فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 مردم سیستانوبلوچستان باید چندین ساعت در صف بایستند تا بتوانند کپسول گاز بگیرند!
📌 لعنت بر آن دروغگویِ مزوّر که هم دنیای مردم را به باد داد، هم دینشان را
✅ @www_598_ir
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| چرا صندوق توسعه ملی کماثر شد؟
️🔸مروری بر بیانات اخیر امام خامنهای رهبر انقلاب
▫️در دیدار فعالان اقتصادی - ۹۸/۸/۲۸
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺داستان قدیمی «آنه شرلی» توسط «نتفلیکس» بازسازی شده اما این بار این #داستان خانوادگی با یک تغییر روبهرو شده است.
در سری جدید #سریال «آنه شرلی» این شخصیت محبوب و قدیمی دوران کودکی، با روحیات و رفتارهای همجنسگرایانه معرفی شده؛
اتفاقی که با انتقادات، گسترده والدین #آمریکا همراه شده است.
@moviereviewmag
🔘 گوسالهی سامری در حال سقوط!
▪️ «آینده کپیتالیسم»
🔺نشریه «فارن افرز» در تصویر روی جلد نشریه برای January/February 2020، کپیتالیسم را به شکل گوسالهی سامری یعنی نماد بورسبازان والاستریت تصویر کرد که در حال سقوط از بلندی است.
🔻فارن افرز با اشاره به نواقص سیستم کنونی سرمایهگرایی غرب نظیر رشد اقتصادی کمتر از حد انتظار، پاسخ گو نبودن مدیران ارشد و تلاش برای به حداکثر رساندن منافع سهامداران، حال و روزش را این چنین تصویر کرده است.
🌐 foreignaffairs.com/articles/2019-12-10/future-capitalism
🔴 وقتی گوسالهی در حال سقوط، جایزه ویژه مدیران مالی ایران میشود!
▫️جالب است بدانید سال گذشته جایزه ویژه مدیریت مالی ایران، در شمایل همین مجسمهی گوسالهی والاستریت بود !!
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
❌در مسیر مخالف!
🔻بازی خراب کنی زنگنه به سود کجاست؟
🔹هنديها ميزان واردات نفت خود از ايران را صفر كردهاند؛ هيچ محموله نفت خامی براي اين كشور ارسال نميشود و نخست وزير غربگرای اين كشور، بهصورت ويژه تبديل به پادويی برای دونالد ترامپ شدهاست.
🔹كاهش مبادلات نفتی ايران و هند موجب شد تا محمد جواد ظريف وزير امور خارجه در يك اقدام صحیح و معنادار، به چابهار سفر كرده و پس از آن راهي اسلام آباد شود تا با عمران نخست وزير پاكستان ديدار كند.
🔹ظريف اين پيام روشن را مخابره كرد كه در صورت ادامه اين روند، ايران چابهار را از هنديها پس خواهد گرفت؛ اين پيام صريح و روشن، پاسخ شفاف و مقابلهگرايانه با كشوري است كه منافع امريكا و عربستان براي آن از جايگاه بهتري برخوردار است.
🔹بازي با كارت چابهار، هنديها را در يك وضعيت خطرناك قرار ميدهد و اين جداي از صلابت و اقتدار جمهوري اسلامي ايران است كه با اين پيام، هنديها را به مقابله با مثل ارجاع ميدهد.
🔹با اين وجود، وزير نفت همچنان بدون درك درست و اصولي از شرايط موجود، به بازي خرابكنی مشغول است! زنگنه كه با حمله به عراق، موجب گلايه اين كشور از برخوردها و اظهارات وزير نفت جمهوري اسلامي ايران شدهبود، گويا هنوز در دنياي شخصي خود جا مانده است. او به عراق حمله ميكند و در ازای آن هنديها را در اولويت توسعه ميدان گازي فرزاد بيقرار ميدهد!
🔹زنگنه روز گذشته درباره اين ميدان مشترك با عربستان، گفته است اولويت وزارت نفت، سپردن توسعه اين ميدان به هنديهاست كه در نوع خود عجيب بود. در حالی كه رويكرد سياست خارجي ايران، مقابله به مثل با دهلينو است، اين اظهارات وزير نفت در نوع خود عجيب بود. گويا وزير نفت كشورمان قصد دارد پاداش صفر شدن صادرات نفت به هند را به اين كشور اعطا كرده و براي دستخوش نسبت به قطع همكاري نفتي – تجاري با ايران، توسعه اين ميدان را براي هنديها كنار گذاشتهاست مانند فاز11 پارسجنوبي كه توتال صاحب آن بود.
