله یا صاحب الزمان.
🔻گروهک تروریستی داعش که توسط آمریکاییها ایجاد و مجهز شد بعد از شکست در سوریه به دستور آمریکا به افغانستان منتقل شد تا جنایات خود را آنجا ادامه دهد و مرزهای شرقی ما را و شیعیان را ناامن کند!
🔻این همان داعشی است که قرار بود بر سوریه و عراق حاکم و همسایه مرزهای ما شود و در قامت یک دولت رسمی و ارتش منسجم به جان مرزهای کشورمان بیافتد اما رحمت خدا بر حاج قاسم سلیمانی که با تبعیت از ولایت، دولت رسمی آنها را منهدم ساخت و ننگ بر آنانیکه حرفهای آمریکا علیه #مرد_میدان را تکرار کردند و مواضع آمریکا و سعودی و صهیونی و داعشی را علیه مرد میدان بازتکرار کردند! ننگ بادا!
🔻آقای #ظریف جنایت کابل را دیدی؟ قرار بود این صحنه روزانه در کشور ما رقم بخورد!
#دشت_برچی
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
❗️شاید کمی طولانی به نظر برسه ولی حتماً ارزش خوندن داره ❗️
📌نوشتار زیر اثر طلبهی فاضل حجةالإسلام دکتر «حسن شفیعی» است که به خوبی به مسئلهی اصلح بودن جناب آقای «رئیسی» در کارزار انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ اشاره کرده و به برخی از شبهاتِ مطرح دربارهی ورود یا عدم ورود ایشان به این عرصه نیز پرداخته است.
👈۱ از ۲👉
💠دلایل «اصلحیت» آیةالله رئیسی:
🔵 یک. «آیةالله رئیسی» معتمد دلسوزان و بزرگان نظام است؛ شواهدی که این مدعا را ثابت میکنند عبارتند از:
🔸الف) انتصاب وی در پستهای مدیریتی مهم و کلان کشور از جانب مقام معظم رهبری.
🔸ب) حمایت دیگر نامزدهای انقلابیِ ریاستجمهوری مانند آقایان «جلیلی»، «محمد» و «قالیباف» از ایشان. به عنوان مثال میتوان به کنار کشیدن آقای جلیلی در سال ۹۶ به نفع ایشان و سفرهای تبلیغی وی و ارائهی برنامهی اجرایی خود اشاره کرد. چنانچه آقای قالیباف در سال ۹۶ به نفع آیةالله رئیسی انصراف داد و آقای محمد بارها به انصراف خود و حمایت از آیةالله رئیسی در صورت ورود ایشان به صحنه اشاره کرده است.
🔻علاوه براین نمونههای بسیاری از سوی مردم و تشکل هاینخبگانی در راستای حمایت از آقای رئیسی به چشم میخورد.
🔴 دو. عملکرد قابل دفاع و ممتاز ایشان در «آستان قدس» و «قوهی قضائیه» که مصداق بارزی برای یک مدیریت تحولآمیز و جهادی است. ایشان در قوهی قضائیه غیر از تغییرِ ساختار و اصلاح وظایف ذاتی قوه، در حیطهی امر نظارت و کاهش فساد، بسیاری از کارخانهها را که با ناکارامدی برخی مدیران تعطیل شده بود، به چرخهی تولید بازگردانده و حقوق مغفول کارگران را استیفاء نموده و در زمینهی تولید و اشتغال قدمهای مهمی برداشتند.
🔵 سه. در کمال احترام به دیگر نامزدهای ریاستجمهوری سابقهی فعالیت و مدیریت ایشان قابل قیاس با سایر نامزدهای موجود نیست. به نظر میرسد نمیتوان مسئولیتهای مهم و کلانی مانند «معاونت قوهی قضائیه»، «مدیریت آستان قدس» و «ریاست قوه» را با داشتن سمت در شهرداری، استانداری، فرماندهی نظامی یا حتی وزارت و وکالت در یک سطح دانست.
🔴 چهار. توان همگرایی بالای ایشان نیز از نقاط قوت آیةالله رئیسی به حساب میآید. ایشان بعد از سال ۹۶ تبدیل به چهرهای فراجناحی شد، چنانچه در همان انتخابات وحدتی کمنظیر را میان جناحهای مختلف سیاسی پدید آورده که در غیر این موضع اتحاد آنها به سختی قابل تصور مینمود!
