eitaa logo
خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
80 دنبال‌کننده
6.7هزار عکس
3.8هزار ویدیو
73 فایل
خاطرات روزانه علی اکبر هاشمی رفسنجانی . همراه با #تقویم_علماء و اخبار سیاسی تحلیلی و مطالب اخلاقی @Soukhtee
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰صباح: مدیرعامل تلگرام به درخواست «اسرائیل» در فرانسه بازداشت شد 🔹روزنامه ترکیه ای صباح فاش کرد که بازداشت پاول دوروف بنیانگذار تلگرام در فرانسه به درخواست مقامات تل‌آویو انجام شده است. 🔹پیش از این، بیش از یک میلیون سند متعلق به رژیم صهیونیستی از طریق کانال تلگرامی DDoSecrets که مشابه ویکی لیکس است، فاش شده است. 🔹به گفته منابع عبری، این اسناد در آوریل ۲۰۲۴ منتشر شده و حاوی اطلاعات شخصی مقامات عالی رتبه، مکاتبات حساس و اسناد داخلی و محرمانه وزارتخانه‌های رژیم صهیونیستی است.
🔰شبهه افکنی یک طیف خاص با استفاده از بیانات رهبری + پاسخ 🔹برخی با استناد به این فرازی از بیانات رهبر انقلاب، چنین تلقی یا تلقین می‌کنند که کابینه پیشنهادی هیچ مشکلی نداشته است: «خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیس‌جمهور محترم و با کمک ارزنده مجلس شکل گرفت. این خیلی نعمت بزرگی است. در دولت‌های گذشته گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر دولت نمی‌توانست شکل بگیرد و همه وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند. این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همه‌ وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها به سلامتی بیرون آمدند. کسانی که در این انتخابات و تشکیل این دولت بعد از آن حادثه سنگین و تلخ مؤثر بودند، همه‌شان پیش خدای متعال مأجورند». 🔹پاسخ شبهه‌کنندگان: آیا حالا که مجلس رای داده و دولت تشکیل شده، رهبری باید ابراز تاسف بکنند از اینکه چرا برخی نمایندگان، به فلان حامی فتنه ۱۳۸۸ رای داده‌اند، یا مثلا فلان نامزد فاقد کارنامه قوی را وزیر کرده‌اند؟ آیا شبهه‌کنندگان تردید دارند که فتنه‌گری علیه جمهوریت و اسلامیت خط قرمز است؟ از سوی دیگر، روشن است که رهبر انقلاب در کلان ماجرا، شکرگزاری می‌کنند که کشور بعد از شهادت شهید رئیسی، دچار بحران نشد، انتخابات برگزار کرد و کابینه جدید بدون معطلی شکل گرفت. آیا از دل این فرمایش حکیمانه، می‌توان «تقدس کابینه» را نتیجه گرفت؟! بعضی‌ها عمدا و برخی ندانسته، دوست دارند بحث را به نزاع «قالیبافچی / پایداری‌چی» تقلیل بدهند. این عملیات فریب دشمن است و نباید در دام شبکه عملیات روانی دشمن افتاد. مسئله اصلی و بدیهی، این است که کابینه پیشنهادی از آسمان نازل نشده، بلکه دست کم ۷۰ درصد آن در شورای کذایی پخت و پز شده و باقی مانده آن هم، انتخاب خود آقای پزشکیان بود و پس از آن بود که با رهبر انقلاب (طبق روال همه دولت‌ها)، مشورت شده است. در واقع این کابینه کابینه برآمده از شورای کذایی و انتخاب آقای پزشکیان است، نه این که یکایک وزرا در تراز معیارهای مد نظر رهبر انقلاب و از سوی ایشان تعیین شده باشد. کیهان
🔰 تمجید وزیر کار پزشکیان از وزیر کار شهید رئیسی/ از تسلط مرتضوی به قرآن تعجب کردم 🔻میدری: 🔹 به وزارت رفتم. وزیر سید صولت مرتضوی منتظر ایستاده بود؛ با هم به مزار شهید گمنام رفتیم و فاتحه‌ای خواندیم. وزیر دم درب ورود قرآن را بالای سرم گرفت. قرآن را باز کردم، آیه الهام‌بخش و سنگین بود. مرتضوی گفت: به‌به، چه آیه‌ای و شأن نزول آیه را شرح داد. تسلطش مایه تعجبم شد. معنای آیه این است: «به سرزمین مقدس پای می­­ گذاری، ما تو را انتخاب کردیم، آنچه بر تو وحی می ­شود بشنو (فرمان را اطاعت کن)» 🔹«إِنِّی أَنَا رَبُّکَ فَاخْلَعْ نَعْلَیْکَ إِنَّکَ بِالْوادِ الْمُقَدَّسِ طُویً، وَ أَنَا اخْتَرْتُکَ فَاسْتَمِعْ لِما یُوحی»‏ ایران، این وزارتخانه­ ها و این مسئولیت مقدس است، با خون شهید بهشتی و همراهانش و خون سایر فرزندان ایران تطهیر شده است. 🔹به همراه صولت مرتضوی به دفتر رفتیم و نیم‌ساعتی صحبت کردیم. او را تا پایین بدرقه کردم و گفتم هر امری داشتید در خدمت خواهم بود. از محبت و بزرگی او شرمنده شدم.
