🔴 دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار وزیر خارجه عمان:
تغییری در دکترین هستهای ایران ایجاد نشده
💢شایعات مبنی بر افزایش انباشت مواد غنیشده و ارتقای سطح غنیسازی بیاساس است.
آیت الله محسن اراکی، عضو هیئت رییسه مجلس خبرگان :
📌فضای مجازی باید مدیریت شود و حکمرانی آن بر اساس فرهنگ ملی و معیارهای ارزش دینی در راستای خدمت به مردم اجرا شود. در اغتشاش سال ۱۴۰۱ شهدای بسیاری دادهایم و امروز مظلومیت این شهدا و مردم باید بیان شود و باید گفته شود که فتنه گران و دشمنان میخواستند تا امنیت را از ما سلب کنند و مردم در مقابل این فتنه ایستادگی کردند.
اجازه ورود نفوذیها در دستگاههای مدیریتی و اجرایی را نخواهیم داد و ملت نیز با چشم بیدار و بصیرت مراقبت میکنند.
تسنیم
🔴 حاجیصادقی ،نماینده ولی فقیه در سپاه:
با تلاش محققان، یک دایره المعارف ۱۰ جلدی درباره فتنه ۸۸ نوشته شده /
به خواص میگوییم اگر راه را گم کنید، مردم همانند سال ۱۳۸۸ از شما عبور خواهند کرد/
طراحی فتنه بیش از ده سال زمان برده بود
رسا
💢 کیهان:
جابهجایی اولویتها و ایجاد بنبستهای ذهنی، نتیجه مشورتهای نادرست است و بر همین مبنا، نیاز اول دولت، خانهتکانی در تیم مشاوران است.جابهجایی اولویتها و ایجاد بنبستهای ذهنی، نتیجه مشورتهای نادرست است و بر همین مبنا، نیاز اول دولت، خانهتکانی در تیم مشاوران است.
📌 ببینید در این چهار ماه، چقدر درباره رفع فیلترینگ از پیامرسانهای خارجی (بدون ملزم کردن آنها به پاسخگویی و رعایت قوانین ایران)، مخالفت با الزام قانونی حجاب، بزک کردن FATF، و تکرار التماسآلود مذاکره سخن گفته شده، و چقدر مشکلات اقتصادی مردم و تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در دستور کار بوده است؟ چقدر شوراهای اقصادی مربوط به مسکن و اشتغال و تولید و... فعال بودهاند و چقدر مثلا شورای عالی فضای مجازی و فیلترینگ برجسته شده است؟
🔴 جو بایدن روز ۹ ژانویه (۲۰ دی) را به دلیل مرگ «جیمی کارتر»، عزای عمومی در آمریکا اعلام کرد
😵💫
برابری انسانها... دکتر لگنهاوزن.mp3
21.63M
صوت نشست علمی؛
با موضوع: بررسی برابری اخلاقی انسانها و سازگاری آن با عقاید اسلامی
💠 انجمن کلام اسلامی حوزه علمیه برگزار میکند
🎙استاد ارائه دهنده:
▫️پروفسور محمد لگنهاوزن
🔺عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره).
استاد سابق دانشگاه تگزاس جنوبی.
🕰 زمان: دوشنبه، ۱۰ دی، ۱۴۰۳
@Legenhausen_ir
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
پزشکیان:
بر حل مشکلاتی که باعث بیعدالتی میشود متمرکز هستیم / جلسات منظم برای معیشت و مسکن محرومین داریم
ما اکنون روی چند مسئله که باعث بیعدالتی در جامعه شده است، متمرکز شدهایم.
یکی از این مسائل، معیشت محرومین است. امروز نیز در شورای عالی تأمین اجتماعی تصمیم گرفته شد موضوعات مختلف مانند مسکن، آموزش، سلامت و تغذیه محرومین بهصورت هفتگی یا دو هفته یکبار بررسی شود.