🔹اين ميدان گازي كه ميان ايران و عربستان مشترك است، در دولت هفتم و هشتم روی ميز توسعه قرار گرفت و زنگنه مذاكراتی را با هنديها آغاز كرد تا اين ميدان را توسعه دهند. بيش از 20 سال از آن روز ميگذرد.
🔹دولت قبلي هم به دليل آنكه عربستان توسعه اين ميدان را آغاز نكردهبود، توسعه "فرزاد بی" را از اولويت خارج كرد ولی در پايان دولت دهم، رياض توسعه را آغاز كرد و به همين دليل قول و قرارهاي جدي ميان ايران و هند انجام شد و سرانجام كار به دولت يازدهم رسيد.
🔹زنگنه طی شش سال گذشته چند دور مذاكره با هندیها داشتهاست كه هيچ حاصلی نداشت؛ سال گذشته بود كه شركت ملی نفت تصميم گرفت خودش اين ميدان را توسعه دهد تا از عربستان عقب نماند؛ گرچه كار جدی بزرگي در "فرزاد بی" انجام نشدهاست، ولي باز هم زنگنه نگاهش به كشوري است كه رسما اعلام كرده دور معاملات نفتي با ايران را خط ميكشد!
🔹فرض بگيريم همين امروز هنديها از علاقه خود براي سرمايهگذاری در "فرزاد بی" بگويند، چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ طبق روند 20 ساله اخير، اين شركت مذاكرات خود را ادامه ميدهد و به هيچ نقطه روشني نميرسد و در اين ميان عربستان خوشبختترين كشور در معادله وزير نفت خواهد بود كه با آسودگي از اين ميدان مشترك و البته "فرزادA" گاز برداشت ميكند!!
🔹عربستاني كه تأمين كننده بخش مهمي از نفت مورد نياز هندوستان است به مدد وقتكشيهاي هنديها و اعتماد 20 ساله ايران و شخص زنگنه (وزير نفت) به آنها، گاز را با سرعت بيشتري و در كمال آرامش استخراج ميكند.
🔹اين يك سوي ماجراست؛ بخش مهمتر آنجاست كه وزير نفت چرا برخلاف سياستهاي بينالملل كشور حركت ميكند؟!
🔹جايي كه بايد سخن نگويد به كشورهاي همپيمان حمله ميكند با بهانههاي واهي و زماني كه بايد در موضع اقتدار قرار بگيرد، جمهوري اسلامي ايران را ذليل كشوري ميكند كه واردات نفتش را از كشور به صفر رسانده است؟!
🔹اينكه در شرايط موجود بايد از همه ابزار براي مقابله با هنديها بهره گرفت، دادن چنين پالسهايي به معناي تسليمشدن ايران دربرابر اين كشور و اعطاي امتيازات ديگر به اين كشور جهت خريد نفت ايران است.
🔹مشخص نيست وزير نفت چرا ساز خارج از ريتم سياستهای كشور كوك ميكند و بر اساس چه مدل فكري و تجربي باز هم قرار است منابع ملي كشور را گروگان افكاري كند كه خروجياش، وضعيت امروز صنعت نفت است.
✍️ وحید حاجی پور - روزنامهنگار و فعال رسانهای
🌐 javanonline.ir/fa/news/956889
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺استعفای روحانی مطالبه انقلابیون نیست. اگر مردم رایدهنده به مزایا و معایب دولت ناشی از رای خود برسند در انتخاب بعدی ریل را عوض میکنند. تغییر مردم سالاری باید اینگونه محقق شود. انقلابیون به دنبال قهرمانسازی از بازندگان نیستند. علت اصرار همراهان روحانی بر استعفا، فاصلهگذاری تصنعی است
✍️ عبدالله گنجی - مدیر مسئول روزنامه جوان
🔻گفتنیست عباس عبدی در مصاحبهای با هفته نامه صدا پیشنهاد استعفای رییس جمهوری را مطرح کرده و گفته: «کنارهگیری رییس جمهوری فقط پیشنهاد من نیست برخی وزرا هم دارند روی آن فکر میکنند.»
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔺هفته نام صدا بعد از هر آشوبى كه در دولت روحانى رقم خورده استعفای روحانی رو مطرح كرده! همان سناريويى كه در عراق و لبنان پياده سازى شد. اين دولتِ «نمك بر روى زخم» بايد توسط مجلسى انقلابى وادار به كار شود. غير از اين و با استعفاى رئيسجمهور، فقط پازل دشمن تكميل میشود.
