eitaa logo
حوزه علمیه استان هرمزگان
588 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
358 ویدیو
60 فایل
خدمت به طلاب و خانواده های آنها افتخار است ✅جهت ارتباط با ادمین👇🏻👇🏻 @Pajoheshhormozgan
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ سلسله کلیپ های 🔹 ؟ 🔸قسمت اول 💡 این قسمت: 📚ساختار آموزشی حوزه ♨️📣 پذیرش ورود به حوزه‌های علمیه تا 31 خرداد ادامه دارد 🔰 تاریخ آزمون پذیرش حوزه‌های علمیه برادران: 15 تیرماه 1403 ✳️ علاقه مندان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی پذیرش و تارنمای سنجش و پذیرش حوزه‌های علمیه برادران اطلاعات لازم را نسبت به شرائط و مراحل پذیرش کسب و اقدام به ثبت نام نمایند. 💻 برای ثبت نام کلیک کنید👇 http://admission2.ismc.ir/register/rules/28 📎 📎 🌷 ─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─ 🌐کانال رسمی حوزه علمیه استان هرمزگان https://eitaa.com/hawzahnewshormozgan با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰♨️‌‌ بیایید طلبه بشید...! چرا؟ چون... 🎙حجت الاسلام ♨️📣 پذیرش ورود به حوزه‌های علمیه تا 31 خرداد ادامه دارد 🔰 تاریخ آزمون پذیرش حوزه‌های علمیه برادران: 15 تیرماه 1403 ✳️ علاقه مندان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی پذیرش و تارنمای سنجش و پذیرش حوزه‌های علمیه برادران اطلاعات لازم را نسبت به شرائط و مراحل پذیرش کسب و اقدام به ثبت نام نمایند. 💻 برای ثبت نام کلیک کنید👇 http://admission2.ismc.ir/register/rules/28 📎 📎 🌷 ─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─ 🌐کانال رسمی حوزه علمیه استان هرمزگان https://eitaa.com/hawzahnewshormozgan با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
💠❓ 10دلیل و استدلال برای انتخاب راه حوزه و طلبه شدن ✍️ مقدمه: (با توجه به ایام ثبت نام حوزه، لازم هست، برای انتخاب راه حوزه و ایجاد انگیزه درفرزندان ونوجوانان برای طلبه شدن، تبیین صورت پذیرد) 🔹 البته اگر والدین (روحانی یا غیره، مذهبی یا غیره) راه حوزوی را نچشیده اند و یا اهمیت و برکت آن را درک نکرده اند(حتی ممکن است به ظاهر حوزوی یا مذهبی باشند) اگر مُشوّق نیستند لا أقل مانع نباشند. با توجه به وضع نابسامان اقتصادی و فرهنگی، چه توجیهی برای طلبه شدن فرزندان و نوجوانان وجود دارد❓ 1️⃣ بر فرض اگر برای کشور ضرورت داشت که از خارج طبیب و مهندس بیاوریم مشکلی نیست اما کارشناس و مربی دین در داخل باید تربیت بشوند. 2️⃣ راه خدمت به مردم فراوان است اما هیچ کدام به شرافت و اولویت حوزه نیست چون بحث هدایت و رسالت تربیت فکر و روح انسان هاست. 3️⃣ راه رسیدن به خدا گوناگون است و منحصر به حوزه نیست اما راه حوزه سریع تر، إیمن تر و عمیق تر است. 4️⃣ زمینه اتلاف عمر و نعمت جوانی در راه حوزوی کمتر و بلکه هیچ است البته اگر کسی بخواهد درست از این زمینه استفاده کند. 5️⃣ در حوزه هم تولید است هم توزیع هم مصرف یعنی طلبه مهارت می یابد با تحصیل معارف دین، محتوایی برای حل مشکلات فکری و روحی مردم تولید کند. حتی اگر توانایی تولید محتوا نداشت توزیع و تبلیغ محتوا می کند و اگر حتی توانایی تبلیغ نداشت خودش تربیت شده و یک انسان تربیت شده زمینه تشکیل خانواده خوب و نسل صالح فراهم می شود چنین ظرفیتی(تولید و توزيع و مصرف و تربیت) در غیر حوزه کمتر است. 6️⃣ حوزه انسان را مقید و محدود می کند و همین باعث تهذيب و تقوای بیشتر می‌شود انسان