💚 مراسم ختم مجازی مرحوم روحالله حسینیان
🔰حجتالاسلاموالمسلمین «روح الله حسینیان» قاضی و سیاستمدار و رئیس مؤسسه پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی بود. وی همچنین نمایندگی مردم تهران در دورههای هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشت. کتابهای «چهارده سال رقابت ایدئولوژیک شیعه در ایران» «چهارده قرن تلاش شیعه برای توسعه و ماندن» و «بیست سال تکاپوی اسلام شیعی در ایران» از جمله آثار ایشان است.
🔸 ضمن عرض تسلیت به بازماندگان مرحوم، مجلس ختم مجازی هماکنون با قرائت «فاتحه معالصلوات» و «یک صفحه از قرآن کریم» و نثار آن به روح مرحوم برپا میشود.
مسجد مجازی حضرت عمار ‹ره›
🕋🧎@masjed_ammar
1️⃣2️⃣ استفاده از خدمات فعلی بانکها تا چه حد مشکل ندارد و کمک به سیستم ربوی محسوب نمیشود؟
💬|#سوالات_متداول
✅ شخصی میگفت: «کار بزرگی که امام کرد این بود که مردم را از شاه گرفت، نه شاه را از مردم» یعنی مردم نسبت به شاه احساس بینیازی کردند، فهمیدند بدون شاه هم میشود زندگی کرد. کمکم احساس انزجار شدت گرفت و فهمیدند شاه از آنچه فکر میکردند خیلی بدتر است. وقتی جامعه شاه را نخواستند شاه رفت!
▪️اگر ما احساس کنیم بدون وام هم میتوان زندگی کرد، کمکم خدا به ما خواهد فهماند که ‹خدا› کافیست! پس میتوان گفت بهترین تعامل کمترین تعامل با بانک است.
▫️برای کم کردن تعامل با بانک:
1️⃣ سرمایه و پساندازتان را زمین زراعی بخرید و برای کشت اجاره بدهید یا طلا تهیه کنید.
2️⃣ فقط مقدار اندکی از ذخیره جاری خودتان را در بانک بگذارید و آنهم در حساب قرضالحسنه!
3️⃣ از بانک تا میتوانید وام نگیرید و در صورت نیاز از صندوق قرض الحسنه محلی قرض بگیرید.
4️⃣ حساب سوددار در بانک باز نکنید.
5️⃣ پول پساندازتان را در صندوق قرضالحسنه محلی بگذارید تا هم واقعاً قرضالحسنه داده شود و هم برکتش را در زندگی ببینید!
6️⃣ پولتان را مستقیم به یک کارآفرین بدهید تا هم به شما سود حلال بدهد، هم از راکد ماندن و لعنت خداوند به دور بمانید.
▪️خلاصه اینکه هرچه کمتر به فکر سود بانکی باشید بهتر است، فقط به میزان ضروری و خرید و فروش روزمره به رباخانه (بانک) سری بزنید.
🔗منبع: book.reba.ir/443
______________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
❓چرا کربلا شد؟ ۲- بخش دو امام سجّاد علیهالسلام در پاسخ به این پرسش مهم، جامعهی عصر خود را به ۶
❓چرا کربلا شد؟
۳- بخش سه
امام سجّاد علیهالسلام در پاسخ به این پرسش مهم، جامعهی عصر خود را به ۶طبقه تقسیم کردند؛
طبقه سوم: روباه
🦊 عدهای منافق را به روباه تشبیه کرده و فرمودند:
روباهها، همان كسانى هستند كه از طريق دين خود مىخورند و بـه آنچه مىگويند در دل اعتقادى ندارنـد
📚 خصال صدوق - جلد۲ - صفحه۳۷۸
▫️ طراح: @hadisgraph
🔸 #جامعه_شناسی_امام_سجاد
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🏴 محرم به روایت آیتها
#شب_هشتم: من هم خودم را نگه میدارم!
◀️ چرا ابالفضل(ع) نماد ادب در کربلا است؟ ریشه ادب در تقوای قلب است؛ در خودداری و کنترل نفس است. نماد این ویژگی در شخصیت عظیم حضرت عباس است هنگامی که به آب فرات رسید ...