🔰انتصاب وزیر کشور به عنوان جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح درنیروی انتظامی 🔹رهبر انقلاب طی حکمی اسکندر مومنی وزیر کشور را به سمت جانشین خود (فرماندهی کل نیروهای مسلح) در نیروی انتظامی منصوب کردند. بدین ترتیب نیروی انتظامی از وزارت کشور، فرمان میپذیرد.
🔰«صحرایی» معاون بنیاد مستضعفان شد 🔹طی حکمی‌ از سوی حسین دهقان، رضامراد صحرایی (وزیر سابق آموزش و پرورش) به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی منصوب شد.
🔹ترامپ: خدا من را نجات داد تا دنیا را نجات بدهم
🔰پزشکیان: با مردم بودن به معنای پوپولیست بودن نیست 🔹برای بنده اینجا بودن سخت‌تر از حضور داشتن کنار و در میان مردم است؛ باور جدی دارم که مردم ولی نعمت ما هستند و باید خالصانه و صادقانه به آنها خدمت کنیم. 🔹اگر افراد بر اساس شایستگی و توانمندی انتخاب و منصوب شوند، مشارکت، امید و اعتماد مردم به دولت نیز افزایش خواهد یافت. 🔹دولت‌مردان کنترل تورم، رشد و رونق تولید، مدیریت صحیح فضای مجازی، موضوع سفرهای استانی و حفظ و ارتقای نگاه و رویکرد مردمی دولت چهاردهم را به‌عنوان نکات محوری فرمایشات رهبر معظم انقلاب به شکل جدی مورد توجه قرار دهند.
پزشکیان در جلسه دولت: از همکارانم در دولت می‌خواهم کنترل تورم، رشد و رونق تولید، مدیریت صحیح فضای مجازی و موضوع سفرهای استانی را در دستور کار قرار دهند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خنده دشمن کُش 🔸لحظه انتقال دختر مجروح بر اثر بمباران اشغالی اردوگاه نصیرت در مرکز نوار غزه. 🥺
🔰سیره رهبرانقلاب این نبوده که وزیران پیشنهادی را وتو کنند 🔹پس از انتشار بیانات رهبر انقلاب، برخی شبهه کردند که آیا رهبری برخی گزینه‌های پیشنهادی را نمی‌شناختند؟ و یا می‌شناختند و تایید و تاکید کردند؟! پاسخ این است که اولا وزرای پیشنهادی محل انتقاد و اعتراض، در یک سطح مورد نقد نبوده‌اند و با هم فرق می‌کنند. برخی ممکن است عملکرد مدیریتی‌شان محل نقد باشد و برخی دیگر، مواضع سیاسی و حمایت‌شان از فتنه‌گران و یا موارد دیگر. بنابراین در ارزیابی، مثل هم نیستند. ثانیا، نگاه رهبر انقلاب، منحصر در این دوگانه نیست که یا «آنها را می‌شناسند و تایید یا تاکید کردند» و یا «نمی‌شناسند». گزینه سوم این است که افرادی را بشناسند و تایید هم نکنند و ضمنا بنابر مصالحی، سکوت کرده باشند. معمولا سیره رهبری این نبوده که وزیران پیشنهادی را وتو کنند. 🔹روال قانونی این است که مجلس، صلاحیت یکایک وزیران را بررسی کند. همچنین رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان، ۱۲ ویژگی و شرط را برای وزرا عنوان کردند که باید در مجلس احراز می‌شد: «هم رئیس‌جمهور محترم این معیارها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند». احراز این شرایط، تعارف نبود، مطالبه بود. چند وزیر پیشنهادی، برخی از این ویژگی‌های سیاسی یا تخصصی را نداشتند. اما قرار نیست احراز ویژگی‌ها و تایید یا وتوی افراد، از سوی رهبری انجام شود. حال این که آیا اکثریتی از نمایندگان، در احراز صلاحیت یکایک وزیران دقت کافی کردند یا نکردند، موضوع دیگری است. کیهان
