هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 اسلام در حج به صورت عملی نشان میدهد که تمایزهای موجود در دنیا مانند تمایز نژادی، جغرافیایی و طبقاتی را قبول ندارد / اینها از اسرار حج است
✏️رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارگزاران حج: یک نکتهی مهم اساسی در #حج، این است که اسلام عملاً نشان میدهد که این تمایزهایی که در دنیا وجود دارد را قبول ندارد: تمایز نژادی، تمایز جغرافیایی، تمایز طبقاتی اینها را قبول ندارد. این نکته خیلی مهم است.
✏️امروز کشورهای به ادعای خودشان متمدن که هیچ بویی از تمّدن نبردند، گیرند در مسئلهی سیاه و سفید، گیرند در مسئلهی نژاد اروپایی و نژاد غیراروپایی. در مسئلهی مهاجرین، هزاران آدم مهاجر در دریا غرق بشوند ککشان نمیگزد، اهمیت نمیدهند، اصلاً کأنه انسان نمیدانند، موجود قابل توجه نمیدانند. به حیوان خانگی خودشان به مراتب بیشتر اهمیت میدهند تا یک بیگانهای که در همسایگی آنها زندگی میکند.
✏️گیرند، نتوانستند این مشکل را حل کنند. اسلام حل کرده. در حج، آن هم نه در زبان.
در عمل. اسلام زبان رفع تمایزش زبان عملی است، کجا؟ در حج. سیاه هست، سفید هست، از فلان نقطهی دنیا هست از فلان تمدن هست، از فلان تاریخ هست. همه در کنار همند بدون هیچ تمایزی، هیچ تمایزی ندارند با همدیگر. با هم راه میروند، با هم طواف میکنند، با هم سعی میکنند، با هم وقوف میکنند.
✏️اینها خیلی مهم است اینها از اسرار حج است. ۱۴۰۲/۲/۲۷
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
20.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویژه_ایام_رحلت
#کلیپ_تصویری
🔻امیرالمومنین علیهالسلام: «در روزگارانِ نبودِ انبیا، برای خدا بندگانی است که در فکرشان با آنان نجوا کند و در نهانِ عقلهایشان با آنان سخن گوید».
🔹عارف واصل و عالم ربانی، حضرت آیتالله بهجت قدس سره، از زمرۀ بزرگمردانی بود که سراسر زندگانیاش حکایت از دلدادگی به ساحت قدس ربوبی داشت.
🔸 او خود را در محضر خدا و امام زمانش میدید و با رفتار و گفتار همه را به راهی میخواند که خود آن را طی کرده بود و به مقصدش رسیده بود. رفتاری که کوچک و بزرگ، غریبه و آشنا، و عالم و عامی را شیفتۀ خود کرده بود.
🏴 در این زمان که جای خالی آن بزرگوار حسرتی بر دل دوستان ایشان و جویندگان حقیقت نهاده، یاد او مرهمی است که غم فراغش را تسکین میدهد...
▪️ کانال رسمی مرکز نشر آثار حضرت آیتاللّٰه بهجت قدس سره
✔️ @Bahjat_ir
هدایت شده از آوای معرفت
هر چقدر دورتر، بهتر!
🎙حجت الاسلام سید مصطفی هرندی:
روزی آیت الله محمدتقی بهجت رضوان الله علیه از من احوالپرسی کردند و پرسیدند: «خانه خریدی؟»، گفتم بله آقا! الحمدلله! پرسیدند: «خوب است؟ راحت هستید؟»، گفتم: بله در خانه راحت هستیم، ولی راه خانه دور است و برای خواندن درس میآیم و برمیگردم، از این جهت خوب نیست!
گفتند:
«خوب است شما طی الارض تحصیل کنید(به دست بیاورید)»!
گفتم آقا! الان من در خدمت شما هستم، هر طور که می توانید الان برای من طی الارض تحصیل کنید!
فرمودند:«صلوات بفرستید»!
پرسیدم:«صلوات که می فرمائید برای _تحصیلِ) طی الارضِ من است؟» گفتند:
«گیرم که طی الارض حاصل کردید و از اینجا(قم) پنج دقیقه ای رفتید مشهد، چیزی نیست! شب اولِ قبر که «طی الارض» نمی آید برای تو کاری بکند! اما «صلوات» که بفرستی، هر صلواتی چقدرها در قبر و قیامت به دردت میخورد؛ راه شما که دور است در عوضِ آن، صلوات بیشتر می فرستید تا نزدیک باشد(که صلوات کمتر بفرستید)»!
