🔺سقوط اعتماد اروپا نسبت به نقش رهبری آمریکا در جهان
🔹نظرسنجی «شورای اروپایی روابط خارجی» نشان داد بیش از ۶۰ درصد مردم آلمان، فرانسه، اسپانیا، دانمارک و پرتغال اعتماد خود را به آمریکا از دست دادهاند.
🔹بر اساس این نظرسنجی، شوک ناشی از همهگیری کرونا، در شهروندان اروپایی حس «تنهایی و آسیبپذیری» ایجاد کرده است.
▫️ fna.ir/ey9t0u
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 تصویری دلخرلش از حادثه انفجار در یک مرکز درمانی در تهران
🔸روح جانباختگان این حادثه قرین رحمت الهی باد
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اظهارات متناقض طبری در مرحله تحقیقات
🔹طبری در مرحله مقدماتی تحقیقات: اصلا مبایعه نامهای وجود ندارد!
🔸طبری بعد از مشخص شدن واقعیت: اشتباه کردم.
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کسی که در قوهی قضائیه خیانت میکند باید دو برابر مجازات بشود!
🔰 تذکر ۵سال پیش امام خامنهای رهبر انقلاب در دیدار خصوصی با مسئولان قضایی
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔘 تصویری دلخرلش از حادثه انفجار در یک مرکز درمانی در تهران 🔸روح جانباختگان این حادثه قرین رحمت اله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اتاق عملی که در حادثه انفجار درمانگاه سینا اطهر بیشترین جانباخته را داشت
▫️اغلب جانباختگان این واقعه، کادر پزشکی و درمانی بودهاند
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | موزیک ویدئوی سندرُم زندگی دوم
Second Life Syndrome
(با زیرنویس فارسی)
✴️ همراه با سخنان استاد #حسن_عباسی
🗓 به بهانهی سیام ژوئن، #روز شبکههای اجتماعی
#زنای_ذهنی
#تمدن_نکبت
#فروپاشی_خانواده
#جامعه_مریض
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
❓چرا هنوز «وزارت مسجد» به عنوان نهاد کانونی و مرکز اشاعه ایمان محقق نشده است؟ استاد حسن عباسی 💠 @Ha
🔴 هشدارهای رئیس سازمان تبلیغات در حوزه فرهنگ جدی است.
▫️حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، خطاب به نمایندگان مجلس گفت:
🔰 شما آمدهاید تا گرهها را باز کنید. گرههای بزرگ در عالم اقتصاد و امنیت با فرهنگ حل میشود و این مکتب امام (ره) است.
🔻شلختگی، آشفتگی و بر زمین ماندن بارهای فرهنگی جامعه مسئله اول است.
🔻شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی چهار ماه است تشکیل نمیشوند و یا سند مهندسی فرهنگی کشور که مورد تأکید مقام معظم رهبری است بیش از ۵ سال است که مصوب شده اما بر زمین مانده است.
🔸۸۰ هزار مسجد و ۹۰ هزار هیئات مذهبی ثبتشده در کشور داریم. نهادها و هیئات مذهبی؛ محل اتکای مردم هستند، لذا بدون توجه به این ظرفیتها نمیتوان مشکلات مردم را حل کرد؛ همچنین بر این موضوع اعتقاددارم که بسیاری از آسیبهای اجتماعی و معضلات جامعه، راهحلی فرهنگی دارند و حتی مشکلات روحی و عدم اعتمادبهنفس نیز باکار فرهنگی برطرف میشوند. سازمان تبلیغات اسلامی در بخشهایی از کشور با کمترین امکانات با استفاده از روحانی مستقر اقدام به رفع آسیبهای اجتماعی کرده است و روحانیون مستقر در سراسر کشور گرهگشای مردم هستند. نیروی انتظامی یک منطقهای در نامهای به سازمان تبلیغات اسلامی از حضور یک روحانی مستقر در آن منطقه تشکر کرد و گفته است که باوجود آن روحانی، دیگر نیازی به استقرار نیروی انتظامی در این منطقه نیست.
