فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مرحوم فاطمینیا: امام راحل یک جمله گفت، پنجاه سال علم و دانش پشت سرش بود!
فرمود اسلام آمریکایی...
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 همه این خبرنگاران در سالهای ۲٠٠۲ تا ۲٠۲۲ توی سرزمینهای اشغالی شهید شدند؛ جاییکه که حقوق بشر آمریکایی خفه خون گرفته است!
✍ سیده راضیه طاهریان
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
⭕️📊 نگاهی به آمار تیراندازیهای دستجمعی در آمریکا
به بهانهی حادثه دیروز کشتار در سوپرمارک بوفالو توسط جوان ۱۸ ساله 🔻
https://t.me/Halalzadeha/23800
خوب است بدانید:
🔻 در سال ۲۰۲۲ میلادی و تاکنون، بیش از ۱۹۸ تیراندازی جمعی در آمریکا به وقوع پیوسته است.
🔹 طی ۵ ماه گذشته، نزدیک به ۱۶هزار آمریکایی به دلیل سلاح جان خود را از دست دادهاند. ۷هزار نفر این از کشتهها به دلیل قتل و جنایت بوده و ۸هزار نفر این موارد نیز خودکشی بوده است.
🔹 تصویر بالا، پراکندگی جغرافیایی تیراندازیهای جمعی آمریکا در سال ۲۰۲۲ است.
📌 حقایق آمریکا
#تمدن_نکبت
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
✍ هوالحکیم
📎 جلسه ۹۵۷ کلبه کرامت
🗓پنج شنبه ۲۲ ادیبهشت ماه ۱۴۰۱
🔹️سرفصل: طرح ریزی استراتژیک
📍دکترین اسلام (۱۹۱)
📍نقشه خدا و هندسه الهی
◽عنوان : اراده معطوف به صراط مستقیم؛
(راست قامتان جاودانه تاریخ)
(به همراه برگزاری جشن روز معلم با تاخیر ده روزه) 💐🎊
#کلبه_کرامت
👉 Instagram.com/kolbehkeramat
👉 kolbeh-keramat.ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
🔰 قاعدهی نفی سبیل در شاهنامهی حکیم فردوسی
1⃣ قسمت نخست
🔹 حماسهها و اسطورههای بزرگی مانند ایلیاد و ادیسه، مهابهاراتا، رامایانه و ... همگی مربوط به بخشی از وقایع یک سرزمین یا مردم هستند.
🔹 حکیم فردوسی، نخستین بار در شاهنامه، وقایع ایران و شرق و غرب زمین را از ابتدای بشریت تا حملهی اعراب به ایران به نظم درآورد.
🔹 شاهنامهی حکیم فردوسی از نظر گسترهی زمانی و گسترهی مکانی در میان دیگر حماسهها و اسطورهها بینظیر است.
🔹 او در این اثر گرانسنگ برخی دیرینگونههای حقیقی و اصیل مانند دیرینگونهی پسرکشی حضرت ابراهیم (ع) را در قالب داستان رستم و سهراب، دیرینگونهی کودکی حضرت موسی (ع) را در قالب داستان داراب و دیرینگونهی حیای حضرت یوسف (ع) در عشق مثلثی را در قالب داستان سیاوش به نظم در آورده است.
🔹 حکیم فردوسی همواره موحد بودن ایرانیان را ستوده است؛ از اینرو همانگونه که در قرآن، رابطهی مؤمنان و کفار بر اساس قاعدهی نفی سبیل شکل گرفته و خداوند هرگز براى كافران، راه تسلطى بر مؤمنان قرار نداده است: وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا (نساء/۱۴۱) رابطهی ایرانیان و غیرایرانیان نیز بر همین قاعده استوار است.
🔹 در شاهنامهی حکیم فردوسی در سطح کلان، پهلوانان با یاری پروردگار، اجازهی دستدازی به خاک ایران را نمیدهند؛ و در سطح خُرد، زنان ایرانی به میل خود با مرد غیرایرانی ازدواج نمیکنند؛ در ادامه خواهیم دید هرگاه زن ایرانی به دست غیرایرانیان بیافتد یا مردان ایرانی برای نجات او و دخترش اقدام میکنند یا خودش با ترفندی میگریزند.
