رقم زد و بند جاستین ترودو نخست وزیر کانادا با یه موسسه خیریه ۹۱۲میلیون دلاره؛ اونوقت یه سریا میگن چرا کانادا با استرداد دزدان و مفسدان فراری اقتصادی موافقت نمیکنه
بازم بگم یا به نقض حقوق بشر کانادا متهم میشم (:
#کانادا_بهشت_دزدان
نرگس رئیسی
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 روحانی چه زمانی از گران شدن بنزین مطلع شده است؟!
🔹 ذوالفقاری معاون وزیر کشور با کنایه به روحانی گفته است کسانی که میگویند تا روز جمعه نمیدانستیم بنزین گران میشود ما با سند میگویم کِی و چه ساعتی و توسط چه کسی از موضوع با خبر شدهاند.
❓ حال سوالی که مطرح می شود روحانی چه زمانی از اجرای طرح گران شدن بنزین مطلع شده است؟!
🔹 ما در کانال اخبار نیمه محرمانه از جزییات کامل گران شدن بنزین و ساعت دقیق اجرای آن مطلع بودیم و به خوبی می دانستیم که قرار است بنزین در ساعت ۱۲ شب جمعه ۲۴آبان ۱۳۹۸ گران شود ولی به دلیل حساسیت بالای اجرای این طرح، از انتشار خبر آن خودداری کردیم ولی دقیقاً در ساعت اجرای طرح گران شدن بنزین، یعنی ساعت ۱۲ شب جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸ که مصادف با ولادت پیامبر اکرم بود با تیتر کنایه آمیز عیدی دولت به مردم، جزییات کامل طرح گران شدن بنزین را در کانال اخبار نیمه محرمانه منتشر کردیم.
🔹 قضیه گران شدن بنزین از این قرار بود که روحانی در جلسه شورای عالی اقتصادی می گوید با این قیمت بنزین و تحریم ها و وضع مالی نامناسب دیگر نمی تواند کشور را اداره کند و چاره ای نیست مگر بنزین گران شود! پس از کش و قوس های فراوان این پیشنهاد روحانی با موافقت کامل علی لاریجانی رییس دوره قبل مجلس و تایید مشروط رئیسی، رییس قوه قضاییه که فشار به مردم مخصوصا قشر ضعیف جامعه توسط دولت جبران شود، در جلسه شورای عالی اقتصادی تصویب می شود که بنزین آزاد لیتری ۳۰۰۰ تومان و بنزین سهمیه بندی لیتری ۱۵۰۰ تومان به مردم عرضه شود.
🔹 این طرح پس از تصویب در شورای عالی اقتصادی کشور جهت اجرا به وزارت کشور و وزارت نفت ابلاغ می شود.
🔹 وزارت نفت زیر ساخت های گران شدن بنزین و تغییر قیمت پمپ بنزین ها مهیا می کند و منتظر ابلاغ ساعت اجرای این طرح توسط وزارت کشور می ماند.
🔹 رحمانی فضلی وزیر کشور بعد از جلسه با معاونین امنیتی خود، مخالفت خود را با اجرای طرح گران شدن بنزین در این زمان به روحانی اعلام می کند و دلیل آن را عدم آمادگی استاندارهای کشور جهت برقراری امنیت، احتمال آشوب گسترده و ایجاد مشکلات شدید امنیتی در کشور بیان می کند ولی روحانی قبول نمی کند.
🔹 رحمانی فضلی در نهایت سه زمان پیشنهادی را جهت اجرای طرح گران شدن بنزین به روحانی ارائه می کند:
ساعت ۱۲نیمه شب ۱۷ آبان
ساعت ۱۲ نیمه شب ۲۴ آبان
ساعت ۱۲ نیمه شب ۱ آذر
🔹 روحانی ضمن خوب بودن و تایید هر سه زمان جهت اجرای طرح گران شدن بنزین، اختیار بررسی و انتخاب یکی از زمان ها را به وزارت کشور می سپارد ولی تاکید می کند هرچه سریعتر این طرح اجرا شود و خود، زمان ۲۴ آبان را مناسبتر برای اجرای طرح گران شدن بنزین می بیند و به آن تاکید بیشتری می کند.
