@hawzah_net
💠 عاقبت مردی که به زیارت امام حسین علیه السلام نمی رفت!
👤 شخصی از بزرگان هند به قصد مجاورت کربلای معلّی به این شهر آمد و مدت شش ماه در آنجا ساکن شد.
📌 هیچگاه در این مدت داخل حرم مطهر نشده بود و هر وقت قصد زیارت داشت، بر بام منزل خود رفته، به آن حضرت سلام می کرد و او را زیارت می نمود. تا این که سرگذشت او را به «سید مرتضی»که از بزرگان آن عصر و مرسوم به «نقیب الاشراف» بود رساندند.
📌 سید مرتضی به منزل او رفت و در این خصوص او را سرزنش نمود و گفت:
«از آداب زیارت در مذهب اهل بیت علیه السلام این است که داخل حرم شوی و عتبه و ضریح را ببوسی. این روشی را که تو داری، برای کسانی است که در شهرهای دور می باشند و دستشان به حرم مطهر نمی رسد. »
آن مرد چون این سخن را شنید گفت: ...
ادامه مطلب در لینک زیر
👇👇👇👇👇👇
https://hawzah.net/fa/goharenab/View/72950
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@hawzah_net
واکنش عراقیها به پیام "تشکر"رهبر انقلاب از آنها
https://hawzah.net/fa/Film/View/2744
@hawzah_net
💠 امام سجاد علیه السلام:
مَنْ أَطْعَمَ مُؤْمِناً مِنْ جُوعٍ أَطْعَمَهُ اَللَّهُ مِنْ ثِمَارِ اَلْجَنَّةِ وَ مَنْ سَقَى مُؤْمِناً مِنْ ظَمَإٍ سَقَاهُ اَللَّهُ مِنَ اَلرَّحِيقِ اَلْمَخْتُومِ وَ مَنْ كَسَا مُؤْمِناً كَسَاهُ اَللَّهُ مِنَ اَلثِّيَابِ اَلْخُضْرِ.
🌺 امام سجاد عليه السلام فرمود:
هر كه مومن گرسنه اي را خوراك دهد خداوند او را از ميوه هاي بهشتي بهره مند سازد و هر كه مومن تشنه اي را سيراب نمايد خداوند او را از باده سَر به مهر سيراب كند و هر كه مومني را جامه پوشاند خداوند او را از جامگان سبز بهشتي پوشاند.
📚 ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ج 2، ص 136
https://hawzah.net/fa/Hadith/View/3470
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@hawzah_net
اعتراض شدید رهبر انقلاب خطاب به مسئولان
چرا اسناد #لانه_جاسوسی را در کتب درسی قرار نمیدهید؟ چرا نمیگذارید نسل جوان ما بفهمد آمریکا با ما چه کرده است؟
@hawzah_net
🌸پیامبر اکرم (ص):
🌿هرکس مؤمنی را غمگین کند سپس همه دنیا را به او بدهد، این کار جبران آن را نخواهد کرد و پاداشی برای این کارش داده نمی شود.🌱
📚بحار، ج۷۲، ص۱۵۰🍂
@hawzah_net
پیرو انتساب برخی دیدگاهها و تعبیرات در موضوع «#چندهمسری_مردان» به حضرت آیتالله خامنهای و با توجه به تأثیر آن بر مسائل خانوادگی و شئون اجتماعی، بخش زن و خانوادهی KHAMENEI.IR (ریحانه) فتوا و نگاه معظمله به این مسأله را به شکل مختصر بیان میکند.
در نظر حضرت آیتالله #خامنهای بنابر ادلهی معتبر دینی چند همسری مردان، مباح اما غیر مستحب است، اما از آنجا که مطابق دلایل قرآنی جواز آن مشروط به اطمینان از رعایت عدالت بین همسران شده است، بنابراین هر گاه از نظر عقلایی عدم تحقق رعایت عدالت بین همسران محتمل باشد، ازدواج مجدد شوهر جایز نیست.