🔻 بر این اساس، زنان شاهنامه به دو دسته تقسیم میشوند:
زنان ایرانی
زنان غیر ایرانی
🔸 در شاهنامه، مردان ایرانی، زنان ایرانی و غیرایرانی داشتند؛ فهرست ازدواج مردان ایرانی با زنان غیر ایرانی چنین است:
۱) سلم، تور و ایرج (سه پسر فریدونشاه) با دختران سرو (شاه یمن) ازدواج کردند. (داستان فریدون)
۲) زال (پهلوان سیستانی) با رودابه (دختر مهراب، شاه کابل) ازدواج کرد. (داستان منوچهر)
۳) کیکاووس (شاه ایرانی) با سودابه (دختر شاه هاماوران) ازدواج کرد. (داستان کیکاووس)
۴) رستم (پهلوان سیستانی) با تهمینه (دختر شاه سمنگان) ازدواج کرد. (داستان رستم و سهراب)
۵) کیکاووس (شاه ایرانی) با مادر سیاوش (نوادهی گرسیوز، برادر افراسیاب) ازدواج کرد. (داستان سیاوش)
۶) سیاوش (پسر کیکاووس) با جریره (دختر پیران، وزیر افراسیاب) و فرنگیس (دختر افراسیاب) ازدواج کرد. (داستان سیاوش)
۷) بیژن (پهلوان ایرانی) با منیژه (دختر افراسیاب) ازدواج کرد. (داستان بیژن و منیژه)
۸) گشتاسپ (پسر لهراسپشاه) با کتایون (دختر قیصر روم) ازدواج کرد. (داستان لهراسپ)
۹) داراب (شاه ایرانی) با ناهید (دختر فیلقوس، قیصر روم) ازدواج کرد؛ اما پس از مدتی، داراب، ناهید را به خاطر بوی دهانش، پس فرستاد. ناهید باردار بود و پسری به دنیا آورد که اسکندر نامیده شد؛ فیلقوس این امر را پنهان کرد و او را پسر خود خواند. پس از حملهی اسکندر به ایران، دارا (پسر داراب) کشته شد؛ اما در هنگام مرگ از اسکندر که برادرش بود خواست با دخترش، روشنک ازدواج کند. حکیم فردوسی، اسکندر را دارای رگ و ریشهی ایرانی معرفی کرده است تا روشنک، همسر یک غیرایرانی نباشد. (داستان داراب)
۱۰) بهرام گور (شاه ایرانی) با سِپینود (دختر شاه هند) ازدواج کرد. (داستان بهرام گور)
۱۱) انوشیروان (شاه ایرانی) با دختر خاقان چین ازدواج کرد. (داستان انوشیروان)
۱۲) خسرو پرویز با مریم (دختر قیصر روم) ازدواج کرد. (داستان خسرو پرویز)
۱۳) بهرام چوبینه (فرماندهی سرکش سپاه هرمزدشاه) با دختر خاقان چین ازدواج کرد. (داستان خسرو پرویز)
@dirin_goune_ha
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 قاعدهی نفی سبیل در شاهنامهی حکیم فردوسی
2⃣ قسمت دوم و پایانی
🔻 زنان ایرانیای که مردان ایرانی آنها را از دست غیرایرانیان نجات دادند:
۱) ضحاک با اَرنواز و شهرناز (دو دختر یا دو خواهر جمشید) ازدواج کرد. فریدون، این دو را از دژ ضحاک نجات داد و با آنها ازدواج کرد. (داستان ضحاک)
۲) تورانیان، دو دختر گشتاسپ (شاه ایرانی) را ربودند. اسفندیار (پسر گشتاسپ) برای نجات خواهرانش از هفتخوان عبور کرد و آنها را نجات داد. (داستان گشتاسپ)
۳) طایر عرب به ایران حمله کرد و نوشه (دختر نرسی، شاه ایران) را ربود. آنها صاحب دختری به نام مالکه شدند. شاپور (نوه نرسی) که در زمان حمله، کودک بود پس از بزرگ شدن با طایر وارد جنگ شد. مالکه، عاشق شاپور شد و با ترفندی دژ را در اختیار او نهاد و طایر کشته شد. در اینجا دیگر سخنی از نوشه به میان نمیآید؛ اما مالکه، دختر او توسط شاپور (پسر داییاش) از دست غیرایرانیان نجات می یابد. (داستان شاپور ذوالاکتاف)