🔴 مسجد یک سنگر به شمار میرود و قرار است گرهها را باز کند و ۲۱ دستگاه متولی دارد. شما بهعنوان نمایندگان مردم بگویید که وضعیت مساجد کشور باوجود این دستگاههای متولی چگونه است؟
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺 آخرین آمار مبتلایان به کرونای جدید در کشورمان:
▫️ وزارت بهداشت - ۱۱ تیر:
🔹مبتلایان جدید: ۲۵۴۹
🔹مجموع مبتلایان: ۲۳۰۲۱۱
🔸شمار بهبودیافتگان: ۱۹۱۴۸۷
🔹درگذشتگان در ۲۴ساعت اخیر: ۱۴۱
🔹مجموع جانباختگان این بیماری: ۱۰۹۵۸
🔹شمار بیماران در وضعیت وخیم و شدید این بیماری: ۳۰۸۱
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💢 معرفی کتاب جدید رابرت گیتس-وزیر دفاع اسبق آمریکا
📚 اعمال قدرت
🎙 مصاحبه جان هامری رییس مرکز تحقیقات استراتژیک بین المللی، با رابرت گیتس در خصوص کتاب جدیدش:
1️⃣ بخش اول
▫️هامری: اولین فصل کتاب تحت عنوان سمفونی قدرت است. منظور شما از این عنوان چیست؟
🔹گیتس: این کتاب با یک سوال در ذهن من شروع شد. در سال ۱۹۹۳ آمریکا قدرتی بیسابقه داشت. طی ۲۷ سال گذشته ما با چالشهای فزاینده مواجه شدیم. روابط ما با کشورهای مختلف دچار مشکل شده است. سوال این است که چگونه از قله کوه به پایین آمدیم؟ جنگ سرد علیه بزرگترین قدرت جهان انجام شد. رقابت میان آمریکا و شوروی عمدتا در بستر ابزارهای غیرنظامی رخ میداد. از تمامی ابزارهای مذهبی، سایبری، فرهنگی، اقتصادی، تکنولوژی و بخصوص اقتصادی استفاده میشد. ما توانایی قابل توجهی در این زمینهها در بیشتر دوره جنگ سرد داشتیم. پس از جنگ سرد بیشتر آن توانمندیها تضعیف شدند. کمکهای خارجی کاهش یافت. ابزارهای غیرنظامی قدرت تضعیف شدند و قدرت نظامی حفظ شد. وقتی فقط چکش دارید همه چیز شبیه به میخ به نظر میرسد. لذا پس از جنگ سرد ابزار نظامی به جای اینکه ابزار آخر باشد بیشتر مورد استفاده قرار گرفت و موجب تضعیف آمریکا شد. این باعث تضعیف ما در مقابل چین شد. منظور من از سمفونی قدرت این است که چگونه ما از ابزارهای مختلف قدرت استفاده کردهایم. ما نتوانستهایم از ابزارهای قدرت به شکل درست استفاده کنیم و آنها را در هم ادغام نماییم. لذا نتیجه نهایی کتاب نیاز به بازسازی ساختار قدرت ملی و شورای امنیت ملی و تطبیق آنها با شرایط جدید است.
▫️جان هامری: به دلیل بیست سال درگیری در جنگ برای رهبری بین المللی صبر مردم آمریکا تمام شده است. اکثر آمریکاییها نفعی در رهبری بین المللی نمیبینند.
🔹گیتس: پس از جنگ جهانی دوم امتیازات تجاری و اقتصادی زیادی به اروپاییها و ژاپنیها برای بازسازی دادیم تا در دام کمونیسم نیافتند. امریکاییها اینها را میبینند و به همین خاطر هیچ چیز بیش از کمک خارجی در آمریکا محبوبیتش را از دست نداده است. لذا ما از ابزارهای غیر نظامی که قبلا استفاده میکردیم، استفاده نمیکنیم. باید ماهیت رهبری خود را تغییر دهیم و بیشتر از ابزارهای غیرنظامی که منافع ما را به پیش میبرد، استفاده نماییم. نقش رهبری ریییس جمهور نیز مهم است. مهمترین نقش رییس جمهور آموزش است. روسای جدید جمهور در این خصوص تلاش نکردهاند که مردم را متقاعد کنند که چرا رهبری بین المللی به نفع ماست. باید این موضوع را تکرار کنند که چرا رهبری آمریکا مهم است. گفتگو با نمایندگان کنگره و تبیین اهمیت رهبری جهانی آمریکا مهم است. آنها به مناطق خود میروند و این موضوع را برای مردم توضیح میدهند. اکثر مردم از رسانهها متنفرند. اما رسانهها ابزار اصلی برقراری ارتباط من با سه میلیون نفری بود که زیر دست من کار میکردند. روسای جمهور نقش و اهمیت رسانهها برای تبیین لزوم اهمیت رهبری را برای مردم نادیده گرفتهاند.