🔸برای درک بهترِ ضرورتِ وجود ویژگیِ «توان همگرایی» در نامزد ریاستجمهوری، باید دانست در شرایط فعلی کشور که درگیریهای سیاسی قطعاً منجر به هزینههای گزاف میشود، عدم وجود نامزدی با توان ایجاد وحدت و همگرایی، فضای رسانهای را مسموم نموده و نه تنها رقابت صحیح میان دو جناح مطرح سیاسی را به خصومت تبدیل مینماید بلکه درگیریهای درون جناحی را افزایش داده و دستمایهی اختلاف میان طرفداران آقایان قالیباف و محمد و جلیلی میشود! چنانچه هماکنون نیز این شکل از درگیری میان برخی طرفداران، قابل رصد است. لذا بیش از هر زمان دیگری نیازمندِ ورود فردی همانند آیةالله رئیسی به منظور همگرایی مثبت و رفع تنش در میان طرفداران و دلدادگان انقلاب هستیم.
🔵 پنج. نیاز به «تغییر بنیادین در مدیریت و حاکمیت کشور»، مطالبهی رویکار آمدنِ دولتی «مقتدر در مبارزهی با فساد» و «کارآمد» و «وحدتآفرین» دارد که فارغ از «جناحبازیها و قبیلهگراییهای رایج میان اصولگرایان و اصلاحطلبان» به فکر خدمت باشد و در وضعیت فعلی هر شخصی غیر از ایشان توان حل اختلافات میانجناحی و درونجناحی را ندارد! به عنوان مثال در صورت ریاستجمهوری آقای رئیسی، افرادی چون آقایان جلیلی و محمد توان اجرایی خود را در اختیار کابینهی احتمالی ایشان قرار خواهند داد و این خود نشانهای برای توان ایجاد همگرایی در ایشان است.
🔴 شش. همچنین به سبب شخصیت فراجناحی، کارآمد، مقبول، مجرب و متّقی ایشان، سایر نهادها و قوههای کشور در امر تعامل با ایشان مانعی نداشته و در نتیجه میتوان امیدوار بود که از درگیری میان قوا دور خواهیم شد؛ درگیریهایی که به گواه تجربه بیشترین صدمه را به مردم زده است.
ادامه در کانال ☁️🌦@HASANAAT🌦☁️
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
👈۲ از ۲👉
🔵 هشت. عملکرد مثبت آقای رئیسی در مبارزه با فساد نشان داد که بسیاری از هجمههای انتخاباتی در سال ۹۶ کذب محض بوده و برای بسیاری از مردم این موضوع ثابت شده است. لذا حضور ایشان میتواند در راستای افزایش مشارکت مردمی در انتخابات مثمرِ ثمر باشد. بگذریم از اینکه ایشان با وجود تخریب فراوان در سال ۹۶، تعداد ۱۶میلیون از آراء مردمی را به خود جذب نمود و این اقبال عمومی قاعدتاً با تلاش شبانهروزی و مخلصانهی ایشان بالاتر رفته است.
🔴 نه. نکتهی دیگر اینکه آیةالله رئیسی بهرغم اقبال عمومی، در قیاس با دیگر نامزدهای انقلابی رأی منفی کمتری نیز دارد.
🔵 ده. ایشان به دلیل سفرهای استانی متعدد، جلسات گوناگون با مسئولین میانی و مقامات عالیرتبه و همچنین حضور در میان مردم، در دورهی ریاست خود بر قوه قضائیه، برخلاف بسیاری از نامزدهای انتخاباتی، از آگاهی و اشراف دقیقتری نسبت به مسائل کشور برخوردارند. بالتبع، برنامهی جامع تر، واقعبینانهتر و راهگشاتری برای حل مشکلات کشور دارند.
🔸این حضور میدانی و برخورد از نزدیک با مسائل و موضوعات در ارائه راهکار و پیشنهاد راه برون رفت از مشکلات تفاوت فاحشی با راهحلهای احتمالی برخی در اتاق جلسات و دور از میدان و مردم دارد.
🔴 یازده. حضور ایشان در میان مردم و سرکشیهای سرزده در طول دوران ریاست بر قوهقضائیه، نشان از وجود روحیهی مردمی ایشان دارد. برخلاف بسیاری که فقط در ایام انتخابات منش مردمی پیدا کرده و در غیر این ایام دفتر و کاخ خود را رها نمیکنند.