🔹 رحمانی فضلی جلسه اضطراری شورای امنیت کشور (شاک) که خود ریاست آن را بر عهده دارد با موضوع بررسی اجرای طرح گران شدن بنزین، سه روز قبل از اجرای طرح برگزار می کند.
🔹 اکثریت اعضاء جلسه با اجرای این طرح مخالفت می کنند و زمان اجرای آن را بسیار نامناسب می دانند اما در این جلسه رحمانی فضلی می گوید که دستور رئیس جمهور این است و باید اجرا شود و چاره ی دیگری نداریم.
🔹 در این جلسه مسئولیت اطلاعرسانی به صدا و سیما بعد از اجرای طرح گران شدن بنزین واگذار می شود که نوبخت و ربیعی بعدها می گویند که صدا و سیما در اقناع افکار عمومی در بحث بنزین کم کاری داشته است منظورشان به مصوبه این نشست بر میگردد.
🔹 نهایتاً رحمانی فضلی وزیر کشور بعد از ظهر سه شنبه ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۸ پیش روحانی می رود و شخصاً هم به صورت شفاهی و هم به صورت مکتوب ساعت دقیق اجرای طرح گران شدن بنزین یعنی ساعت ۱۲ شب جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸ را به روحانی اعلام می کند.
🔹 یعنی روحانی ۳ روز قبل از اجرای طرح گران شدن بنزین توسط رحمانی فضلی وزیر کشور از این قضیه مطلع شده است و کاملا در جریان اجرای آن بوده است، چیزی که ذوالفقاری معاون وزیر کشور نیز در صحبت های خود به صورت ضمنی به مطلع بودن روحانی از زمان دقیق اجرای طرح گران شدن بنزین اشاره کرد.
🔹 در واقع روحانی برای اینکه این قضیه گران شدن بنزین را از سر خود باز کند و مسئولیت اغتشاشات و کشته های آبان ۹۸ را بر گردن نگیرد گفت خودش هم صبح جمعه فهمیده است بنزین گران شده است که از اساس کذب محض و دروغ بوده است.
@mahramaneh1399
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 سالگرد شوک بنزینی؛ سوء مدیریت محض، یا تحمیل مذاکره؟!
✍ محمد ایمانی
🔹 شعبده بازان رسانه ای از کاه کوه می سازند و کوه را جلو جشم غیب می کنند! نمونه؟ سالگرد شوک بنزینی دولت در نیمه شب ۲۳ آبان؛ دقیقا یک سال قبل! دولت که لجبازانه کارت سوخت را حذف کرده و موجب افزایش ۲۰ میلیون لیتری مصرف و قاچاق شده بود، سهمیه بندی را احیا و بنزین را ۳۰۰ درصد گران کرد!
🔹 هزینه گزاف این سوء مدیریت، هدر رفت حداق ۱۴۰ هزار میلیارد تومان از بیت المال بود که می شد صرف حمایت از تولید و اشتغال شود؛ و دو هفته نا امنی و بی باتی و موج سواری دشمن. جالب این که برخی حامیان دولت، به جای شرمندگی، طلبکار هم شدند که چرا نظام نگذاشته دشمن در موج سواری موفق شود(!)
🔹 تلخ این که سردبیر نشریه صدا وابسته به حزب اتحاد ملت، چند ماه بعد گفت تحمیل فشار بنزینی به مردم و تولید نارضایتی، برای هموار کردن مسیر مذاکره بوده.
شکوری راد دبیر کل حزب هم از این که طبقات پایین به عنوان پایگاه رای اصولگرایان، از شوک بنزینی شاکی شده اند، ابراز رضایت کرد!