کمتر دچار لغو و لهو می‌شود و از اهمال کاری فاصله می گیرد. 7️⃣ برخی فضای دبیرستان و دانشگاه آلوده به افکار و عقاید غیر صحیح برخی از اساتید و معلمان و همچنین رفتار بد برخی دانش آموزان و دانشجویان است که در جو غالب حوزه این وضعیت نیست. 8️⃣ تربیت شده حوزه قابلیت و ظرفیتهای گوناگون برای خدمت پیدا می‌کند(مدرس حوزه و دانشگاه /قضاوت/وکالت/مشاوره /مبلغ/معلم/جذب عقیدتی در نیروی های مسلح و،،،،،)که در غیر حوزه نیست. 9️⃣ به خاطر خدا انسان فحش و تهمت و توهین می شنود و همین باعث تقرب الهی و نیز عزت و احترام و جایگاه ویژه و محبوبیت که البته خدا در دل مردم حتی مخالفان می اندازد. 🔟 راه حوزه وکسب علم معارف دین راهی است که 1. ضروری2. مفید3. یقینی4. رزق آن تضمینی است عقل حکم می کند دنبال راهی که چه بسا غیرضروری و غیر مفید و مظنون و مشکوک است نرویم. ✳️ علاقه مندان می توانند با مراجعه به تارنمای سنجش و پذیرش حوزه‌های علمیه برادران اطلاعات لازم را نسبت به شرائط و مراحل پذیرش کسب و اقدام به ثبت نام نمایند. 💻 برای ثبت نام کلیک کنید👇 http://admission2.ismc.ir/register/rules/28 📎 📎 🌷 ─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─ 🌐کانال رسمی حوزه علمیه استان هرمزگان https://eitaa.com/hawzahnewshormozgan با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
⁉️ چگونه می توانم در حوزه پذیرش شوم؟ 👇👇 🔰 داوطلبان واجد شرائط می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی پذیرش حوزه های علمیه به آدرس www.paziresh.ismc.ir پس از اطلاع از شرائط و مراحل پذیرش، اقدام به ثبت نام و انتخاب مدرسه محل تحصیل خود نمایند. ✅ داوطلبان پس از ثبت نام، سپری کردن موفقیت آمیز مراحل پذیرش و کسب امتیاز لازم در تمام مراحل، به عنوان طلبه رسمی در یکی از مدارس علمیه سراسر کشور پذیرش و مشغول به تحصیل می شوند. 📎 📎 🌐 آدرس تارنما https://paziresh.ismc.ir/ 📎 📎 🌷 ─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─ 🌐کانال رسمی حوزه علمیه استان هرمزگان https://eitaa.com/hawzahnewshormozgan با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
⁉️ در حوزه تا چه مقطعی امکان ادامه تحصیل وجود دارد؟ 👇👇 🔰 در اولین مقطع تحصیلی حوزی، طلاب ضمن تربیت و تهذیب نفس، با علوم پایه و معارف اسلامی بر اساس قرآن و مکتب اهل بیت علیهم السلام آشنا می شوند. این دوره به طور متوسط بین 3 تا 6 سال طول می کشد. ✅ طلاب پس از فراگیری و فراغت از تحصیل در این مقطع، می توانند متناسب با علاقه و استعداد خود، تحصیلات تکمیلی خود را در یکی از رشته های تخصصی و گرایشی علوم اسلامی در سطوح 2، 3 و 4 (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) ادامه دهند. 📎 📎 📎 📎 🌷 ─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─ 🌐کانال رسمی حوزه علمیه استان هرمزگان https://eitaa.com/hawzahnewshormozgan با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
⁉️ از چه موقعی می توان لباس مقدس روحانیت را پوشید؟ ا👇👇 ✅ طلاب پس از اتمام دروس مقدماتی و علوم پایه حوزوی (حدود 90 درصد از دروس اولین مقطع تحصیلی) می توانند با اخذ مجوز به صورت رسمی ملبس به لباس روحانیت بشوند. 📎 📎 🌐 آدرس تارنما https://paziresh.ismc.ir/ 📎 📎 🌷 ─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─ 🌐کانال رسمی حوزه علمیه استان هرمزگان https://eitaa.com/hawzahnewshormozgan با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
