روی تقویم، روز شهادت حاج قاسم 13 دی 98 است اما یکی از اتفاقاتی که پس از سالها به امریکا جرات این جنایت را داد، 24 آبان 98 بود.
تصمیم یک شبه برای سه برابر کردن نرخ بنزین، شورشهای خیابانی و القای تصویر «ایران ضعیف» به دشمن.
قطعا اگر دولتی مدبر داشتیم، امروز حاج قاسم کنارمان بود.
امیرحسین ثابتی
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🔰 بازهم آدرس غلط؛ FATF پیششرط ارتباط بانکی یا مذاکره با آمریکا؟!
🔻 جریان حامی FATF اخیراً با ایجاد موج رسانهای ادعا کرده جهت برقراری روابط بانکی با دنیا نیاز به تعیین تکلیف ایران در لیست سیاه FATF است؛ ادعایی که از پشتوانه و استدلال کارشناسی تهی است.
🔻 از سال ۱۳۸۷ که ایران در لیست سیاه FATF قرار گرفت تا سال ۱۳۸۹ که تحریمهای فلج کننده آمریکا اعمال شد (اجرای قانون سیسادا در سال ۲۰۱۰)، تجارت خارجی ایران روند افزایشی داشته است.
🔻 با جمعبندی اظهارنظرهای تیم سیاست خارجه جو بایدن میتوان متوجه شد که با آمدن بایدن، تحریمهای مهم برداشته نخواهد شد و گزاره «بازگشت بایدن به برجام و برداشتن تحریمها» دور از واقعیت است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 نمونه هایی از نقض برجام توسط رژیم آمریکا در دوره اوبامای دموکرات؛ مودب و باهوش
Saeed Jalili
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 روحانی و لاریجانی بخاطر اتفاقات آبان ماه، باید محاکمه شوند!
💬 بازنشر گفتگوی حجتالاسلام پژمانفر با «نسیم آنلاین» به مناسبت سالگرد اتفاقات آبان ماه ۹۸:
🔹 لاریجانی طرح سوال از رئیسجمهور را با ۱۸۰ امضا چند ماه داخل کشوی خود نگه داشت.
🔹 مقصر اتفاقات آبان ماه روحانی و لاریجانی بودند.
🔹 وقتی راه پیگیری قانونی مطالبات مردم را بستیم، مردم برای پیگیری مطالباتشان به خیابان آمدند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 اسناد رسوایی خائنان به ملت
🔹 ۱۸ آذر ۸۸ | ویکیلیکس: در ۱۲ آذر ۸۸، هاشمیرفسنجانی از سفیر اتریش خواست تا اروپا در زمینه انتخابات و حقوق بشر به ایران فشار وارد کند!
🔹 ۱۴ آذر ۹۵ | هاشمیرفسنجانی: اسناد ویکیلیکس میتواند خیلی از نکات و نقاط مبهم پیروزی انقلاب اسلامی را تبیین نماید
🔹 ریچارد نفیو طراح تحریم در ص ۵۸ کتاب هنر تحریمها: "در بهار و تابستان سال ۲۰۰۹ (مصادف با آغاز فتنه سبز در سال ۱۳۸۸)، کارشناسان تحریم در وزارتخانههای خارجه و انرژی آمریکا داشتند از ایده تحریم های بیشتر نسبت به ایران فاصله می گرفتند که یک دفعه هیلاری کلینتون، وزیرخارجه اوباما، تحریم را از سر گرفت"
🔹 در نتیجه تلاشهای کلینتون به اعتراف خودش در کتاب "تصمیمهای سخت"، قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت در ۹ ژوئن ۲۰۱۰ (۱۹ خرداد ۸۹) دقیقا در آستانه سالگرد فتنه ۸۸ با بهانههای حقوق بشری در حمایت از فتنه ۸۸ صادر میشود.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 یه خبر خوب برای مخاطبان ثریا
🔹 از همین هفته منتظر پخش مجموعه مستند جدید و متفاوت ثریا در ۱۳ قسمت باشید
فکر می کنید بعد از مجموعه مستند آفریقا، مقصد جدید مستند اقتصادی ثریا کدوم کشور منطقه بوده باشه؟
این مجموعه مستند انشاالله یکی از مهمترین و راهبردی ترین مجموعه مستندهای ثریا هم هست
✍ محسن مقصودی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت: "۹۰درصد وارادت چادر قاچاق است!"