🎙راوی:
حجت الاسلام سید مصطفی هرندی فرزند آیت الله سید رضا هرندی (که نجات ایشان توسط ولیعصر ارواحنا فداه از دست بهائیان در کتابهای مختلف مثل شیفتگان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ذکر شده است).
📚ذکر محبوب، ج ۱، ص ۲۵۴.
💐در سالروز رحلت آیت الله محمدتقی بهجت ره به روح ملکوتی و با کرامت ایشان صلواتی هدیه بفرمائید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از قدیمیترین موزهٔ دنیا تا موزۀ یک آیتالله
آیا میدانستید در تمدن ازدسترفتهٔ بابل هم موزه داشتیم؟
rubika.ir/topnews
هدایت شده از مدیریت حوزه علمیه استان تهران
#گزارش_تصویری
دسته عزاداری اساتید و طلاب حوزه علمیه امام صادق (ع) #شهرستان_ورامین و شرکت در مراسم عزاداری روز شهادت امام صادق(ع) و پانزدهمین یادواره شهدای طلبه و روحانی دشت ورامین
🎤 در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سعدی ( رییس دانشگاه امام صادق(ع)و عضومجلس خبرگان رهبری) به ایراد سخنرانی پرداختند.
💠 روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🇮🇷 https://eitaa.com/howzehtehran
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
✍️ قال مولانا الامام المهدی (علیه السلام):
🔸 انّی لاَمانٌ لاَِهْلِ الاَْرْضِ کَما اَنَّ النُّجُومَ اَمانٌ لاَِهْلِ السَّماءِ؛
🔹 من برای اهل زمین أمن و أمانم؛ همانگونه که ستارگان آسمان أمن و أمان اهل آسمانند.
📚 شیخ طوسی، الغیبة، ص۲۹۲، حدیث ۲۴۷.
https://lib.eshia.ir/15084/1/292/أَمَانُ
به #ویکیفقه بپیوندید👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از آوا
🔸نشست علماء و روحانیون🔸
🎤 سخنران: مدیر کل شورای هماهنگی استان تهران، حجتالاسلام والمسلمین دکتر سید محسن محمودی
⏱️زمان: سه شنبه، ۲ خرداد، ساعت ۲۰:۳۰
📍مکان: حوزه علمیه امام صادق (علیه السلام) ورامین
⬅️ ما را در فضای مجازی دنبال کنید 👇🏻
@avaresane
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
17.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 عاملی که باعث شد بنده به عنوان یک وظیفه دنبال مسائل سیاسی بروم سفارش آیت الله بهجت بود.
#آیت_الله_بهجت
📱 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از مصباح دوستان
آیا دلمان برای زیارت حضرت معصومه تنگ می شود؟!
🔹بياييم فکر کنيم که اگر مدفن حضرت معصومه سلامالله علیها اينجا نبود و مثل خيلی های ديگر در همان مدينه دفن شده بود آیا اين حوزه علميه اينجا پيدا ميشد؟ عليالظاهر نمی شد و اصلاً [این حوزه علمیه] به برکت مرقد حضرت معصومه پيدا شده است.
⁉اگر اين حوزه علميه اينجا پيدا نمی شد امثال امام تربيت می شدند؟! اگر امثال امام تربيت نمی شدند آيا اين انقلاب تحقق پيدا ميکرد؟! و حالا بعد از سی و چند سال، اگر اين انقلاب تحقق پيدا نکرده بود، اين انقلابهايی که دارد در سراسر عالم شکل می گيرد آیا اینها تحقق پيدا می کرد؟!
❇اين را نهتنها مسلمانها بلکه آمريکايی ها! دارند اعتراف می کنند که اینها، از روش انقلاب ايران الگو گرفتهاند. همه اینها به برکت مرقد ايشان است که اينجا دفن شده اند، [تازه] خود ايشان را که نديديم!
خدا چه قدر برکت در اين وجود آفريده است!