✍ محمد جواد روح، سردبیر نشریه صدا، ۱۶ آذر در سرمقاله نشریه «اتحاد ملت» نوشت:
"چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد.
مهمتر از همه اینها، اعلام کرد به توافقات پشت پرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که روحانی قمار کرد.
وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود.
میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم می ریزد و روحانی خندیده است.
اینکه می گویند گران کردن بنزین تصمیم غیر کارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع رسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود.
روحانی قمار کرد تا ببیند نتیجه اش چه می شود. اما به نظر من، مقامرهبری هم پاسخ رییسجمهور را دادند. ایشان ، مسئولیت تصمیم گرانی بنزین را پذیرفتند و مانع تشدید فشارها بر روحانی و سقوط احتمالی دولت شدند... در ماجرای بنزین؛ روحانی قمار کرد و رهبری هم ایستاد".
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چرا بیبیسی برای انتخابات در ایران و آمریکا، دو نسخه جدا میپیچد؟!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 یک دقیقه از سریال جومونگ
🤭 پیشنهاد دیدن برای طرفداران مذاکره و مردمی که صدبار پای این فیلم نشستن ولی یاد نگرفتن و ۹۲ و ۹۶ بخاطر مذاکره به افرادی که شایسته مملکت داری نبودن رای دادن!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 بارها تأکید کردند اگر #مذاکره نشود جنگ می شود. مذاکره کردند و عملیات های تروریستی افزایش یافت و به مجلس، مرقد امام(ره)، رژه اهواز و نطنز حمله شد و اسرار امنیتی ما توسط نفوذی ها و هیأت های اقتصادی ربوده شد و بارها تکرار کردند که ما سایه شوم #جنگ را دور کردیم.
✍ جواد کریمی قدوسی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 حرکت مارپیچِ کاسبان تحریم به سمت کاسبی سیاسی
✍ سهیل سلیمی
🔹 می نویسم برای آیندگان. یک کودتای سیاسی در آمریکا شکل گرفت و "دونالد ترامپ" بدون پشتوانهی جمهوری خواهان و با حمله گسترده و همه جانبه دموکرات ها از کاخ سفید بیرون رانده شد. شاید یکی از بهترین مصداق های این تعریف قطع سخنرانی رئیس جمهور مستقرِ ایالات متحده توسطِ "سی ان ان" بود و حذف توئیت هایش توسط "توئیتر".
🔹 اما اکنون که انتخابات سال دوهزار و بیست ایالات متحده به پایان رسیده و "جو بایدن" رئیس جمهور آمریکا شد. همزمان قیمت دلار و خودرو در ایران سقوط آزاد کرد و گمرکها باز شدند و مواد اولیه به کارخانجات رسید. حال یک سوال مطرح می شود. چه ارتباطی میان کودتای سیاسی آمریکا و کودتای اقتصادی در ایران وجود دارد. وقتی هنوز "جو بایدن" هیچ اختیار قانونی برای ابلاغ دستورالعملی برای بهبود روابط یا وخیم تر کردن روابط با ایران ندارد، چرا قیمت دلار که اهرم اصلی فشار اقتصادی آمریکاست کاهش پیدا می کند؟
🔹 جواب برای انسان هوشمند بسیار روشن است. برخی سیاستمدارانِ لیبرالِ ایرانیِ عاشق آمریکا، در واقع پیاده نظام دولت آمریکا در ایران هستند. آنها با بالا بردن قیمت ها و بستن گمرکها و ایجاد قطحی تصنعی این توهم را ایجاد می کنند که تحریم های آمریکا تاثیرگذار است و اگر دولتی هم جهت با تفکرات آنها بر سر کار بیاید، مشکلات اقتصادی کشور هم از میان برداشته می شود. تحریم های آمریکا از سویی و اجرای قوانین لیبرالیسم اقتصادی و نئولیبرالیسم اقتصادی در ایران در واقع یک کودتای اقتصادی بوده و هست. اما این ها چه کسانی هستند.