همچنین در نگاه کلان معظمله به خانواده به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی در زندگی انسان و ضرورت شکلگیری خانواده و مراقبت و حفاظت از آن، عواملی در استحکام این بنیان الهی و شکلگیری آن مؤثر است از جمله: حفظ محبت و اعتماد متقابل زوجین، اصالت نقش مادری و تربیتی بانوان، پرهیز از راه یافتن نگاه مادی به خانواده و تجملگرایی و رقابتهای مادی خانوادهها، ترویج ازدواج آسان و نقش مهم و مؤثر والدین در آن، وظیفهی دستگاههای حکومتی و رسانهها در تسهیل امر ازدواج جوانان.
بر این اساس از آنجا که در جامعه و کشور ما ازدواج مجدد مردان غالباً به ضرر استحکام خانواده و موجب تضعیف محبت زوجین و گاه فروپاشی خانواده است، نگاه معظمله به آن خوشبینانه و مثبت نیست و از این روست که این جمله در بیان ایشان تکرار شده است که: «#خدا_یکی_و_محبت_یکی_و_یار_یکی»
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=43943
@hawzah_net
#وحدت_اسلامی از منظر امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری
🌺 وحدت بیت الغزل اندیشه و سیره امام (ره) و رهبری است و آنچه تاکنون نظام اسلامی را پویا و پایا داشته اتحاد و همدلی بوده است و شرط حفظ نظام اسلامی استمرار همدلی و وفاق در تمام حوزه ها و جنبه های نظام اسلامی است بنابراین با تأسی به سیره امام و رهبری در موضوع وحدت، دستیابی به قله های رفیع تکامل نظام اسلامی به آسانی میسر می گردد. مقام معظم رهبری بر این باورند که باید مسلمانان جهان با هم متحد شوند و با هم دشمنی نکنند و محور همه، کتاب خدا و سنت نبی اکرم و شریعت اسلام باشد. مسلمانان باید شالوده زندگی خود را بر اسلام و قرآن استوار نمایند تا در تمام ادوار زندگی موفق باشند.
https://hawzah.net/fa/Article/View/98529
@hawzah_net
💠 مقامات والای #پیامبر_اکرم_صلی_الله_علیه_و_آله در قرآن
خداوند متعال در آیات قرآن کریم گاهی به طور صریح و زمانی به گونه ضمنی به مقامات پیامبرخاتم صلی الله علیه و آله اشاره فرموده است که در این بخش به برخی از این آیات اشاره می کنیم.
مقام خاتمیت
📌 مقام «عبودیت مطلقه»
📌 مقام «بالاترین رتبه وجودی»
📌 مقام «اسوة حسنه بودن»
📌 مقام «خلق عظیم»
📌 مقام «رأفت و رحمت»
📌 مقام شامخ «رسالت»
📌 مقام«اسم اعظم» والاترین درجه عندالله
📌 مقام«علم لدنی»
📌 مقام «عصمت»
🔹 مقام عبودیت مطلقه
خداوند که رب و پروردگار عالمین است نسبت به افراد مختلف، متفاوت است بعضی از انسان ها تحت تدبیر اسماء جزئیه حقند مثلا بعضی در حقیقت، عبدالرزاق، عبدالجلیل، عبدالباسط، یا عبدالکریم هستند، اما پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله ، «عبده» است و پروردگاری مربی و مدبر شخصی پیامبر صلی الله علیه و آله است که نهایی ترین مرتبه را داراست و در قوس صعود مقامی برتر از مقام مربوبیت شخص رسول اکرم صلی الله علیه و آله نیست و آن حضرت، منتسب به عالی ترین اسم از اسمهای حسنای خدای سبحان است. یعنی «هو» که همان هویت مطلقه است و چون کاملترین بندگی از آن اوست، جامع ترین کلمه به او اشاره دارد: «هُوَ اْلَّذی اَرْسَلَ رَسُولَهُ بِاْلْهُدی وَ دینِ اْلْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عِلَی اْلْدّینِ کُلِّهِ». قرآن کریم وقتی تعبیر «عبد» را نسبت به سایر انبیا به کار می برد همراه با ذکر نام آنها به کار می برد: «وَ اذْکُرْ عَبْدَنا اِبْراهیمَ وَ اِسْحقَ وَ یَعْقوبَ اولِی الأَیْدی وَ الاَبْصار». اما وقتی نام پیامبر صلی الله علیه و آله را می برد به «عبده» تعبیر می کند که ناظر به مقام وحدت است و این کلمه از «عبدالله» نیز بالاتر است، زیرا این بندگی (عبودیت)، حاکی از هویت مطلقه است.
