اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 تورم صدها درصدی اقتصاد ایران 🔹 سریع القلم عنصر غربگرای نزدیک به حسن روحانی اعتراف کرد؛ سیاست فشا
🔰 دولت بایدن و ایران
✍️ دکتر محمود سریع القلم
🔹 او نه باراک اوباماست و نه رونالد ریگان. ایدئولوگ نیست بلکه می سنجد و جلو می رود. بایدن از سویی باید حلاّل مشکلات باشد و از سویی میخواهد میراثی به یاد ماندنی به جا بگذارد
🔹 با این پُرتِره از او، اولویت صرف مسایل داخلی است.رهیافتِ ترامپ نسبت به چین، ناتو، اسراییل، موضوعِ ایران، فروش اسلحه به اعراب، اجماعِ حاکمیتِ آمریکا را در بر داشت. اساس تصمیم گیری درمنافع کلان، لابی های شرکت های بزرگ و مصالحِ دستگاه امنیتی-نظامی است. بایدن در چنین چارچوبی حرکت می کند
🔹 چه بایدن رییس جمهور می شد چه ترامپ، موضوعِ اوّل آمریکا در صحنۀ جهانی چین بود. سپس: روسیه، اتحادیۀ اروپا، بازسازی روابط دوجانبه با انگلستان، محیطِ زیست، چندجانبه گرایی برای تعدیل کرونا و احیای جایگاه اقتصادی آمریکا در جهان.دولتِ جدیدِ آمریکا در پی خاورمیانه ای آرام و به تعبیرِ اجتماعی، حفظِ فاصله از شّر این منطقه خواهد بود. دیپلمات های دولتِ بایدن رفت و آمدهای فراوان برای موضوعِ فلسطین، ثبات عراق و افغانستان،همکاری اعراب با اسرائیل را دنبال خواهند کرد اما خود را درگیراین بحران های تمام نشدنی نخواهد کرد مگراینکه موضوع حالت امنیتی به خود بگیرد
🔹 کانونِ استراتژی دولت بایدن نسبت به ایران، مسائل هسته ای خواهد بود. هرچند بازگشتِ به برجام هدف اصلی سیاست خارجی آمریکا اعلام شده اما این بازگشت به معنای طبیعی شدن روابط اقتصادی خارجی ایران نخواهد بود. سیاستِ فشارِ حداکثری که به توقفِ ارتباطاتِ بانکی و تورم چند صد درصدی در ایران منتهی شده هم اکنون اهرمی است که دولت بایدن آن را کنار نخواهد گذاشت بلکه با آن بازی خواهد کرد. کشوری که ۸۰۰ میلیارد دلار در حوزۀ نظامی هزینه می کند خیلی برای برنامه هسته ای و موشکی ایران جا باز نمی کند؛ اصل درگیری ایران در منطقه است به طوری که کشورهای این منطقه، توان جهت دادن به سیاست های خاورمیانه ای آمریکا را دارا هستند
🔹 آمریکا که دو قرن تجربۀ کار حقوقی بین المللی را دارد، برجام را به گونه ای تنظیم کرده که آنچه می خواهد از آن مصادره کند. اولین قدمِ دولت بایدن اخذ تاییدیۀ سازمانِ انرژی اتمی از بازگشت ایران به مفادِ برجام خواهد بود که خود ۶ ماه به طول خواهد انجامید. برای تشویقِ ایران به بازگشت، اجازۀ دسترسی محدود به منابع مالی و فروش محدود نفت ممکن است در دستور کار باشد. لغوِ کاملِ تحریم ها به معنایی که ایران از آن استفاده می کند به لحاظِ سیاسی و حقوقی با موانع بسیار روبرو است. روندِ احتمالی این توافقات نیز، تابعِ انتخابات ریاست جمهوری و سیاست گذاری های ایران خواهند بود.دولت بایدن مسائل منطقه ای و موضوعِ توانِ موشکی ایران را مطرح خواهد کرد ولی به خوبی می داند که اخذِ امتیاز در آنها سهل نیست. اما انداختن این دو موضوع در ریلِ مذاکرات ادامه دار، منطقه را تا حدی آرام نگه خواهد داشت. اگر بایدن طی دوره ای به مخاطبان منطقه ای و داخلی آمریکا نشان دهد برنامه هسته ای ایران را کاملاً مختل کرده است، هم اعلام موفقیت خواهد کرد و هم برای دموکراتها در انتخابات ۲۰۲۴ «خطرِهسته ای ایران» را تعدیل خواهد نمود.