🔻 زنان ایرانیای که خود از دست غیرایرانیان گریختند:
۱) سهراب (پسر رستم و تهمینه) بهصورت ناشناس و به تحریک افراسیاب با لشکری به مرز ایران حمله کرد. اهالی دژ سپید، آمادهی رزم با او شدند. گُردآفرید (دختر رئیس دژ) با لباس مردانه به نبرد او رفت. در هنگام نبرد، کلاهخود از سر گُردآفرید افتاد و سهراب دریافت او زن است و او را اسیر کرد. گُردآفرید به سهراب گفت اگر رهایش کند دژ را در اختیار او قرار میدهد. سهراب، گُردآفرید را رها کرد و او بر بلندای دژ رفت و گفت: «که ترکان ز ایران نیابند جفت» (داستان رستم و سهراب)
۲) گُردیه (خواهر بهرام چوبینه، فرماندهی سرکش سپاه هرمزدشاه) که همراه برادرش به چین رفته بود پس از مرگ او حاضر به ازدواج با خاقان نشد و از آنجا گریخت. (داستان خسرو پرویز)
🔹 در شاهنامهی حکیم فردوسی، برخی از زنان غیرایرانی نام برده شده (مانند رودابه، سودابه، تهمینه، منیژه و کتایون) یا با شنیدن اوصاف مردان ایرانی یا با یک نگاه، عاشق آنها شدهاند و به آنها ابراز علاقه کردهاند؛ اما هرگز زن ایرانی به هیچ مرد غیرایرانی ابراز علاقه نکرده است.
🔹 زن در ادبیات، نماد فرهنگ، عقیده و سرزمین است؛ در شاهنامهی حکیم فردوسی، هرگز فرهنگ، عقیده و سرزمین ایران برای همیشه به دست غیرایرانیان نیافتاده است؛ و همواره قاعدهی نفی سبیل در سطح خُرد دربارهی زنان ایرانی رعایت شده است.
🏷 #حکیم_فردوسی
🏷 #شاهنامه
@dirin_goune_ha
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 استاد فاطمینیا: ریشه مسخره كردن،چیزی جز جهالت و نادانی نیست.امام صادق(ع)می فرماید:ارزش و حرمت مومن،از کعبه بیشتر است.خدا نکند انسان دل مومنی را بشکند!آن که را هیچ به کف نیست،به دل آهی هست!یک وقت دیدی یک دودی بلند شد،که دودمان انسان را سوزاند!
جان كلام:دل نشكنيم و آبرو نريزيم.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 آیت الله فاطمینیا: امروز از اوجب واجبات، یکپارچگی و تأیید آیتالله خامنهای است. جوانها! یک وقت افکارتان را اینطرف و آن طرف نکنید. فقط حواستان به رهبر باشد، گوشتان به رهبر باشد. فلان کسی همچنین چیزی گفت، فلان روزنامه همچنین چیزی نوشت، گوش ندهید.
🔹 گوشتان به رهبر باشد. این را سربسته گفتم. گفت که «العاقل یکفیه الاشاره» یک چیزی را میدانم عرض میکنم، مدعی علم غیب نیستم. هیچی نیستم. ولی بفضلالله و کرمه که یک معیارهایی در دست دارم که بر مبنای آن میدانم کسی مخالفت با این مرد بکند و توبه هم نکند، خدا او را نمیبخشد!
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 قصه مردی که پای حرفش ایستاد
🔻 موضع آقای فاطمینیا در فتنه ۸۸
🔹 مرحوم حجتالاسلام فاطمینیا اگرچه بیشتر بعنوان یک استاد اخلاق و پژوهشگر دینی در میان مردم و خاصّه نسل جوان شناخته میشد اما افکار عمومی باید بدانند که این فقیه بصیر در یک بزنگاه مهم به کمک نظام اسلامی و رهبر معظم انقلاب شتافت و در حمایت از رهبری موضعی اتخاذ کرد که الگوی همه شد.