✅ برای عبرتگیری از کربلا در این حوزه، تدریس #آیت_گوزن به کودکان و نوجوانان پیشنهاد میشود؛ هدف از این درس تبیین ضرورت مقابله با هوای نفس و اصرار بر خواستههای دل است.
#آیت_های_سرخ | #آیت_شناسی | #عبرت_عاشورایی | #محرم_به_روایت_آیتها | #کودکان_استراتژیست
🔶 برای مطالعه محورهای تدریس پیشنهادی، این جزوه را مطالعه کنید:
ydac.ir/34w36
🔺لینک دانلود فیلم تدریس جلسه ۱۶ تحت عنوان من هم غیرقابل پیشبینی میشوم:
strategistkids.ir/ck16
🔷 پینوشت:
نقاشی پیوستی با عنوان «در محضر» یکی از آثار استاد عبدالحمید قدیریان در مجموعه «آسمان کربلا» است.
————————
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
✍️ کدام مال حرام، سر امام جامعه را به نیزه برد؟
• اهل کوفه نه از دیوار خانه یکدیگر بالا میرفتند و نه در ادای دین سست بودند که از سوی سیدالشهداء متصف به حرامخواری شدند بلکه نظام مالی حاکم بر آنها، شکمهایشان را از حرام پر کرد. امام به دعوت کوفیان به سوی کربلا رهسپار شد اما اهل کوفه که قرار بود برای نهضت امام حسین(ع) جانشان را تقدیم کنند؛ به یکباره تصمیمشان تغییر یافت و بیعتشکنی کردند. نه تنها علیرغم خواسته اولیهشان، به یاری او نشتافتند بلکه روبروی اباعبدالله ایستادند و درنهایت هم با مشارکت یکدیگر او و یارانش را به شهادت رساندند.
• متأسفانه خیلی از مبلغان دین در ایام عزای امام حسین(ع) در توضیح عبارت «مُلِئَت بُطونُکُم منَ الحَرام» به مردم میگویند: «مواظب و مراقب باشید با رعایت احکام فردی، لقمه حرام در زندگیتان وارد نشود تا همانند مردم کوفه، امام خود را تنها نگذارید»! این تفسیر عملاً تحریف موضع ارزشمند سیدالشهدا و بالاخص واقعه تاریخی کربلا است! گزاره «قَدِ انْخَزَلَتْ عَطِیّاتُکُمْ مِنَ الْحَرامِ» منظور شفاف امام را میرساند که دقیقاً فراز قبلی «مُلِئَت بُطونُکُم منَ الحَرام» میباشد و اتفاقا اغلب در منابر ذکر نمیشود. «عطاء» مبلغی از بیت المال بود که دستگاه حاکمیت اموی بر اساس قواعد خودش به عربهای کوفه پرداخت میکرد. بنابراین امامحسین(ع) با اشاره به ساختار اقتصادی نامشروع حکومت اموی، مردم کوفه را مورد عتاب قرار داد و نباید فکر کنیم که عبارت «مُلِئَت بُطونُکُم منَ الحَرام» یک جمله صرفاً اخلاقی و کلی بوده است.
• شاید برای مخاطب واضح نباشد چرا در نگاه ائمه تقسیم بسویه «بیت المال» یک ضرورت جدی به حساب میآمده و نسبت این امر با وضعیت امروز ما چیست؟ باید بگوییم، به لطف غربگرایی و اعتقاد ضمنی به جدایی دین از اقتصاد، نهاد اسلامی «بیت المال» در کشور ما اصلاً وجود ندارد.(اقتصاد اسلامی هنوز در کشور مبنا نیست.) آن چیزی که امروزه ما به عنوان «بیت المال» صدایش میزنیم و منظورمان اموال دولتی یا احیاناً بودجه دولت است، با «بیت المال» صدر اسلام کاملاً فرق میکند. اموال «بیت المال» در صدراسلام، به مجموع «خراجات» و «جزیهها» گردآوری شده اطلاق میگشت. باتوجه به اینکه در رژیم پهلوی با عنوان اصلاحات ارضی، زمینها به سان کالا خصوصی شدند، خراج موضوعاً از میان رفته است و قانون «جزیه» نیز که مستند است به آیه قرآنکریم در همان دوران طاغوت، توسط جمعی از یهودیان و مزدوران بهایی با حمایت انگلستان به تدریج حذف شد. شرح تمام ماجرا بسیار مفصل است اما دانستن همین میزان برای فهم مسئله مورد بحث ما، کافی به نظر میرسد.