🔹 کافیست سری به کیوسکهای روزنامه فروشی ها بزنید تا ببینید که روزنامه های سبز و بنفش، یعنی حامیان رسانهای اصلاح طلبان، اعتدالیون و کارگزاران سازندگی، و در واقع جریان آنگلوفیلهای ایران حامی این گفتمان هستند. این ها که خود کارتلهای بزرگ اقتصادی را در چنگ دارند، با ایجاد قحطی مصنوعی سودهای کلانی از گران فروشی می برند و سپس با ایجاد ارتباط آمریکایی و واگذاری ارکان قدرت اقتصادی کشور به غربی ها، حق دلالی بسیاری از کالاهای تحریمی را کسب می کنند و بی تردید کسبان تحریم همین ها هستند.
🔹 فارغ از لجبازیهای سیاسی که بین مردم عوام رواج دارد، نبود حافظه تاریخی هم بسیار دردآور است. مردم فراموش می کنند که بارها با همین ترفند از اعتماد و رای آنها سو استفاده شده است.
🔹 "کاسبان تحریم" مطمئنا باید رابطه خوبی با تحریم کنندگان داشته باشند تا بتوانند در روند اجرای تحریمها سود ببرند. بی شک آنها که از دهه شصت بر طبل مذاکره با آمریکا می کوبند و همواره تمام مشکلات کشور را به تحریم های آمریکا گره می زنند، اصلی ترین کاسبان تحریم هستند. در واقع لیبرل ها در زمان تصدی دولتهای جمهوری خواه در ایران به کاسبی و درآمدزایی از تحریم ها مشغول هستند و در زمان حضور دموکرات ها در آمریکا پای خود را از گلوی مردم بر می دارند و مشغول کاسبی سیاسی و طراحی و اجرای توافقنامه های پُر از ضرر مشغول می شوند که شاید برجام مهمترین این توافقنامه ها باشد.
🔹 بر اساس اعلام مرکز تحقیقات استراتژیک و دکترینال، "اندیشکده یقین" در صورت حذف تمام تحریم های آمریکا علیه ایران تنها پنج درصد از مشکلات اقتصادی کشور حل خواهد شد. نقیض این مطلب یعنی اینکه ۹۵ درصد اقتصاد ایران توسط همین دارودسته اصلاحطلب و یارانشان به گروگان گرفته شده است.
🔹 بجای آن ۵ درصد که بخاطرش همه چیزمان را می خواهند به تاراج بدهند، طالب آن ۹۵ درصدی باشیم که از ما دریغ میشود. لیاقت انسان ایرانی با پیشینه ده هزار ساله، کاسه لیسی تمدن متوحش غرب نیست. التماس تفکر.
soheilsalimi.blogsky.com/1399/08/19/post-67
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
روی تقویم، روز شهادت حاج قاسم 13 دی 98 است اما یکی از اتفاقاتی که پس از سالها به امریکا جرات این جنایت را داد، 24 آبان 98 بود.
تصمیم یک شبه برای سه برابر کردن نرخ بنزین، شورشهای خیابانی و القای تصویر «ایران ضعیف» به دشمن.
قطعا اگر دولتی مدبر داشتیم، امروز حاج قاسم کنارمان بود.
امیرحسین ثابتی
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 بازهم آدرس غلط؛ FATF پیششرط ارتباط بانکی یا مذاکره با آمریکا؟!
🔻 جریان حامی FATF اخیراً با ایجاد موج رسانهای ادعا کرده جهت برقراری روابط بانکی با دنیا نیاز به تعیین تکلیف ایران در لیست سیاه FATF است؛ ادعایی که از پشتوانه و استدلال کارشناسی تهی است.