آن وقت حالا اضافه کنيد بيمارانی که شفا پيدا کردند، کسانی که حوائج عجيب و غريبی داشتند و به برکت توسل به ايشان حوائجشان برآورده شده، هر روز و هر شب، دهها و صدها [نمونه از اینها] به برکت توسل به ايشان پيدا می شود. اين تازه يک دختر امامزاده از اين بيت عظيم الهی است؛ همین را هم درست نمی فهميم، چه رسد به مقام خود ائمه معصومين و خود مقام پيغمبر اکرم صلياللهعليهوآله!
🔹در يک کلمه؛ خدا برای ما چنين راهی را باز کرده، راهی که توأم با شيرينی، محبت، لذت، نشاط، شور و عشق است و اين همه برکت دارد که آدم از نهايت پستی که در حد حيوانات است به اعلی عليين ميرسد. تکليف شاقی هم از ما نخواستند؛ [فقط گفتند] مواظب باشيد گناه نکنيد و ياد خدا باشيد. راههای خيلی ساده ای پيشنهاد کردند که اگر آدم عمل کند خيلی آسانتر از تکليفها و تمرينهايی است که جهانپهلوانها می کنند؛ خيلی آسانتر و راحتتر است اما آن همه برکت دارد.
‼متاسفانه شياطين آن چنان فضا را آلوده کرده اند و شبهات را القا کرده اند و ما را به اين سرگرمی ها مشغول کرده اند که فراموش می کنيم برای چه آفريده شده ايم؟ کجا می توانيم برسيم؟ راهش چيست؟ پيغمبر و اهلبيت ما را به کجا می خواهند ببرند؟
⁉ چرا از آنها دور شديم؟ چرا از آنها فاصله گرفتيم؟ چرا شيرينی عبادت را درک نميکنيم؟ چرا لذت مناجات با خدا را نمی فهميم؟ چرا دلمان برای حضرت معصومه تنگ نميشود؟ حالا آدم رفيقش را يک روز، دو روز نبيند دلش برای او تنگ ميشود؛ آيا ما نسبت به حضرت معصومه اين طور هستيم که اگر دو، سه روز به حرمشان مشرف نشويم دلمان تنگ شود؟! اگر نمی شود چرا؟ چه عيبی داريم؟ آیا اينها به اندازه يک رفيق دنيايی نمی ارزند؟!
⚠⚠همه اينها مال اين آفات و وساوس شيطانی است که به دل آدميزاد ريخته می شود و فضای ذهن و روح آدم را آلوده ميکند و [در نتیجه] ظلمتها قلب آدم را فرا می گيرد؛ ظُلُمَاتٌ بَعْضُهَا فَوْقَ بَعْضٍ، آن وقت آدم از اين [نعمت ها] محروم می شود.
بيانات حضرت آيتالله مصباح يزدی در مدرسه علميه رشد در تاريخ 24 /07/ 1390
هدایت شده از الهادی
ضمن عرض سلام و قبولی طاعات
🗓 فردا اولین یکشنبه ماه ذیالقعده است.
🔸نماز توبه یکشنبه ماه ذیالقعده، از جمله دستورات کلیدی و اثرگذاری بوده که سفارش زیادی نسبت به آن شده است، به همین مناسبت توصیههای حجت الاسلام والمسلمین ناصری تقدیم میشود:
هدایت شده از الهادی
* #یادآوری #مهم
💠 نماز توبه یکشنبه ماه ذیالقعده
🔻«انسبنمالک» میگوید: رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) در یکشنبۀ ماه ذیقعده از منزل بیرون آمدند و فرمودند: ای مردم! کدامیک از شما میخواهد توبه کند؟ عرض کردیم: همه میخواهیم توبه کنیم.
فرمود:
1⃣ غسل کنید؛
2⃣ و وضو بگیرید؛
3⃣ و چهار رکعت نماز (دو نماز دو رکعتی) _در هر رکعت یک بار «سوره حمد»، سه بار «قل هو الله احد» و هر کدام از دو سوره معوذتین (سوره فلق و سوره ناس) را یک بار_ بخوانید؛
4⃣ سپس (پساز اتمام ٤ ركعت نماز) ۷۰ بار استغفار کنید
5⃣ و آن را به «لا حولَ و لا قوةَ الا بالله العلی العظیم» ختم کنید؛
6⃣ آنگاه بگویید: «يَا عَزِيزُ يَا غَفَّارُ اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْت».