• با فهم چرایی «خراج» و «جزیه» میتوان دریافت که بودجه حکومتی بیت المال به صورت بسویه به مسلمان آزاد تعلق دارد لذا چنانچه قرار باشد بخشی از این اموال به صورت مستقیم توزیع شود، همه آنها از این اموال به صورت مساوی سهم خواهند داشت در غیر این صورت حاکم اسلامی و والیهای تحت امر او موظفند، اموال بیت المال را برای مصالح اجتماعی خرج کنند. یک قاعده مهم درمورد اموال بیت المال وجود دارد که نباید آخر هر هفته چیزی از آن باقی بماند. در زمان خلیفه دوم، انحراف در توزیع بیت المال شروع شد و در زمان خلیفه سوم این وضعیت به اوج خود رسید.(از علل مهم قیام مسلمانان علیه سیاستهای خلیفه سوم و انگیزه بیعت با امامعلی(ع) مسئله توزیع اموال بیت المال بود.) امیرالمومنین(ع) در دوران حکومت ظاهریشان، سنت پیامبر را در مورد توزیع بیت المال احیاء نمودند. اما از زمانی که حکومت به دست معاویه و یزید افتاد، اموال بیت المال المسلمین با معیارهای مد نظر حکومت اموی توزیع شد.
• برای کسب آگاهی از نظام مالی_سیاسی حکومت اموی، صوت سخنرانی حجت الاسلام حامد کاشانی که در حدود ۲۰ دقیقه است، توصیه میشود.(صوت پیش از این پیام، در کانال ارسال شده است) مردم عزادار حق دارند بدانند، مشکل در ساحت کلان یعنی به نظام مالی فاسد حکومت یزید بازمیگشت و همین ساختار اقتصادی فرزند پیامبر را به شهادت رساند. در یک کلام، پیادهسازی نظام اقتصادی اسلام و کنار گذاشتن الگوی حکمرانی متعارف در صحنه روابط مالی اقدامی است به مراتب مهم و ضروری! و قطعاً تعلل در اجرای آن، تبعات جبرانناپذیری به دنبال خواهد داشت.
📝یادداشت محمد گلیج از کارشناسان جنبش.
➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مردمی احیاء زکات
📡 @e_zakat
🏴 محرم به روایت آیتها
#شب_نهم: من اصرار نمیکنم.
◀️ چه بسا در کربلا برخی فهمیدند اشتباه کردهاند حتی گریه میکردند، اما هر کسی از یزیدیان چون حرّ، توفیق توبه پیدا نکرد؛ چون جرأت بازگشت و توبه نداشتند. آری! توبه و بازگشت از تصمیم غلط جرأت و جسارت میخواهد.
✅ برای عبرتگیری از کربلا در این حوزه، تدریس #آیت_مگس به کودکان و نوجوانان پیشنهاد میشود؛ هدف از این درس تبیین مفهوم توبه و یادگیری تصمیمسازی غیرخطی به جای خطی است.
#آیت_های_سرخ | #آیت_شناسی | #عبرت_عاشورایی | #محرم_به_روایت_آیتها | #کودکان_استراتژیست
🔶 برای مطالعه محورهای تدریس پیشنهادی، این جزوه را مطالعه کنید:
ydac.ir/28woq
🔺لینک دانلود فیلم تدریس جلسه ۷ تحت عنوان من اصرار نمیکنم:
strategistkids.ir/ck7
🔷 پینوشت:
نقاشی پیوستی با عنوان «آخرین کلام» یکی از آثار استاد عبدالحمید قدیریان در مجموعه «آسمان کربلا» است.
————————
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
👌#نسل_شناسی حضرت اباالفضل العباس (ع):
#شجره_نامه_نویسی
#تبارشناسی
🏴 در یک روز از امام امیرالمؤمنین -علیهالصلوةوالسلام- شش یا هشت تا فرزند در کربلا کشته شدند!