🔻 از سال ۱۳۸۷ که ایران در لیست سیاه FATF قرار گرفت تا سال ۱۳۸۹ که تحریمهای فلج کننده آمریکا اعمال شد (اجرای قانون سیسادا در سال ۲۰۱۰)، تجارت خارجی ایران روند افزایشی داشته است.
🔻 با جمعبندی اظهارنظرهای تیم سیاست خارجه جو بایدن میتوان متوجه شد که با آمدن بایدن، تحریمهای مهم برداشته نخواهد شد و گزاره «بازگشت بایدن به برجام و برداشتن تحریمها» دور از واقعیت است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 نمونه هایی از نقض برجام توسط رژیم آمریکا در دوره اوبامای دموکرات؛ مودب و باهوش
Saeed Jalili
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 روحانی و لاریجانی بخاطر اتفاقات آبان ماه، باید محاکمه شوند!
💬 بازنشر گفتگوی حجتالاسلام پژمانفر با «نسیم آنلاین» به مناسبت سالگرد اتفاقات آبان ماه ۹۸:
🔹 لاریجانی طرح سوال از رئیسجمهور را با ۱۸۰ امضا چند ماه داخل کشوی خود نگه داشت.
🔹 مقصر اتفاقات آبان ماه روحانی و لاریجانی بودند.
🔹 وقتی راه پیگیری قانونی مطالبات مردم را بستیم، مردم برای پیگیری مطالباتشان به خیابان آمدند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 اسناد رسوایی خائنان به ملت
🔹 ۱۸ آذر ۸۸ | ویکیلیکس: در ۱۲ آذر ۸۸، هاشمیرفسنجانی از سفیر اتریش خواست تا اروپا در زمینه انتخابات و حقوق بشر به ایران فشار وارد کند!
🔹 ۱۴ آذر ۹۵ | هاشمیرفسنجانی: اسناد ویکیلیکس میتواند خیلی از نکات و نقاط مبهم پیروزی انقلاب اسلامی را تبیین نماید
🔹 ریچارد نفیو طراح تحریم در ص ۵۸ کتاب هنر تحریمها: "در بهار و تابستان سال ۲۰۰۹ (مصادف با آغاز فتنه سبز در سال ۱۳۸۸)، کارشناسان تحریم در وزارتخانههای خارجه و انرژی آمریکا داشتند از ایده تحریم های بیشتر نسبت به ایران فاصله می گرفتند که یک دفعه هیلاری کلینتون، وزیرخارجه اوباما، تحریم را از سر گرفت"
🔹 در نتیجه تلاشهای کلینتون به اعتراف خودش در کتاب "تصمیمهای سخت"، قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت در ۹ ژوئن ۲۰۱۰ (۱۹ خرداد ۸۹) دقیقا در آستانه سالگرد فتنه ۸۸ با بهانههای حقوق بشری در حمایت از فتنه ۸۸ صادر میشود.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 یه خبر خوب برای مخاطبان ثریا
🔹 از همین هفته منتظر پخش مجموعه مستند جدید و متفاوت ثریا در ۱۳ قسمت باشید
فکر می کنید بعد از مجموعه مستند آفریقا، مقصد جدید مستند اقتصادی ثریا کدوم کشور منطقه بوده باشه؟
این مجموعه مستند انشاالله یکی از مهمترین و راهبردی ترین مجموعه مستندهای ثریا هم هست
✍ محسن مقصودی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت: "۹۰درصد وارادت چادر قاچاق است!"
پی نوشت: ۲۰ و اندی مجموعه، سازمان و وزارت خانهی متولیِ عفاف و حجاب و فرهنگ در این کشور هستند که بابت همین اقدامات ردیف بودجه دارند و جالبتر اینکه هنوز نتوانستند با مافیای واردات وتولید چادر مقابله کنند!
