هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه استان تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ صفا و لطافت حضرت علامه حسن زاده آملی رحمه الله علیه
من که روحم تازه شد از این همه صفا و لطافت
این حال خوب تقدیم به شما کاربران عزیز
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از صراط مستقیم
#پرسش_پاسخ
🎙برای تکمیل و انسجام اعتقادات دینی خود و برای دفع شبهات ، تصمیم گرفته ام یک نظام اعتقادی استوار در خود ایجاد کنم ؛ به طوری که بتوانم براساس آن، زندگی ام را در مسیر صحیح قرار داده و تا لحظه مرگ ، قدرت دفاع از افکار و عقائدم را داشته باشم. برای رسیدن به چنین نظام استواری در زمینه اعتقادات ، چه راهکاری را پیشنهاد می کنید؟
🔊باید علاوه بر مطالعات منظم اعتقادی و اخلاقی، از کتاب های شهید مطهری ، آیت الله مصباح یزدی ، آیت الله جوادی آملی ، آیت الله سبحانی و حجت الاسلام قرائتی ـ به مقداری که قدرت درک و فهم محتوای آن را دارید ـ ، با عالم مهذبی به صورت مستمر ارتباط داشته باشید.
ارتباط با دوستانی که پایبند به دین و اخلاق اسلامی می باشند می تواند زمینه دیگری برای انسجام و ارتقای سطح اعتقادی شما باشد.
به گونه ای که می توانید از طریق این ارتباطات ، با جلسات دینی ، مذهبی و علمای اهل اندیشه آشنا شده و موجبات ایجاد یک نظام استوار اعتقادی برای رفع و دفع شبهات را فراهم و زندگی خود را بر پایه این اعتقادات مستحکم و متقن استوار کنید.
🌷کانال نشر بیانات استاد تحریری👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2737373185Cddac684369
هدایت شده از الهادی
🔻ولادت سیدالکریم، حضرت عبدالعظیم حسنی، بر همه دوستان اهل بیت علیهم السلام مبارکباد.
💠 حمد وسوره ای قرائت و به محضر آن بزرگوار هدیه کنیم تا ان شاءلله از شفاعت و عنایت ایشان بهره مند گردیم.
🔺 @nasery_ir
هدایت شده از مفاخر
♻️ به مناسبت سالروز تولد حضرت عبدالعظيم حَسني(ع)
✍ يكي از چهره های شاخص اصحاب ائمه، حضرت عبدالعظيم حسنی است كه در شمار اصحاب امام رضا، امام جواد و امام هادی عليهم السلام بوده و مورد تمجيد فراوان قرار گرفته است.
✅ حضرت عبدالعظيم از نوادگان امام حسن مجتبی(ع) بود كه چهارم ربیع الثانی سال 173 ه. ق، در شهر مدينه به دنيا آمد. نسبش با چهار واسطه به آن حضرت میرسد و بدین جهت به «حسنی» شهرت يافته است.
✅ آن حضرت فردي پرهيزگار و انديشمند بود و از ائمه ي بزرگوار و هم عصر خويش به طور مستقيم، نقل حديث كرده است. ايشان در زمان امامت امام هادي(ع) به پيشنهاد آن حضرت براي هدايت مردم به ايران مهاجرت كرد و در شهر ری مسكن گزيد.
✅ آمدن حضرت عبدالعظيم به ری، هم نشانه ی وجود تشيع در اين شهر بوده و هم خود زمينه ای براي رشد شيعيان شده است. وی در 15 شوال 252 ه.ق، چشم از جهان فرو بست.
✅ در روایتی آمده است که مردی از اهل ری، در سامراء خدمت امام هادی (ع) رسید. و گفت: به زیارت سید الشهدا (ع) رفته بودم. حضرت فرمود: بدان که اگر قبر عبدالعظیم حسنی را که نزد شماست، زیارت کنی، گویا حسین بن علی (ع) را زیارت کرده ای.(۱)
📗(۱) ابن قولویه، ابوالقاسم، جعفر بن محمد، کامل الزیارات، ص۳۲۱.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
https://yadcode.ir/qr/?a=1,342
برای مشاهده یادکد شهید ابراهیم همت روی این لینک کلیک نمایید
هدایت شده از بیداری ملت
🔴شهید طهرانی مقدم در کنار موتور سوخت جامدی تقریبا با قطر 2.4 متر
اینکه بیش از ۱۰ سال پیش موشک قاره پیما ساختیم و هنوز خبرش منتشر نشده،
یعنی الآن به تکنولوژی هایی در زمینه موشکی دست پیدا کردیم که الله اعلم!
حالا فهمیدید مسئله برجام ۲ و ۳ چی بود و در ادامه قرار بود چه چیزهایی رو در مقابل هیچ بدیم؟
✍️بیداری ملت
@bidariymelat