از ابوالفضل گرفته، سه تا برادران او، چهار نفر؛ امام حسین، پنج نفر؛ بعد، فرزندان دیگر آقا هم بودند، آنها را هم سه تا آمار دادند، آنها هم شهید شدند؛ خب اگر اینها میماندند در کربلا...
🔹 ما الآن از حضرت اباالفضل -علیهالصلوةوالسلام- در روی زمین سادات زیاد داریم؛ من جمله از آنها ساداتهای دراز گیسو، اصطلاحشان است از قدیم، دراز گیسو. معلوم بود که برای خودشان گیسوهای بلند میگذاشتند. یک کمی قدیمیترها، ما هم دیده بودیم گیسوهای بلند میگذاشتند؛ حالا جدیداً دیگر مدلدار شدهاند دیگر آنها را منتفی کردهاند؛ غرض در همین شهر آمل خودمان هم اگر نگاه بفرمایید، توی تاریخ از سادات نسل حضرت ابوالفضل -علیهالصلوةوالسلام- زیاد داشتیم. و الآن هم هستند سادات از نسل. سادات "شهان دشتی" نوعاً از نسل اباالفضل العباس (ع) هستند، اینها بودند.
📌 خب پس ببینید، اگر حضرت ابوالفضل یکی دو سه تا یا چهار تا یا چند تا پسر دارد، به نام فضل و به نام چه، از اینها الآن ما تا بیست و دو تا نسل در تاریخ آمار داریم.
📌 یعنی از ابوالفضل، فرزند او، فرزند فرزند او تا بیست و دو نسل در کتابهای #علم_انساب، ما آمار فرزندان ابوالفضل -علیهالصلوةوالسلام- داریم. تا حدود بیست و دو سه نسل هم از امام حسن (ع) داریم؛ حدود سی و پنج نسل، سی و چهار نسل از امام موسی بن جعفر (ع) داریم.
ببینید چه شده؟
📌 و لذا در یک روز، هشت فرزند امیرالمؤمنین در کربلا شهید شدند!!
حدود پنج فرزند خردسال امام حسین، حالا سه ساله، مثل حضرت رقیه، چهارساله، سه ساله. محسن که در رَحِم است او هم سقط شده، که اگر به تعبیری به دنیا میآمد از نسل او هم ما الآن چقدر باید از سادات حسینی در روی زمین داشتیم. ببینید چه کار کردند!!
👌 از #نسل_عقیل هم که تقریباً منقطع شد در کربلا. مسلم کشته شد. برادرانش آمدند، آمار را بعدها هم به عرض شما میرسانیم.
🔹 چه اینکه حدیث امام رضا -علیهالصلوةوالسلام- آقا میفرماید که این محرم یا عاشورا روزی است که در این روز هجده نفر از بنیهاشم با حسین بن علی (ع) جدّ ما به شهادت رسیدند.
🔹 همهی اینها میتوانستند در آینده یک عالمی از نسل امیرالمؤمنین تحویل عالم بدهند. یک دنیایی از سادات ناب و پاک را میتوانستند در عالم به منصهی ظهور برسانند، اما همه ریشه کن شدند.
✍🏼 پیاده شده از فایل صوتی استاد #صمدی_آملی، برگرفته از جلسه سخنرانی شب چهارم محرم سال ۹۸
#نسل_حلال_زاده
#کیفیت_نسل
🏴 تاسوعای حسینی بر همهی حلالزادههای جهان تسلیتباد
__
⛔️ هرگونه نشر و کپی بدون ذکر نام کانال جایز نمیباشد.
◀️ کانال نجم الدین
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
💎 کرم داران عالم را درم نيست درم داران عالم را کرم نيست
🔹در مقدمات اشاره شد که ما بحث ماهيتي خواهيم داشت و از مباحث شکلي پرهيز خواهيم کرد. اما خوب است در همين ابتدادلايل مروجين بورس را به چالش بکشيم.
🔸يکي از مهمترين مزيتهاي که براي بورس بر ميشمارند.همين بيت بالا است.يعني اينکه بورس با واسطه گري باعث مي شود که ايده، ايده پردازان با سرمايه، سرمايه گزاران به مرحله عمل و اجرا برسد.