Ali Gholhaki
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کدام_آبان ؟
همون آبانی که بعضی بازیگرهای کشتهشدهش اونقدر باحیا بودن که بعد از مردن هم لباسشون رو درست میکردن😏
حاج آقا صادق🚩
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بدون شرح...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 اصلاحطلبان از «جو» ملک «بایدن» بهرهای میبرند؟/ بزک دمکراتها بوسیله روزنامههای «اصلاحات»!
✍ محمدحسین طارمی
1⃣ بخش نخست
🔹 بسیاری از کارشناسان معتقدند در آمریکا چه بایدن رای بیاورد و چه ترامپ، راهبرد جمهوری اسلامی ایران در قبال آمریکا مشخص است؛ چراکه آنها به کمتر از نابودی ما فکر نمیکنند و تمام ظرفیتهای خود را علیه ما به کار میگیرند. آمریکاییها با وجود ثابتبودن راهبردشان در قبال ایران، در برخی تاکتیکها و روشها با یکدیگر متفاوت هستند، اما در مجموع برای جمهوری اسلامی ایران فرقی نخواهد داشت.
🔹 برخی کارشناسان سیاسی میگویند اصلاحطلبان در دولت آقای روحانی آمدند و مردم را فریب دادند و گفتند که مشکلات را از طریق مذاکره و برجام حل خواهیم کرد، اما نهتنها مشکلات را حل نکردند، بلکه مشکلات بیشتر شد. بسیاری از مشکلات و معضلاتی که در کشور بهخصوص در حوزه اقتصادی وجود دارد، به خاطر رویکرد غلط جریان اصلاحات و دولت است، که به برجام و مذاکرات امید بستند و نهتنها نتیجه نگرفتند؛ بلکه هر روز فشارها و تحریمها بیشتر شد.
🔹 از واکنشهای سیاسی جالبی که بیشتر دلواپسان بایدن درباره انتخابات آمریکا منتشر کرده اند در ادامه میآید:
🗞 روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «روزنه دولت جدید آمریکا برای اقتصاد ایران» با طرح این ادعا که مسئولان ایرانی همواره سعی کردهاند نتایج انتخابات آمریکا را بر سرنوشت عمومی ایرانیان بیارتباط بدانند و یادآوری پیروزی ریگان، بوش پسر و ترامپ به عنوان ۳ رئیسجمهور جمهوریخواه پس از انقلاب اسلامی، سخن از تاثیر حداکثری انتخابات آمریکا بر فضای داخلی ایران به میان آورد و نوشت: «نهتنها انتخابات ریاستجمهوری بزرگترین اقتصاد جهان باید به عنوان یک اتفاق مهم مورد توجه و ارزیابی سیاسیون قرار بگیرد؛ بلکه حتی باید به انتخابات آینده قدرتهای اقتصادی درجه چندم هم توجه لازم را داشته باشند. با چنین نگاهی، همسویی دولت و همه جریانهای سیاسی درگیر در دوران پس از برجام و تلاش برای استفاده از فرصت تجارت و تنشزدایی آن ایام، میتوانست مانع پیروزی ترامپ در سال ۲۰۱۶ و افزایش قیمت دلار تا مرز ۳۰ هزار تومان شود!».
🗞 روزنامه اعتماد، دیگر روزنامه اصلاحطلبی بود که در یادداشتی با عنوان «استفاده از فرصتها» با اشاره به این فرض که بایدن وعده بازگشت به برجام را داده است، پیشاپیش آن را به عنوان جرقهای برای انتخابات سال ۱۴۰۰ توصیف کرد و نوشت: «پاداش این همراهی (مردم ایران) و مزد این صبوری به باور من استفاده از فرصت روی کار آمدن دموکراتها و فعال شدن دیپلماسی پیشبرنده ایران در منطقه و جهان است. دیپلماسیای که با تکیه بر منافع ملی، استقلال و حفظ تمامیت ارضی کشور در خدمت پیشرفت همهجانبه و بهبود و رشد اقتصاد و در نهایت رضایتمندی مردم باشد. اگر نگاه به دیپلماسی تحقق اهداف گفتهشده باشد و تاثیری عینی در زندگی مردم بگذارد چه بسا میتواند شکافهای موجود بین حاکمیت و مردم را نیز ترمیم کند؛ مشروط بر آنکه منافع ملی به پای منافع جناحی ذبح نشود و این همراهی در مجموعه ارکان حاکمیت در ایران نیز شکل بگیرد. در چنین صورتی شاید از هماکنون بتوان پیشبینی کرد که انتخابات ۱۴۰۰ ایران هم میتواند انتخابات پرشوری باشد».