🔹 مقام «اسوة حسنه بودن»
در قرآن کریم آیاتی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله را اسوه و الگوی جهانیان معرفی می کند و می فرماید: « لقد کان فی رسول الله اسوة حسنة»
ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:
👇👇👇👇👇
https://hawzah.net/fa/goharenab/View/73367
@hawzah_net
💠 سخنان صبح امروز 26/ 8/ 98 امام خامنه ای در درس خارج فقه درباره #طرح_مدیریت_مصرف_سوخت
📌 رهبر انقلاب: در تلویزیون دیدم مسئولان گفتند مراقبت میکنند که این افزایش قیمت (بنزین) به افزایش قیمت دیگر کالاها منجر نشود این مراقبت کاملاً لازم است.
گرانی برای مردم مشکلات زیاد ایجاد میکند همه مسئولان مراقب باشند.
📌 مسئولان حفظ امنیت هم به وظایف خود عمل کنند.
مردم که همیشه با هوشیاری و بصیرت اقدام کردهاند این بار هم از افرادی که تخریب و ... میکنند فاصله بگیرند.
https://hawzah.net/fa/News/View/110425
@hawzah_net
🔰 لوح | کار مردم نیست؛ کار اشرار است
🔺 رهبر انقلاب: هیچ انسان عاقلی که به کشور و زندگی خود علاقهمند است، نباید به اشرار کمک کند...آتش زدن فلان بانک کار مردم نیست، کار اشرار است؛ این مفاسد، هیچ مشکلی را درست نمیکند و بر مشکلی که هست، ناامنی را هم اضافه میکند. ۹۸/۸/۲۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@hawzah_net
🎭 پشتپرده هتاکی یک روحانینما به ملت ایران
توسط یکی از پرورش یافتههای جریان افراطگرای شیعی، که با #جعل_عنوان روحانیت، در پی تفرقه و ایجاد آشوب است.
@hawzah_net
💠 به مناسبت سالروز صلح حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام ( 26 ربیع الاول 41.ه ق )
📌 صلح امام حسن علیه السلام در کلام مقام معظم رهبری
👇👇👇👇👇👇
صلح امام حسن علیه السلام در کلام مقام معظم رهبری.mp3
5.36M
@hawzah_net
📌 صلح امام حسن علیه السلام در کلام مقام معظم رهبری
https://hawzah.net/fa/Sound/View/2832
@hawzah_net
📖 .....فاصله های معیشتی وسیع، در هر جای دنیا باشد. .. در جامعه اسلامی نباید باشد. وگرنه چه فرق است میان اسلام و غیر اسلام؟
🕌 اسلام تنها نماز و روزه و سختگیری در امر حجاب نیست. اسلام برای سعادت افراد، و رُشد متعالی جامعه آمده است، و تبعیض و تفاوت و #فقر و تکاثر، ضد انسانیتِ اخلاقی و رفتار اسلامی است.