🔸 سپس رسول خدا (ص) فرمود: هر بندهای از امت من این عمل را انجام دهد، از آسمان به او ندا میشود: ای بندۀ خدا! عمل خود را از نو آغاز کن؛ زیرا توبۀ تو پذیرفته و گناه تو آمرزیده شد...
🔹 در ادامه روايت آثار زيادى براى اين نماز ذكر شده كه عبارتند از اينكه در روز قیامت، دشمنانت را از تو راضی مینمایند. با ایمان از دنیا میروى. دینت از تو گرفته نشده و قبر تو وسیع و نورانى خواهد شد. پدر و مادرت راضی میشوند، پدر و مادر، تو و خاندانت بخشیده شده و در دنیا و آخرت خوشرزق خواهى بود. جبرئیل با فرشته مرگ پیش تو آمده و به او دستور میدهد که با تو خوشرفتار بوده، بهخاطر مرگ آسیبی به تو نرسانیده و به نرمى، روح را از بدنت خارج نماید».
🔸 اين روايت در كتاب اقبالالاعمال ذكر شده و در كتاب المراقبات و همچنين مفاتيحالجنان به آن اشاره شده است.
🎞 در مورد اهمیت و آثار این نماز، پیام تصویری حجتالاسلام والمسلمین شیخ جعفر ناصری را ببینید (۴دقیقه):
🎥 eitaa.com/nasery_ir/6552
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir
هدایت شده از آوای معرفت
🔹 ماه ذیقعده زمان استجابت دعا هنگام سختیهاست. (این ماه از روز یکشنبه این هفته آغاز میشود)
🔸 این ماه از ماههای حرام است و کسی که سه روز از ماههای حرام را روزه بدارد، ثواب نهصد سال عبادت برای او نوشته میشود، به طوری که گویی در این مدت، روزها را روزه و شبها را به شبزندهداری و عبادت سپری کرده است.
📚 اقبالالاعمال، ج٢، ص٩ و ١۴
هدایت شده از مصباح دوستان
حضرت آیت الله مصباح یزدی(ره):
✅ ما همیشه به وجود شخصیتهایی [امثال شهید مطهری(ره)] كه باید از میان شما جوانان برخیزد احتیاج داریم.
🔷بنده به جوانهایی كه بااستعداد هستند و انگیزه دینى دارند، عشق به سید الشهداصلواتاللهعليه دارند، عشق به امام زمانارواحنا فداه دارند، عشق به انقلاب دارند، تأكید مىكنم كه همت كنند و از تحصیلات علوم دینى بهرهمند شوند و سعى كنند در آینده نزدیكى جاى این عزیز ازدسترفته را در سطح وسیعى بگیرند.
⁉ سؤال؛ مگر ایشان چه ویژگى هایی داشتند؟!
🔰پاسخ؛ https://mesbahyazdi.ir/node/8300
#ثبت_نام_حوزه
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
🏴eitaa.com/mesbahedustan 🏴
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
اربعین کلیمیّه
🔹️فضيلتى كه خداوند براى ماه ذيقعده و دهه اول ذيحجه قرار داده است، خود يادآور عبادت خداست؛ چرا كه در اين چهل روز حضرت موسى(عليه السلام) به دعوت خداوند متعال در كوه طور به عبادت مشغول گشت. خداوند در اين باره مىفرمايد:
🔹️«وَ وَاعَدْنَا مُوسىَ ثلثِينَ لَيْلَةً وَ أَتْمَمْنَاهَا بِعَشْر فَتَمَّ مِيقَاتُ رَبِّهِ أَرْبَعينَ لَيْلَة؛ و با موسى سى شب وعده نهاديم، چون پايان يافت ده شب ديگر بر آن افزوديم تا آنكه زمان وعده به چهل شب تكميل شد»(اعراف،۱۴۲)
🔹️چهل روزى كه موسى(سلام الله علیه) در كوه طور به عبادت سپرى كرد، به «اربعين كليميّه» مشهور است و اهل سير و سلوك اهميت فراوانى براى آن قائلند و آداب و دستورات خاصى را براى آن ذكر كرده اند و در آن بيشتر به عبادت مىپردازند؛ چه اينكه در منابع روايى ما براى «اربعين» ويژگى خاص ذكر شده، مثلا در روايتى وارد شده كه:
🔹️«مَنْ أَخْلَصَ لِلِّهِ أَرْبَعينَ يَوْماً فَجَّرَ اللّهُ يَبابيعَ الْحِكْمَةِ مِنْ قَلْبِهِ عَلى لِسانِهِ؛ كسى كه چهل روز براى خداوند متعال خالص گردد، خداوند چشمههاى حكمت را از قلبش بر زبانش جارى مىكند.»(عدة الداعی و نجاح الساعي، جلد ۱، صفحه ۲۳۲)، (يا براى چهل روز عبادت و يا حفظ چهل حديث و از اين قبيل ثمرات فراوانى ذكر كردهاند.)
