💠 فَلَمَّا جَاءَ أَمْرُنَا جَعَلْنَا عَالِيَهَا سَافِلَهَا وَأَمْطَرْنَا عَلَيْهَا حِجَارَةً مِنْ سِجِّيلٍ مَنْضُود
چون فرمان ما آمد شهر را زير و زبر كرديم و سنگهايى از سجیل لايه لايه بر آن فرو ريختيم
وَإِنَّهَا لَبِسَبِيلٍ مُقِيم
و نشانه و اثر این عذاب بر سر راهی پابرجاست
#توئیت 🔗 علی اکبر رائفی پور 🇮🇷
#همجنس_بازی_گناه_قوم_سدوم
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 با سازمان همکاری شانگهای آشنا شوید
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 نگاه موسسه واشنگتن به عضویت ایران در شانگهای
🔹 موسسه واشنگتن در یادداشتی به ارزیابی انگیزههای ایران برای عضویت رسمی در سازمان همکاری شانگهای و دلالتهای آن پرداخته است. نویسنده معتقد است در کنار دو دهه تلاش ایران در این راستا، دو عامل دیگر نیز در جلب موافقت روسیه و چین مؤثر بوده است.
1️⃣ عامل اول، تغییر دولت در ایران و تقویت نگرش سیاست خارجی ایران به سوی بهبود روابط با کشورهای آسیایی در دولت جدید میباشد.
2️⃣ عامل دیگر، خروج آمریکا از افغانستان و نگرانیها پیرامون وضعیت کنونی ناآرامیهای افغانستان و ضرورت جلب همکاری ایران در این خصوص بوده است.
🔹 در این یادداشت توضیح داده شده که ممکن است شانگهای یک سازمان ضدغربی علیه ناتو تصور شود ولی در واقع بیشتر یک سازمان منطقهای است و اعضای آن نیز تمایل ندارند که فعالیتشان در آنجا، علیه اروپا و آمریکا تفسیر شود.
🔹 با این حال، مخالفت با «صدور دمکراسی» و «مداخلات خارجی» که در میان اعضای این سازمان حکمفرماست، با رویکرد کلی استقلالطلبانه ایران در سیاست خارجی، همخوانی دارد.
🔹 نویسنده معتقد است ایران میتواند با افزودن گروههای تروریستی و تجزیهطلب برانداز به گروههای مورد تحریم اعضای این سازمان، فعالیت این گروهها را در همسایگی خود دشوارتر کند. در عین حال که این عضویت بر اعتبار سیاسی ایران در عرصه منطقهای خواهد افزود.
🔹 به نظر میرسد وضعیت افغانستان مهمترین اولویت امنیتی سازمان شانگهای باشد و با توجه به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی ایران و افغانستان، دستگاه سیاست خارجی میتواند در جهت اجماع و همکاری اعضا با هدف حفظ امنیت مرزها و حقوق همه طوایف و مذاهب، تلاش بیشتری به عمل بیاورد.
washingtoninstitute.org/policy-analysis/iranian-membership-shanghai-cooperation-organization-motivations-and-implications
@Tabyincenter
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 از بردبرد برجام تا بردبرد شانگهای
🔻 سرگیجه مدعیان اصلاحات از دستاوردبزرگ دولت رئیسی
🔹 وجوه اثرگذار شانگهای درعرصه #مناسبات_بینالمللی از یک سو و جایگاه ویژه ایران درنظام بینالملل بهعنوان کشوری با ظرفیتهای فراوان و حلقه وصل شرق به غرب از سوی دیگر،این رخداد بزرگ رابه عاملی برای ظرفیتهای فراوان اقتصادی و ژئوپولیتیکی جمهوری اسلامی ایران به سازمان شانگهای وبهرهمندی ایران ازمنافع قابل توجه عضویت دراین سازمان مبدل کرد.
🔹 عضویت ایران درسازمان همکاریهای شانگهای آنقدر دستاورد بزرگی است که حتی رسانه غربی راهم وادار کرد که به #پیروزی_دیپلماتیک جمهوری اسلامی اذعان کند.