🗞 همچنین روزنامه آرمان ملی در مطلبی با عنوان «از انتخابات آمریکا تا انتخابات ۱۴۰۰ ایران» نوشت: «دونالد ترامپ، با وجودی که همیشه رو بازی میکند اما فردی بیسیاست و بیتدبیر است که تا آخرین نفس شمشیرش را برای ایران از رو بسته و با اعمال تحریمهای دقیقه نودی و فشار حداکثری، شرایط زندگی را برای مردم سخت کرده است. او همچنین هزینههای بسیاری برای آمریکا از جمله در تقویت نژادپرستی و جنگ داخلی در پورتلند، ماجرای دیوار مکزیک و برخورد با مهاجران داشته است. اما جو بایدن، آرامتر و محافظهکارانهتر برخورد میکند، لیکن نمیتواند خسارتهایی را که ترامپ به کشور زده به آسانی حل کند».
⬅️ ادامه در پست بعدی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 اصلاحطلبان از «جو» ملک «بایدن» بهرهای میبرند؟/ بزک دمکراتها بوسیله روزنامههای «اصلاحات»!
✍ محمدحسین طارمی
2⃣ بخش دوم و پایانی
🗞 چند وقت قبل هم روزنامه سازندگی ارگان رسمی حزب کارگزاران سازندگی در مطالبی تکراری و پشت سرهم از بایدن بهعنوان آرزوی هر ایرانی یاد کرد بود.روزنامه «سازندگی» در تاریخ پنجم مرداد ۱۳۹۹ خود، در گزارشی به مسئله انتخابات آمریکا و رقابت میان «جو بایدن» نامزد مطرح دموکراتها و «دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوریخواه پرداخته است. در این گزارش بهصورت مستقیم از «جو بایدن» حمایت کرده و مردم را به یاد برخی از گزارشهایش در حمایت از هیلاری کلینتون و باراک اوباما میاندازد.
🗞 روزنامه سازندگی در تیتر گزارش روز پنجم مرداد ماه خود، به مردم اطمینان داده است که اگر «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا شود هم آمریکا به برجام بازخواهد گشت و هم مخالفت این کشور با جمهوری اسلامی ایران و نگاه براندازانهاش پایان خواهد پذیرفت.
🔹 البته هنوز حافظه مردم تیترهای پر زرق و برق روزنامههای اصلاحطلبان را فراموش نکرده است. روزی که تیتر زدند؛ «امضای کری تضمین است»، «پایان کابوس تحریم»، «سلام برجام» و موارد دیگر که برای مردم این توقع را ایجاد کرد که با امضای برجام همه مشکلات کشور حل میشود.
🔹 اما با اینکه اصلاحطلبان دست و پای خود را با آمدن بایدن گم کردهاند، صدا از اردوگاه مقابل حکایت دیگری دارد. اواخر خرداد سال جاری بود که «آنتونی بلینکن»، مشاور ارشد جو بایدن در جمع یهودیان آمریکا گفته بود که حتی اگر جو بایدن به ریاست جمهوری آمریکا برسد هیچ تغییری در نوع نگرش آمریکا نسبت به ایران رخ نخواهد داد و تمامی تحریمهای دولت ترامپ علیه کشورمان ادامه مییابد.
snn.ir/003jD4
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students