🎬فیلم| تلاش یک طلبه برای احیای زکات👇
hawzahnews.com/detail/Video/454699
🔻آیتالله خاتمی درجمع اصحاب رسانه تهران:
🔹خبرگان هرکاری از دستش بربیاید برای حل مشکلات مردم انجام میدهد
🔹برگزاری اجلاسیه خبرگان در شهریور ماه
اجلاسیه این مجلس در روزهای ۱۳ تا ۱۵ شهریور ماه برگزار میشود. مجلس خبرگان نهاد اجرایی نیست، ولی همراه با همه مسئولان نظام هر کاری از دستش بربیاید برای حل مشکلات مردم انجام میدهد.
در اصلاحیه قانون انتخابات خبرگان که قرار است شهریور ماه به تصویب برسد، حداقل سن، مدرک و... تعیین شده است. این که گفته شده نامزد خبرگان باید مدرک سطح چهار حوزه داشته باشد، صرفا به این معنی نیست که #امتحان از سوی شورای نگهبان گرفته نمیشود.
➖دشمن در پی پمپاژ #ناامیدی است، باید مراقب موج سواری دشمن بود.
➖مسئولین تریبونی با یک دیگر صحبت نکنند و مشکلات را به میان مردم نکشانند.
بسیاری از ما به نقش #رسانه آن چنان که باید آگاه نیستیم. به صراحت می گویم که این مشکل برای مجلس خبرگان رهبری نیز است. یقین دارم اگر برنامه سازی باشد مردم مطالب پر محتوایی را خواهند دید.
مشروح خبر:👇
http://hawzahnews.com/detail/News/454742
📸 تلاش شبانهروزی امامجمعه خرمشهر برای حل مشکل آبرسانی به مردم
در خوزستان، تقریباً از دو هفته قبل آب شرب دو شهر آبادان و خرمشهر آنچنان شور شد که دیگر حتی برای استحمام و رفع نیازهای اولیه مردم هم قابل استفاده نبود.
این مسأله سبب شد تا آب این دو شهرستان به طور کامل قطع گردد و در پی آن اعتراضات مردمی صورت گیرد.
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
💄 آرایش کردن در بیرون برای زن تا چه حد جایز است؟
#احکام
حضرت آیت الله سیستانی به استفتائاتی پیرامون پیرامون «آرایش کردن زن در بیرون از منزل» پاسخ گفتند که تقدیم حضور علاقه مندان می گردد.
❓ آرایش کردن در بیرون برای زن تا چه حد جایز است؟
پاسخ: در صورت آرایش کردن هرچند خیلی کم، باید آن را از دید نامحرم پوشاند.
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
📸کتاب «حدیث نصر» رونمایی شد
آیین رونمایی از کتاب «حدیث نصر» با موضوع مجموعه خاطرات، زندگینامه و توصیههای آیتالله نصرالله شاهآبادی با حضور علما، اساتید سطح عالی و پژوهشگران و نویسندگان برگزار شد.🔻
hawzahnews.com/detail/Photo/454779
🔻حجتالاسلاموالمسلمین ملک دار خبر داد:
🔳 اجرای طرح ساماندهی دانش آموختگان
🔳 کانون دانشآموختگان پویایی و نشاط علمی برای روحانیون به ارمغان میآورد
🔹طلابی که ایدهای جدید و نو دارند که میخواهند آن را تبدیل به یک خدمت دینی و فرهنگی کنند میتوانند به مرکز امور طلاب و دانش آموختگان مراجعه نمایند.
🔹این طرح که در سال گذشته آماده شد و توسط مدیر حوزه های علمیه ابلاغ گردید به این جهت است که چرخه ایده تا محصول در علوم اسلامی در حوزه های علمیه به عنوان کانون اصلی تولید این علوم مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.
🔹طرح ساماندهی طلاب شکل گرفت تا طلاب و روحانیون بتوانند به شهر های مختلف، رو ستاها و نهادها بروند و خدمات فرهنگی و تبلیغی خود را انجام دهند.
🔹بر این اساس 6 محور در این طرح تبیین شده است که عبارت اند از: شناسایی، پالایش و رصد دانش آموختگان، برگزاری دوره های آموزش های مهارتی کاربردی، بسته های حمایتی که بتوانند موجب ایجاد انگیزه برای هجرت طلاب شوند و در نهایت اعزام و عملیات اجرایی را از دیگر محور های این طرح است.
🔹 اکنون کار شناسایی شروع شده و ابتدا طلابی ساماندهی می شوند که در پایه های مختلف توفیق زیادی در رشد تحصیلی نداشتند که و اگر نمی خواهند به تحصیل در حوزه ادامه دهند در این طرح ثبت نام کنند، مشاوره و آموزش های کاربردی لازم را ببینند و اعزام شوند.
در این خصوص تفاهم نامه های مختلفی با نهاد های گوناگونی که می توانند کار های فرهنگی، تبلیغی و پژوهشی انجام دهند داشته ایم مانند دانشگاه فرهنگیان، نیروهای مسلح و برخی دیگر از نهاد هایی که متقاضی روحانی هستند.
مشروح گفتگو:🔻
http://hawzahnews.com/detail/News/454785
💠 حدیث روز 💠
✳️ عامل تثبیت ایمان
🔹عَنْ أَبَانِ بْنِ سُوَيْدٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: قُلْتُ مَا الَّذِي يُثْبِتُ الْإِيمَانَ فِي الْعَبْدِ قَالَ الَّذِي يُثْبِتُهُ فِيهِ الْوَرَعُ وَ الَّذِي يُخْرِجُهُ مِنْهُ الطَّمَعُ.
🔻ابان بن سود میگوید از امام صادق(ع) پرسیدم:
چه چیزی ایمان را در بنده تثبیت میکند؟
فرمود: آنچه ایمان را تثبیت میکند ترک گناه (ورع) است و آنچه ایمان را خارج میکند طمع است.
📚 خصال، ج۱، ص۹
@HawzahNews
✍ خاطرات طلبگی (۳۰)؛
ماجرای خواندنی حضور تازه واردها در مسجد / جوان گیتار زن هم آمده بود
مسعود دیانی:
... خلوتی مسجد علت های مختلفی داشت. مثلا شب بود و دور بود. انگار مسجد با خانه ها قهر بود. از اول منزوی و دورافتاده ساخته شده بود. مثل بچه های سر راهی. صدای اذان که از بلندگوها پخش می شد پیش از آنکه به آپارتمان های شهرک برسد، خسته می شد و بر زمین می افتاد. راه هم تاریک بود. سوسوی چراغ های زرد تیرهای چراغ برق به جای آنکه نور داشته باشند غم داشتند. انگار آن راه را فقط برای عاشق ها ساخته بودند.
ساختمان مسجد روح نداشت. نه ساده بود که آدم دل به سادگی اش بدهد نه هنرمندانه که آدم مجذوب ظرافت های هنری اش شود. خشن بود و برای خشن بودنش حق داشت. ترکیب آهن و سنگ خشن می شد و آنجا چیزی جز آهن و سنگ نبود. سازنده اش انگار خواسته بود انبار بسازد. آهن ها و سنگ ها را روی هم سوار کرده بود و یک حجم تو خالی در آورده بود. اگر آنجا خانهی ما بود نورش، رنگش، طراحی اش، نقشه اش، همه چیزش فرق می کرد. خانهی ما نبود. خانهی خدا بود! ...👇
http://hawzahnews.com/detail/News/454690
1_16062822.pdf
2.64M
افقحوزه شماره ۵۶۹
نسخه پیدیاف
@HawzahNews
@ofogh_howzah