💠 امام صادق علیه السلام می فرماید:
مسلمانان همه فرزندانِ اسلامند، من در بخشش و حقوق آنان را برابر و مساوی در نظر می گیرم. و فضایل اشخاص امری است بین خود و خدایشان و موجب هیچ گونه امتیاز معیشتی و رفاهی نمی شود و من به همه مانند فرزندان یک پدر نگاه می کنم.
📚 بخشی از کتاب منهای فقر نوشته استاد محمد رضا حکیمی
https://hawzah.net/fa/goharenab/View/73521
@hawzah_net
❓#سوال:
معصومین(علیهم السلام) چگونه مردم را به «#خوش_بینی» در مورد دیگران توصیه می کردند؟
👤 پاسخ اجمالی:
همان اندازه که #سوء_ظن مایه ویرانی جامعه، تشتّت کارها و ناراحتی روح و جسم است، حسن ظن و خوش بینی مایه آرامش و وحدت است؛ از این رو در کلام معصومین(ع) مورد تاکید قرار گرفته است.
🌺 امام علی(ع) در این رابطه می فرمایند:
«حسن ظن از بهترین صفات انسانی و پربارترین مواهب الهی است». همچنین می فرمایند: «حسن ظن اندوه را سبک کرده و از گناه رهایی می بخشد». ایشان همچنین می فرمایند: «حسن ظن مایه آرامش قلب و سلامت دین است».
💠 پاسخ تفصیلی در لینک زیر
👇👇👇👇👇👇
https://hawzah.net/fa/Question/View/65505
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@hawzah_net
📹 ببینید | هر مسئولیتی تعهدی هم دارد
🔺 نماهنگی از اشاره رهبر انقلاب به فرا رسیدن زمان #انتخابات_مجلس
https://hawzah.net/fa/Film/View/2750
@hawzah_net
🗡 مجازات محاربین #اغتشاشات
#سوال:❓
👤 #ابوالفضل_بهرام_پور کارشناس ارشد ادبیات و علوم قرآنی از دانشکده الهیات دانشگاه تهران در یک برنامه تلویزیونی می گویند که:
طبق آیات قرآن، مخالفان را نباید کشت بلکه باید زجرکش کرد و به دار آویخت و دست راست و پای چپشان را قطعه قطعه کرد. . .
طبق نظر ایشان چه تفاوتی بین شما و داعش هست؟ آنها هم آدم می کشند شما هم!!!
#پاسخ:
💠 خداوند می فرماید؛
« #کیفر آنها که با خدا و پیامبر به جنگ بر می خیزند و در روی زمین دست به #فساد می زنند. (و با تهدید به #اسلحه به جان و مال و ناموس مردم حمله می برند) این است که اعدام شوند یا به دار آویخته گردند یا (چهار انگشت از) دست راست و پای چپ آنها بریده شود و یا از سرزمین خود تبعید گردند، این رسوایی آنها در دنیاست و در آخرت مجازات بزرگی دارند. - مگر آنها که قبل از دست یافتن شما بر آنان #توبه کنند، بدانید (خدا توبه آنها را می پذیرد) خداوند آمرزنده و مهربان است. »
📕 مائده 33_34
این آیه جزای افراد متجاوزی را که #اسلحه بروی مسلمانان میکشند و با تهدید به مرگ و حتی کشتن، اموالشان را به غارت میبرند، با شدت هر چه تمامتر بیان میکند، و میگوید؛ کیفر کسانی که با خدا و پیامبر به جنگ بر میخیزند و در روی زمین دست به فساد میزنند این است که یکی از چهار مجازات در مورد آنها اجراء شود،
1️⃣ نخست اینکه کشته شوند،
2️⃣ دیگر اینکه به دار آویخته شوند،
3️⃣ سوم این که دست و پای آنها به طور مخالف (دست راست با پای چپ) بریده شود
4️⃣ چهارم اینکه از زمینی که در آن زندگی دارند تبعید گردند.
در اینجا به چند نکته باید توجه کرد: ...
ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:
👇👇👇👇
hawzah.net/fa/Question/View/65830