پی نوشت: ۲۰ و اندی مجموعه، سازمان و وزارت خانهی متولیِ عفاف و حجاب و فرهنگ در این کشور هستند که بابت همین اقدامات ردیف بودجه دارند و جالبتر اینکه هنوز نتوانستند با مافیای واردات وتولید چادر مقابله کنند!
Ali Gholhaki
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کدام_آبان ؟
همون آبانی که بعضی بازیگرهای کشتهشدهش اونقدر باحیا بودن که بعد از مردن هم لباسشون رو درست میکردن😏
حاج آقا صادق🚩
🔻کانال توییتری حاضرجواب🔻
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بدون شرح...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 اصلاحطلبان از «جو» ملک «بایدن» بهرهای میبرند؟/ بزک دمکراتها بوسیله روزنامههای «اصلاحات»!
✍ محمدحسین طارمی
1⃣ بخش نخست
🔹 بسیاری از کارشناسان معتقدند در آمریکا چه بایدن رای بیاورد و چه ترامپ، راهبرد جمهوری اسلامی ایران در قبال آمریکا مشخص است؛ چراکه آنها به کمتر از نابودی ما فکر نمیکنند و تمام ظرفیتهای خود را علیه ما به کار میگیرند. آمریکاییها با وجود ثابتبودن راهبردشان در قبال ایران، در برخی تاکتیکها و روشها با یکدیگر متفاوت هستند، اما در مجموع برای جمهوری اسلامی ایران فرقی نخواهد داشت.
🔹 برخی کارشناسان سیاسی میگویند اصلاحطلبان در دولت آقای روحانی آمدند و مردم را فریب دادند و گفتند که مشکلات را از طریق مذاکره و برجام حل خواهیم کرد، اما نهتنها مشکلات را حل نکردند، بلکه مشکلات بیشتر شد. بسیاری از مشکلات و معضلاتی که در کشور بهخصوص در حوزه اقتصادی وجود دارد، به خاطر رویکرد غلط جریان اصلاحات و دولت است، که به برجام و مذاکرات امید بستند و نهتنها نتیجه نگرفتند؛ بلکه هر روز فشارها و تحریمها بیشتر شد.
🔹 از واکنشهای سیاسی جالبی که بیشتر دلواپسان بایدن درباره انتخابات آمریکا منتشر کرده اند در ادامه میآید:
🗞 روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «روزنه دولت جدید آمریکا برای اقتصاد ایران» با طرح این ادعا که مسئولان ایرانی همواره سعی کردهاند نتایج انتخابات آمریکا را بر سرنوشت عمومی ایرانیان بیارتباط بدانند و یادآوری پیروزی ریگان، بوش پسر و ترامپ به عنوان ۳ رئیسجمهور جمهوریخواه پس از انقلاب اسلامی، سخن از تاثیر حداکثری انتخابات آمریکا بر فضای داخلی ایران به میان آورد و نوشت: «نهتنها انتخابات ریاستجمهوری بزرگترین اقتصاد جهان باید به عنوان یک اتفاق مهم مورد توجه و ارزیابی سیاسیون قرار بگیرد؛ بلکه حتی باید به انتخابات آینده قدرتهای اقتصادی درجه چندم هم توجه لازم را داشته باشند. با چنین نگاهی، همسویی دولت و همه جریانهای سیاسی درگیر در دوران پس از برجام و تلاش برای استفاده از فرصت تجارت و تنشزدایی آن ایام، میتوانست مانع پیروزی ترامپ در سال ۲۰۱۶ و افزایش قیمت دلار تا مرز ۳۰ هزار تومان شود!».