▫️هامری: شما از لزوم تجدد طراحی ساختار امنیت ملی صحبت کردهاید. روسای جمهور تلاش کردهاند که ساختارهای دولت از جمله شورای امنیت ملی و وزارتخانهها را تحت کنترل بیشتر درآورند. این موجب تنش میان کاخ سفید و وزارت خانهها میشود. نظر شما در مورد چگونگی ایجاد توازن میان آنها چیست؟
🔹گیتس: روسای جمهور رفتار متفاوتی داشتهاند. جیمز بیکر یک وزیر خارجه قوی بود. دیک چنی یک وزیر دفاع قوی بود. میزان توانمندی وزارتخانهها بستگی به توانمندی وزرا داشته است. رابطه افسر کابینه و کاخ سفیر در این خصوص مهم است. در دولت اوباما تلاش زیادی برای مدیریت مسائل جزیی وزارت دفاع توسط کاخ سفید میشد.
⬅️ ادامه دارد..
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
💢 معرفی کتاب جدید رابرت گیتس-وزیر دفاع اسبق آمریکا 📚 اعمال قدرت 🎙 مصاحبه جان هامری رییس مرکز تحقیق
💢 معرفی کتاب جدید رابرت گیتس-وزیر دفاع اسبق آمریکا
📚 اعمال قدرت
🎙 گفتگوی جان هامری رییس مرکز تحقیقات استراتژیک بین المللی، با رابرت گیتس در خصوص کتاب جدیدش:
2️⃣ بخش دوم
پرسش و پاسخ شرکت کنندگان:
▫️سوال: در دوره جنگ سرد آمریکا رادیو آزادی و رادیو اروپا و عملیاتهای پنهان و غیر داشت. چگونه می توان آن شرایط را به وضعیت فعلی تسری داد و در خصوص ایران، هنگ کنگ و ... اعمال کرد؟
🔹گیتس: اشتباه در عراق و افغانستان این بود که می خواستیم با زور اسلحه دموکراسی را مستقر کنیم. ابزارهای زیادی در دوره جنگ سرد در این زمینه وجود داشت. افشای فساد حکومت در ایران، پوتین در روسیه و همچنین فساد در چین و ... مهم است. اما حمایت از گروه خاص آنها را در مقابل دولت آسیب پذیر می سازد. فرصتهای زیادی وجود دارد که ما استفاده نمی کنیم.
▫️سوال: در دوره جنگ سرد بحث بازدارندگی بود اما مبارزه با شوروی در جهان سوم نیز انجام می شد. آیا چین به دنبال جنگ متعارف هست و اگر نه، آیا ما زیادی روی سلاحهای متعارف سرمایه گذاری نمی کنیم؟
🔹گیتس: باید روی طیفی از ابزارها کار کرد. در دوره جنگ سرد نیز ابزارهای مختلف توسعه داده شد. شوروی زمانی یک میلیون سرباز در مرز چین داشت. در خصوص چین بزرگترین نگرانی این است که آنها فکر کنند که ما به خاطر مشکلاتی اقتصادی و کرونا ضعیف هستیم. اخیرا سیاست تهاجمیتری از جانب چین شاهد بودهایم، از تهدید آشکار علیه تایوان تا فشار بر ویتنام و.. باید آمادگی یک رویارویی متعارف با چین را داشته باشیم. اما باید آمادگی منازعات کوچک تر نیز داشته باشیم. ما نمیتوانیم پیشبینی کنیم که جنگ از کجا شروع میشود. اگر اول جولای ۱۹۹۰ از بوش میپرسیدید که تا چند ماه دیگر نیممیلیون سرباز در عربستان دارید، وی نمیدانست. در بخش دفاعی باید حداکثر انعطاف برای پاسخگویی به طیف مختلفی از منازعات و تهدیدات را داشت. ما به یک بازدارندگی قوی هستهای علیه چین نیاز داریم. اگر آنرا علیه شوروی نداشتیم معلوم نبود شوروی در اروپا چه کار میکرد. شاید همانکاری را انجام میداد که پوتین در اوکراین کرد.
