@dars_akhlaq (51).mp3
4.11M
💐🎙استاد آیت الله #شجاعی (ره)
💢موضوع:تزکیه:غیرت نسبت به همسر و اولاد
هدایت شده از معارف
✅سستی انسان در نماز
✍️پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
کسی که در نماز سستی کند، در قبر به غصه شدید و تاریکی، تنگی قبر و عذاب قبر تا قیامت و محرومیّت از بشارت ملائکه رحمت مبتلا میشود، حشر او در محشر بصورت الاغ خواهد بود نامه عملش را به دست چپ میدهند و حسابش طولانی میشود.
☘️پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) ضمن حدیثی در باب احوالات برزخی مردم فرمودند: « پس از آن بر جمعیتی گذشتم که سر و صورت هایشان را با سنگ شکسته و له میکردند.
💥از جبرائیل پرسیدم: آنها کیستند؟ گفت: جمعی
از امت تو هستند که نماز عشاء را نخوانده، از روی غفلت و اهمیّت ندادن به نماز آن را ترک کرده اند.
📚 نصایح، ص 108، ح 52.
📚 لئالی، ج 5، ص 88.
#معاد
✍️امام صادق علیهالسلام فرمودند:
«هر کس آبی بیاشامد و جدم
حسین علیهالسلام را یاد کند
و بر قاتلین او لعن و نفرین نماید،
✅خداوند صد هزار حسنه برایش بنویسد و صد هزار گناه او را بیامرزد، و او را در جایگاههای بلند جای دهد و مانند این است که صد هزار بنده را آزاد کرده باشد. پس او در روز قیامت با دلی شاد و چهرهای خندان محشور میشود»
📚منتهی الامال صفحه ۳۴۳
✨رسول خدا (ص) فرمودند: هر صدقه اى که براى میّت داده مى شود، فرشته اى آن را به مانند طبقى از نور مى گیرد و به کنار قبر مى آورد و مى گوید: «اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ یا اَهْلَ الْقُبُورِ» این هدیه را خانواده شما براى شما فرستاده اند. آنگاه آن میّت این هدیه را تحویل مى گیرد و وارد قبرش مى کند که همین سبب فراخى قبرش (و آسایش و آسودگى او) مى گردد.✨
هدایت شده از ولايت
💠امام صادق علیه السلام
🔺منْ أَرَادَ أَنْ یَکُونَ فِی جِوَارِ نَبِیِّهِ وَ جِوَارِ عَلِیٍّ وَ فَاطِمَةَ فَلَا یَدَعْ زِیَارَةَ الْحُسَیْنِ
🔰هر که میخواهد در همسایگی رسول خدا (صلی الله علیه وآله) و حضرت علی و حضرت فاطمه (علیهاالسلام) باشد، زیارت امام حسین علیه السلام را ترک نکند.
📙وسائل الشیعه،ج١۴،ص۴٢۵
🏴شایسه نیست شیعیان در روز عاشورا به امور دنیوی بپردازند
✍️شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان می نویسد : علاّمه مجلسي در زادالمعاد فرموده و بهتر آنست كه روز نهم و دهم (محرم) را روزه ندارند زيرا كه بني اميّه اين دو روز را براي بَرَكَت و شماتت بر قتل آن حضرت روزه مي داشتند و احاديث بسيار در فضيلت اين دو روز و روزه آنها بر حضرت رسول (صلي الله عليه وآله) بسته اند و از طريق اهل بيت (عليهم السلام) در مذمّت روزه اين دو روز خصوصاً روز عاشورا وارد شده است و ايضاً بني اميّه عليهم اللَّعْنَةُ از براي بركت آذوقه سال را در روز عاشورا در خانه ذخيره مي كرده اند لهذا از حضرت امام رضا (عليه السلام)منقول است كه:
هر كه ترك كند سعي در حوائج خود را در روز عاشورا و پي كاري نرود حق تعالي حوائج دنيا و آخرت او را برآورد و هركه روز عاشورا روز مصيبت و اندوه و گريه او باشد حقّ تعالي روز قيامت را روز فَرَح و سُرُور و شادي او گرداند و ديده اش در بهشت به ما روشن گردد و هركه روز عاشورا را روز بركت نامد و از براي منزل خود در آن روز چيزي ذخيره كند خدا آن ذخيره را براي او مبارك نگرداند و در روز قيامت با يزيد و عُبَيدُاللهِ بن زياد و عمر بن سعد عَلَيْهِمُ اللَّعْنَةُ محشور گردد پس بايد كه در روز عاشورا آدمي مشغول كاري از كارهاي دنيا نگردد و مشغول گريه و نوحه و مصيبت باشد و امر كند اهل خانه خود را كه تعزيه آن حضرت را بدارند و مشغول ماتم باشند چنانكه در ماتم عزيزترين اولاد و اقارب خود مي باشند و در آن روز امساك كند از خوردن و آشاميدن بي آنكه قصد روزه كند و در آخر روز بعد از عصر افطار كند اگر چه به شربت آبي باشد و روزه تمام ندارد مگر آنكه در خصوص آن روز روزه واجبي داشته باشد كه به نذر يا مثل آن بر او واجب شده باشد كه آن روز را روزه بايد بگيرد و در آن روز آذوقه در خانه ذخيره نكند و نخندد و مشغول لهو و لعب نگردد و هزار مرتبه بر قاتلان آن حضرت لعنت كند و بگويد: اَلّلهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ الْحُسَيْنِ (عليه السلام)
📚 مفاتیح الجنان،باب اعمال
🏴حق شکم
✍️امام سجاد علیه السلام: اما حقی که شکمت بر تو دارد پس از آن به عنوان ظرفی برای جمع شدن حرام چه کم باشد یا زیاد استفاده نکن؛ بلکه حتی در خوراکیهای حلال نیز حد اعتدال را کاملا رعایت کن و برای تقویت از خوراک استفاده کن و هیچ وقت به فکر پر کردن شکم خودت تا حلقوم و نادیده گرفتن دیگران نباش و مروت و انصاف را فراموش نکن. زیرا که نتیجهٔ پرخوری تنبلی و کسالت است و تو را از خیر و صلاح و نیکویی و انجام اعمال صالحه باز میدارد؛ چنانکه نتیجهٔ زیاده روی در نوشیدن مایعات نیز سخافت و جهالت و بیعقلی خواهد بود.
📚رساله حقوق امام سجاد(ع)
🔅#امام_سجاد علیه السلام:
👈 انَّما الاِْسْتِعْدادُ لْلِمَوْتِ تَجنُّبُ الْحرامِ وَبَذْلُ النَّدى فى الْخَيْرِ.
🔸براستى آمادگى براى مرگ، دورى از حرام و بذل و بخشش در كار خير است.
📚 بحارالانوار، جلد ۴۶، صفحه ۶۶
🏴حق دست
✍️امام سجاد علیه السلام: اما حق دست بر تو آن است که به سوی حرام دراز نشود زیرا سبب عقوبت و عذاب خداوند در آخرت و ملامت و سرزنش مردم در دنیا خواهد بود؛ و دستهایت را منع نکنی از چیزی که خداوند بر آن واجب نموده است. بلکه با استفادهٔ صحیح و مشروع؛ دستهایت را موقر و بزرگ نما به این بیان کــه از تمام چیزهایی که حرام است دورش نگهداری و برای بدست آوردن آنچه که مفید است باز وآزادش گزاری؛ پس دراین صورت است که مورد احترام دیگران در دنیا و پاداش و اجر خداوند در آخرت قرار خواهی گرفت.
📚منبع: رساله حقوق امام سجاد(ع)
✍️ بلا ﺑﺎ ﺻﺪﻗﻪ ﺭﻓﻊ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺍﮔﺮ ﭼﻪ ﻣﺤﮑﻢِ ﻣﺤﮑﻢ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ... ﺍﯾﻦ ﻧﻘﺺ ﻓﻌﻠﯽ، ﻣﻮﺟﺐ ﺍﺯﺩﯾﺎﺩ ﺍﺳﺖ. ﻣﻮﺟﺐ ﺗﻨﺰﯾﻞ ﺭﺯﻕ ﺍﺳﺖ.
امام حسین علیه السلام :
پنج خصلت در هر کس نباشد بهره چندانی در او نیست :
۱) خرد
۲) دین
۳) ادب
۴) حیا
۵) اخلاق نیکو .
📗 حیاه الامام الحسین ج ۱ ص ۱۸۱
🔊 #دانلود_سخنرانی استاد #رائفی_پور
📝«اهمیت دوران نوجوانی»
📅 ٥ شهریور ١٣٩٩ - تهران
🏠 کيفيت ارتباط با #فضاي_سبز
با اشباع شهرها از ساختمانهاي بلند، آسمان خراش ها و برج ها، طراحان متوجه شدند که فقط بالا رفتن و ارتفاع گرايي شرط نيست.
