مدیر حوزههای علمیه کشور در نوشهر:
مکاسب موضوع اصلی پایانامه دانشگاه سوربن
hawzahnews.com/detail/News/460520
خبرگزاری حوزه
🔰 هماکنون در حال برگزاری است؛ 🔻 دیدار نمایندگان مجلس خبرگان رهبری با آیتالله العظمی خامنهای رهبر
🔻رهبر انقلاب اسلامی، امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان تاکید کردند:
❌ دعوا و ایجاد تشکیلات موازی با دولت اصلاح کار نیست
👈 #کار_جهادی باید توسط خود #مسئولین و از مجاری #قانونی انجام گیرد.
📡 براساس اطلاعاتی که در اختیار داریم، دستگاههای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت مالی #قارونهایمنطقه اطراف کشور ما، تشکیلاتی را برای این جنگ رسانهای راهاندازی کردهاند و به طور جدی در حال برنامهریزی و تلاش برای آلوده کردن فضای تبلیغاتی و فکری جامعه هستند.
🔹 اهداف این #جنگ_رسانه_ای، ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن #مشکلات_اقتصادی در ذهن جامعه است.
🔸 گاهی اوقات در بیان مشکلات و یا انتقادها مبالغه میشود و این مبالغه موجب تشدید اضطراب افکار عمومی و همچنین موجب گسترش #ویروس_بدبینی در جامعه خواهد شد.
🔹 من همواره از ابتدای مسئولیت رهبری، به دولتها در زمینه های گوناگون انتقاد و یا اعتراض داشتهام که در برخی موارد هم تند بوده است و خودم اهل انتقادم و اهل مسامحه در برخورد با مشکلات و دستگاههای مسئول نیستم اما تأکید دارم که نحوه گفتن و نحوه اقدام کردن نباید به گونهای باشد که مردم دچار بیماری بدبینی شوند.
🔸انتقاد خیرخواهانه برای اصلاح امور لازم است. گاهی اوقات #انتقاد باید عمومی باشد اما اینکه بگونهای صحبت کنیم که بندِ دلِ شنونده پاره شود و همه چیز را از دست رفته تلقی کند، کار صحیحی نیست.
🔺 بیان عمل سیئه در کنار عمل صالح موجب می شود که مردم بدانند کارها و اقدامات خوب هم وجود دارد و ناامید نشوند.
🔰 وظیفه ما، هدایت دولت به استفاده از کارشناسان و خوشبین کردن مردم است
💡 #راه_علاج مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت و ابراز برائت از فعالیت دستگاههای مسئول نیست، بلکه راه علاج، ایجاد رابطه سالم بین افکار عمومی و دستگاههای مسئول، سخن گفتن و انتقاد کردن، و در عین حال کمک فکری و عملی کردن است.
🔹 #جلسات_خصوصی بنده با #مسئولان دولتی، قضایی و نظامی ده برابر جلسات عمومی و رسانهای است و در این جلسات مسائل مختلفی بحث میشود که عموم از آن جلسات مطلع نیستند.
🔸 دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات و کار موازی با دولت نیز به صلاح و موفق نخواهد بود و تجربه ثابت کرده است کار باید به وسیله مسئولان آن، در مجاری قانونی انجام بگیرد.
🔺 مسئولان باید کار را جهادی انجام دهند، البته در موارد خاص همچون #نامه اخیر رئیس قوه قضائیه که ممکن است قانون جوابگو نباشد و احتیاج به اجازه رهبری باشد، یقیناً همراهی و #کمک خواهیم کرد.
💫 علیرغم همه مشکلات، نظام در زمینههای علمی، صنعتی، عزت سیاسی، رشد فکری و معنوی، حرکت رو به جلو دارد
🔸 بیان این موضوع به عنوان رجزخوانی نیست بلکه با #اطلاع_دقیق میگوییم که کشور در حال حرکت به سمت مفاهیم و آرمانها و حقایق انقلابی است.
🔹 گرایش روز افزون به #معنویت در میان #جوانان با وجود تبلیغات پرحجم و گمراه کننده در #فضای_مجازی یکی از نمونههای بارز این رشد فکری و معنوی است.
🔺 حضور گسترده جوانان در راهپیمایی اربعین، اعتکاف، نماز جماعات دانشگاهها و جلسات ماه رمضان، نشان دهنده پیشرفت در زمینههای معنوی است. چرا این نکات مثبت و پیشرفتها را نبینیم؟ این حقایق باید دیده، تحلیل و گفته شوند بویژه از جانب کسانی که مخاطبان زیادی دارند.
متنکامل:👇
http://hawzahnews.com/detail/News/460868
🔳 @HawzahNews| خبرگزاریحوزه
🔻 آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی در دیدار شماری از علمای اهل سنت کردستان:
⭕️ اختلاف سم مهلک جامعه اسلامی است
hawzahnews.com/detail/News/460464
📡 پخش دومین گفتوگوی تصویری برخط مدیر حوزههای علمیه خواهران
دومین گفتوگوی تصویری برخط حجتالاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجتپور با طلاب، اساتید، مدیران مدارس و استانی، هیئتامنا و موسسان حوزههای علمیه خواهران از شبکه #کوثرنت پخش میشود.