🗞 روزنامه اعتماد، دیگر روزنامه اصلاحطلبی بود که در یادداشتی با عنوان «استفاده از فرصتها» با اشاره به این فرض که بایدن وعده بازگشت به برجام را داده است، پیشاپیش آن را به عنوان جرقهای برای انتخابات سال ۱۴۰۰ توصیف کرد و نوشت: «پاداش این همراهی (مردم ایران) و مزد این صبوری به باور من استفاده از فرصت روی کار آمدن دموکراتها و فعال شدن دیپلماسی پیشبرنده ایران در منطقه و جهان است. دیپلماسیای که با تکیه بر منافع ملی، استقلال و حفظ تمامیت ارضی کشور در خدمت پیشرفت همهجانبه و بهبود و رشد اقتصاد و در نهایت رضایتمندی مردم باشد. اگر نگاه به دیپلماسی تحقق اهداف گفتهشده باشد و تاثیری عینی در زندگی مردم بگذارد چه بسا میتواند شکافهای موجود بین حاکمیت و مردم را نیز ترمیم کند؛ مشروط بر آنکه منافع ملی به پای منافع جناحی ذبح نشود و این همراهی در مجموعه ارکان حاکمیت در ایران نیز شکل بگیرد. در چنین صورتی شاید از هماکنون بتوان پیشبینی کرد که انتخابات ۱۴۰۰ ایران هم میتواند انتخابات پرشوری باشد».
🗞 همچنین روزنامه آرمان ملی در مطلبی با عنوان «از انتخابات آمریکا تا انتخابات ۱۴۰۰ ایران» نوشت: «دونالد ترامپ، با وجودی که همیشه رو بازی میکند اما فردی بیسیاست و بیتدبیر است که تا آخرین نفس شمشیرش را برای ایران از رو بسته و با اعمال تحریمهای دقیقه نودی و فشار حداکثری، شرایط زندگی را برای مردم سخت کرده است. او همچنین هزینههای بسیاری برای آمریکا از جمله در تقویت نژادپرستی و جنگ داخلی در پورتلند، ماجرای دیوار مکزیک و برخورد با مهاجران داشته است. اما جو بایدن، آرامتر و محافظهکارانهتر برخورد میکند، لیکن نمیتواند خسارتهایی را که ترامپ به کشور زده به آسانی حل کند».
⬅️ ادامه در پست بعدی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 اصلاحطلبان از «جو» ملک «بایدن» بهرهای میبرند؟/ بزک دمکراتها بوسیله روزنامههای «اصلاحات»!
✍ محمدحسین طارمی
2⃣ بخش دوم و پایانی
🗞 چند وقت قبل هم روزنامه سازندگی ارگان رسمی حزب کارگزاران سازندگی در مطالبی تکراری و پشت سرهم از بایدن بهعنوان آرزوی هر ایرانی یاد کرد بود.روزنامه «سازندگی» در تاریخ پنجم مرداد ۱۳۹۹ خود، در گزارشی به مسئله انتخابات آمریکا و رقابت میان «جو بایدن» نامزد مطرح دموکراتها و «دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوریخواه پرداخته است. در این گزارش بهصورت مستقیم از «جو بایدن» حمایت کرده و مردم را به یاد برخی از گزارشهایش در حمایت از هیلاری کلینتون و باراک اوباما میاندازد.
🗞 روزنامه سازندگی در تیتر گزارش روز پنجم مرداد ماه خود، به مردم اطمینان داده است که اگر «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا شود هم آمریکا به برجام بازخواهد گشت و هم مخالفت این کشور با جمهوری اسلامی ایران و نگاه براندازانهاش پایان خواهد پذیرفت.
🔹 البته هنوز حافظه مردم تیترهای پر زرق و برق روزنامههای اصلاحطلبان را فراموش نکرده است. روزی که تیتر زدند؛ «امضای کری تضمین است»، «پایان کابوس تحریم»، «سلام برجام» و موارد دیگر که برای مردم این توقع را ایجاد کرد که با امضای برجام همه مشکلات کشور حل میشود.