▫️سوال: تاثیر کوید۱۹ بر ابزارهای قدرت و اینکه آمریکا چگونه باید پاسخ دهد؟
🔹 گیتس: پمپئو سعی کرده است که به قرائت چین در داخل آمریکا پاسخ دهد اما نمیدانم که تا چه حد آنها توانستهاند به این روایت در بقیه جهان و در داخل چین پاسخ دهند. اتحادیهها برای ما مهماند. متحدین ما ابزار منحصر به فرد قدرتاند که چین و روسیه ندارند. همکاری با آنها برای مقابله با این روایتها و مقابله با چالشهای چین مهم است. نهادهای بینالمللی نیز همین گونهاند. خروج از سازمان بهداشت جهانی مشکلی حل نمیکند. باید نقش آمریکا در آنها را تقویت کرد. خروج از آنها هدیه بزرگی به چین است. استفاده از متحدین، پیام رسانی استراتژیک و تقویت نهادهای بین المللی باید صورت گیرد.
▫️سوال: در مورد ساختار اتحادیههای در آسیا چه فکر میکنید؟ آیا امنیتی هستند و یا اقتصادی؟
🔹گیتس: شرایط در اروپا و آسیا متفاوت است. در آسیا ما روابط نظامی قوی با ژاپن، کره جنوبی و استرالیا داریم و در حال ساخت روابط نظامی قوی با ویتنام و مالزی و ... هستیم. از نظر اقتصادی اوباما یک اشتباه بزرگ مرتکب شد که به طرح زیربنایی آسیا نپیوست. همه متحدین ما پیوستند. اشتباه بزرگتر ترامپ خروج از مشارکت فراپاسیفک بود. خروج از نهادها سبب میشود چین فرصت بیشتری برای بهرهبرداری داشته باشد. اگر ما بر سر میزی باشیم که متحدین هستند ابزار بیشتری برای اعمال فشار در اختیار داریم. چینیها تمایل زیادی برای تعامل دوجانبه با دیگر کشورها، به خصوص کشورهای کوچک، دارند. ( این رویکرد دولت ترامپ نیز دارد.)
▫️سوال: اکثر آمریکاییها علاقمند به مشارکت جهانی آمریکا نیستند. اگر ترامپ مجددا انتخاب شود جهان تا ۲۰۲۴ چگونه است؟
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
💢 معرفی کتاب جدید رابرت گیتس-وزیر دفاع اسبق آمریکا 📚 اعمال قدرت 🎙 مصاحبه جان هامری رییس مرکز تحقیق
🔹گیتس: روند خروج آمریکا از رهبری جهانی از زمان اوباما شروع شد. اگر این روند ادامه یابد همه مشکلات جهانی بدتر خواهند شد. برای حل مسایل جهانی اعم از کوید ۱۹، تغییر آب و هوا و.. هیچ جایگزینی برای آمریکا نیست. روابط تجاری بیشتر دوجانبه و منطقهای میشود و این به نفع ما نیست. خروج ما از تیپیپی سبب شد دیگران ادامه دهند و ما کنار گذاشته شدیم. فکر میکنم که اتفاقات دیگری که در حال رخ دادن است موجب افزایش بیاعتباری آمریکا به عنوان یک مدل حکومتداری میشود. این روند با بحران مالی ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ شروع شد. در آن زمان مدل سرمایهداری اقتصادی آمریکا زیر سوال رفت. عدم توانایی برای حل مسائل داخلی نیز مدل آمریکا را بیاعتبار ساخته است. آنچه در هفتههای اخیر در خصوص مسائل نژادی رخ داد این روند را تشدید میکند. چین میگوید که اگر میخواهید مدلی کارامد داشته باشید به ما نگاه کنید. مدل اقتدارگرایی چین برای بسیاری جذابیت دارد. کل مشروعیت رژیم چین بر نشان دادن کارامدی است. بدون نوعی تغییر کاهش نفوذ آمریکا در جهان ادامه مییابد.