🔵 دوازده. مواضع مشخص ایشان دربارهی فتنه، برجام و FATF که به نوعی میزان دقیقی برای شناخت بصیرت افراد است، کاملاً مشخص بوده و از هیچگونه ابهام و دوپهلویی برخوردار نیست.
🔴 سیزده. شاید بتوان گفت امروزه مهمترین درد مردم که سبب ناامیدی آنها میشود، فساد اقتصادی، رانتخواری، ویژهخواری و ضعف عدالت در کشور است. حضور آقای رئیسی که در زمینههای مبارزه با فسادهای بزرگ و کلاناختلاسها توانایی خود را نشان داده و ثابت کرده بدون هیچ تسامح یا زد و بند و تعارفی با این مشکلات برخورد قاطع دارد، برای مردم امیدآفرین است. به ویژه اگر بدانیم بهترین جایی که میتوان با فساد مبارزه کرد، قوهی مجریه و ریاستجمهوری است. چرا که این قوه هم اختیارات بیشماری دارد و هم سرچشمهی اصلی ایجاد فساد و رانت و موقعیتی ویژه برای جولان آقازادگان و سوءاستفادهی نزدیکان مسئولین است. تجربهی بالای ایشان در مقابله با فساد نیز قابل مقایسه با دیگر نامزدها نیست.
🔵 چهارده. برخی معتقدند: «حضور ایشان در قوهقضائیه برای مبارزه با فساد بهتر است.»
🔻درحالیکه برخلاف اعتقاد این بخش از جامعهی انقلابی، ۹۰درصد اختیارات کشور دست رئیسجمهور بوده و درنتیجه بهترین فرصت برای مبارزه با فساد، در ریاستجمهوری فراهم است.
🔴 پانزده. همچنین برخی دیگر معتقدند: «در صورت ریاستجمهوری آقای رئیسی، از یک سو به واسطهی وضعیت بحرانی که دولت بنفش ایجاد کرده و از سوی دیگر به سبب بالا بودن توقع مردم در رفع سریع مشکلات، از محبوبیت ایشان به عنوان کسی که از ذخائر انقلاب اسلامی شمرده میشود کاسته خواهد شد.»
🔻در پاسخ باید گفت: عزت دست خداست و اگر کسی برای خدا کار کند عزیز خواهد شد.
🔵 شانزده. برخی نیز نگران قوهی قضائیه و مشی ضدفسادی هستند که در این سالهای اخیر شروع شده است و از این رو تمایلی به حضور آقای رئیسی ندارند.
🔻این درحالیست که به دلیل انتصابی بودن ریاست قوهی قضائیه میتوان امید زیادی در جایگزینی فردی با مشخصات آقای رئیسی داشت. درحالیکه در ریاستجمهوری چنین امیدی وجود نداشته و خطر انتخاب فردی همانند رئیسجمهور فعلی بسیار است! ✅
🔰 در پایان امیدواریم که در راهی قدم برداریم که اشتباهات محاسباتی ما منجر به عدم رأیآوری «اصلح» یا «صالح مقبول» نشود و لذا شاید بهترین راه دعوت از کسی باشد که «اصلح» بوده و «مقبول» نیروهای ارزشی و انقلابی است. ✅
✍️ حجةالإسلام دکتر «حسن شفیعی»
منبع:
🆔 @h_shafiei
💚پیشنهاد ویژه❤️
#انتخابات_ریاست_جمهوری #اصلح #رئیسی #شبهات #حسن_شفیعی
☁️🌦@HASANAAT🌦☁️
هدایت شده از رهیافتگان (تازه مسلمانان) وابسته به انجمن شهید انیلی
📷 تصویری از دستنوشته ی دعای لحظه ی افطار از دانش آموز افغانستانی، که در انفجار دو روز پیش در کابل به شهادت رسید...
#دشت_برچی
#شیعیان_هزاره
🌐 @rahyafte_com
🚨تکنیکهای انتخاباتی در رسانهها
🆔@TebyanOnline
📌نکاتی مفید برای افزایش بصیرت در تبلیغات رسانهای دشمن
#نشر_حداکثری #انتخابات_ریاست_جمهوری_هزار_و_چهارصد #هوشیاری #بصیرت
☁️🌦@HASANAAT🌦☁️