⁉️ طلبه ها در چه زمینه هایی تخصص پیدا می کنند؟ ا👇👇 🔰 رشته های تخصصی و گرایشی حوزی در 16 حوزه دانشی و بیش از 400 رشته و گرایش در ضمن درختواره دانشی رشته ها و گرایش های تخصصی حوزه‌های دانشی علوم اسلامی تعریف و مطابق با نقشه اجرائی آن در سطح کشور در حال توسعه و اجراست. ✅ طلاب پس از گذراندن تحصیلات مربوط به هر یک از رشته های تخصصی، به عنوان یک کارشناس و متخصص در آن رشته شناخته می شوند. 📎 📎 🌐 آدرس تارنما https://paziresh.ismc.ir/ 📎 📎 🌷 ─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─ 🌐کانال رسمی حوزه علمیه استان هرمزگان https://eitaa.com/hawzahnewshormozgan با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
⁉️ حوزه های دانشی درختواره رشته ها و گرایش های تخصصی حوزه های دانشی علوم اسلامی کدامند؟ 👇👇 🔰 حوزه‌های دانشی علوم اسلامی در سطوح مختلف و در 16 حوزه دانشی تعریف شده که به عناوین آنها اشاره می شود. 1️⃣ حوزه دانشی قرآن؛ 2️⃣ حوزه دانشی حدیث؛ 3️⃣ حوزه دانشی فقه و اصول؛ 4️⃣ حوزه دانشی فقه، حقوق و قضای اسلامی؛ 5️⃣ حوزه دانشی کلام، ادیان، فرق و مذاهب؛ 6️⃣ حوزه دانشی منطق، فلسفه و عرفان؛ 7️⃣ حوزه دانشی زبان و ادبیات عربی؛ 8️⃣ حوزه دانشی اخلاق، تربیت و مشاوره؛ 9️⃣ حوزه دانشی تاریخ و سیره؛ 0️⃣1️⃣ حوزه دانشی تبلیغ و ارتباطات؛ 1️⃣1️⃣حوزه دانشی فرهنگ، هنر و تمدن اسلامی؛ 1️⃣2️⃣ حوزه دانشی اقتصاد اسلامی؛ 3️⃣1️⃣ حوزه دانشی علوم اجتماعی؛ 4️⃣1️⃣ حوزه دانشی علوم سیاسی؛ 5️⃣1️⃣ حوزه دانشی روان شناسی؛ 6️⃣1️⃣ حوزه دانشی مدیریت. 📎 📎 🌐 آدرس تارنما https://paziresh.ismc.ir/ 📎 📎 🌷 ─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─ 🌐کانال رسمی حوزه علمیه استان هرمزگان https://eitaa.com/hawzahnewshormozgan با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
⁉️ حوزه های دانشی و رشته های تخصصی کدامند؟ 👇👇 ✅ ضمن هر یک از حوزه‌های دانشی علوم اسلامی در در سطوح مختلف چندین رشته و گرایش تعریف شده که به عناوین حوزه های دانشی و برخی از رشته ها و گرایش های تحصیلی تعریف شده در هر یک از حوزه های دانشی اشاره می شود. 📝 1. حوزه دانشی قرآن: ✅ تفسیر قرآن، قرآن و علوم انسانی قرآن و علوم طبیعی و .... 📝 2. حوزه دانشی حدیث: ✅ علوم حدیث، معارف حدیثی اخلاق و تربیت، حدیث و اقتصاد، حدیث و مدیریت، حدیث و سیاست، حدیث و تعلیم و تربیت، حدیث و روانشناسی و .... 📝 3. حوزه دانشی فقه و اصول: ✅ فقه عبادات، فقه معاملات، فقه اقتصاد، فقه حکومت، فقه تربیتی، فقه خانواده و .... 📝 4. حوزه دانشی فقه، حقوق و قضای اسلامی: ✅ فقه و حقوق عمومی، فقه و حقوق خصوصی، فقه و حقوق جزا و جرم شناسی، فقه و حقوق بین الملل، خانواده و .... 📝 5. حوزه دانشی کلام، ادیان، فرق و مذاهب: ✅ کلام امامیه، کلم و فرق انحرافی، مذاهب اسلامی، شیعه شناسی، کلام تطبیقی بین الادیان، مسائل جدید کلامی،مهدویت، امامت و ..... 📝 6. حوزه دانشی منطق، فلسفه و عرفان: ✅ منطق، فلسفه، هستی شناسی، حکمت متعالیه، فلسفه علوم انسانی، فلسفه فضای مجازی و ..... 📝 7. حوزه دانشی زبان و ادبیات عربی: ✅ مدرسی ادبیات عربی، مترجمی زبان عربی، زبان عدبی معاصر، ادبیات عربی، ترجمه نصوص دینی و ..... 📝 8. حوزه دانشی اخلاق، تربیت و مشاوره: ✅ تعلیم و تربیت، اخلاق کاربردی، مشاوره اسلامی، تربیت اخلاقی، اخلاق فضای مجازی، مشاوره کودک و نوجوان، مشاوره خانواده، مشاوره تحصیلی و ..... 