🔹 در فتنه بزرگ و دامنگیر سال ۸۸ که ایران اسلامی در آستانه پرتگاه قرار گرفته بود؛ بیاناتی از استاد فاطمینیا در رسانههای کشور پیرامون دفاع از رهبر معظم انقلاب منتشر شد که توانست دلهای بسیاری را معطوف به حقیقت کند.
و البته این در حالی بود که عده زیادی سر در جیب سکوت فرو برده بودند و لام تا کام چیزی برای دفاع از نظام و رهبری نمیگفتند!
🔹 فاطمینیا در بخشی از آن بیانات راهبردی که فایل صوتی آن میان مردم دست به دست میشد و برخی فتنهگران تقلای زیادی کردند تا تکذیب این بیانات را از بیت استاد بگیرند اما شکست خوردند؛ گفته بود:
"بنده روی منبر امام حسین(ع)، در خانه خدا، آن هم در مجلس حضرت زهرا(س) اگر چیزی را یقین نکنم، نمی گویم. بدانید و آگاه باشید هرکس کوچک ترین حرفی در تضعیف مقام رهبری بزند، هرکس اندیشه ای داشته باشد که ضد مقام رهبری باشد، خدا او را نخواهد بخشید. این را یقین بدانید.
قدردان رهبر باشید؛ اگر افکار پاشیدهای، پوسیده ای به شما عرضه کردند، قبول نکنید؛ این مرد بزرگ عز اسلام است و هرکس با این مرد بزرگ، با مقام معظم رهبری مخالفت کند، خدا از او نمی گذرد... –اگر کسی- خدای نکرده با این مرد بزرگ که امروز آبروی اسلام است، عز اسلام است، این فرزند حضرت زهرا (س) بخواهد مخالفت کند، عاقبت بخیر نمی شود؛ حواستان باشد؛ یک چیزی می دانم و می گویم امروز از اوجب واجبات یکپارچگی و تائید حضرت آیت الله خامنه ای است.
🔹 انتشار این سخنان در بحبوحه فتنه ۸۸ در روزنامه کیهان مورد استقبال فراوان مردم و جریانات دانشجویی کشور قرار گرفت و آبی بود بر آتش فتنهگران.
🔹 جریانات فتنهگر تلاش کردند تا با فضاسازی مبنی بر اینکه "جلسهای که استاد در آن سخنان فوق را ایراد کرده ربطی به فتنه ۸۸ ندارد"؛ این کمک بصیرانه به نظام و رهبری را بلااثر کنند غافل از اینکه محتوای سخنان بصیرانه آقای فاطمینیا زمان و مکان نمیشناخت و او با هوشمندی در بیان این سخنان و نیز اصرار و تأکیدش بر ماندن بر موضع حمایت از رهبری عملا به مردم و دوستداران خود گفت آنچه که باید میگفت.
🔹 این خوانش تاریخی از سلوک مرحوم فاطمینیا نشان میدهد که دین و اخلاق او منفکّ از "جهاد سیاسی" نبود و آقای فاطمینیا در معرکهای که بزرگان زیادی در آن رفوزه شدند اما خوش درخشید و درسی همیشگی به همگان داد.
اینکه جریان فتنه و برخی معدود از "فاطمینیا گوها" به پایمردی آن مرد وارسته در فتنه بزرگ سال ۸۸ اشارهای ندارند و حتی در صدد حذف یا تکذیب آن رخداد هستند نیز از تأملات روزگار ماست...
🔹 آقای فاطمینیا در جریان شهادت حاجقاسم نیز دست نوشتهای مطنطن منتشر کرد و در بخشی از آن ضمن تبریک و تسلیت شهادت آن عزیز به محضر ولی عصر(عج) و مقام معظم رهبری نوشته بود:
"شهید سعید سپهبد حاج قاسم سلیمانی شخصیت استثنایی وارث بر مالک اشترها و عمارها و میثم ها و دیگر شجاعان و غیوران از اصحاب شاه ولایت امیرالؤمنین صلوات الله علیه بود. این قبیل افراد، روی کره خاکی تنها دل خوشیشان انجام وظیفه و عبودیت است و پیوسته مشتاق عالم بالا هستند".