🔹 آنچه در نگاه کلی نسبت به اولویت های دولت بایدن می توان طرح کرد، تدریجی بودن، آهسته بودن، موقت بودن، تعلیقی بودنِ رهیافت دولت جدید آمریکاست. آنچه می تواند بالانس این معادلات را بر هم زند، بازگشایی ناگهانی و کاملِ روابط دیپلماتیک ایران و عربستان است که احتمالاً اسراییل نهایت تلاش خود را برای جلوگیری از تحقق آن به کار خواهد گرفت.
🔹 نقطۀ مرکزی استراتژی اسراییل نسبت به ایران، معلّق گذاشتن حکمرانی مطلوب و رشد اقتصادی ایران است به طوریکه از جمع شدن مازاد جلوگیری کند تا در پروسه ای، «ایرانِ متخاصم» به «ایرانِ تیپ پاکستان (منتقد غیرعملی اسراییل)» تبدیل شود. از این دیدگاه، اگر اقتصادِ ایران از اقتصادِ جهانی منقطع شود و مانندِ ذره ای معلّق در هوا دورِ خودش بچرخد، به فرسایشِ بنیۀ مالی، تولیدی، درآمدی و اجتماعی ایران خواهد انجامید: آنچه که شاید مطابق میلِ دیگرانی هم در منطقه باشد. بی دلیل نیست که نیم طبقه ای از وزارت خزانه داری آمریکا حتی در دورۀ اوباما، تحریم های ایران را مدیریت می کرد و می کند.
🔹 اصولاً توافقات موردی ایران و آمریکا بدونِ در نظر گرفتن کلیتِ روابط، دوام نخواهد داشت. اگر افزایش قدرت منطقه ای ایران به کاهشِ قدرتِ منطقه ای عربستان و اسراییل بینجامد، آمریکا در پی تضعیف ایران بر خواهد آمد، خواه دولت جمهوریخواه یا دولت دموکرات. روشِ اصلی این تضعیف ضرورتاً جنگ نیست بلکه کاهشِ تدریجی بنیۀ مالی ایران است.در این فضای آرام، تدریجی، تعلیقی و کاملاً قدم به قدم بازندۀ اصلی، اقتصاد ایران است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💠 جنگ سرد جدید
🔖 #اختصاصی
📸 b2n.ir/223212
❄️ جنگ سردی که امروز همگی با آن آشنا هستیم، جنگی است که از ۱۹۴۵ بعد از پایان جنگ جهانی دوم تا ۱۹۹۰ و فروپاشی شوروی بین دو ابرقدرت شکل گرفت و زورآزمایی آنان جنگهای گرم و نیابتیای را نیز به وجود آورد اما آن دو به صورت مستقیم درگیر نشدند.
❄️ به علت تعدد جنگهایی که در این بازه زمانی رخ داد، بسیاری از اندیشمندان غربی از جمله نیکسون، وولسی، دمارانش، کوهن و ... آن دوره را جنگ جهانی سوم نیز نامیدند. در واقع جنگ جهانی سوم یک بخش گرم داشت و یک بخش سرد که در هم ممزوج شده بود. بخش گرم آن مربوط به جنگها نیابتی مثل جنگ اعراب و اسرائیل، جنگ کره و ... میشد و بخش سرد آن مربوط به کشاکش شوروی و آمریکا بود که گاهی هم به گرم نزدیک میشد.
❄️ استراتژیستهایی که بازه ۱۹۴۵ تا ۱۹۹۰ را جنگ جهانی سوم دانستند، تقابل غرب با اسلام را جنگ جهانی چهارم نامیدند که ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ و حمله آمریکا به افغانستان و عراق یکی از نقاط عطف آن بود. ایران جایگزین شوروی، اسلام جایگزین مارکسیسم، رنگ سبز جایگزین رنگ قرمز و کشورهای اسلامی جایگزین بلوک قرمز شدند.
❄️ خب همانطور که جنگ جهانی سوم، دارای دو وجه سرد و گرم بود، چهارمین جنگ جهانی نیز از این قاعده مستثنی نیست و شرایط بهگونهای رغم خورده که این منازعه بین اسلام و غرب به شکل سرد درآمده است.
❄️ تهدیدهای نظامی مستمر که به دلیل موازنهی وحشت عملی نمیشوند، جاسوسی، نفوذ، ترور، تهاجم فرهنگی گسترده، مذاکره و ... همگی علائمی هستند که جزو نشانههای یک جنگ سرد برشمرده میشوند. این ویژگیها، ویژگیهای یک منازعه سرد است که روزگاری در جهان رایج بوده و اخیرا نیز بسیار فراگیر شده.