🔹 در این میان برخی مدعیان اصلاحات که تا پیش از برگزاری اجلاس سازمان همکاری شانگهای مدعی شده بودند تحریمها مانع عضویت ایران دراین سازمان خواهد شد،پس از رسوا شدن دراین (دروغ بزرگ ۸ساله) و پذیرش رسمی ایران دراین سازمان ازسوی کشورهای عضو،در چرخشی عجیب ابتدا سعی درکم اهمیت جلوه دادن این دستاوردبزرگ داشتند امامدعی شدندکه:
🔹 پیوستن ایران به سازمان شانگهای ماحصل تلاشهای دولت قبل بوده است! 😳
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 پایان دروغ هشت ساله غربگرایان: تحریم و FATF مانع عضویت ایران در شانگهای است
🔻 ظریف: این طمع ما در ارتباط با غرب بود که دوستان شرق را از ما دور کرد
🔻 رئیسی چگونه در مدت کوتاهی اعتماد اعضای شانگهای را جلب کرد؟
🔹 تیرماه ۱۳۹۴ برجام امضا شده و در دی ماه همان سال اجرایی میشود. پس از ۱۴ سال، رئیس جمهور چین به تهران سفر میکند. شی جین پینگ با شش وزیر، سه معاون نخست وزیر و تعداد زیادی از بازرگانان و رسانههای چینی وارد تهران میشود. این رویداد در تلاقی دو اتفاق مهم برگزار میشود: دو سال پس از طرح «جاده جدید ابریشم» و «اجرای برجام».
🔹 چین، همراه دوره تحریم که در کنار هند به عنوان اصلیترین خریداران نفت ایران حضور داشتند، اکنون و با تصور تعلیق تحریمها به دنبال گسترش همکاریهای خود با ایران در سطح «راهبردی» است. موضوع مهمی که پیش از سفر شی جین پینگ به تهران در طی یادداشتی در روزنامه ایران به چاپ رسیده و در دیدار وی با رهبر انقلاب، مهر «درست و حکمت آمیز» میخورد.
🔹 قبل از انعقاد برجام، در سوی دیگر دنیا، در ایالات متحده ساختار تحریمها به علت عدم همراهی قدرتهای بزرگ فرسوده شده و کارایی سابق را ندارد. جان کری میگوید «متحدانمان ما را همراهی نمیکنند اگر از آنها بخواهیم بیشتر از این فداکاری کنند و منافع تجاری و بانکهای خودشان را قربانی مخالفت آمریکا کنند» و اوباما اعتراف میکند که «برای اینکه این تحریمها ادامه پیدا کند باید برای مثال بزرگترین بانکهای جهان را تحریم میکردیم، یا باید کشورهایی مانند چین را از مبادلاتمان حذف میکردیم». در آمریکا جمعبندی بر این است که همکاری ایران با کشورهای قدرتمندی مانند چین، یعنی پایان تحریم!
🔹 دولت یازدهم سرمست از توافق برجام با پشتیبانی کامل رسانههای زنجیرهای، لغو کامل تحریمها را جشن گرفتهاند. اصحاب «امضای کری تضمین است» گویا فراموش کردهاند که برای دوستان دوران سختی و تحریم، این میزان از سرمستی و خوشحالی برای پناه گرفتن در دامن غرب معنای خوبی ندارد.
🔹 حالا در سال ۱۳۹۴ رئیس جمهور چین به ایران آمده و بر سر همکاری راهبردی در عالیترین سطح دو حکومت توافق شده است. اما حسن روحانی، هیات عالی و پرتعداد چینی را یک روز بیشتر میزبانی نکرده و مهمترین سفر دیپلماتیک آن ایام را «یک روزه» جمع و جور میکند و پرونده تفاهم راهبردی با چین به بایگانی وزارت خارجه میرود.
