هدایت شده از دورهی تبیینی شناخت راهبردیِ رسانه
تحلیل ابعاد و آیندهی فتنه 98.mp3
7.77M
تحلیل ابعاد و آیندهشناسی فتنهی ۹۸:
فتنهی ۹۸ از دو بخش «مدنی» و «تمدنی» تشکیل شده و آنچه گذشت اولا ابتدای کار بود ثانیا مدنی بود.
اصل هدف، فتنهی تمدنی است و کاملا مبتنی بر فضای سایبر است
📢 بشنوید
@SC4Media
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📣📣📣📣📣
فوری
رونمایی از اولین کمباین برنج ایران امروز ۱۸ آذرماه ۱۳۹۸ در اراک
در شرایطی که عمده صنایع استراتژیک استان مرکزی با #خصوصی_سازی های بی حساب و کتاب نابود شدند، شرکت #کمباین_سازی اراک اما توانست با اراده پولادین و با مدیریت دقیق و جهادی وابسته به آستان قدس رضوی امروز به اوج شکوفایی نسبت به چند سال اخیر رسیده و امروز اولین کمباین برنج ایرانی را رو نمایی نمیاد.
#کمباین_سازی اراک به مدیران استانی نشان داد با مدیریت صحیح می شود کارخانه در آستانه فروپاشی را به اوج رساند.
اندیشکده حکمت عهد
@hekmateahd
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدئو:
گزارشی کوتاه از شرکت #کمباین_سازی اراک
شرکتی که بعد از یک دوره تزلزل با مدیریت قوی از مهلکه #خصوصی_سازی فرار کرد و توانست جز موفق ترین صنایع استان مرکزی قرار بگیرد.
چیزی که واضح است مشکلات شرکت هایی همچون #هپکو ، #آذرآب و ... جز با روندی که در #کمباین_سازی در پیش گرفته شد حل نخواهد شد.
اندیشکده حکمت عهد:
@hekmateahd
❇️ نخستین کمباین برنج ایرانی رونمایی شد
طی مراسمی با حضور مدیرعامل سازمان آستان قدس رضوی نخستین کمباین برنج ایرانی رونمایی و خط تولید کمباین برنج در شرکت کمباین سازی ایران افتتاح شد.
▫️سید رضا فاطمیامین، مدیرعامل سازمان آستان قدس رضوی:
💬 زیبنده نیست کشوری با پیشینه تمدن چندین هزار ساله در تامین امنیت غذایی خود خودکفا نباشد و برای تولید برنج از بذر تا فرآوری برنج وابسته به خارج از کشور باشد.
💬 از سال ۱۳۷۲ که بیلر در شرکت کمباین سازی تولید شده، تاکنون محصول قابل توجهی در این شرکت تولید نشده بود.
💬 طی راه اندازی خط تولید کمباین برنج، بخش کوچکی از اهداف امنیت غذایی کشور تامین میشود.
💬 در حال حاضر در حوزه بذر و نهال آستان قدس ورود کرده چرا که در این خصوص خودکفا نیستیم و مقرر شده تا پایان سال ۱۰ محصول که به لحاظ امنیت غذایی کشور دارای اهمیت بالایی است مشخص و با نگاه به ماشین آلات مورد نیاز بخش کشاورزی در ۱۰سال آتی در داخل کشور تولید شود.
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺روز گذشته، نخستین کمباین برنج ایران در شرکت #کمباین_سازی اراک رونمایی شد.
🔰این شرکت که در آستانه فروپاشی بود توانست با مدیریتی متفاوت از مهلکه #خصوصی_سازی رهایی جسته و امروز تبدیل شود به موفقترین کارخانه استان مرکزی. این الگو باید به تمام صنایع دیگر نیز ارائه شود.
