🔰 دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر(عج) رونمایی شد
🔹 به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) رونمایی شد.
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از جامعه بانوان استراتژیست
🔰 زن، بردگی، اسارت
🔹در دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان در تاریخ ۱۴ دی ماه، یکی از مسائلی که ایشان در خلال بیاناتشان از خانمها مطالبه کردند افشای نگاه فاجعهآمیز غرب به مسئلهی زنان بود. ایشان در این خصوص گفتند: "یکی از کارهای مهمّ شما همین است که فاجعهآمیزیِ نگاهِ فرهنگِ غربی به مسئلهی جنسیّت و مسئلهی زن را افشا کنید، به همه بگویید؛ بعضیها نمیدانند. در داخل کشور خودمان هم بعضیها نمیدانند، در بیرون هم خیلیها نمیدانند؛ در کشورهای اسلامی خیلیها نمیدانند. کشورهای اسلامی تشنهی فهمیدن این جور چیزها هستند."
🔸همزمان با وقوع انقلاب صنعتی در جهان و شکلگیری بوژوازی در غرب، با توجه به اینکه صنعتی شدن ملزومات خودش را داشت و برای جذب سرمایه لازم بود تا ابزارهای لازم را فراهم کنند، این فرآیند نگاه غرب به زن به نگاه ابزاری برای جذب سرمایه تبدیل شد.
🔸یکی از صنعتهایی که در دنیای غرب در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰ میلادی گسترش چشمگیری پیدا کرد، صنعت مد و فشن بود. ترویج مد برای اولین بار از شهر پاریس شروع شد و در دهه ۱۹۱۰، اولین شوی لباس زنانه برگزار شد.
🔸زنها به عنوان نیروی کار ارزان در کارگاهها و کارخانههای تولید پوشاک و تعدادی از آنها در صنعت مدلینگ و تبلیغات مشغول به کار شدند.
🔹امام خامنهای در بخش دیگری از سخنانشان به این موضوع اشاره کردند: "در نظام سرمایهداری دو جور از زن سوء استفاده میشود: یکی در مورد خود کار؛ این یکی از این نکات مهم است. همین الان در بسیاری از کشورهای غربی، مزد زن برای کارِ مشابه با مرد، کمتر از مرد است، یعنی همان کار مرد را به زن محوّل میکنند، مزد کمتری میدهند؛ چون ضعیفتر است، چون زورپذیرتر است؛ این جور است. این یک جور سوء استفاده است. یک علّت اینکه در قرن نوزدهم و بعد، قرن بیستم ــ بیشتر قرن نوزدهم ــ مسئلهی آزادی زن مطرح شد، برای این بود که زنها را از خانه بیرون بکشند، ببرند کارخانه، با مزد کمتر از آنها استفاده کنند. بنابراین یکی اینجا بود که به زن ضربه زدند و او را وارد میدان کار کردند برای اینکه خرج کمتری بکنند، هزینهی کمتری به عهده بگیرند، پول کمتری بدهند؛ یکی هم چون مرد جنس برتر است، زن وسیلهی التذاذ مرد قرار بگیرد."
📈طبق آمارهای موجود، اکثر مراکز پوشاک دنیا در آمریکا و کشورهای توسعه یافته قرار دارد اما بیش از ۶۰ درصد لباسهای دنیا در کشورهای در حال توسعه تولید میشوند.
🔸برندهای مشهور و صاحب نفوذ در این صنعت برای رقابت با یکدیگر از هر گونه تکنیکی برای افزایش سود خود استفاده میکنند؛ از جمله روشهایی که کمپانیهای صنعت فشن به کار میبرند انتقال محل تولید محصولاتشان به کشورهای فقیر است. کمپانیها در این کشورها با دادن دستمزد ناچیز به کارگران که اغلب زنان هستند، قیمتهای خود را به طرز چشمگیری کاهش میدهند.
🔸این کمپانیها با تحمیل قراردادهای استعماری به شرکتهای واقع در این کشورها، از مهیا کردن حداقل امکانات ایمنی برای تولید لباسها خودداری میکنند. به طور مثال، در سال ۲۰۱۲ میلادی کارخانهی تزرین فشنز (Tazreen Fashions) به دلیل آتشسوزی دچار آسیبهای فراوانی شد و در آنجا ۱۱۲ نفر کشته شدند. در این کارخانه سه هزار کارگر که عموم آنان از زنان جوان مستمند روستاهای اطراف بودند تنها برای گرفتن ۳۰ یورو در ماه قربانی شرکتهای نامداری چون دیزنی، والمارت و گروه فرانسوی تدی اسمیت شدند.