-زندگي در ساختمان هاي بلند و نگاه به چشم اندازهاي دوردست و تصاويرِ به طور تقريبي دو بُعدي طبيعت، از پشت پنجره هاي آن جذاب است؛ اما، محروميت از لمس عناصر زنده و غيرزنده طبيعت، بوييدن آن، قدم زدن روي زمين، تصاوير نزديک موجودات روي زمين و ...، باعث گرايش به ساخت و نگهداري طبيعت مصنوعي ميشود، مانند گل هاي خشک و کاغذي، آبشارهاي مصنوعي خانگي و حتي نگهداري حيوانات خشک شده.
-در يک تحقيق علمي در پاسخ به اين سوال که در فرار از محيط استرس زا، به کدام فضاي محيط پناه ميبرند، 75 درصد پاسخ دهندگان، طبيعت يا محيط هاي طراحي شده با طبيعت را پيشنهاد دادهاند.
-از آنجا که انسان به دلايل بسياري، نيازمند طبيعت و عناصر طبيعي است، تمام تلاش، حرکت و تکاپوي انسان را ميتوان تحت عنوان حرکت براي دستيابي به آرامش و آسودگي دانست.
Ostad_Raefipour_Ahamiyat_Doran_Nojavani_Borna_99_06_05_Tehran_24kb.mp3
6.77M
🔊 استاد #رائفی_پور
📝«اهمیت دوران نوجوانی»
📅 ٥ شهریور ١٣٩٩ - تهران https://Gap.im/hayat66 - https://eitaa.com/hayat66
Ostad_Raefipour_ٍEjtemae_Bozorg_Zanan_Ashoraee_99_06_11_Tehran_24kb.mp3
5.92M
🔊 استاد #رائفی_پور
📝«اجتماع بزرگ زنان عاشورایی»
📅 ۱۱ شهریور ١٣٩٩ - تهران، میدان امام حسین علیه السلام
مهارتهای کلامی_2.mp3
11.86M
📢 خروجی زبان ما ، نشاندهندهی میزان ظرفیت قلب ماست!
انسانهایی که توانایی سکوت، در برابر مجادلهها، غیبتها، سخنچینیها، و... را دارند و زبان خویش را آلوده نمیکنند؛
← در نهایت قلب و روح سالمتری داشته؛ و ظرف ایمانشان بزرگتر و پاکتر است. https://Gap.im/hayat66 - https://eitaa.com/hayat66
مهارتهای کلامی_3.mp3
11.54M
#مهارتهای_کلامی ۳
🎤 رنگ رخساره خبر میدهد از سرّ درون !
ادای واژههای لغو یا زشت از زبان کسی؛
ـ هم نشاندهندهی زشتیِ باطن اوست!
ـ هم زشت کنندهی باطن اوست!
باید تمرین کنیم ؛
با کنترل زبان و استفاده از دایرهی واژگان صحیح، آرام آرام به تطهیر باطنمان کمک کنیم.
✍️امیر المومنین علیه السلام فرمود:
وقتی که بلاها بر مردم فرود می اید و نعمتها از دستشان می رود، اگر با نیت صادقه و دل مشتاق به پروردگار متعال پناه ببرند،خداوند آنچه را که از دستشان رفته به آنان باز می گرداند و هر فسادی را بر آنان اصلاح می کند.
📚نهج البلاغه ، خطبه ۱۷۶
هدایت شده از حیات طیبه
🎓 #اتاق_کودک - حسن عباسی / جلسه 9 - من هم پرواز می کنم https://www.aparat.com/v/Vbe24 http://www.mp4.ir/Video?Watch=30415-391921849
51.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎓 #اتاق_کودک - حسن عباسی / جلسه 47 ، ق 1 - نبرد اراده ها https://Gap.im/hayat66 - https://eitaa.com/hayat66
48.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎓 #اتاق_کودک - حسن عباسی / جلسه 47 ، ق 2 - نبرد اراده ها https://Gap.im/hayat66 - https://eitaa.com/hayat66
46.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎓 #اتاق_کودک - حسن عباسی / جلسه 47 ، ق 3 - نبرد اراده ها https://Gap.im/hayat66 - https://eitaa.com/hayat66
38.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎓 #اتاق_کودک - حسن عباسی / جلسه 47 ، ق 4 - نبرد اراده ها https://Gap.im/hayat66 - https://eitaa.com/hayat66