🔹 این اما پایان ماجرا نبود. غربگرایان اصرار داشتند تا پیام روشنی به دوستان دوران تحریم بدهند: «شما فقط در دوره سختی به درد ما میخورید و اکنون دوره خوشی ماست!». حسن روحانی دقیقا روز بعد از بدرقه چینیها، عازم اروپا است تا ماه عسل توافق را در پاریس و رم بگذارند. اما او به طرز تحقیرآمیزی از سوی ایتالیا و فرانسه مورد استقبال قرار میگیرد. در رم، زیر مجسمه امپراتور فاتح ایران در دوران اشکانی پذیرایی میشود و در الیزه هم با استقبالی خلاف عرف دیپلماتیک روبرو میشود.
🔹 پس از خروج آمریکا از برجام، دولت همچنان ترجیح داد تا همچنان در توافقی که دستاورد آن «تقریبا هیچ» بود باقی بماند. دولت روحانی به «سندروم استکهلم» مبتلا شده و عاشق زندانبان خود شده بود. به هیچ قیمتی حاضر نبود فرمان سیاست خارجی خود را از غرب به سمت شرق بچرخاند و پیام همکاری به خاور دور ارسال کند.
🔹 برجام، نیمه جان شده و البته تحریمها بازگشته است. دولت همچنان به غرب چشم دوخته و توجیه ثابتی برای فاصله گرفتن از شرق دارد: «تحریم و FATF».
🔹 ظریف اما تحلیل دیگری دارد. او در روزهای پایانی دولت در اعترافی دیرهنگام میگوید: «اگر در مورد ضرورت کار متوازن با شرق و غرب به اجماع ملی رسیده بودیم و با خوشخیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود نرنجاده بودیم، دوستان ما سرخورده نمیشدند و در دوران سختی ما را رها نمی کردند».
🔹 سیدابراهیم رئیسی از روزهای آغاز کار خود، بر نگاه به شرق و چندجانبهگرایی و تمرکز بر همسایگان تاکید دارد. مواضع قاطع او در نخستین نشست خبری پس از انتخابات و نطق تحلیف، دوستان و همسایگان ایران را از آغاز دور جدید دیپلماسی آگاه کرد.
🔹 ترکیب امیرعبداللهیان آشنا با منطقه و همسایگان، علی باقری قاطع در مذاکره و مهدی صفری متخصص در دیپلماسی اقتصادی، اثر خود را در ارسال پیام به آسیا نشان داد و آغوش باز سازمان شانگهای برای عضویت دائم ایران اولین پیامد آن است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 عضویت ایران در سازمان شانگهای، کشور را از بلاتکلیفی دولت قبل نجات داد
💬 محمد حسین روشنک، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و تاجیکستان در گفتگو با «نود اقتصادی»:
🔹 پیوستن به پیمان شانگهای، کشور را از بلاتکلیفی که در دولت قبل در خصوص حرکت به سمت شرق یا غرب وجود داشت خارج کرد و قدرت اقتصادی کشور را در صحنه بین المللی افزایش داد.
🔹 بازار و فضای اقتصادی بزرگی در کشورهای سازمان شانگهای وجود دارد که میتوان استفاده بسیار خوبی از آن کرد. این مدل توافقات و همچنین توافقاتی مانند قرارداد ۲۵ ساله با چین یا قرارداد با روسیه میتوان ضربه پذیری کشور از ناحیه تحریمها را کاهش دهد.
🔹 سفر رئیس جمهور به تاجیکستان و دیدارهای دو جانبه ابراهیم رئیسی با رئیس جمهور این کشور بسیار سازنده بود. آقای امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان به این احترام گذاشتنها علاقه دارد و دیدار دو جانبه آقای رئیسی با ایشان بسیار مفید بود. این فرصت در دولت گذشته کمتر به وجود آمد و باید آن را به فال نیک گرفت.
🔹 متاسفانه هیچ دعوتی از سوی وزارت خارجه صورت نگرفت تا از اتاق بازرگانی مشترک ایران و تاجیکستان و یا امور بین الملل اتاق کسی در حاشیه این سفر حضور داشته باشد! آقای رئیس جمهور در این سفر در دانشگاه حضور پیدا کردند. اگر فعالین اقتصادی هم در این سفر بودند، قطعا این امکان وجود داشت که دیداری هم با فعالین اقتصادی صورت بگیرد.