🔸بدترین فاجعه در حومه داکا، پایتخت بنگلادش در سال ۲۰۱۳ میلادی رخ داد. در این سال کارخانهی نساجی رانا پلازا به دلیل فرسودگی و نداشتن حداقل الزامات ایمنی دچار حریق و تخریب شد که در نهایت، منتج به کشته شدن ۱۱۳۴ نفر و زخمی شدن بیش از ۲۵۰۰ نفر از کارگران که اکثریت آنان زن بودند گشت.
🔸در بخش دیگری از صنعت پوشاک و مد، زنان و دختران جوان به منظور تبلیغ و فروش محصولات استخدام میشوند و تعداد قابل توجهی از این افراد، متاسفانه از طریق قاچاق و تجارت انسان وارد این عرصه میشوند.
🔹رهبر انقلاب در ادامه نیز به این نکته پرداختند: "امروز شما نگاه میکنید در محیط غرب، تجارت جنسی هست، بردهداری جنسی هست، شکستن همهی حد و مرزهای اخلاقی و انسانی هست."
🔸در گذشته قاچاق و تجارت انسان در کشورهای فقیر جهان رواج داشت، اما امروزه در اروپا و آمریکا نیز زن و دختر به دام قاچاقچیان و تاجران انسان افتاده و قربانی این جنایت میشوند. پس از قاچاق اسلحه و مواد مخدر، قاچاق انسان یکی از پرسودترین تجارتهای غیرقانونی جهان است.
📊 آمارها نشان میدهد تجارت جنسی که در واقع هدف اصلی قاچاقچیان انسان است در بیست سال اخیر رشد بسیار بالایی داشته و گردش مالی این تجارت در سرتاسر جهان به بیش از ۲۵ میلیارد یورو میرسد.
✍ سمانه سالارطایفه
@mahyas_wrote
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقیقت فمینیسم در یک دقیقه 😳😂
مشاهده و حمایت از ویدئو در کانال یوتیوب:
https://youtu.be/_jGQFyFZSvM?si=R3PL7Tbsm60ayB1O
@AminMedia1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 فقط باور کن که قوی هستی و می توانی.
🔹 به خدا اتکاء داشته باش و نتیجه را ببین.
@Hasanabbasi_students
🔰 سرکار بانو پروانه معصومی رحلت کرد.
ایشان نمونه یک هنرمند غیر سلبریتی و بی حاشیه بود. خدا رحمت کند، ان شاء الله.
@Hasanabbasi_students
77.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ᤩ 🌺يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
🟢به سخره گرفتن حیات
🟢تحلیل فیلم سینمایی آرشیو ۲۰۲۰
🟢دکتر میثم آذربخش
🔳https://youtu.be/xVOUuPBOGSE?si=CJouCihiZDRm2bDp
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹✈️ @SaneAndishkadeh ›
🔰 با حکم معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها؛ «سرپرست گروه مطالعات تبلیغ و امور فرهنگی» منصوب شد
🔹 سرکار خانم حکمت نیا با حفظ سمت در اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی به سمت «سرپرست گروه مطالعات تبلیغ و امور فرهنگی» منصوب شد.
@Hasanabbasi_students
🔰 گزارشی کوتاه از جلسه غیرعلنی بررسی استعفاء الیاس نادران؛
لیبرالیستیترین تصمیم اقتصادی بعد از انقلاب❗️
🔹 الیاس نادران یکسالی بود که درصدد استعفاء از مجلس بود سرانجام پس از بستنشینی اخیر وی در مقابل هیأت رئیسه، این موضوع در دستور کار مجلس قرار گرفت و با پیشنهاد عدهای از نمایندگان، جلسه غیرعلنی شد.
🔹 او ضمن بیان برخی گلایهها نسبت به عملکرد هیأت رئیسه، به یک #تجربه_مهم درخصوص "حذف ارز ترجیحی" اشاره کرد و به عنوان طراح مصوبه مجلس دراین خصوص، تأکید کرد که این مصوبه قانونی، در اجرا دچار انحراف و تبعات سنگین معیشتی شد به طوری که #حذف_ارز_ترجیحی لیبرالیستیترین تصمیم بعداز انقلاب بوده است.
🔹 هرچند درنهایت مجلس به استعفای نادران رأی نداد و موضوع با روبوسی او و رئیس مجلس خاتمه یافت اما بازخوانی بخشی از نطق استعفاء به لحاظ ثبت در تاریخ و عبرتآموزی واجد اهمیت است.