📚 ره توشه ،جلد۲،صفحه۱۹۲
🔹️در اين ايام بر اساس روايات اسلامى، گفتن ذكر «لا اله الا الله» مستحب و بسيار مؤكد است. چند «لا اله الا الله» در شبانه روز گفتن چندان مؤونهاى ندارد. انسان در اين ايام اين ذكر را تكرار كند و بگويد، خدايا چون تو دوست داشتنى هستى و چون تو خدا هستى اين ذكر را مىگويم و هيچ پاداش و عوضى نيز نمىخواهم.
🔹️اين ذكر را مىگويم به شكر گوشهاى بسيار كم از نعمت هاى بى كرانى كه به من ارزانى داشته اى، هر چند پاداشى هم به من عطا نفرمايى. به هر حال بايد از همين مراتب محدود و پايين شروع كنيم تا به تدريج ان شاء الله به مراتب عالىتر نايل آييم.
📚 به سوی او، صفحه۲۸۲
#اربعین_کلیمیه
💠 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
تمام امیدم به عنایت این بی بی است!
💠 بنده بعد از یک عمر ۷۵ ساله، فقط امیدم به عنایت این بی بی است. همه برکاتی که بر این انقلاب مترتب شده و خواهد شد، شاخهای از برکات این بارگاه [حضرت معصومه سلام الله علیها] است.
💠 ما کاهل هستیم؛ «گر گدا کاهل بُوَد تقصیر صاحبخانه چیست؟» اگر بخواهیم بار عظیم [وظایف] را برداریم، قدم اول این است که بگوییم: بی بی جان! با شما عهد می کنیم، «کاری که شما را ناراحت می کند، انجام ندهیم».
💠 اگر در این قدم پابرجا باشیم، گامهای دیگر هم به روی ما باز خواهد شد.
🔺️ بیانات آیت الله مصباح یزدی(قدس سره)، ۱۳۸۸/۰۱/۲۰
#حضرت_معصومه
📱 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
اعجوبهای در جهانِ معارف اسلام
🔸️وجود این [اندیشمندان متقدم] بزرگترین نعمت برای امثال ماست. کسانی این زحمتها را کشیدند، از این استعدادهای خدادادی بهره بردند و افکاری را تنظیم کردند. حالا گیرم در بعضی جاهایش اشتباهاتی هم باشد، هر غیرمعصومی ممکن است اشتباه کند؛ اما زمینه تحقیق و تفکر در این مسائل را برای نسلهای آینده، فراهم کردند که بسیار خدمت بزرگی است.
🔸️ولی از زمان شیخالرئیس، علیرغم نوسانات مختلفی که بوده، کمتر کسی مانند مرحوم ملاصدرا (رضوان الله علیه)، طلوع کرد. او یک نقطه عطفی در فلسفه اسلامی ترسیم کرد.
🔸️اندیشههای او از سرچشمههای مختلفی بهره میبرد و بدون شک از مباحث عرفانی بسیار متاثر بوده است. افکار و نوشتههای ایشان، در بعضی موارد، صبغه غالبش، عرفانی بود و در بسیاری موارد صبغه عرفانی هم چاشنی مسائل فلسفی بود.
🔸️...انسی که با منابع دینی داشت، ریاضتهای عملی، عبادتها و سفرهای پیاده به حج که معروف است هشت سفر پیاده رفته -بعضی در تعدادش تشکیک کرده اند اما با همه اینها- ایشان مسلما در این جهات امتیازی داشته؛ یعنی هم از لحاظ عبادت، هم از لحاظ خلوت، هم از لحاظ توسل به اهل بیت(علیهم السلام)، هم از لحاظ استفاده از منابع فلسفی مختلف مشائی-اشراقی و هم از لحاظ استفاده از منابع عرفانی [ویژه بودند].