[✍️ کاظمی](https://twitter.com/man_kazemii/status/1204098742485434374) - مسئول اندیشکده حکمت عهد اراک
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید و #ببینانید
⚠️ویران می کنیم آینده را بر سر نظام بانکی
💢با سخنرانی استاد حسن عباسی
_____________
✊نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @reba_ir
✍️برای انتخابات آتی در حوزه انتخابیه تهران، حتماً به آقای باقر قالیباف رأی خواهیم داد. روحیه انقلابی، خستگیناپذیری و ظرفیت بالا در تجربهی مدیریت جهادی، از ویژگیهای بارز ایشان است که پس از قریب ۶ سال تجربهی مدیریتِ فرتوت و خسته و نالان این سالها بر مسند اجرایی و یا قانونگذاری، خواهد درخشید. اما در کنار توجه به تمام خصوصیات مثبت، مهم و قابل توجه کاندیدا شدن ایشان، تنها به این علت مهم و حیاتی که در سالهای آینده مجدداً ناکارآمدی در تغییر سبک زندگی مردم به پای اسلام نوشته نشود باید مترصد نوع نگاه خاص ایشان هم بود. یادداشت آقای امید رامز را از این دید ملاحظه نمایید:
_________________________________
🔺مدل اقتصاد سیاسی کشور از سال ۶۸ و از زمان دولت سازندگی به این سو، به قدری در طی این سالها تبیین شده که نیازی به تشریح دوباره ندارد. آنچه بایستی تشریح و تبیین گردد این است که چه کسانی در طی سی سال گذشته، در ایستگاههای مختلف سوار قطار توسعه تکنوکراتیکی شدند که ما با عنوان مدل نئولیبرالیسم میشناسیم. چه کسانی در طی سالها بر کوره "مدیریت بازاری" دمیدند؟
اما سوت حرکت این قطار کی به صدا درآمد؟ از سال ۶۸ که قانون خودکفایی کلانشهرها تصویب شد، شهرداریها برای مدیریت شهر چند راهکار عمده را در پیش گرفتند:
✔️فروش زمین و آسمان شهر به عنوان محیط زیست شهروندان و به عنوان داراییهای عمومی شهری به بخش خصوصی و نگاه به ماده صد به عنوان منبع درآمد شهرداریها؛ کوهخواری، ساختوساز درحاشیه درهها و رودهای تهران، تبدیل اراضی فرهنگی مانند زمینهای مدارس و مراکز فرهنگی دیگر به زمینهای تجاری و مسکونی، تغییر کاربری زمین پادگانها و کارخانجات قدیمی باقیمانده در سطح شهر و تخریب باغها برای ساخت برجباغها، و حتی تصاحب بخشهایی از زمینهای پارکها و محیطهای تفریحی عمومی، نمونههایی بودند که نشان میداد در دهه هفتاد و هشتاد، شهرداریها به شهر به عنوان منبع درآمد مینگرند. (چنانکه در دهه نود نیز ادامه یافت)
✔️واگذاری نحوه تعیین قیمت مسکن و املاک شهری به دست نامرئی بازار و عدم اتخاذ سیاستهای قیمتگذاری منطقی و یا کنترل قیمت فروش و اجاره؛ نه با سیاستگذاری مستقل و نه با همکاری وزارت شهرسازی؛ اتفاقا شهرداریها بخشی از ذینفعان جهش قیمت مسکن بودند که کشور در طی یک دهه سه بار تجربه کرد.
✔️تولد مالها به عنوان موتور پیشران مصرف و کانون کالاهای وارداتی لوکس و نمادی از "تخریب غیرخلاق" کسب و کارهای فردی و سنتی؛ البته مالها برای تغییر سبک معماری و شهرسازی کلانشهرها فقط یک نمونه بودند.