🔹 اما با اینکه اصلاحطلبان دست و پای خود را با آمدن بایدن گم کردهاند، صدا از اردوگاه مقابل حکایت دیگری دارد. اواخر خرداد سال جاری بود که «آنتونی بلینکن»، مشاور ارشد جو بایدن در جمع یهودیان آمریکا گفته بود که حتی اگر جو بایدن به ریاست جمهوری آمریکا برسد هیچ تغییری در نوع نگرش آمریکا نسبت به ایران رخ نخواهد داد و تمامی تحریمهای دولت ترامپ علیه کشورمان ادامه مییابد.
snn.ir/003jD4
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
۱ . خب ! استراتژی اعلام شده جمهوری اسلامی این است #رفع_تحریم_ها بدون #مذاکره و بدون جنگ.
توئیت استاد حسن عباسی
ادامه دارد...
💠 @Hasanabbasi_ir
💠 ۴۱٨ امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 مدعيان اصلاحات؛ فریبخورده با فریبکار
🔹 دولتیها و اصلاحطلبان واقعا نمیدانند بایدن با ترامپ فرقی ندارد یا به دنبال فریب مردم هستند
🔻 معادله عجیب رفاقتهای ظریف
🔹سخنان دوگانه ظریف در ادعای دوستی همزمان با شهید سلیمانی و «جو بایدن»
🔸 رئیس دستگاه قضا و رئیس مجلس از کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری منع شوند
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@www_9day_ir
مدیر مسئول 👇
@www_rasaee_ir
..
🔰 خسارت ۴۰ میلیارد دلاری به کشور
🔹 با روی کار آمدن دولت یازدهم و آغاز دوباره دوران ریاست #بیژن_زنگنه بر #وزارت_نفت، با دستور مستقیم ایشان مبنی بر فسخ قرارداد با شرکت داخلی، توسعه میدان مشترک فاز ۱۱ پارس جنوبی به امید وارد کردن شرکتهای خارجی، از جمله توتال بد قول و بد عملکرد، به مدت ۷ سال متوقف گردید.
🔹 ضمن اینکه اقدامی نیز در خصوص توسعه و تولید از میادین مشترک فرزاد A و B صورت نپذیرفته است و از بابت این عدمالنفع، خسارت ۴۰میلیارد دلاری به کشور وارد شده است.
🔹 با طرح سوال از #وزیر_نفت خواستهام در این خصوص که موجب زیان هزار هزار میلیارد تومانی به کشور شده است، توضیح دهند.
🔹 این مبالغ از سرجمع کل بودجه یکسال کشور در شرایط فعلی بیشتر است و ما در مجلس از محاکمه متخلفین و اهمال کنندگان در حق بیتالمال و انفال کوتاه نخواهیم آمد. در صورت لزوم پیگیریهای قضایی را نیز آغاز خواهیم کرد و به مردم این قول را میدهیم که تا آخر پیگیر حقوق از دست رفته آنان خواهیم بود.
✍ علی خضریان - سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس
بیشتر بخوانید:
fna.ir/f0qqz2
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 خاتمی هم کاندیدا شود، بدنۀ رأی اصلاحطلبان پای صندوق نمیآید
💬 صادق زیباکلام، فعال سیاسی اصلاحطلب:
🔹 اگر در انتخاب آمریکا پیروزی بایدن قطعی شود، و نهایتا، او از دوماهِ دیگر رئیسجمهور آمریکا شود، هیچ تغییری در آمریکاستیزی و رابطۀ میان ایران و آمریکا بوجود نخواهد آمد.
🔹 البته، با روی کار آمدن بایدن، نرمش قهرمانانۀ سالِ آینده تحقق خواهد یافت، و ممکن است مقدمات مذاکرات در همین دولت آقای روحانی آغاز شود؛ اما برجامِ ۱۴۰۰ در دولت بعدی اتفاق خواهد افتاد و مذاکرات توسط اصولگرایان پیش خواهد رفت.
