هدایت شده از دولت اسلام | ابراهیم نوروزی
از جنبش تا دولت
۱. وقتی که شیخ احمد یاسین و عبدالعزیز رنتیسی در سال 1987 «حرکة المقاومة الاسلامیه(حماس) » را بنیان نهادند احتمالاً تصور نمیکردند روزی این جنبش به سطحی از قدرت برسد که بتواند عملیات #طوفان_الاقصی را با کیفیتی که در چند روز اخیر شاهدش بودیم انجام دهد.
۲. البته حماس این قدرت را مرهون انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران است، چرا که جمهوری اسلامی بود که به گروههای مبارز مختلف در منطقه #جرأت و جسارت داد و بذر #امید در دل آنها کاشت و روحیه #ما_میتوانیم را در آنها زنده نمود. (علت دشمنی استکبار جهانی با نظام جمهوری اسلامی هم دقیقا همین موضوع است نه مسائلی چون دستیابی به انرژی هستهای و قدرت اتمی بودن، چرا که پاکستان و هند هم بمب اتمی دارند)
۳. امام خامنهای در خرداد ۱۳۹۶ در دانشگاه امام حسین(ع) از عبارت #دولت_مقاومت برای جمهوری اسلامی استفاده کردند و فرمودند: «امروز جمهوری اسلامی دولت مقاومت است. دولت مقاومت با فلان شخصیت و جریان و سازمان مقاومت فرق دارد، البتّه با آنها هم دشمن هستند؛ امّا آنها کجا و دولت مقاومت کجا! ؛ دولت مقاومت یعنی تسلیم زورگویی نشدن و در موضع اقتدار ایستادن»
۴. شاخصه اصلی یک دولت مقاومت، ایستادن در موضع «تُرهِبونَ بِهٖ عَدُوَّ اللهِ وَ عَدُوَّکُم» است. «تُرهِبونَ بِه» همان چیزی است که در ادبیّات سیاسی امروز به آن #قدرت_بازدارندگی Deterrence Power میگویند.
۵. یکی از عوامل اصلی تولید این قدرت در نظام جمهوری اسلامی، نهاد #سپاه_پاسداران_انقلاب_اسلامی است که از دل انقلاب اسلامی متولد شده است و بدیل دیگری در جهان امروز ندارد. اکنون این نهاد توانسته است با حمایت از جنبشهای مقاومت منطقه، آنها را به سطحی از توان و قدرت برساند که به تشکیل دولت مقاومت نزدیک شوند.
@Ebrahim_Nowrouzi
🔰 #کارتون | تانکها و نعشکشها
🔹 کاریکاتور انتقادی رسانه عبری از شرایط فعلی رژیم صهیونیستی
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از مشق استراتژی | حائری زاده
جنگ غزه به کدام سو میرود؟ | بررسی سناریوهای احتمالی ادامه جنگ در ایستگاه روز چهارم
ویدیوی برنامه را در اینجا ببینید:
یوتیوب:
youtu.be/9ysj1AiJtpQ?si=gHb7f8dJ9Vt8jNfN
آپارات:
aparat.com/v/PQzS6
چهار سناریوی احتمالی:
02:27 ۱- درسدنسازی:
محاصره کامل غزه و تشدید بمباران جهت دستیابی به وضعیت خفقان برای مردم غزه و التیام نسبی حس حقارتی که برای صهیونیستها ایجاد شده بود. نتانیاهو گفته بود میخواهد درسی بدهد که دیگر هیچ کس فکر حمله به اسراییل را نکند. البته این سناریو در تعیین کنندگی وضعیت جنگ، اثر چندانی نخواهد داشت.
12:45 ۲- حمله زمینی:
تجربه جنگهای پیشین نشان میدهد برتری نظامی رژیم در نیروی هوایی است، بر روی زمین امکان پیشروی ندارند.
23:23 ۳- سوریهسازی اسراییل
با دولت سوریه، هیچ دولتی رسماً درگیر نبود، اما تعداد متنوعی گروههای مبارز بودند که با دولت میجنگیدند. گروههای جهانی مقاومت در جنگ سوریه، همان کسانی هستند که عاشق مبارزه با صهیونیستها نیز هستند. یکی از الزامات فعال شدن این گزینه، صدور برخی فتواهاست!
این گزینه شاید مطلوبترین سناریو برای جبهه مقاومت است.
پیامد این سناریو، تخلیه اسراییل است.
41:10 ۴- آتشبس:
این سناریو از همه محتملتر است. اما در این صورت استراتژی مقاومت باید این باشد منطقهای که پیرامون مرز غزه به صورت موقت توسط حماس تسخیر شده بود و اکنون دوباره توسط رژیم پس گرفته شده، هیچ گاه به شرایط سابق بازنگردد و تبدیل به دره جهنم شود؛ یعنی دیگر هیچ گاه امکان زندگی برای مردم غیرنظامی اسراییلی فراهم نشود.
🖋✍مشق استراتژی | حسام الدین حائری زاده
@haerizadeh_h
🔰 رهبر انقلاب، صبح امروز: وقتی ظلم و جنایت از حد گذشت، وقتی درندهخویی به نهایت رسید، باید منتظر طوفان بود. ۱۴۰۲/۰۷/۱۸
#طوفان_الاقصی
@Hasanabbasi_students
🔰 مهاجرت به آمریکا، مزایا و معایب
به روایت استاد دانشگاه شریف
@Hasanabbasi_students