🔰چند توصیه مشترک رهبری به همه دولت‌ها ⭕️ نگاهی متفاوت به دیدارهای رهبرانقلاب با دولت‌های مختلف اولین دیدار رهبر انقلاب با هیئت دولت چهارهم هم برگزار شد. معظم‌له در این دیدار ضمن بیان مسائل مرتبط با دولت، توصیه‌هایی را نیز به اعضای کابینه دولت چهاردهم داشتند که بخشی از آن‌ها برای مخاطبان و کسانی را که بیانات ایشان را دنبال می‌کنند آشناست. سنت رهبر انقلاب این است که در کنار توصیه های اختصاصی متناسب با هر دولت، چند موضوع مشترک را به همه دولت ها فارغ از جهتگیری سیاسی آنها توصیه می کنند که این نشان دهنده نگاه یکسان رهبری به دولت ها و کارگزاران نظام و تاکید ایشان بر پیگیری راه صحیح برای خدمت به مردم و پیشبرد منافع کشور و نظام است. 1️⃣ توصیه ایشان به همه دولت‌ها حضور در بین مردم و دیدن مشکلات و مسائل آن‌ها از نزدیک است. با این کار، هم مسائل واقعی مردم در اولویت مسئولان قرار میگیرد، هم تصمیمات اعضای دولت، به زندگی مردم نزدیک تر میشود و هم مردم به مسئولان کشور امیدوار میشوند. سفرهای استانی، بهانه ای برای آشنا شدن مسئولان با مشکلات مردم است که رهبر انقلاب بر آن تاکید دارند. تلگرام جهان نیوز 2️⃣ استفاده از نیروهای جوان، مومن و انقلابی، از توصیه های موکد رهبر انقلاب به مسئولان در دولت های گذشته بوده است. چراکه لازمه پیشرفت کشور، استفاده از نیروهای با انگیزه، به واسطه جوانی و شادابی آن‌ها و همچنین ایمان راسخ آن‌ها به اسلام و آرمان‌های انقلاب است. 3️⃣ تاکید بر تکیه به توان داخلی و استفاده از ظرفیت های داخل کشور و همچنین شتاب بخشی به توانمندی های داخلی، از توصیه های همیشگی رهبر انقلاب است که بیش از یک دهه به تمام دولت ها گوشزد کرده‌اند. به اعتقاد رهبر انقلاب، کلید حل مشکلات کشور در داخل کشور است و دولت‌ها همواره باید نگاهشان به داخل باشد. 4️⃣ امید نبستن به دشمن و تلاش برای خنثی سازی سنگ اندازی‌ها و تحریم‌های دشمنان، یک دهه است که توسط رهبر انقلاب، خطاب به دولت های مختلف بیان میشود. فارغ از دل نبستن به دستان دشمنان، عدم اعتماد به دشمن و بدبینی نسبت به گفتارها و رفتارهای آن‌ها از تاکیدات همیشگی ایشان بوده است. 🔺همین چهار توصیه رهبر انقلاب اگر توسط دولت چهاردهم رعایت شود، بسیاری از مشکلات کشور در مدت چهار سال عمر دولت حل خواهد شد؛ در غیر این صورت فقط فرصت ها میسوزد. چه آن‌که دولت‌های دهه نود به این توصیه ها عمل نکردند و عمرشان تمام شد و فرصت‌های کشور نیز از دست رفت. 5️⃣ توصیه دیگر ایشان جنسی متفاوت از سایر توصیه ها دارد. رهبرانقلاب همواره مسئولان کشور به ویژه آنان که عهده دار مسئولیت های سنگین می شوند را به تقویت معنویت توصیه می کنند. استفاده ار فرصت سحر، خواندن نوافل به ویژه نافله شب، سحرخیزی، نماز اول وقت و به جماعت، انس با قرآن و تضرع به درگاه الهی از جمله تاکیدات ایشان است. 6️⃣ مورد دیگر بحث فرصت زودگذر خدمت است که باید قدر آن را دانست و منشأ اثر بود.
📸دیدار رهبر ملی ترکمنستان با رئیس جمهور در تهران
📸 دیدار رهبر ملی ترکمنستان و هیئت همراه با رهبر انقلاب 🔹آقای «قربانقلی بردی محمداف» رهبر ملی ترکمنستان و هیئت همراه عصر امروز چهارشنبه با آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند.
🔰سرلشکر باقری: قطعاً حساب‌شده به صهیونیست‌ها پاسخ خواهیم داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایشون امروز سخنگوی دولت شدند؛ کلاهتون رو بزارید بالاتر... پایمال کردن خون روح الله ها و آرمان ها قطعا تاوان خواهد داشت.