این گفتوگو روز یکشنبه ۱۸ شهریورماه جاری از ساعت ۱۱ تا ۱۳ با محوریت تشریح ابعاد گوناگون مدرسهمحوری و نقش اجزا و ارکان مختلف حوزههای علمیه خواهران در تحقق این راهبرد انجام خواهد شد.
http://hawzahnews.com/detail/News/460833
🔳 @HawzahNews
🌸 طرح مشارکت در کمک هزینه تحصیلی از سوی مرکز خدمات
مرکز خدمات حوزههای علمیه همزمان با شروع سال تحصیلی، طرح مشارکت طلاب و روحانیان در امر خیر خرید لوازم مورد نیاز تحصیلی برای عدهای از واجدان شرایط در جامعه هدف این مرکز را اجرا می کند.
🔻شیوههای واریز وجه:
1. سامانه سخا-تبرعات-کمک هزینه تحصیلی
2. همراه خدمات: لینک دانلود lish.ir/RNv
3. شماره کارت: 6037991899975712 بانک ملی به نام مرکز خدمات-کمک هزینه تحصیلی
🔳 @HawzahNews
خبرگزاری حوزه
🔻به همت معاونت تبلیغ حوزه برگزار شد: نشست طلاب اهل هنر و رسانه و کارشناسانان امور تربیتی با مدیران ش
✍ گزارشی از نشست طلاب اهل هنر و رسانه و کارشناسانان امور تربیتی با مدیران شبکه کودک
🔹به همت معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه نشست صمیمی و همفکری طلاب اهل هنر و رسانه و کارشناسانان امور تربیتی با دکتر محمد سرشار مدیر شبکه کودک در سالن آیت الله حائری(ره) مرکز مدیریت حوزه برگزار شد.
🔻 حجت الاسلام والمسلمین نبوی معاون تبلیع و امور فرهنگی:
▫️من شبکه پویا را نمیبینم و اهل اخبار هستم؛ اما نوه هایم در خانه اهل پویا هستند و به همین دلیل متوجه شده ام که این شبکه در مخاطب اصلیاش تاثیر گذاشته است.
▫️متاسفانه بعضی از نیروی های #حزباللهی در محیط بعضی ادارات هضم میشوند، اما صدا و سیمایی ها معدلی بالا در تقید دارند؛ ولی به نسبت رسالتشان با جایگاه اصلی فاصله دارند.
▫️همین که عدهای در بخش کودک با فکر دینی وارد شدهاند و از سنگر اسلام در این عرصه پاسداری می کنند توفیقی بزرگ است.
▫️آینده نظام و اصلاح کشور به دست شبکه کودک و آموزش و پرورش رقم می خورد؛ اما متاسفانه در بعضی از شبکه ها رقص و لهو و لعب وجود دارد، ما نباید مخاطبان را به مرز گناه نزدیک کنیم، و باید تفکیک قایل شویم که شادی با گناه متفاوت است.
🔻دکتر محمد سرشار مدیر شبکه کودک:
▫️شبکه نسیم و دیگر شبکهها به نسبت درخواست جامعه برنامه تولید میکنند و ما نمی توانیم #شبکهکودک را این گونه اداره کنیم، برای اینکه کودک و نوجوان نیاز به امور تربیتی دارند و رسانه باید مربی جامعه باشد.
▫️امروز مثل #دهه60 نیست، فعالیت شبکه های ماهواره ای کودک که در ایران قابل دریافت است 165 مورد است که بالغ بر ۶ مورد به زبان فارسی فعالیت می کنند.
▫️در آینده تلویزیون های هوشمند جایگزین تلویزیون های امروزی می شوند.
85 درصد خردسالان و 82 کودکان بیننده #شبکهپویا هستند. خردسالان 3 ساعت و 45 دقیقه و کودکان 3 ساعت 34 دقیقه در روز تلویزیون می بینند و این مساله خطرناکی است و مبلغان و علما باید به صورت چهره به چهره فرهنگ سازی این مساله را در جامعه نهادینه کنند.
▫️به دلیل کمبود بودجه 45 درصد برنامه ها تکراری، 20 درصد داخلی، 15 درصد پویا نمایی خارجی، 8 در صد آگهی بازرگانی و 5 درصد برنامه های متفرقه است.
▫️کشور انگلیس همه برنامه هایش داخلی است و سبک زندگی برایش مهم است اما ما هنوز در مهد کودک های مان الگوی مناسب بومی و اسلامی نداریم.
🔻 برخی نکات مطرح شده از سوی کارشناسان حوزوی:
🔹توانمندی طلاب و روحانیون نه تنها در زمینه اجرا بلکه در زمینه تولید محتوا بسیار بالا است.