🔹 سفیر ایران در دوشنبه اصلا روابط خوبی با فعالین اقتصادی ندارد و متاسفانه دید اقتصادی در طرز تفکر ایشان دیده نمیشود. اگر موانع این چنینی وجود نداشت قطعا تاثیر سفر آقای رئیسی بیشتر میشد. با این حال همین سفر هم برای ما جای خوشحالی دارد و به نظرم خروجی دیدارهای دو جانبه صورت گرفته میتواند به رشد تجارت ایران و تاجیکستان کمک کند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 کشورهای عضو پیمان شانگهای؛ مقصدی پرسود
🔹 کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای ظرفیت و فرصتی بی نظیر برای صادرات کالاهای غیر نفتی ایران هستند.
🔹 حجم کل تجارت خارجی این نهاد هم به ۶.۶ تریلیون دلار رسیده که نسبت به ۲۰ سال پیش ۱۰۰ برابر افزایش یافته است.
🔹 میزان صادرات ایران به اعضای پیمان شانگهای در سال ۹۹ بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده است که با پیوستن کامل ایران به این سازمان باعث افزایش صادرات به اعضای شانگهای خواهد شد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نقطهای برای پایان برتری آمریکا
🔹 جوزف نای یکی از نظریهپردازان مشهور غربی سالها پیش گفته بود، زمانی که قدرتهای دیگر جهانی با هم متحد شوند، نقطه پایانی برای برتری آمریکا خواهد بود، آیا سازمان همکاری شانگهای، همان نقطه است؟
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نظر استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران در مورد دلایل عضویت ایران در پیمان شانگهای
💬 دکتر ابراهیم متقی، استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران در برنامه جهان آرا:
🔹 فکر میکنم عضویت ایران در پیمان شانگهای، پاداش مقاومت در برابر زیادهخواهیهای بینالمللی بوده است.
🔹 مواضع ایران در رابطه با افغانستان، کاملا دقیق و منطبق بر خویشتنداری و معادله رئالیستی قدرت بوده نه سیاستی مثل عراق ۱۹۹۰
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 عضویت ایران در سازمان شانگهای: بازی برد-برد
🔹 عضویت ایران در سازمان همکاریهای شانگهای یک بازی برد – برد است، اضافه شدن ایران به آن سازمان هم برای تهران و هم برای کشورهای عضو یک مزیت بزرگ استراتژیک ایجاد میکند.
🔹 پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای مزایای فراوانی را برای ایران خواهد داشت.
🔹 از این پس ایران را به عنوان قدرتی که علاوه بر پشتوانه محکم مردمی و یک پشتوانه بزرگ سیاسی - اقتصادی خارجی نیز همراه شده است که طبعا اثر تهدید و فشارهای غرب را به مراتب خواهد کاست.
🔹 خصومت آمریکا با چین، روسیه و ایران و تلاش برای اعمال فشار و تحریمها علیه آنها، باعث ایجاد محوری شده است که منافع خود را در تضعیف هژمونی آمریکا میبیند
🔹 حضور ایران در شانگهای در حوزههای سیاسی، امنیتی، اقتصادی، بازرگانی، پولی-بانکی وانرژی فضای مناسبتری را برای تعاملات بینالمللی کشورمان فراهم خواهد آورد
🔹 در کنار نفعی که ایران از این عضویت خواهد برد با پتانسیل عظیم ژئو پلیتیک و ژئو اکونومیک خود میتواند در قدرتمندی آن تأثیر قابل توجهی داشته باشد. یکی از دلایل مخالف غرب با عضویت ایران نیز همین امر میتواند باشد.
بیشتر بخوانید:
iribnews.ir/00DWa3
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 ماجرای نوجوان ایذهای که ققنوسوار زندگی بخشید 🔹 درپی وقوع آتشسوزی در یک خانه، نوجوان ۱۵ ساله ای
🔰 «علی لندی» نوجوان فداکار ایذهای آسمانی شد
🔹 علی لندی، نوجوان شجاع و فداکار ایذه ای و قهرمان ملی درگذشت.