🔹 گفتنیست، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام خود به مناسبت ارتحال استاد فاطمینیا از او با آرزوی "رضوانا... علیه" یاد کرده و فرمودند: اطلاعات گسترده و بیان جذاب و لحن شیرین این عالم محترم، منبعی پر فیض برای جمع زیادی از جوانان و راهجویان بود و فقدان آن مایهی تاسف و اندوه است. از خداوند متعال مسئلت میکنم که رحمت و غفران خود را شامل حال ایشان فرماید و پاداش وافر به ایشان عنایت کند.
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 نصیحتی از مرحوم ایتالله فاطمینیا برای توییتریها و فعالان فجازی:
به بزرگی از اهل معرفت گفتند نصیحتی بفرمایید؛ مقداری سکوت کرد و بعد فرمود: " با آبروی کسی بازی نکنید"
✍ علی رجبی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 مراسم تشییع پیکر استاد فاطمی نیا در دانشگاه تهران
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
🔰 در جبههها مکتب می جنگد نه تخصص!
💬 شهید شیرودی
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
✅ پیش به سوی میلیتاریزه کردن مناسبات بینالملل:
💬 «وزیر دفاع انگلیس خواستار تشکیل #ناتوی_جهانی شد.»
🔸 #جنگ_سرد_جدید وارد مرحله نوینی گردید.
✍️ توئیت استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
🔰 نسبت هفت کلمهی عنکبوت، طاغوت، جبروت، جالوت، طالوت، هاروت و ماروت با حکومت کردن در چیست؟
❓ چرا رژیم صهیونیستی بیت عنکبوت است؟
❓ قرآن کریم از بیت عنکبوت در نسبت با چه امری سخن گفته است؟
🔹 قرآن کریم در آیه ۴۱ سوره عنکبوت می فرماید: «مَثَلُ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّهِ أَوْلِيَاء كَمَثَلِ الْعَنكَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَيْتًا وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنكَبُوتِ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ» «داستان كسانى كه غير از خدا دوستانى اختيار كردهاند، همچون عنكبوت است كه خانهاى براى خويش ساخته و در حقيقت اگر مىدانستند سستترين خانهها همان خانه عنكبوت است.»
🔹 پس قرآن کریم امر «ولایت» را نقطه کانونی دانسته و کسانی که نسبتی با این نقطه ندارند را به عنکبوت تشبیه کرده؛ از آنجایی که تمام پدیدههای عالم اشاره و آیتی در اندیشه اسلامیاند، عنکبوت، اشاره به تمام تصمیمهایی است که دون کلام ولی توسط انسان اتخاذ شدند و در حقیقت به سستی خانه عنکبوتاند.
🔹 تمدن سازی که بر محور جامعه سازی است یکی از بزرگترین تصمیمهای بشر در طول تاریخ بوده و هست، هر تمدنی که دون کلام ولی و دارای نسبتی ضعیف با امر ولایت باشند، سست و بیت عنکبوت است، حکومت کردن در این امر، یک حکومت عنکبوتی است.
🔹 در عربی، دو حرف ی+ت در کنار هم معنای راه و روش، مکتب، جریان و سبک و سیاق میدهند:
حرّیت: آزادگی
عبودیّت: بندگی
عَلَمانیت: سکولاریسم
🔹 حال، دو حرف و+ت در کنار هم چه معنایی میدهد؟
عنکب+وت
جبر+وت
طاغ+وت
طال+وت
جال+وت
هار+وت
مار+وت
🔹 در هفت کلمه و اسم موجود، امر مشترک حکومت کردن است:
طاغوت در مقابل الله حکومت میکند
طالوت و جالوت هر دو حاکم و امیر در عهد عتیق بودند
هاروت و ماروت نیز اسم دو پادشاه بابلی است که در قرآن آمده
جبروتِ الله نیز بر همه چیز حکمفرماست
◀️ پس عنکبوت نیز بر خانه خود حکومت میکند
🔺 فلذا حکومت، جامعه و تمدنی که مبتنی بر ولایت الله نباشد، مثل بیت عنکبوت سست و بیپایه است ولی چون تهدیدی متوجهاش نبوده تاکنون برقرار و استمرار یافته؛ پس رژیم صهیونیستی سست است اما #مقاومت_هوشمند جهان اسلام لازم است تا این سستی هویدا شود.
#هاکریا_۲۰۴۰
@Cen_Mostazafin
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students