⬅️ ادامه دارد..
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
💢 معرفی کتاب جدید رابرت گیتس-وزیر دفاع اسبق آمریکا 📚 اعمال قدرت 🎙 گفتگوی جان هامری رییس مرکز تحقیق
💢 معرفی کتاب جدید رابرت گیتس-وزیر دفاع اسبق آمریکا
📚 اعمال قدرت
🎙 گفتگوی جان هامری رییس مرکز تحقیقات استراتژیک بین المللی، با رابرت گیتس در خصوص کتاب جدیدش:
3️⃣ بخش سوم (پایانی)
▫️سوال: اکثر آمریکاییها علاقمند به مشارکت جهانی آمریکا نیستند. اگر ترامپ مجددا انتخاب شود جهان تا ۲۰۲۴ چگونه است؟
🔹گیتس: روند خروج آمریکا از رهبری جهانی از زمان اوباما شروع شد. اگر این روند ادامه یابد همه مشکلات جهانی بدتر خواهند شد. برای حل مسایل جهانی اعم از کوید ۱۹، تغییر آب و هوا و.. هیچ جایگزینی برای آمریکا نیست. روابط تجاری بیشتر دوجانبه و منطقهای میشود و این به نفع ما نیست. خروج ما از تیپیپی سبب شد دیگران ادامه دهند و ما کنار گذاشته شدیم. فکر میکنم که اتفاقات دیگری که در حال رخ دادن است موجب افزایش بیاعتباری آمریکا به عنوان یک مدل حکومتداری میشود. این روند با بحران مالی ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ شروع شد. در آن زمان مدل سرمایهداری اقتصادی آمریکا زیر سوال رفت. عدم توانایی برای حل مسائل داخلی نیز مدل آمریکا را بیاعتبار ساخته است. آنچه در هفتههای اخیر در خصوص مسائل نژادی رخ داد این روند را تشدید میکند. چین میگوید که اگر میخواهید مدلی کارامد داشته باشید به ما نگاه کنید. مدل اقتدارگرایی چین برای بسیاری جذابیت دارد. کل مشروعیت رژیم چین بر نشان دادن کارامدی است. بدون نوعی تغییر کاهش نفوذ آمریکا در جهان ادامه مییابد.
▫️سوال: نظر شما در خصوص نقش ارتش در مسائل داخلی چیست؟ چه زمانی باید ارتش مورد استفاده قرار گیرد؟
🔹گیتس: در این خصوص مقامات نظامی سکوت خود را شکستند و این امر دو دلیل مهم داشت: یکی تمایل رییس جمهور به استفاده از ارتش در واشنگتن بود. مردم تفاوتی میان ارتش و گارد ملی قایل نیستند. اما ارتش برای مقابله با دشمن است اما گارد برای مسائل داخلی نیز استفاده میشود. گارد ملی نیز میتواند بجنگند اما برای مدیریت مسائل محلی نیز آموزش دیدهاند. لذا این دو نیرو متفاوتاند. اگر مشکلی باشد گارد ملی باید استفاده شود و نه ارتش. در گذشته در زمان بوش و در زمان آیزنهاور از گارد ملی در مواردی استفاده شده است. علت دیگر موضعگیری نظامیان این بود که وجهه غیر سیاسی ارتش را به زیر سوال میبرد. فرقی نمیکند که چه حزبی بر سر کار باشد.
▫️سوال: گفتگوهای آمریکا و روسیه در خصوص گفتگوهای کنترل سلاح و عدم پیوستن چین به آن.
🔹گیتس: من معتقد بودم که این توافقات به نفع آمریکا است. کنترل تسلیحات به ما امکان دسترسی به اطلاعاتی در خصوص تسلیحات شوروی داد که بدون آن نداشتیم. کارکرد دیگر کنترل تسلیحات ایجاد پیشبینیپذیری است. به دلیل سقفی که ایجاد میکند و سیستمهای نظارت و بازرسی که در این رژیمها وجود دارد قدرت پیش بینی افزایش مییابد. چین علاقهای به شرکت در این توافقات ندارد. در حال حاضر آنها میتوانند تسلیحات هستهای بیشتری بسازند. فرصتهایی برای گفتگو و توافق با چین در خصوص کنترل تسلیحات وجود دارد اما نه تسلیحات استراتژیک.