🔹متاسفانه حمایت خوبی از آثار تولید شده در حوزه کودک و نوجوان صورت نمی گیرد.
🔹 ارتباط با یک یا چند روحانی به معنی ارتباط با #حوزهعلمیه نیست و شایسته است که شبکه کودک، تعامل نهادی و نظام مند با مرکز مدیریت حوزه علمیه داشته باشد.
🔹 در شبکه کودک و نوجوان باید در کنار توجه به مسایل تربیتی باید خروجی محتوا مورد بررسی قرار بگیرد برای مثال انیمیشن «ما حیوانات ماشینی می تونیم» درست است که ما می توانیم را به کودکان آموزش می دهد اما فضایی ماشینی بی روح را در ذهن کوکان ترسیم می کند.
🔹متاسفانه در صدا و سیما نقشه جامعی برای تربیت در سطوح مختلف تدوین نشده به همین سبب باید نگاهمان با پیشرفت های عصر کنونی عوض شود و با همفکری نشست های صمیمانه به سمت تدوین نقشه تربیتی جامعه برویم.
🔹رهبر معظم انقلاب نظر بر کثرت شبکه ها نداشتند و امروز می بینیم که کثرت شبکه ها سبب بی محتوا شدن برخی برنامه های تلویزیونی شده است.
🔹 مساله همسانی دختر و پسر در برنامه های کودکانه سبب تشویش فکری کودکان می شود و آنها با مبانی فکری غربی رشد پیدا می کنند.
🔹 برنامه های تولیدی باید بازخورد اجتماعی داشته باشند و خوب است که از هنرهای تجسمی و داستان های قرآنی استفاده شود.
▫️ حجت الاسلام قربانی مدیر هنر و رسانه حوزه های علمیه هم با تقدیر از دکتر سرشار و همه کارشناسان که در این جلسه حضور داشتند، بر تداوم این نشست ها تاکید کرد و ابراز داشت: امیدواریم نشستهای بعدی با مدیران سایر شبکه ها برگزار شود.
متنکامل: http://hawzahnews.com/detail/News/460738
تصاویر: http://hawzahnews.com/detail/Photo/460800
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
همزمان با آغاز سال تحصیلی حوزه مطرح کنید؛
#هرطلبه_یک_پیشنهاد !
پیشنهادات خود را در زمینه های:
آموزش؛ تبلیغ
پژوهش؛ اخلاق
معیشت؛ فعالیت های طلبگی و...
به آیدی @InfoHawzah ارسال کنید و یا ذیل همین خبر در خبرگزاری حوزه کامنت بگذارید.
http://hawzahnews.com/detail/News/460340
همه پیشنهادها علاوه بر انتشار در حوزه نیوز، تقدیم مدیران حوزه، نهادهای حوزوی و تشکل های طلبگی خواهد شد.
#صدای_شما_شنیده_میشود
#بستهخبری| گزارشی از همایش آموزشی تبلیغی «منبر محرم»
➖➖➖
🔻حجت الاسلام والمسلمین مومنی:
امام حسین(ع) در شب عاشورا با چهار عنصر مدیریت بحران کرد
منبر باید حتما متن محور باشد و بر اساس کلام اهل بیت(ع) تنظیم شود. منبرهای تحلیلی فایده زیادی ندارند و ذکر مصیبت و روضه سبب تحکیم منبر متن محور می شود.
روضه خوانی و مقتل خوانی ویژه روحانیت است، اگر در این مساله کم بگذاریم کسانی با شعر خوانی وارد این جایگاه می شوند که صلاحیت این مساله را ندارد.
🔻حجت الاسلام والمسلمین صادقی:
مبلغان، التزام به قانون را در جامعه فرهنگ سازی کنند/کثرت پرونده ها در قوه قضائیه منشأ بیرونی دارد
http://hawzahnews.com/detail/News/460865
🔻حجت الاسلام والمسلمین بیات:
تکریم امام حسین(ع) و روضه کربلا از سهم بالایی برخوردار است و مبلغان باید از این فرصت تبلیغی به نحو احسن استفاده کنند
🔻حجت الاسلام جعفر واضحی:
بیان روضه مستند یکی از مهم ترین وظیفه مبلغان است
http://hawzahnews.com/detail/News/460849
📸 تصاویر:
http://hawzahnews.com/detail/News/460876
➖➖➖
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
💠 حدیث روز 💠
🔻 امام محمدباقر عليه السلام:
🌸 الصَّدَقةُ يَومَ الجُمُعةِ تُضاعَفُ، لفَضْلِ يَومِ الجُمُعةِ على غَيرهِ من الأيّامِ.
در روز جمعه [ثواب] صدقه دو چندان مىشود؛ زيرا روز جمعه بر ديگر روزها فضيلت دارد.
📗 ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص ۲۲۰
________________
@HawzahNews