نادران در توضیح این موضوع گفت:
🔹 درجریان رسیدگی به بودجه ۱۴٠۱ با این که نقش چندانی در مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه نداشتم و دچار عارضه کرونا شدم ولی بعد از بارگزاری مصوبه کمیسیون به دلیل نگرانیای که درخصوص حذف ارز ترجیحی داشتم بعد از ساعتها کار فکری، حکمی را پیشنهاد دادم به این عبارت:
دوشرط مجلس برای حذف ارز ترجیحی: کالاهای اساسی مردم ازطریق کالابرگ الکترونیکی تأمین شود و قیمت کالاهای اساسی هم به نرخ شهریور ۱۴۰۰ باشد (تبصره1 قانون بودجه ۱۴٠۱)
چه بلایی بر سر این مصوبه قانونی آمد⁉️
رئیس مجلس در اردیبهشت ۱۴٠۱ در جلسه غیر علنی اعلام کرد که قرار شد #یارانه_نقدی داده شود!
همانجا اعتراض کردم...
برای من عجیب نیست که غیر اقتصادیها تفاوت رویکردها را درک نکنند ولی اقتصاد خواندهها باید میفهمیدند که این لیبرالیستیترین تصمیم اقتصادی بعد از انقلاب است.
🔹 کشور یکبار سیاستهای #آزادسازی_قیمتها و سیاستهای شکست خورده تعدیل اقتصادی را در سالهای ۱۳۷۳ و ۱۳۷۴ تجربه کرده است.
🔹 شما که آثار اقتصادی و اجتماعی برایتان قابل درک نبوده... لااقل مثل دولت قبل که او را متهم به مشی لیبرالیستی میکردید همان ارز ترجیحی را حفظ میکردید و همان تعادل نیمبند و شکننده را حفظ میکردید.
آنها بعد از فتنه بنزین ۹۸... زیر بار حذف ارز ترجیحی نرفتند (هرچند هیچ اقدام اصلاحی انجام ندادند) به جای اینکه لااقل مصوبه را متوقف کنید دقیقا عکس آن عمل کردید.
🔹 در آنجا فقط قیمت بنزین افزایش یافت و در اینجا شما قیمت ارزاق مردم و قوت لایموت آنها را چند برابر کردید.
و تازه با پولپاشی بر هیزم التهابات بازار، بنزین ریختند و تقاضاهایی سرکوب شدهی سالهای قبل را یکباره فعال کردید.
🔹 میدانید تفاوت انرژی آزاد شده در نیروگاههای هستهای و بمب اتم در چیست؟
اولی با تدبیر و مدیریت آزاد میشود و دومی سیلآسا و تخریبی.
🔹 نظام قیمتها را بهم زدید، انفجار قیمت کالاهای اساسی را باعث شدید و آنرا به همه بازارها سرایت دادید و هنوز آثار آن از بین نرفته است...
✍ مهدی عسگری🇮🇷
#نماینده_مردم کرج، فردیس و اشتهارد
🆔 @MahdiAsgari133
@Hasanabbasi_students
🔰 مقام والای شهادت پاداش الهی تلاشهای علمی ماندگار اوست
✍ حضرت آیتالله خامنهای در پیام تسلیت شهادت دانشمند هستهای و دفاعی شهید فخریزاده:
🔹 «دانشمند برجسته و ممتاز هستهئی و دفاعی کشور جناب آقای محسن فخریزاده به دست مزدوران جنایتکار و شقاوتپیشه به شهادت رسید. این عنصر علمی کمنظیر جان عزیز و گرانبها را به خاطر تلاشهای علمی بزرگ و ماندگار خود، در راه خدا مبذول داشت و مقام والای شهادت، پاداش الهی اوست.» ۱۳۹۹/۰۹/۰۸
🌷 بازنشر به مناسبت سالگرد شهادت #شهید_فخری_زاده
@Hasanabbasi_students
🔰 رهبر انقلاب: مخلصانه کارکردن مایه نجات است
@Hasanabbasi_students
درحال حاضر جهادی بالاتر از #فرزندآوری نیست
خیلی از مردم شرایط بداقتصادی،تورم و سختیهای بعدی فرزندآوری را مشکل عدم رغبت به آن میدانند.
خب مگر جهاد در رفاه هم داریم؟
زمانیکه امام خمینی امر به جهاد دادند آیا ما دراوج پیشرفت نظامی بودیم؟
وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد پس چه شد؟
📡 @Mohamad_varasteh