▫️سوال: با توجه به اینکه شما در دولتهای مختلف کار کردهاید، کدام یک از دولتها عملکرد بهتری داشتند؟
🔹گیتس: فکر میکنم دولتهایی که کمترین دعوای داخلی داشتند نهایتا عملکرد بهتری نیز داشتند مثل دولت اول بوش. دولت ریگان بیش از دولت بوش دعواهای داخلی داشت. ریگان از گورباچف حمایت کرد چون گورباچف در مسیر از بین بردن شوروی خوب عمل میکرد و این برای آمریکا خوب بود.
▫️هامری: چه چیزی باید هدایت کننده سیاست خارجی آمریکا باشد؟
🔹گیتس: ویلسون و کوینسی آدامز باید با هم باشند. دموکراسی و جایگاه ما در جهان هر دو مهم است. جهان کامل نیست. آنچه آدامز میگوید این است که به دنبال هیولا و نابودی آن در جهان نباشید. وی معتقد نیست که آمریکا باید نیروی نظامی برای دموکراسی سازی بفرستد. گسترش دموکراسی و اصلاحات باید در قلب سیاست خارجی ما باشد اما نباید به دنبال تحمیل آن از طریق نظامی باشیم.
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
✳️ ضمن تبریک به مناسبت ایام دهه کرامت و میلاد فرخنده حضرت علی بن موسیالرضا (ع)، به اطلاع اندیشهجویان گرامی میرساند انشاءالله فردا پنجشنبه ۱۲ تیرماه، دوره کلبه کرامت برگزار میشود.
◀️ معاونت آموزش از ساعت ۷:۳۰ پذیرای اندیشهجویان گرامی خواهد بود.
🔴 با توجه به لزوم رعایت نکات بهداشتی،️ استفاده از ماسک برای حضور در جلسه الزامی است.
📢 کانال معاونت آموزش اندیشکده یقین در تلگرام، بله و ایتا
🔗 @Andishkadeh_Amoozesh
💢 حاکمیت پولی کشور باید به ولی فقیه سپرده شود
📝📝 جنبش مقاومت در جنگ ارزی
🔸 برای همگان به مانند روز مشخص است که ضعف فعلی در کنترل قیمت ارز و نقدینگی ناشی از ضعف دولت، رئیس جمهور و مشاوران اقتصادی است. در گذشته هم اینچنین بوده و رفت و آمد دولتها هم مزید بر علت شده است.
🔸 از بدو تاسیس #بانک_مرکزی، تا به امروز این نهاد زیر نظر نخستوزیری و سپس زیرنظر هیئت دولت بوده است. در واقع رؤسای جمهور، بر جریان پولی کشور حاکم بودند.
🔸 از طرفی هم تَجارب چهل و یکساله انقلاب نشان داده که نهادهایی با حاکمیت متمرکز و طولانیتر از هشت سال مثل بخشهای مختلف نیروهای مسلح به صورت موازی و خارج از دولت فعالیت کردند، جزو موفقترین بخشهای کشور بودهاند و پروژههایی که به صورت ثابت توسط رهبری پیگیری شده، همگی به نتیجه رسیده و با رفت و آمد دولتها دستخوش تغییر نشده است.
🔸 اگر مجلس انقلابی فعلی در لایحهای، #بانک_مرکزی را از زیر نظر دولت خارج کند و آنرا تحت نظر رهبری قرار دهد، بدین معنا که امام امت اختیار عزل و نصب روسای ارشد بانک مرکزی را داشته باشد و سیاستگذاری پول کشور در جنگ ارزی، از دست دولتهایی که دنبال بازیهای سیاسی هستند خارج باشد، همانطور که یک امنیت باثبات نظامی به وجود آمده، در عرصه اقتصاد هم قطعا موفقیتهای چشمگیری پدید خواهد آمد.
🔸 بانک مرکزی در خود آمریکا هم یک نهاد فرادولتی است و تصمیماتی خارج از دولت ولی هماهنگ با آن اتخاذ میکند.
متاسفانه این نهاد در کشور ما دچار سیاست زدگی شده است. افزایش نرخ ارز برای دولتها همواره راهی بوده جهت تأمین بودجه و بازیهای سیاسی جنبی که هر از چندی رخ میدهد.