✔️واگذاری و تصاحب رانتی زمینها و املاک توسط حلقه نزدیک مدیران شهری
✔️پشتوانگی یک بانک به عنوان منبع خلق پول و استقراض جهت تامین هزینه پروژهها؛ و به نوعی هزینهکرد از آیندهی شهر برای اکنونِ آن و سهم آن در بحران نظام بانکی سالهای اخیر
🔻اینها نمونههایی بودند که نشان میداد شهر در طی قریب به سه دهه گذشته، آگاهانه یا ناآگاهانه بر مبنای آموزههای #نئولیبرالیسم اداره میشده؛ دوازده سال از این سه دهه سهم آقا باقر است.
✍️ امید رامز - فعال رسانهای
🌐 instagram.com/p/B52r-_EpqNs/?igshid=1x5tmofovhexw
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
❇️ ستاد اجرایی فرمان امام، بازوی اقتصاد مقاومتی
🔰 ستاد اجرایی فرمان امام، فاز نخست نساجی قائمشهر را چهار سال قبل با رقم ۱۷ میلیارد تومان که توسط استاندار مازندران اعلام شده بود راهاندازی نمود. و با بیان اینکه ادعای مالکیتی بر این مجموعهها نداشته و این کارخانهها را به نفع مردم راهاندازی میکند اعلام کرد برای راهاندازی بقیه فازهای آن ظرف شش ماه آینده نیز حاضر به کمکرسانی است.
🔸در مراسم احیای کارخانه بزرگ نساجی قائمشهر اعلام شد بنیاد برکت در سالهای اخیر از طریق احیای کارخانههای تعطیل و نیمهتعطیل، ۲۲۰ هزار شغل در کشور ایجاد نمود. حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ طرح با سرمایه گذاری هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یک سال و نیم گذشته در کشور توسط ستاد اجرایی فرمان امام، احیا شد.
▫️ tn.ai/2156546
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
❤️ آنچه از ولایتمداری در جامعه ما رایج است، محبت به رهبری است و توجه به نگاه و نظرات ایشان. محبت لازمه ولایت هست اما کافی نیست... مانند کسانی که نسبت به امام حسین علیه السلام محبت دارند اما این محبت برایشان تبعیت و همراهی با امام را نیاورده است.
⬅️➡️ هنگامی که محبت ما نسبت به ولایت با حُبها، نظرات و منافع شخصی در تعارض قرار میگیرد، آنجاست که ولایت مداری، یعنی بر محور ولایت بودن و ولایت پذیری ما که نتیجه آن تبعیت و اطاعت از روی طوع و رغبت است، مورد امتحان قرار میگیرد.
🔸اما اگر این محبت با معرفت همراه باشد سر این بزنگاهها که تشخیص را برای انسان سخت میکند، به انتخاب درست میرسیم.
🔸معرفت و فهم نظام ولایت در سطوح مختلف خرد و کلان لازمه ولایتمداری است.
🔸در غبار فتنهها که حق و باطل مخلوط میشوند، این تکلیف عمارهاست که معرفت را برای رسیدن به حقیقت و بصیرت، به جامعه ارائه کنند و تشخیص را برای مردم عادی که معرفت کافی ندارند آسان کنند..
✍️ صفحه مؤمنات در اینستاگرام:
🌐 instagram.com/p/B5S6UoCAN3W/?igshid=1dw7csibph3wp
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
❤️ آنچه از ولایتمداری در جامعه ما رایج است، محبت به رهبری است و توجه به نگاه و نظرات ایشان. محبت لا
حوزه هنری - 980906.MP3
26.95M
❇️ ولایت در نگاه اسلام، حکومت بر قلبها با مدیریت حب و بغض و سیادت بر ذهنها با مدیریت شک و یقین انسانهاست.
🔺هنر شیطان، جابجا نمودن حب و بغض و شک و یقین در انسان است و نظام رسانهای سلطه، همین چهار جزء از وجود انسان را مدیریت میکند.
🔸صوت سخنرانی استاد حسن عباسی در سلسله نشستهای تبیینی رسانه و سلطه (نشست یکم) را بشنوید
زمان: ۶ آذر ۹۸
مکان: تهران، حوزه هنری
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students