ادامه ی شوخی های مسعود... عیار دروغ فراجناحی... 😵‍💫 انتصاب یک اصلاح طلب دیگر ... علی برکت الله ... 📢 فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد ◀️ ریاست بر مرکز استعدادهای درخشان در کارنامه سوابق مهاجرانی به‌چشم می‌خورد. 🔰استعلام خانم مهاجرانی مثبت است؟! 🔹 ویدئویی از سخنرانی‌ فاطمه مهاجرانی(سخنگوی دولت پزشکیان) وجود دارد که می‌گوید: «به عنوان یک مادر اجازه نخواهم داد مهرشاد شهیدی دیگری بر خاک بیفتند. اجازه نمی‌دهیم اندکی تمامیت‌خواه کوچه‌های ما را پر از خون جوانان ما کنند»! 🔺مهرشاد شهیدی از جمله افرادی است که در اغتشاشات زن زندگی آزادی نام وی در رسانه‌های ضدانقلاب به عنوان معترض کشته شده تکرار می‌شد. 😶😑😵‍💫😵‍💫
ادامه ی شوخی های مسعود... عیار دروغ فراجناحی... 😵‍💫 انتصاب یک اصلاح طلب دیگر ... علی برکت الله ... 🔴 الیاس حضرتی از فعالان فتنه ۸۸ و دارای محکومیت امنیتی، به عنوان رییس شورای اطلاع رسانی دولت پزشکیان منصوب شد!! 🔹الیاس حضرتی، مدیرمسئول سابق روزنامه اصلاح طلب اعتماد است که در اغتشاشات زن زندگی آزادی سال ۱۴۰۱ رسانه تحت مدیریت وی در حکم بازوی رسانه‌ای آشوبگران فعالیت ‌می‌کرد.
🔴 انتصابات پزشکیان هیچ ربطی با وفاق ملی که می گوید ندارد 😶 تو که شجاعت فراجناحی بودن نداری چرا الکی شعارش رو دادی و میدی؟ در مجلس که با اون شیوه بیان، عملا به رهبری نسبت خلاف واقع داری اما گفتی من اهل دروغ نیستم .. ۵ تا اصولگرا نصب کرده و شونصدتا اصلاح طلب، فکر کرده میشه فراجناحی ... ظاهرا قبیله گرایی و فشار اصلاح طلبان و نسخه های شورای راهبردی رو به شعارهات ترجیح دادی... اما با اعتماد بنفس کاذب، شعار فراجناحی رو در هر سخنرانی تکرار میکنی .. در سخنرانی ها از وفاق و اتحاد میگه، در انتصابات، اصلاح طلبان رو نصب میکنه. 😶😑😵‍💫😵‍💫
گزارش بیستمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳) همچنان دستور اصلی جلسه، بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی بود. بعد دو روز رئیس جمهور نیز به صحن آمد که سلام و علیکی کردیم. همین صحنه، سوژه خیلی از عکاسها شده بود و دیدم برخی هم در فضای مجازی گلایه کرده بودند که چرا فلانی با پزشکیان سلام و علیک کرده!؟ انگار توقع دارند چون با هم اختلاف نظر سیاسی داریم باید وقتی همدیگر را می بینیم روی مان را طرف دیگر کنیم! وزرای پیشنهادی کشور، علوم، صمت، میراث فرهنگی و نفت صحبتهایشان را مطرح کردند و نمایندگان موافق و مخالف نیز حرفهایشان را زدند. شاید مهمترین اتفاق، مربوط به صالحی امیری وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی بود که قبل از شروع سخنانش مالک شریعتی نماینده تهران استعلام منفی وزرات اطلاعات در دهه ۹۰ (در دولت روحانی) درباره او را کپی گرفت و روی میز همه نمایندگان گذاشت. ظاهرا این کار با اعتراض خانم زمانی یکی از نمایندگان ساری مواجه شده بود و بعد هم رییس مجلس سر همین مساله به مالک شریعتی تذکر داد که نباید این کار را میکرده. شریعتی هم تاکید داشت که کار خلاف قانون انجام نداده چون هر نماینده می تواند در جریان اسناد محرمانه باشد و قبلا هم نمایندگان دیگری بدون هماهنگی با هیات رییسه، کاغذهای مختلفی را تکثیر کرده بودند و روی میز بقیه نمایندگان قرار داده بودند. اما همین مساله منجر به اختلافات و درگیریهایی شد. جالب اینکه بیشترین حمایتها از صالحی امیری توسط برخی