🔸 کاهش ارز پول برای دولت به مرفینی تبدیل شده که به بهانه کاهش آن برای صادرات، به دنبال رفع مشکلات دیگری هستند. با آنکه امام خامنهای بارها بر روی افزایش #قدرت_پول_ملی و اثرات زیانبار عدم انجام این کار تأکید کردند اما همچنان شاهد افزایش دوز مصرف این مرفین هستیم.
🔸 #ارزش_پول_ملی، نقطه حساسی است که بازی با آن کل امنیت اقتصادی را بازی میدهد. به فوق استراتژیک بودن حوزهی پول و ارزش آن باید توجهی فراتر از مسائلی مثل صادرات و واردات و یا نحوه توزیع اقلام و ... کرد. #میلتون_فریدمن در کتابش به نام «سرمایهداری و آزادی» به نقل از لنین میگوید: «موضوع پذیرفته شده دیگر این است که نظارت بر پول میتواند وسیله قدرتمندی برای نظارت بر اقتصاد و سامان دادن آن باشد. گفته معروف لنین مبنی بر اینکه مؤثرترین راه نابودی هر جامعه از بین بردن پول آن است، آشکارا بیانگر قدرتمندی این راهحل است.»
همینطور #هنری_کیسینجر نیز بهنحوی این موضوع را میگوید: «اگر میخواهید جهان را در کنترل داشته باشید، پول را در اختیار خود بگیرید.»
🔸 از اولین جنگ ارزی که علیه ما اتفاق افتاد تا به امروز حدود ۱۰ سال میگذرد اما هنوز ما به یک فرماندهی مقتدر و کارآمد در این جنگ نرسیدهایم. این موضوع در حالی است که در جنگ هشت ساله در زمان کمی، سپاه پاسداران توانست به یک سازمان رزم کارآمد دست یابد.
برای آنکه ما یک فرماندهی بهینه داشته باشیم، این امر باید به کسی سپرده شود که مصلحت کل حکومت اسلامی و نه صرفا دولت را در نظر میگیرد.
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
▫️ @currency_war
اندیشهجویان کلبه کرامت
📡 @Hasanabbasi_students
آمریکا یک فرودگاه نظامی غیرقانونی در شمال شرق سوریه تاسیس کرد
🔹 خبرگزاری رسمی سوریه خبر داد نظامیان اشغالگر آمریکایی در ادامه نقض قوانین بینالمللی اقدام به تاسیس یک فرودگاه نظامی غیرقانونی در استان الحسکه کردند.
▫️ fna.ir/eya8it
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💠نخستین روز ماه جولای، سالروز تولد شهید ابومهدی المهندس در ۱۹۵۴ است.
🌹سلیمانیِ عراق، #مصلح_اجتماعی و بزرگمردی شجاع و غیور که قلب و جانش را به ولایتفقیه سپرد و قریب چهل سال، پای در رکاب سرداران بزرگ ایرانی، از حریم عراق و ایران پاسداری کرد. ثمرهی ۶۶ سال حیات طیبهی او، 《عند ربهم یرزقون》ای در کنار روح بلند سیدالشهداء مقاومت بود.
✅ در مقام مقایسه، خوب است بدانیم اگر بنلادن و بنسلمان، نمود #قدرت_نرم_آمریکا هستند؛ در اینسو اما شیرمردانی چون ابومهدی المهندس، نمودهایی از #قدرت_نرم_ایران اند.