🔸️او یک اعجوبهای بود که با چنین ویژگیهایی در عالم معارف اسلامی پیدا شد، زحمات زیادی کشید تا آثار متنوع فراوانی عرض کرد.
🔺️ بیانات آیت الله مصباح یزدی ۱۳۹۲/۰۲/۱۹
🗓 به مناسبت ۱ خرداد ماه، روز بزرگداشت مرحوم ملاصدرا (ره)
#ملاصدرا
📱 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از الهادی حوزویان
* #طلبگی
💠 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔻آن کسانی که در این راستا [علم حقیقی] سعی و تلاش کردهاند، حق عظیمی بر ما دارند. چقدر ما بدهکار هستیم! چه در نقطۀ شروع و چه در سدههای اخیر.
🔸عالمان حوزوی، که این چرخۀ فرهنگی را با جان و دل حمایت و پشتیبانی میکردند. با صبوری، با تحمل فقر، با سختیها، در این حجرات مینشستند، و گاهی از حداقلهای زندگی محروم بودند.
🔹در سدههای گذشته، دهههای گذشته در حوزۀ علمیه نجف و خیلی حوزهها، بسیار می شد که یک مرجع تقلید در یک فصولی، تنها نان به طلبهها می دادند شاید آنوقتی که ما وارد حوزۀ علمیۀ قم شدیم هم همینجور بود. مرحوم آیت الله مرعشی، نان طلبهها را میدادند. دیگر بقیه مایحتاج زندگی -مخصوصاً حالا دهه به دهه هر چه پیش میرویم- خیلی قابل تضمین نبوده است. [با اینحال طلبه ها این شرایط را تحمل می کرده اند چون] طلبگی را انتخاب کرده بودند. نه اینکه بخواهند ریاست کنند. میخواستند طلبگی کنند.
🔸شرافت علم را میخواستند. شرافت تهذیب را میخواستند. طلبگی را یک شرف میدانستهاند. علم را دوست داشتهاند. تذکر و ذکر میدانستهاند این علم را، این آرامش را، این ارتباط را، این فهم را، این معرفت را، این تفقه را، شرف میدانستهاند.
🔹 حتی بسیاری از بزرگان داشتیم، وقتی دنیا به آنها اقبال میشد، قبول نمیکردند. رد میکردند. میگفتند ما هستیم و آن روح طلبگی، ما هستیم و آن یافتههای طلبگی، ما هستیم و آن ارتباط طلبگی. این جایگاه را به آن اعتقاد داشتند. و دهها سال از عمرشان را ایستادگی میکردند برای اینکه طلبه بمانند.
▪️ @alHadi_H
▪️ @nasery_ir
🌾💠🌾💠🌾💠🌾💠🌾
🔰اربعین(۴۰ روز) مداومت در هر عملی
💠هر عمل و ذكرى كه كمتر از اربعين(۴۰روز) باشد چندان اثر بارزى ندارد
و خاصيت اربعين در ظهور فعليت و بروز استعداد و قوه و حصول ملكه امرى مصرح به در آيات و اخبار است.
و در ادامه عمل به يكسال
تا ادراك ليلة القدر شود
💫علامه_حسن_زاده_آملی ( ره)
📘هزار و يك نكته، ص: 753
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
✳️ #مفردات_نهجالبلاغه | #ارتّ
✅ ارتّ نام پدر یکی از اصحاب امام علی (علیهالسلام) بنام خباب بن ارتّ
✍️ مثال کاربردی:
🔷 (يَرْحَمُ اللَّهُ خَبَّابَ بْنَ الْأَرَتِّ، فَلَقَدْ أَسْلَمَ رَاغِباً، وَ هَاجَرَ طَائِعاً، وَ قَنِعَ بِالْكَفَافِ). [حکمت ۴۳]
🔹 «خدا خبّاب بن أرت را رحمت كند، با رغبت مسلمان شد، و از روى فرمانبردارى هجرت كرد، و با قناعت زندگى گذراند.»
🔻 جهت مطالعه بیشتر، کلیک کنید.
🔗 wikifeqh.ir/ارتّ_(مفرداتنهجالبلاغه)
به #ویکیفقه بپیوندید👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از آوا
#گزارش_تصویری
🔸 نشست دوره ای علماء و روحانیون شهرستان های ورامین و قرچک برگزار شد.