📝 9. حوزه دانشی تاریخ و سیره: ✅ تاریخ اسلام، تاریخ تشیع، تاریخ پیامبر و اهل بیت علیهم السلام، تاریخ ایران اسلامی، تاریخ انقلاب اسلامی، تاریخ معاصر جهان، تاریخ تمدن اسلامی، تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی و ..... 📝 10. حوزه دانشی تبلیغ و ارتباطات: ✅ تبلیغ، تبلیغ و ادیان، امامت جمعه و جماعت، خطابه و سخنوری، تبلیغ و رسانه، ادبیات نمایشی، رساه های مجازی، رسانه های نوشتاری، معارف اهل بیت علیهم السلام، تبلیغ خارج از کشور، سیاست گذاری و مدیریت، هوش مصنوعی، تربیت مبلغ معلم و ..... 📝 11. حوزه دانشی فرهنگ، هنر و تمدن اسلامی: ✅ هنر اسلامی، فقه و هنر، هنر در قرآن و سنت، فرهنگ و تمدن سازی اسلامی، فرهنگ و جامعه دینی و ..... 📝 12. حوزه دانشی اقتصاد اسلامی: ✅ اقتصاد پول و بانکداری اسلامی، اقتصاد دولت اسلامی، اقتصاد بازار سرمایه گذاری، تجارت و بازار اسلامی، اقتصاد دولت اسلامی، اقتصاد اجتماعی اسلامی و ..... 📝 13. حوزه دانشی علوم اجتماعی: ✅ حکمت عملی و علوم انسانی، اسلام و مطالعات اجتماعی، مطالعات سبک زندگی اسلامی، سبک زندگی و علوم اسلامی، مطالعات تطبیقی سبک زندگی، سبک زندگی و سیره و ... 📝 14. حوزه دانشی علوم سیاسی: ✅ مطالعات جهان اسلام، سیره سیاسی اهل بیت علیهم السلام، سیاست و اخلاق، سیاست و کلام، فقه سیاسی، فلسلفه سیاسی، مطالعات سیاسی قرآن و سنت، فقه و روابط بین الملل و ... . 📝 15. حوزه دانشی روان شناسی: ✅ روان‌شناسی اخلاق، روان‌شناسی اجتماعی، روان‌شناسی خانواده، روان‌شناسی تربیت، روان‌شناسی شخصیت، روان‌شناسی دینی، سلامت معنوی و .... 📝 16. حوزه دانشی مدیریت: ✅ مدیریت آموزشی_پژوهشی، مدیریت تطبیقی_فرهنگی، سیاست گذاری فرهنگی، فلسفه مدیریت، الگوی مدیریت معصومین علیه السلام و .... 📎 📎 🌐 آدرس تارنما https://paziresh.ismc.ir/ 📎 📎 🌷 ─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─ 🌐کانال رسمی حوزه علمیه استان هرمزگان https://eitaa.com/hawzahnewshormozgan با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
⁉️ آیا مدارک حوزوی اعتبار دارد؟ ا👇👇 ✅ به فارغ التحصیلان هر یک از سطوح، دانش نامه علمی (مدرک علمی) سطح مربوطه اعطا می شود. ✅ دارندگان مدارک علمی حوزوی به استناد مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی از کلیه حقوق مزایای علمی و استخدامی کشور برخوردار هستند. 📎 📎 🌐 آدرس تارنما https://paziresh.ismc.ir/ 📎 📎 🌷 ─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─ 🌐کانال رسمی حوزه علمیه استان هرمزگان https://eitaa.com/hawzahnewshormozgan با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
⁉️ دروس حوزوی چه کاربردی دارند و به چه کار جامعه می آید؟ ا👇👇 ✅ فارغ التحصیلان هر یک از مقاطع حوزوی متناسب با رشته و تخصص خود می توانند به عنوان یک کارشناس در راستای ماموریتهای حوزوی، در یکی از شئون روحانیت و در عرصه های مختلف همچون، تربیت، اخلاق، مشاوره، روانشناسی، هیئت علمی و تدریس در جوامع علمی حوزوی و دانشگاهی، وکالت، قضاوت، پژوهش، نویسندگی، تبلیغ، اجتهاد، مدیریت و ... در پاسخگویی به نیازهای جامعه بشری در سطح ملی و بین الملل ایفای نقش نمایند. 📎 📎 🌐 آدرس تارنما https://paziresh.ismc.ir/ 📎 📎 🌷 ─━━━⊱🍃🌺🍃⊰━━━─ 🌐کانال رسمی حوزه علمیه استان هرمزگان https://eitaa.com/hawzahnewshormozgan با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.