🔰 #مثل_ایران
🔰 #ایران_قوی
👈 پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 @iran1444_ir
🔺 آخرین آمار مبتلایان به کرونای جدید در کشورمان:
▫️ وزارت بهداشت - ۱۲ تیر:
🔹مبتلایان جدید: ۲۶۵۲
🔹مجموع مبتلایان: ۲۳۲۸۶۳
🔸شمار بهبودیافتگان: ۱۹۴۰۹۸
🔹درگذشتگان در ۲۴ساعت اخیر: ۱۴۸
🔹مجموع جانباختگان این بیماری: ۱۱۱۰۶
🔹شمار بیماران در وضعیت وخیم و شدید این بیماری: ۳۰۹۷
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از هیئت فدائیان حسین(ع)اصفهان
#کتاب_هیأت
#معرفی_کتاب
📚 آخرین نماز در حلب
زندگینامه و خاطرات شهیدمدافع حرم، عباس دانشگر
✍🏻 #مؤمن_دانشگر (پدر شهید)
📇 #شهید_کاظمی
عباس متولد ۱۸ اردیبهشت ماه سال۱۳۷۲ از سمنان است. ۵ مهر ماه سال ۱۳۹۰ وارد دانشگاه امام حسین علیه السلام شد. ۲ اردیبهشت سال ۱۳۹۵ به جبهه مقاومت در سوریه پیوست و سرانجام در ۲۰ خرداد در روستای هویز حومه جنوبی شهر حلب سوریه با موشک تاو آمریکایی به شهادت رسید
چند خط از کتاب:
گفت:
«سه شهید گمنام اینجا مدفون هستند که هروقت مشکلی دارم به آنهاتوسل می کنم.» منظورش شهدای مدفون در میدان دانشگاه امام حسین علیهالسلام بود.
به من میگفت: «یکی از این شهدای گمنام را رفیق واقعی خودت قرار بده. خودم با شهید وسطی رفیق شده ام و هر وقت مشکلی دارم با او درددل میکنم و مشکلم زود حل میشود»
میگفت: این رفاقت با راهنمایی سردار اباذری بوده است. از سردار شنیده بود که هرکس باید بیاید و یکی از این سه شهید را به عنوان رفیق واقعی خود انتخاب کند
💳قیمت: ۲۲ با تخفیف ۱۷ هزار تومان
تهیه از #کتاب_هیأت (شبکه ترویج کتاب و کتابخوانی در هیآت سراسر کشور): 👇
@KETABEHEYAT
__
@Fadaeianhoseinir
@Seyedrezanarimani
🔺انگلیس رسماً گوایدو را بهعنوان رئیسجمهور ونزوئلا به رسمیت شناخت
🔹به دنبال شکایت کاراکاس از انگلیس برای بازگرداندن ذخایر طلای این کشور آمریکای لاتین، بریتانیا رسماً «خوان گوایدو» را بهعنوان رئیسجمهور ونزوئلا به رسمیت شناخت.
▫️ fna.ir/eyafvj
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔻جزئیات جدید از سقوط موصل؛ المالکی: آمریکا گفت سلاح نمیدهیم
▫️نخستوزیر پیشین عراق:
🔹سقوط موصل با ایجاد توطئه در داخل ارتش عراق برای عقبنشینی نیروهای آن و سرنگونی هر نیرویی که تلاش کند مقابل گروههای تروریستی بایستد، محقق شد.
🔹وزیر دفاع وقت آمریکا به صراحت گفت ما تا زمانی که دولت مالکی وجود داشته باشد از شما حمایت نمیکنیم در حالی که ایران و روسیه درهای انبارهای سلاح خود را به روی عراق باز کردند.
▫️fna.ir/eyafpv
📡 @Hasanabbasi_students
🎲 بورس: خلاف احکام فقهی
📝📝 پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🔹 ‹نجش› به این معناست که شخص بدون قصد خریدن قیمت متاع را زیاد کند تا دیگری بشنود و آن را به مبلغ بیشتری بخرد. به عبارت دیگر، شخص بدون قصد خریدن قیمت متاع را زیاد کند تا دیگری آن را به مبلغ بیشتری بخرد، خواه قبلاً با فروشنده تبانی و توافق نموده و خواه ننموده باشد. یا بر اثر توافق قبلی با بایع متاع را به منظور تبلیغ، ستایش و تعریف کند. نجش از منظر اسلام، مردود و مذموم است. دلیل این حکم حدیث نبوی است بدین تعبیر: «لا تناجشوا».
⚠️ کسی نمیتواند انکار کند که امروزه نمودِ تمام و کمال این رفتار نامشروع در بورس رقم میخورد. ⚠️
✅ برای آشنایی بیشتر با سیستم قمار سازمانیافته (بورس)، مشاهدهی جلسهی 303 کلبه کرامت تحت عنوان «مرگ بر بورس» مؤکداً توصیه میشود:
🔗 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/376
#مبانی
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir
📡 @Hasanabbasi_students