🔸در این نشست که به صورت دوره ای در حوزه علمیه امام صادق (ع) ورامین برگزار می شود، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محسن محمودی ، مدیر کل شورای هماهنگی استان تهران و امام جمعه موقت شهرستان به ایراد سخنرانی پرداختند.
🔸همچنین در ابتدای مراسم حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی محمودی، مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) ورامین مطالبی پیرامون عملکرد این حوزه مبارکه ارائه دادند.
⬅️ ما را در فضای مجازی دنبال کنید 👇🏻
@avaresane
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
درباره استاد اخلاق.mp3
4.57M
🎙بشنويد | توصیهای به تمام کسانی که دنبال استاد اخلاق برای سیر و سلوک هستند.
#بخش_اول
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
@haerishirazi
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
🌴سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر گرامی باد.
🌹 سوم خرداد سالروز حماسه همیشه تاریخ ایران، آزادی خرمشهر است. عملیات بیت المقدس در 10 اردیبهشت سال 1361 با هدف آزادسازی خرمشهر، پادگان حمیدیه، جفیر، هویزه، حسینیه و بخش های دیگری از میهن اسلامی در سه مرحله آغاز شد و در سوم خرداد همان سال خرمشهر قهرمان را پس از 576 روز اشغال به آغوش وطن برگرداند.
📲 wikifeqh.ir/آزادسازی_خرمشهر
🖇 #سوم_خرداد #خرمشهر
به #ویکیفقه بپیوندید👇
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ایران صدا
21.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مذمت دوستی های دختر و پسر در قرآن
Follow: instagram.com/sokhan.iranseda.ir
Join: @sokhan_iranseda_ir
#حجت_الاسلام_رفیعی
#استاد_رفیعی
#استادرفیعی
#دوست_دختر
#دوست_پسر
#رل_زدن
#عشق
#لاو
#محبت
#رابطه
#ازدواج
#فضای_مجازی
#دختربازی
#دونفره
.
#ایرانصدا
#ایران_صدا
#سخن
#کلام_ناب
#حرف_حساب
#موعظه
#پند
#تلنگر
#سخنرانی
#سخنرانی_کوتاه
#سخنرانی_کوتاه_و_شنیدنی
#سخنرانی_مذهبی
website: Sokhanrani.IRANSEDA.ir
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
استاد اخلاق2.mp3
4.74M
🎙بشنويد | توصیهای به تمام کسانی که دنبال استاد اخلاق برای سیر و سلوک هستند.
▫️ چرا اساتید اخلاق، تربیت برخی افراد را قبول نمیکنند؟
#بخش_دوم
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
@haerishirazi
هدایت شده از آوا
انا لله و انا الیه راجعون
روحانی جهادی و انقلابی، جناب حجت الاسلام والمسلمین هندوآبادی، درگذشت خواهر گرامی و مومنه تان را تسلیت عرض کرده و غفران ، رحمت الهی و همنشینی با حضرت زهرا سلام الله علیها را برای ایشان و صبر را برای شما و خانواده محترمان از خداوند متعال مسئلت داریم.
در ضمن از طریق این اطلاعیه، اعلام میگردد که مراسم تشییع آن مرحومه، فردا ، پنجشنبه از ساعت 17 از مقابل منزل ایشان به سمت حسین رضا خواهد بود.
🔸 مدیریت، کادر و اساتید حوزه علمیه امام صادق علیه السلام ورامین.
هدایت شده از آوا
#گزارش_تصویری
🔸 نشست روحانیون طرح امین شهرستان های ورامین و قرچک در حوزه علمیه امام صادق (ع) برگزار شد.
🔸در این نسشت که با حضور حجت الاسلام دکتر سید محسن محمودی امام جمعه موقت شهرستان، حجت الاسلام سید مهدی محمودی، مدیر حوزه علمیه، جناب آقای عباسی، ریاست آموزش و پرورش، سرکار خانم نصیری، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش و روحانیون طرح امین برگزار گردید، ضمن بیان مطالبات، انتقادات و پیشنهادات، پیرامون تفاهم حوزه و آموزش و پرورش گفتگو شد.
⬅️ ما را در فضای مجازی دنبال کنید 👇🏻
@avaresane
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ | بخاطر سنگ و گل، جان و دل را از دست ندهید!
🎙علامه حسن زاده آملی (ره)
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
به #ویکیفقه بپیوندید👇
🆔 @wikifeqh