🔹 این نوجوان ۱۵ ساله و اهل شهرستان ایذه استان خوزستان در پی یک حادثه آتش سوزی در ایذه برای نجات جان دو زن دچار سوختگی شدید میشود.
🌹 روحش شاد
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 رئیسی: رمز پیشرفت کشور داشتن روحیه انقلابی است
💬 رئیسجمهور در جمع زائران یادمان شهدای قلاویزان:
🔹 رمز پیشرفت و پیروزی کشور داشتن روحیه انقلابی و بسیجی و حرکت در مسیر شهدا است.
🔹 پیام شهیدان این است که نگذاریم آرمانهای انقلاب و اطاعت از رهبری در جامعه کمرنگ شده و عدالت پایمال و عزت ملت ایران مخدوش شود.
🔹 امیدواریم با ریشه کن شدن کرونا بار دیگر شرایط و زمینه حضور میلیونها عاشق اباعبداللهالحسین(ع) در کربلا فراهم شود.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 وقتی رهبر انقلاب قبل از شهادت حاج قاسم، او را شفیع قیامت خواند
🔹 در منزل شهید عظیمپور در سال ۸۴ داماد خانواده، از رهبر انقلاب درخواست میکند که ما را شفاعت کنید. رهبر انقلاب میفرمایند: ما چهکارهایم که شما را شفاعت کنیم؟ پدر و مادر شهید باید من و شما را شفاعت کند. ما آرزویمان این است مشمول شفاعت خوبانی از قبیلِ این شهدا و امثال اینها باشیم.
🔹 رهبر انقلاب خم میشوند و با نگاهی به حاج قاسم سلیمانی میگویند: این آقای حاج قاسم هم از آنهایی است که شفاعت میکند انشاءالله. چون امکانات ایشان، امکانات قول دادن و شفاعت کردنشان، الآن خیلی خوب است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 قابل توجه خودتحقیران ...
🔹 نام واکسن برکت در لیست واکسنهایی قرار گرفته که تزریق آن، مجوزی برای ورود به اجلاس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل متحد است که نوامبر امسال (آبان ۱۴۰۰) در گلاسکو برگزار خواهد شد. اجلاسی که میزبانی آن بر عهده انگلستان و ایتالیاست.
@masaf_najva
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 ظفرقندی؛ مأمور پروژه سیاسی کردن واکسن کرونا در ایران! 🔹 برخی از داستانهای پشت پرده واکسن کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آقاى ظفرقندى! چه چيزى را تكذيب مىكنيد؟!
🔹 چندى پيش خبرگزارى تسنيم گزارشى را تهيه كرد كه در آن بخشى از اقدامات مخرب دكتر ظفرقندى در ماجراى واكسيناسيون كرونا را فاش كرد.
🔹 حالا رئيس سازمان نظام پزشكى مطالب ذكر شده را كذب خوانده و مدعى است كه مورد اتهام ناروا قرار گرفته است.
🔹 در اين گزارش خبرگزارى تسنيم برخى از شواهد مطالب عنوانشده را به تصوير كشيده و به قضاوت مخاطبان مىگذارد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 شتاب در روند واکسیناسیون ضروریست
💬 رئیسی در جلسه روسای کمیتههای تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا:
🔹 شتاب مضاعف در روند واکسیناسیون گروههای مختلف شغلی ضروری است
🔹 تاکید بر تقویت فرایند درمان سرپایی بیماران و آموزش همگانی
🔹 لزوم اجرای دقیق پروتکلهای بهداشتی در تمام مبادی ورودی کشور برای اتباع همه کشورها
🔹 تاکید بر ضرورت تهیه نسخه جامع پیش بینیهای پیشگیرانه برای مواجهه با موجهای احتمالی جدید در آینده
🔹 رییس جمهور در جلسه کمیتههای تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا با قدردانی از اقدامات انجام شده در جهت تامین واکسن و انجام واکسیناسیون، ایجاد شتاب مضاعف در روند واکسیناسیون گروههای مختلف شغلی را مورد تاکید قرار داد.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 ضرر واکسن نزدن بسیار سنگینتر از واکسن زدن/ واکسنها در یک سده گذشته خود را ثابت کردهاند
🔻 ۴۰ درصد از پرخطرها هنوز واکسن نزدهاند!