اصولگرایان مجلس انجام شد، همانهایی که در مناسبتهای تقویمی مثل ۹ دی از بصیرت و لزوم پاسخ به فتنه گران سخن می گویند و در بزنگاه هایی مثل رای اعتماد به فعالان فتنه ۸۸ نه تنها به آنها رای می دهند بلکه برایشان رای سازی هم می کنند. بعد از جلسه صحن علنی نیز حدود ساعت ۲۰ جلسه فراکسیون اکثریت مجلس (انقلاب اسلامی) برگزار شد. فلسفه تشکیل جلسه این بود که درباره چند وزیر پیشنهادی پرحاشیه رای گیری شود تا نظر فراکسیون اکثریت مشخص شود. اولین چیزی که به چشم آمد، نبودن آقای قالیباف و غیبت حدود ۳۰ الی ۴۰ نماینده دیگر بود. با این حال از بین حدود ۱۶۰ نماینده حاضر رای گیری شد و نهایتا ۴ وزیر رای نیاوردند و مخالفان شان بیشتر از موافقان شان بود؛ ۴ نفر عبارت بودند از ظفرقندی، صالحی امیری، میدری و همتی. اما چون آمار موافقان شان هم در بین اعضای فراکسیون قابل توجه بود می شد حدس زد که احتمالا همه شان در صحن علنی رای می آورند. (با توجه به اینکه رای نمایندگان اصلاح طلب هم در صحن اضافه می شود). حداقل برای خودم قابل پیش بینی نبود که ظفرقندی با آن مواضع رادیکال و تند علیه انقلاب و نظام و... در فراکسیون اکثریت که مثلا قرار است انقلابی ترین نمایندگان در آنجا باشند، ۳۶ رای مثبت بیاورد! بعد از جلسه دلم برای بچه حزب اللهی هایی سوخت که با هزار و یک امید در انتخابات ۶ ماه قبل مجلس به فلان چهره های اصولگرا رای دادند تا از انقلاب و نظام دفاع کنند اما در مهمترین بزنگاه ها به تندروترین چهره های اصلاح طلب رای مثبت دادند و حتی برایشان رای هم جمع میکردند. بعد از جلسه به یکی از همکاران گفتم با این وضعیت رای آوری همتی و میدری قطعی است و احتمالا ظفرقندی و صالحی امیری هم با رای ناپلئونی حفظ میشوند. اتفاقی که ۲۴ ساعت بعدش رخ داد و همه کابینه پیشنهادی رای آوردند و دقیقا ظفرقندی و صالحی امیری نیز با کمترین رای، وزیر شدند. Sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهارات جنجالی ابوالفضل ابوترابی، نماینده مجلس؛ آقای پزشکیان در مجلس یکسال در کنار من نشسته بود؛ شهادت می‌دهم که توی این یکسال مسعود پزشکیان ایشون می‌آمد کتاب می‌خواند، بعدش پیاده روی میکرد و در برخی مسائل هم میگفت من کارشناس نیستم! 😶 چی بگیم به شورای نگهبان؟! ✍ جمله طلایی و تلخ زاکانی به پزشکیان؛ در مجلس سرت کلاه میزاشتند...!! فرشاد مومنی، اقتصاددان اصلاح طلب: پزشکیان راحت فریب مافیا را می‌خورد 😶 آدمی که صلاحیت نمایندگی مجلس را نداشت اما احساس تکلیف کرد و نامزد ریاست جمهوری شد و تایید هم شد و انتخاب هم شد!! خیلی خوشبختیم کلا... 😶😑😵‍💫
خوب الحمدلله آقای علی آبادی دکمه ریست رو محکم فشار دادن و امشب بدون اطلاع قبلی برای چند ساعت قطعی برق داشتیم و ظاهرا داریم. آخه چرخ فولاد مهم تر از چرخ خانواده است. ☘️کانال تحلیل‌های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی @hamidrezamaghsoodi 😶 چندروزه پشت سر هم برق در قم میره و از گرما از خواب میپرم، روزی حدود ۲ ساعت. در محله ای که هستم ( خ شهید باهنر) سابقه نداشت در ۵ ماه گذشته جز یکبار.
هدایت شده از مطالبِ طلبگی (وافی)
بیست سال کنترل جمعیت‌ و بستنِ لوله ی رایگان و توزیع رایگان اقلام پیشگیری حتی در روستاهای دور افتاده و تبلیغات فرزند کمتر حتی روی پفک و محروم کردن فرزند چهارم از کلیه ی مزایای دولتی، کم نیست😔 به اضافه ی مستثنا بودنِ مناطق سنّی نشین 😔😔😔