فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمادهای اسلامی-ایرانی در کاراکاس پایتخت ونزوئلا
✅ ☫@hawzeh_velaei
🔺️تحویل خزانه با موجودی ۳۰ هزار میلیارد تومانی به دولت چهاردهم
🔹️رئیس سازمان برنامه و بودجه، با اشاره به اینکه، بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان موجودی خزانه است که بعد از پرداختهای مربوط به تیر ماه، در حسابهای خزانه داریم، گفت: خزانه را به طور قابل اطمینان به دولت جدید تحویل می دهیم.
📎مشاهده کامل گزارش
،،،_____☫@hawzeh_velaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احوال امروز جهان:
انیمیشن بسیار با معنا ❤️🩹
➪☫@hawzeh_velaei
🔻مراکزی که ایران می تواند به جای مرکز اسلامی ایران در هامبورگ مصادره کند
١. کلیسای انجیلی آلمان در قلهک تهران
٢. مرکز آموزش زبان آلمانی در تهران متعلق به سفارت این کشور
٣. مرکز باستان شناسی آلمان در تهران
🔸تمام این مراکز را می توان به دلیل تحرکات دولت صهیونیستی آلمان در تهران و حمایت از کشتار، نسل کشی و اشغال فلسطین با یک حکم قضایی مصادره و تعطیل کرد.
🔹باید پاسخ تعطیلی و مصادره مرکز اسلامی ایران در هامبورگ را به هر نحوی داد. کوتاه بیایید دشمن جلوتر می آید. این یک مساله جدی است.
🏴☫@hawzeh_velaei
به گفته وزیرکشور فرانسه، توی المپیک ورزشکارای اسرائیلی از ترسشون بصورت ۲۴ساعته با بادیگارد رفتوآمد میکنن و گفته شده که حتی پرچمشون رو تو محل اقامتشون نمیزنن که تو چشم نباشن:))))))
🐶زندگی سگی این شکلیه دوستان :)))
#موشهای_ترسو
☫@hawzeh_velaei
💢 به امیرکبیر و رستم رحم کنید!
🔻 تو دولت روحانی اینقدر بهش گفتن امیرکبیر زمان که مردم از "امیرکبیر" زده شدند، حالا تو دولت جدید میخوان مردم رو از "رستم" زده کنند.
🔻 آقای ظریف، همون ظریفی هست که به فرموده حضرت آقا، برجام رو به عنوان خسارت بارترین قرارداد جمهوری اسلامی ایران امضا کرد و خسارت محض برای ایران ایجاد کرد.
☫@hawzeh_velaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥معاون ترامپ: از همه زنان گربه باز فاقد بچه باید مالیات بگیریم.
☫@hawzeh_velaei