💬 رییس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا:
🔹 واکسیناسیون و واکسنها برادری خودشان را در یک سده گذشته ثابت کرده و توانستند جامعه بشری را از مرگ نجات دهند.
🔹 ضرر واکسن نزدن خیلی خیلی سنگینتر از واکسن زدن است.
🔹 اگر سطح واکسیناسیون در کشور به سطح ایمنی جمعی نرسد، تلاشهای انجام شده برای مقابله با کرونا بینتیجه خواهد ماند و کل جامعه آسیب میبیند، بنابراین یا همه باید واکسن بزنند، یا کسانی که واکسن نمیزنند باید با زندگی اجتماعی خداحافظی کنند و از خدمات عمومی محروم شوند.
🔹 اقدامات گروههای مخالف واکسن یک جور تشویش اذهان عمومی و مشارکت غیر مستقیم در قتل افراد هست و پسندیده نیست.
isna.ir/amp/1400070100176
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مقایسه تجهیزات نظامی ایران و عراق در شروع جنگ تحمیلی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 هراس غرب از نفوذ و میزان محبوبیت ایران در لبنان
🔹 خبرهای خوشایندی این روزها در رابطه با ورود محمولههای سوختی ارسالی ایران به لبنان با همکاری سوریه و حزبالله منتشر شد که اکثر ما تصاویر ورود تانکرهای سوخت به لبنان و شادی مردم لبنان را دیدهایم که با شعار وعدهٔ صادق #حسن_نصرالله، از ورود کاروان سوخت به لبنان استقبال کردند.
🔹 تمامی کارشناسان بر این عقیده هستند که این اقدام در واقع شکست تحریمها و اقتدار آمریکا بوده و یک پیروزی عظیم برای جبههٔ مقاومت و حزب الله در لبنان میباشد که تبعات بسیار مثبتی در نزد افکار عمومی داشته و خواهد داشت.
🔹 این اتفاق به قدری اهمیت دارد که یک تحلیلگر فرانسوی آن را طوفان ژئوپولوتیک توصیف کرده است.
🔹 در واقع بازندهٔ اصلی این عمل آمریکا بوده، که پس از تلاشهای مستمر با کمک خانم سفیر آمریکا در لبنان، با دادن وعده وعیدهای مختلف از جمعه ارسال گاز و ... از مصر و اردن، خواستار جلوگیری از ورود سوخت ایران بود که با شکست مواجه شد، چرا که مردم لبنان و همینطور بسیاری از کارخانجات و نیروگاهها نیاز شدیدی به سوخت دارند و برنامههای پیشنهادی و وعدههای سفیر آمریکا بسیار خارج از واقعیت نیاز مردم بوده و زمانبر بوده است. به همین روی، دولت لبنان هم علیرغم میل باطنی نتوانست هیچگونه سنگاندازی علیه این اقدام حزب الله انجام دهد و مسئولین خودباختهٔ لبنان همچون سعدالحریری به چند توییت بسنده کرده و حزب الله را متهم به بدتر کردن اوضاع و تحریمها کردهاند که خوشبختانه، بسیاری از مردم لبنان آنقدر واقعگرا هستند که حزب الله را به وعدهٔ توخالی دولتمردان خودباخته لبنان ترجیه دهند.
🔹 ولی آمریکا تسلیم نشده و اقدام بعدی را انجام داده است، آن اقدام هم این بوده که به کشورهایی همچون عراق اجازهٔ ارسال سوخت به لبنان را داده تا یکسری از نهادهای غرب گرا در لبنان، مجبور به خرید سوخت از حزب الله نشوند و محبوبیت و نفوذ ایران آنطور که باید و شاید در لبنان افزایش پیدا نکند!