در زمینه مدارس، نهضتی را آغاز کردهایم تا کمبود کلاسها و مدارس در سراسر کشور، بهویژه در مناطق محروم، با مشارکت مردم، خیرین و اقدامات دولتی، در مدت یک سال برطرف شود.
14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت عکاس هلندی از جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان
🔹کورتنی بونو، عکاس هلندی: وقتی برای اولین بار از مقاومت سخن گفتم و به رامالله رفتم فهمیدم تک تک چیزهایی که از رسانهها شنیدم اشتباه بوده، هر چیزی درباره فلسطین شنیده بودم دروغ بوده، من مستندات آپارتاید را پیش روی خودم دیدم.
🔻عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتگو با جهان نیوز:
🔹قانون حجاب برای مقابله هوشمند با برهنگی، بدننمایی و کشف حجاب است
🔹علیه این قانون پروپاگاندا میکنند تا بحث دلار و قطعی برق به حاشیه رود
🔹 نوک پیکان قانون حجاب دستگاههای اجرایی است
🔹شاید منظور معاون پزشکیان انقلاب زن زندگی آزادی بوده!
🔹شورای عالی امنیت ملی مصوبهای در این زمینه نداشته
🔹قانون حجاب رخنهای که دشمن ایجاد کرد را پر میکند
🔹 برای ترک فعل این قانون پیش بینی مجازات کردیم
🔹مخالفان بگویند با کجای قانون مخالف هستند؟
🔹شفاف بگویند با افراد نیمه برهنه در خیابان چه برخوردی شود؟
www.jahannews.com/interview/910795
معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور بهدلیل توهین به امام(ره) مجرم شناخته شد
🔹سخنگوی هیئتمنصفۀ دادگاههای سیاسی و مطبوعاتی: سید محمدمهدی طباطبائی، مدیرمسئول ماهنامۀ نسیم بیداری به اتهام توهین به امام خمینی(ره) در صفحۀ ۷۰ شمارۀ ۱۰۸ ویژهنامه بهاری سال ۱۴۰۲ در ذیل مطلبی با عنوان «دردی که تمام نمیشود» مجرم شناخته شد.
🔹در این ویژهنامه عکس و متن توهینآمیزی نوشته شده که متهم ضمن عذرخواهی اعلام کرد عکس و نوشته سهوا از سایت خارجی گرفته و بعد از انتشار جمعآوری و اصلاح شده است.
🔸 محمدمهدی طباطبایی در تاریخ دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ به سمت معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور منصوب شده است!
سخنان امیدوار کننده رئیس جمهور درباره تحول آموزش و پرورش/ آقای پزشکیان! پرقدرت دنبال کنید
🔹اخیراً رئیس جمهور در مورد آموزش و پرورش و مدارس دولتی، سخنانی بیان کرده است که قابل توجه است. وی در مورد روش آموزش گفته است: «روش آموزش و کلاس های آموزش و اینکه چگونه باید آموزش بدهیم در مدارس دولتی را داریم به کل تغییر می دهیم».
🔹همچنین بیان کرده است: «... الان در مدارس خصوصی و نمی دانم این حرف ها 100 میلیون، 80 میلیون، 120 میلیون پول می گیرند ثبت نام کنند، آن وقت یک بچه ای که این پول ها را ندارد در مدرسه دولتی آموزش خوب نبیند، بعد برود با این دوتا مسابقه بدهد؟ چرا؟! ما باید کاری بکنیم این بچه ها در مدارس دولتی ما، بهترین آموزش ممکن را ببینند و این کار را خواهیم کرد ...»
🔹رئیس جمهور در مورد توانمند کردن دانش آموزان نیز گفته است: «این قابل قبول نیست یکی دیپلم بشود، کاری از دستش برنیاید. ما می توانیم در 12 سالی که این بچه ها دست ما هستند، طوری آموزش بدهیم که توانمند شوند؛ روی پا خود ایستادن، به مملکت خود پایبند بودن، مستقل بودن، خلاق بودن و توانمند بودن در وجودشان شعله ور شود ...»