🔹 هر بخشی از جریان اصلاحطلب، اعم از روحانیون مبارز یا کارگزاران و دیگران، که امیدی به انتخابات ۱۴۰۰ دارند، به نظر من، وقت خودشان را تلف میکنند و متأسفانه، هیچ شناختی از جامعۀ ایران ندارند.
🔹 حضور افرادی چون آقایان اسحاق جهانگیری، محسن هاشمی یا دکتر عارف که جای خود، حتی اگر خودِ جناب خاتمی هم بفرض محال تائید صلاحیت شوند، آن ۲۴میلیون، پای صندوقهای رأی نخواهند آمد.
khabaronline.ir/news/1455621
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نتانیاهو: ایران را اینگونه بدست بیاورید!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 کشورهای استعماری حتما از طریق جذب فرزندان مسؤلان سعی در تأثیرگذاری روی پدران آنها دارند
✍️ محمدحسن قدیری ابیانه
1️⃣ بخش نخست
🔹 «محمدحسن قدیری ابیانه» با اشاره به طرح موضوع «محمد جمشیدی» کارشناس برنامه «بدون توقف» مبنی بر اینکه ممکن است آمریکاییها با بکارگیری پروژه نفوذ و جلب حمایت فرزندان مسؤلان ساکن این کشور روی پدران هم تأثیر بگذارند» یادآور شد: من هم کاملا موافقم، ضمن اینکه در وصیتنامه حضرت امام(ره) هم بر این نکته تأکید شده است که "ایرانیان برای تحصیل به آمریکا و کشورهای استعماری نروند"، چون آن دولتها حتما سعی در جذب آنها خواهند داشت و این جذب هم چند روش دارد یکی اینکه ذهن آنها را تحت تأثیر قرار دهند، کاری که در جریان فتنه ۸۸ یکی از عوامل سفارت انگلیس گفته بود که ۲۰۰ نفر کارشان اثرگذاری، روی تغییر ذهن مدیران، مسؤلان و افراد صاحب نفوذ در مسیری است که آنها سود ببرند. حالا برای تأثیرگذاری روی ذهنیت حتی ممکن است فردی در داخل ایران هدف باشد، مثلا فرزند فلان مسؤل که اگر از طریق خود فرد نتوانستند وارد شوند از طریق فرزندان این کار را بکنند.
🔹 وی ادامه داد: لذا این هم یکی از جاهایی است که به واسطه فرزندان بر فرد فشار میآورند، گاهی این فرزندان در خارج از کشور کم میآورند که در دیپلماتها و عوامل سفارت هم داشتیم که خود آنها یا فرزندانشان خودباخته فضای غرب شدند، منتهی آن بچه میتواند روی ذهن پدر تأثیر بگذارد، البته همیشه هم بچهها نیستند، مثلا آقای هاشمی از ابتدا خودش طرفدار ساخت موشک بود بعد به یک جایی میرسد که میگوید عصر موشک گذشته.
🔹 سفیر سابق ایران در استرالیا با اشاره به اینکه مسئله دیگر به استخدام گرفتن افراد است، بیان کرد: گاهی هم حتی اگر نتوانستند به مرادشان برسند، آنها را به هر نحوممکن اذیت میکنند، اینطور نیست که کسی برود آنجا آنها هم بگویند بیخیال، حتما به سراغش میروند، در آمریکا، انگلیس، فرانسه و کشورهای استعماری به کَرّات این اتفاق افتاده، اصلا در اسناد لانه جاسوسی یکی از توصیهها به عواملشان این است که برای استخدام جاسوس سعی کنید نیازها، نقاط ضعف و علائق طرف را شناسایی کنید و از آن طریق به افراد نزدیک شوید و روی آنها نفوذ پیدا کنید، مثلا اگر کسی فرزندش بیمار است سعی کنید وعده درمان در این کشورها را بدهید، یا از طریق وعده ارائه بورس و ویزای تحصیلی به فرزندان یا اگر کسی بدهی و گرفتاری دارد وعده دهید با همکاری با سیا مشکلش را حل میکنید و از آن طرف رهنمود میدهد ولی مراقب باشید گرفتاریشان برطرف نشود چون ممکن است که انگیزه همکاری را از دست بدهند.