🔹 باید یقین کامل داشته باشیم که ارسال سوخت به لبنان توسط عراق، کاملا خارج از اختیار مقاومت بوده و در این موضوع تصمیم گیرنده نخست وزیر عراق میباشد که آن هم بدون اجازهٔ آمریکا آب نمیخورد‼️
🔹 از آن طرف نیروهای یونیفل سازمان ملل مستقر در مرز لبنان و اسرائیل هم با خرید سوخت با دلار و تقسیم آن بین یکسری ار نهادها، تمام تلاش خود را به کار گرفتهاند تا وابستگی به سوخت ایران و حزب الله در لبنان، به کمترین سطح خود برسد و ایران به عنوان ناجی مردم لبنان در بین افکار عمومی شناخته نشود، اما تجربه ثابت کرده است که این تلاشها بیفایده است.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ایران فروشی به سبک منافقین
💬 استاد حسن عباسی
Instagram.com/MasafRazavi
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
💠 «کار، حلقهی مفقودهی دنیای سانسات»
با تخلصی از مقالات شهید آوینی
قسمت اول
📸 ydac.ir/9jkbs
🏷 #اختصاصی_جنبش
✅ تخیلی، شیطانی، امپرسیونیست، ماتریالیست، جهنمی، عاصی، نیهیلیست و پورونوگرافیک، تعابیر «هرمن کان» از جامعه مافوق توسعه فرداست. اولا باید روشن شود که توسعهیافتگی غایت نیست بلکه یکی از وجوه اوتوپیای بشر غرب است، چرا که در وجوه دگر نیز تجلی دارد.
🔸 شهید آوینی در مقالهای راجعبه توسعه و غرب مینویسد: «فیالمثل دموکراسی در صورت سیاسی؛ دموکراسی و توسعهیافتگی دو بال رهیدن به اتوپیایی هستند که همچون رویای بهشت از دست رفته و آرزوی رسیدن به الیزه است که به توصیف همر در آنجا پهلوانان پس از مرگ در صلح و آرامش به سر میبرند. به معنای امروزی وسیلهی مطلق نجات از مرگ، بیماری و ترس.»
🔹 «وقتی از هنرپیشه سیسالهی قرن نوزدهمی پرسیدند پیر میشوی؟ جواب داد: هرگز؛ زیرا علم در آیندهی نزدیک مسئلهی پیری را حل خواهد کرد.
از آن روز که علم مرگ را نوعی بیماری میدانست که بر اعضا عارض میشود و معتقد بود میتواند بر آن فائق آید، این توهم به ضعف گراییده و از اعتبار افتاده.»
🔰 «اما صورت آرمانی آن هنوز باقی است و توسعهیافتگی یکی از وجوه آن است.
برژینسکی: بررسیها حاکی از آن است که انسانهای دنیای پیشرفته، جهشی عظیم را تجربه خواهند کرد. انسان، بتدریج و به طرز فزاینده، توانایی آن را خواهد یافت که در مورد جنسیت فرزندانش، تصمیم بگیرد، به برکت داروها، میدان برد هوشی را وسعت دهد و شخصیت را دگوگون سازد یا مهار کند.»
▫️«اتوماسیون آداب کار کردن را زیر و رو خواهد کرد، فراغت بهصورت کار روزمره در خواهد آمد و کار عملی، در اعداد مستثنیات قرار خواهد گرفت، و آنگاه، جامعهی کار، جای خود را به جامعهی تفریح و تفنن خواهد بخشید.»
▪️«اربابان صنایع میگویند رفاه، آمار خود را دارد. در ۱۸۷۶ یک کارگر فرانسوی از ١٢ سالگی تا لحظه مرگ کار میکرد: روزی دوازده ساعت، شش روز در هفته، هفتاد و دو هفته در سال او از گهواره تا گور، رویهمرفته ٢٢٠ هزار ساعت کار میکرد در ۱۹۷۶ همین کارگر، تنها از ١٢ تا ۶۵ سالگی کار میکند. هشت ساعت در روز، پنج روز در هفته، چهل و هشت هفته در سال. رو هم رفته ۹۶ هزارساعت، ٥٥ درصد کمتر از یک قرن پیش!»
ادامه دارد...
✍ حسن پندار
#علم_اقتصاد_علم_بحران_زا
#اقتصاد_اسلامی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مقاومت در جنگ ارزی
📱 @currency_war