🔹در هر صورت، اینکه رئیس جمهور در مورد آموزش و پرورش دغدغه دارد، جای تقدیر دارد. اینکه ایشان به دنبال تحول در نظام آموزشی مدارس و ارتقاء مدارس دولتی است، مایه امیدواری است و امیدواریم دولت بتواند به بهترین شکل ممکن این موضوعات را پیگیری کند.
بپیش از این، جهان نیوز در قالب پرونده آموزش و پرورش، به صورت جداگانه به برخی از این موارد که در بیان رئیس جمهور آمده، پرداخته است.
🔻در اینجا به بهانه سخنان رئیس جمهور، به صورت اجمالی چند نکته ذکر می گردد:
1⃣ نظام آموزشی و روش آموزش در نهاد آموزش و پرورش باید تغییرات اساسی پیدا کند. دانش آموزان باید به صورت عملی درگیر مسائل شوند و کار گروهی را یاد بگیرند. اگر نگوییم همه دروس، حداقل بخش قابل توجهی از دروس باید حالت کارگاهی پیدا کند. دانش آموز باید به دنبال حل مسأله باشد و در این راستا از معلم کمک بگیرد. آموزش و پرورش باید این بستر را برای دانش آموزان فراهم کند.
2⃣دروسی که دانش آموزان می خوانند باید در حقیقت، علم نافع باشد. دانش آموز باید با تمام وجود خود احساس کند که این علم به کارش می آید و دانستن آن برایش ضرورت دارد؛ در زندگی دنیوی و اخروی او موثر است و ... .
3⃣تجربه نشان داده است که ارائه برخی از دروس به شیوه گذشته، موفقیت آمیز نبوده است و باید تغییرات اساسی در ارائه آنها رخ دهد. مثلاً دانش آموزان سال ها عربی و انگلیسی می خوانند اما آن گونه که انتظار می رود برایشان فایده ندارد. یعنی نه می توانند به خوبی، عربی و انگلیسی بنویسند و نه می توانند به خوبی، عربی و انگلیسی سخن بگویند.
4⃣ دانش آموزی که دیپلم می گیرد، حداقل باید بتواند در یک عرصه، توانمند شود. زیرا 12 سال به هیچ وجه زمان کمی برای پرورش یک استعداد نیست.
5⃣مدارس دولتی باید به گونه ای غنی باشند و از نظر امکانات در اندازه ای باشند که به هیچ وجه والدین مجبور نشوند که فرزندان خود را به مدارس غیردولتی بفرستند.
6⃣جامعه فقط دکتر نمی خواهد؛ این گزاره غلط باید از ذهن برخی دانش آموزان و والدین آنها برداشته شود. اگر دانش آموز در طول دوران تحصیل، طعم سایر علوم و کاربرد آنها در جامعه را به خوبی بچشد، چه بسا به مرور زمان، استعداد و علاقه خود را دریابد؛ به برخی تبلیغات توجه نکند و خود بخود مسیر موفقیتش را پیدا کند.
7⃣یکی از وظایف آموزش و پرورش، کشف استعداد و ظرفیت دانش آموزان و کمک به رشد این استعداد است. بخش قابل توجهی از دانش آموزان نه تنها پس از دیپلم، بلکه حتی در مقطع کارشناسی و ارشد در دانشگاه هم سرگردان هستند و پس از سال ها تحصیل، اساساً نمی دانند به دنبال چه چیزی هستند؟ برای کجا و چه کاری می توانند مفید باشند و به جامعه خدمت کنند؟
👇
jahannews.com/news/910914
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نرخ دلار بازار ایران را یک سایت آمریکایی تعیین میکند
🔹رئیس کل بانک مرکزی: کانال بنبست که از ۹ صبح برای همه صرافیهایی ایران نرخ دلار تعیین میکند در آمریکا ثبت شده و همه سرورهای آن هم در آمریکا است
😡