🔹 وی همچنین تصریح کرد: در ادامه این توصیهها آمده است، بنابراین در اولین ملاقاتها و دیدارها سعی کنید سند و عکس و فیلم بگیرید که راه بازگشتشان را ببندید، لذا طرف میآید در سیستم اطلاعاتی و نظامی ما جایی که افراد اطلاعات دارند میگویند ما حاضریم استخدامت کنیم و ماهی مثلا ۱۰ هزار دلار بدهیم، طرف به طمع ماهی ۱۰ هزار دلار میرود همه اطلاعاتش را تخلیه میکنند بدون اینکه چیزی به او بدهند.
⬅️ ادامه در پست بعدی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 کشورهای استعماری حتما از طریق جذب فرزندان مسؤلان سعی در تأثیرگذاری روی پدران آنها دارند
✍️ محمدحسن قدیری ابیانه
2️⃣ بخش دوم و پایانی
🔹 قدیری ابیانه در پاسخ به این سؤال که «چرا مسؤلان و مقامات در این خصوص دقت نظر لازم را ندارند و یا اینکه نظارتی از جانب دستگاههای نظارتی بر خروج فرزندان مقامات صورت نمیگیرد» گفت: بعضیها خودشان مایل به این رفتوآمدها هستند، چون مایلند که فرزندانشان در این کشورها اقامت و یا تحصیل کنند. گاهی هم ممکن است عوامل بیگانه زیر پای فرزندان بنشینند و پدر هم با وجود عدم رضایت نتواند جلوی فرزندش را بگیرد، مثل اتفاقی که برای فرزند آقای رضایی افتاد که بدون رضایت پدر سعی در جذب او داشتند، گاهی اوقات هم این اتفاق از طریق استادان دانشگاهها افتاده که بدون اطلاع و یا حتی مخالفت پدران شدیدا دانشجویان را ترغیب به تحصیل در خارج از کشور میکنند.
🔹 سفیر سابق ایران در مکزیک همچنین اظهار کرد: لذا در این صورت نمیتوانیم بگوئیم که فرزند کدام مسؤل برود و فرزند کدام مسؤل نرود، مثلا فرزند قدیری برود و فرزند هاشمی نرود، ولی میتوانیم بگوئیم کسی که فرزندش در خارج از کشور تحصیل میکند نمیتواند مثلا نامزد ریاستجمهوری شود، در حالیکه جالب است در حال حاضر در کمیسیون مربوطه در مجلس شورای اسلامی در مورد شرایط نامزدی برای ریاست جمهوری بندی وجود دارد که اگر نامزد انتخابات تابعیتی خارجی داشته باشد برای شرکت در انتخابات باید از تابعیت خارجی خود اعراض کند که موجب تعجب و تأثر گردید.
🔹 این کارشناس روابط بینالملل با اشاره به دیگر موضوع مطرح شده در برنامه «بدون توقف» مبنی بر اینکه «ما در این چند سال باید به جای چشمداشت به برجام به فکر گسترش روابط اقتصادی با کشورهای جایگزین از جمله چین میبودیم» گفت: اصلا فرض کنید که برجام مطابق آنچه که نوشته و امضا شد انجام شده بود، باز هم این نمیتوانست مانع روابط ما با چین و یا سایر کشورها باشد، مشکل ما این است که خیلی از افرادی که تحصیلکرده بوده و در مصادر امور هستند در کشورهای غربی تحصیل کردند و آنجا را میشناسند و علقه آن طرفی دارند، مشکل مسؤلان ما هستند، وگرنه بر فرض که اصلا آمریکا میگفت میخواهد در ایران سرمایهگذاری کند، همزمان چین، روسیه و ژاپن و اروپا هم پیشنهاد میدادند، ما باید انتخاب میکردیم که کدام بهتر است، اما وقتی که تحریممان میکنند که قطعا واجبتر این است که با کشورهای دیگر رابطه داشته باشیم، در واقع در این خصوص کوتاهی از ما بوده است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students