❄️ جنگ سرد جدید جنگی چند قطبی است و یک بخش اساسی آن مربوط به مناسبات بلوک سبز با بلوک آبی(غرب) میشود. در این منازعه روسیه، چین، ترکیه و برخی دیگر از کشورها نیز اقداماتی را انجام میدهند و به دنبال آن هستند که در بازی قدرت جهانی برای خود امتیازاتی را به دست آورند.
❄️ این جنگ سردِ چند قطبی، تازه آغاز شده است و در سالهای آینده قطعا به فروپاشی حداقل یک قدرت بزرگ منتج خواهد شد.
❄️ در پستهای آینده بیشتر به ابعاد مختلف این جنگ سرد جدید خواهیم پرداخت.
زین پس میتوانید برای آگاهی از مطالب مهم این حوزه هشتگ #جنگ_سرد_جدید دنبال کنید.
🔰جنگ جهانی چهارم
📡 @worldwar4_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 "مایک پمپئو" در بیانیهای ایران رو متهم کرده که با القاعده رابطه داره و ایران در طراحی عملیات تروریستی ۱۱ سپتامبر نقش داشته
🔹 عجب! من به پمپئو میگم مستند فیلم«عملیات ترور» به کارگردانی "آرت اولیویر" یکی از سیاستمداران آمریکایی که فرماندار یکی از ایالتهای آمریکا بوده، رو ببینه.
✍️ سمیه جوان
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 پمپئو آخر عمری ادعا کرده ایران پایگاه جدید القاعده ست و در حملات ١١ سپتامبر هم همکاری داشته! حالا یادش رفته رئیسش با فحش به هیلاری کلینتون بابت همین حرفهاش رفته کاخ سفید! دروغگو کم حافظه ست! هیلاری کلینتون رسما میگه ما القاعده رو ساختیم تا شوروی رو تضعیف کنه!
#جنگ_روایتها
✍ سیّدایمان بِیدُختی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
شب بود و تنهایی و غربت و تابوت
#انقلاب_فاطمی
#Fatima
فاطمه علیزادنیا
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط اونجاش که میگه
مگه یادم میره اون کوچه و آتیش و هیزم
مگه یادم میره اون خندههای تلخ مردم
#انقلاب_فاطمی
محسنم یه اخراجی🚩
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 هنگامی که خداوند اهل بیت را به حضرت جبرئیل (ع) معرفی میکند، حضرت فاطمهی زهرا -سلاماللهعلیها- را حلقهی اتصال جریان نبوت به جریان امامت میخواند.
✅ #نسل_حلال_زاده آنقدر اهمیت دارد که ملک مقربی مانند حضرت جبرئیل (ع) به خدا میگوید: «أ تأذَنُ لی أن اَهبِط اِلی الارضِ لِاکون مَعَهم سادِسا» «آیا به من اجازه میدهی به زمین هبوط کنم تا ششمین نفر آنها باشم؟»
💎 #زن_طراز نه تنها مرد را از دامن خود به معراج میفرستد، بلکه باعث نزول مَلک مقرّب به جمع خانوادهی خود میشود.
#انسان_سازی
#نسل_سازی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 بایدن دیوید کوهن یکی از معماران تحریمهای اوباما علیه ایران را به عنوان معاون CIA معرفی کرده.
🔹 کوهن کسری بودجه و تورم شدید ایران و قطع دسترسی ایران به سیستم مالی و درآمد نفتیش را عامل اصلی آمدن ایران به میز مذاکره معرفی کرده بود.
✍️ Maryam ZMohazabiyeh
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 تثبیت "قدرت سخت انقلاب اسلامی" و افزایش عمق راهبردی ایران از جمله خطراتی بود که حاج قاسم برای جبهه باطل به وجود آورده بود!
تبدیل سلیمانی به "سلیمانیسم" و استخراج قدرت نرم از دل مکتب حاج قاسم وظیفهای خطیر بر دوش جوانان اهل مقاومته!
"غلبه نرم افزاری"
#مرد_میدان
#GlobalMartyr
✍ پوریا فاضل
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 قامت رشیدی داشت. وقتی پیکر از بهشت زهرا (س) میخواست برای تشییع منتقل شه اسلامشهر، تابوت آوردن ولی اندازه محمودرضا نبود. کمی معطل شدیم تا رفتن و تابوتی متناسب قدش آوردن. تا تابوت بیاد، یکی از بچهها نشست بالای سرش، روضه علی اکبر (ع) خوند...
#برای_محمودرضا
✍ احمدرضا بیضائی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students