✍️ حامد پهلوانى - فعال رسانهای
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
#اطلاع_رسانی
برنامه سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: بزرگداشت روز دانشجو
🔸 یکشنبه ۲۴ آذر ۹۸ - ساعت ۱۲:۱۵
🔹 تهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، دانشکده صنایع، آمفیتئاتر
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #موشن_گرافیک | نخستین خط تولید کمباین برنج در کشور
🔹ساخت کمباین وطنی به دست متخصصان ایرانی با حمایت آستان قدس رضوی
⚜ @imreza8
📝 #یادداشت_تحلیلی
🔺بار دیگر مرجعیت، از لزوم انحصار سلاح در دست دولت سخن گفت.
❓حال جای این پرسش باقیست که چه گروههایی در عراق، مسلح هستند؟
▫️سالهاست که عشایر مختلف در جای جای عراق اعم از سنی یا شیعی مسلح هستند.
🔺عشایر شیعی به تبع پیروزی عشایر بر نیروهای اشغالگر انگلیسی در جنگ جهانی اول خود را ذی صلاح برای حمل سلاح به بهانه حفظ امنیت میدانند؛ و از دیگر سو عشایر سنی که سی سال در پادگانی با نام عراق افسران و امرا بودند و به انبارهایی از سلاح شبیهاند با سازماندهی آمریکاییها به دنبال ایجاد یک نیروی مسلح مانند بیشمرگه کردها برای حفظ حدود جغرافیایی خود و حفظ امنیت مردم محدودهی خود هستند.
🔺از طرفی دیگر نیروهای صدر که به تبع جنگ با نیروهای اشغالگر و بعدها به بهانه حفظ و صیانت از اهل تسنن در جنگ با داعش به اسم «سرایا السلام» (نیروهای حافظ صلح) امکان ظهور و بروز داشتند تا به امروز مسلح و سازماندهی شده هستند؛ در حالی که هیچ جایگاهی در حشدالشعبی یا نیروهای دیگر نداشته و غیر قانونیاند؛ اما به دلیل نفوذ سیاسی جریان صدر، کسی نمیتواند وجود یک حزب سیاسیِ مسلح را مورد اعتراض قرار دهد.
🔺اما این بین، حشد الشعبی که نقش اساسی در خنثی کردن داعش داشته است، اکنون درگیر مواجه امنیتی و نظامی با تروریستهای مختلف در جای جای عراق است؛ در حالی که همزمان، یک تشکیلات کاملاً قانونی نیز هست. الحشدالشعبی بارها تاکید کرده که یک نیروی ملی، فراحزبی، فراجناحی و فرانژادی است.
📷
✍️ امیر ایوب - تحلیلگر مسائل عراق
🌐 hawzahnews.com/news/875767
کانال اندیشهجویان استاد حسن عباسی
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از جنبش سینمای استراتژیک
📝 #یادداشت_تحلیلی
🔰 جهان ابزورد جوکر «میخندد، میکشد، ادامه میدهد»
1️⃣ بخش اول
🔹جوکر میخندد؛
🔻کسی که خندیدن و خنداندن فقط شغل اوست. خنده و شادی برای او یک ماسک است؛ ماسک بر چهرهی کسی که درونی پر از غم و اندوه دارد، پر از عقدهها و کمبودها. اگر هم بخواهد واقعا بچهای را بخنداند، مادر بچه در اتوبوس به او اعتراض میکند که مزاحم بچهاش نشود. گویا او فقط وقتی میتواند بخنداند که در پوزیشن شغلیاش باشد نه وقتی که خود واقعیاش است. در کاپیتالیسم (جامعه سرمایهگرایی) هویت فرد با شغلش تعریف میشود و مهمترین سوالی که از کودک پرسیده میشود این است که میخواهد در آینده چه کاره شود؟ گویا همه از او انتظار دارند هر چه سریعتر پوزیشن شغلی خود را مشخص کند. هویت فرد با شغلش گره خورده است! آرتور فلک در پوزیشن شغلیاش که باشد اگر حتی مسخرهترین کارها را هم بکند مردم میخندند، اما اگر خودش باشد، بامزه نیست! و از همه حرفهایتر در این شغل، موری فرانکلین است؛ پس باید کشته شود و جوکر حتما او را میکشد.
⬅️ ادامه دارد..
✍️ حسامالدین حائریزاده - مدرس و اندیشهجو
🌐 instagram.com/p/B57P1jTgCjw
جنبش سینمای استراتژیک
🎞 @StrategicCinema_ir