به اين شکل که افرادي هستند که ايده ، دانش و تخصص در رشته اي دارند؛اما سرمايه لازم را براي راه اندازي اين ايده و تخصص ندارند.و يا افرادي هستند که کار توليدي يا خدماتي دارند،اما سرمايه اضافي براي بهبود و توسعه را ندارند.
و از آن طرف افرادي هستند که سرمايه اضافي دارند و نمي دانند چگونه اين سرمايه را حفظ کنند و آنرا ترقي دهند.
🔻البته در عمل اين اتفاق نمي افتد و خود موافقين بورس هم اذعان دارند که در عمل نه سرمايه سرمايه گزاران سود آنچناني براي توليد و خدمات دارد و نه حتي سرمايه سرمايه گزاران ايمن و محفوظ مي ماند.بلکه بازار بورس تبديل به يک سوداگري و ثروت باداورده براي عده اي رانت خوار مي شود.اين افراد با رانت اطلاعاتي که از طريق قدرت سياسي به دست مي آورند.پيش بيني ها و براوردهاي صحيحي از آينده اقتصادي و سياسي دارندو با همين رانت،به خريد و فروش سهام خاصي مبادرت مي ورزند و در زمان مناسب،سهامي را با قيمت پايين مي خرندو در زمان مناسب ديگر،همان سهام را با قيمت بالا مي فروشند.
اين فرايند باعث مي شود عده کثيري از سهامداران خرد، هم در زمان فروش و هم در زمان خريد متضرر شوند.
از موارد ديگر،قدرت مالي افراد و شرکتهاي خاصي است،که با هجوم و يا ترک سهم خاصي،باعث نوسان قيمتي آن سهم مي شوندو اين اقدام و حرکت باعث متضرر شدن افراد زيادي مي شود.
يکي ديگز از موارد جهت دهي کارگزار بورس و حتي پروپاگانداي رسانه اي براي سهم خاصي است که، باز در عمل باعث ضرر عده زيادي مي شود
موافقين بورس اين نقايص و نقصهاي ديگر را قبول دارند و ريشه آن را در عدم شفافيت،قوانين مبهم و عدم نظارت مي دانند.و راهکار آن را اتاق شيشه اي ،آزادي اطلاعات و اصلاح قوانين مي دانند.
البته موافقين بورس در بلاد اسلامي و مخصوصا ايران،ادعا مي کنند که نظام بورس مثل عقد مضاربه است و در يک طرف مالک (سرمايه) و در طرف ديگر عامل است،و کارگزار هم واسطه و ناظر بين مالک و عامل است.و از آنجائي که در عقد مضاربه مالک در سود و زيان مضاربه شريک است. در بورس هم مالک ممکن است سود کند و حتي ممکن است راس مال خود را از دست بدهد.
🔴 ما معتقد هستيم که سازو کار بورس را نمي توان در قالب مضاربه در آورد.زيرا سود وزيان سهم مالک خارج از حيطه اختيارات عامل است.وعامل به هيچ وجه مسئوليت،سود و زيان سهم را به عهده نمي گيرند.چون متغيرهاي خارجي و بيروني باعث اين نوسان قيمت شده است.در صورتي که يکي از شرايط عقد مضاربه مسئول و امانت دار بودن عامل نسبت به سهم مالک است و اگر کوتاهي از طرف عامل باشد،حداقل عامل نسبت به راس مال مالک مسئول است و بايد راس مال را به مالک پرداخت کند.
البته حرف اصلي مااين است که چون ساز و کار بورس از همان ابتداي تاسيس بر مبناي طمع بنا شده است لاجرم به قمارخانه ختم مي شود.زيرا قمار لازمه طمع است.و اين طمع است که باعث مي شود انسان مال و نفس خود را براي بدست آوردن مال ديگري در ورطه قمار بياندازد.و در ذات بورس آن چيزي که بيشتر نمود دارد سود است و براي سود بيشتر ريسک بيشتر و ريسک بيشتر همان ورطه قمار است.
به همين جهت است که موافقين غربي بورس از واژه "greed" "طمع" زياد استفاده مي کنند و کتابي است با عنوان"greed is good"
#قمارخانه
_______
🚨پویش مبارزه با قمار سازمانیافته
🎲 @Qomar_ir