هدایت شده از محسن قنبریان
🔰 اینک آخر الزمان!
• أَخْبَرَنَا أَحْمَدُ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ سَعِيدٍ قَالَ حَدَّثَنَا الْقَاسِمُ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ بْنِ حَازِمٍ قَالَ حَدَّثَنَا عُبَيْسُ بْنُ هِشَامٍ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ جَبَلَةَ عَنْ مِسْكِينٍ الرِّحَّالِ عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَبِي الْمُغِيرَةِ عَنْ عَمِيرَةَ بِنْتِ نُفَيْلٍ قَالَتْ سَمِعْتُ الْحُسَيْنَ بْنَ عَلِيٍّ عیَقُولُ:
لَا يَكُونُ الْأَمْرُ الَّذِي تَنْتَظِرُونَهُ حَتَّى يَبْرَأَ بَعْضُكُمْ مِنْ بَعْضٍ وَ يَتْفُلُ بَعْضُكُمْ فِي وُجُوهِ بَعْضٍ وَ يَشْهَدَ بَعْضُكُمْ عَلَى بَعْضٍ بِالْكُفْرِ وَ يَلْعَنَ بَعْضُكُمْ بَعْضاً فَقُلْتُ لَهُ مَا فِي ذَلِكَ الزَّمَانِ مِنْ خَيْرٍ فَقَالَ الْحُسَيْنُ ع الْخَيْرُ كُلُّهُ فِي ذَلِكَ الزَّمَانِ يَقُومُ قَائِمُنَا وَ يَدْفَعُ ذَلِكَ كُلَّهُ.
• ترجمه حدیث: از عمیره بنت نفیل روایت شده است که گفت: شنیدم حسین بن علىّ علیهما السّلام مىفرماید: «آن امر که شما انتظارش را مىکشید واقع نخواهد شد تا اینکه پارهاى از شما از دیگرى بیزارى جوید و بعضى از شما در روى دیگرى آب دهان اندازد و پارهاى از شما بر کفر دیگرى شهادت دهد و پارهاى از شما عدّه دیگر را نفرین و لعن کند، پس به آن حضرت عرض کردم: خیرى در این چنین زمان نیست، پس حسین علیه السّلام فرمود: تمامى خیر در همان زمان است، قائم ما قیام مىکند و همه اینها را از بین مىبرد».
الغیبه للنعمانی ص۲۰۵و۲۰۶
✍ پ.ن:
ظاهرا توصیه به منع تکفیر و تفسیق و گفتگو و مباحثه به جای آن، اثری ندارد و این مرحله را در بین شیعه و عالمان و روحانیان آن خواهیم گذراند! (لایکون الامر الذی تنتظرونه حتی...)
رویکرد مثبت(الخیر کله...) به این پدیده، شراکت در آنچه حضرت(عج) از بین می برد(یدفع ذلک کله) نیست؛ گذر از این لجن پراکنی ها و عدم مشارکت (به انواع شراکت) در آن است.
از طرفین دعوا (که با زبان برائت از هم سخن می گویند)، یقینیات اعتقادی و ارزشی را قبول و بر همانها استوار بمانیم!
تا ممکن است "سدید" سخن بگوییم و هم "سخن" #برادر_دینی خود را حمل بر وجه درستش کنیم.
#پناهیان
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۳/۱/۱۹
☑️ @m_ghanbarian
استمرار بیماری 🤒 در رمضان تا رمضان آینده 🌙
🖊سؤال: چند سال بهعلت بیماری روزه نگرفتم، در حال حاضر چه وظیفهای دارم❓
📜پاسخ: اگر بیماری تا ماه رمضان سال آینده برطرف نشده، قضای روزه ساقط است، اما باید برای هر روز یک مُد طعام بهعنوان فدیه به فقیر بپردازید.
ولی اگر تا قبل از ماه رمضان سال آینده، بیماری برطرف شده و نگرفته، باید علاوه بر قضای روزه، کفاره تأخیر هم بپردازید. کفاره تأخیر و فدیه، تقریباً 750 گرم گندم، آرد، برنج و مانند آن است که باید به فقیر داده شود.
🔗کانال حیات | @hayat_1979
✨ پذیرش حوزه علمیه امام حسن مجتبی علیه السلام شهرستان گتوند آغاز شد ✨
📜حوزه علمیه امام حسن مجتبی علیه السلام شهرستان گتوند از بین دانش آموزان (پایه هشتم به بالا) و دانشجویان متقاضی می پذیرد.
🖌جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره های زیر تماس حاصل نمایید:
📞 09166077596
📞 09106462418
و یا به حوزه مراجعه نماید:
📍گتوند کمربندی شمالی جنب شهرداری
کانال ارتباطی حوزه علمیه
@howzah_e_hasan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تسلط عجیب شیاطین برا انسان ها، راه نجات از وساوس شیاطین
مکاشفه عجیب آیت الله حق شناس (ره) در خیابان های تهران
#آیت_الله_جاودان
کانال حیات
@hayat_1979
21.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 برداشت غلط از برنامه زندگی پساز زندگی
🔻 هیچ کدام از تجربهگر ها مرگ را لمس نکردهاند!
کانال حیات
@hayat_1979
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسجمهورِ شهید در آخرین جلسۀ هیئتدولت چه گفت؟
یک مقدار از شهید جمهور بیاموزیم و اینقدر دنبال حاشیه سازی های بی وجه نباشیم
@hayat_1979
حَدَّثَنَا عَبْدُ اَلْوَاحِدِ بْنُ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ يُونُسَ قَالَ حَدَّثَنَا أَبُو سُلَيْمَانَ أَحْمَدُ بْنُ هَوْذَةَ اَلْبَاهِلِيُّ قَالَ حَدَّثَنَا إِبْرَاهِيمُ بْنُ إِسْحَاقَ اَلنَّهَاوَنْدِيُّ قَالَ حَدَّثَنَا عَبْدُ اَللَّهِ بْنُ حَمَّادٍ اَلْأَنْصَارِيُّ عَنِ اَلْمُفَضَّلِ بْنِ عُمَرَ قَالَ:
كُنْتُ عِنْدَ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ بِالطَّوَافِ فَنَظَرَ إِلَيَّ وَ قَالَ لِي يَا مُفَضَّلُ مَا لِي أَرَاكَ مَهْمُوماً مُتَغَيِّرَ اَللَّوْنِ قَالَ فَقُلْتُ لَهُ جُعِلْتُ فِدَاكَ نَظَرِي إِلَى بَنِي اَلْعَبَّاسِ وَ مَا فِي أَيْدِيهِمْ مِنْ هَذَا اَلْمُلْكِ وَ اَلسُّلْطَانِ وَ اَلْجَبَرُوتِ فَلَوْ كَانَ ذَلِكَ لَكُمْ لَكُنَّا فِيهِ مَعَكُمْ فَقَالَ يَا مُفَضَّلُ أَمَا لَوْ كَانَ ذَلِكَ لَمْ يَكُنْ إِلاَّ سِيَاسَةُ اَللَّيْلِ وَ سَبَاحَةُ اَلنَّهَارِ وَ أَكْلُ اَلْجَشِبِ وَ لُبْسُ اَلْخَشِنِ شِبْهَ أَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ وَ إِلاَّ فَالنَّارُ فَزُوِيَ ذَلِكَ عَنَّا فَصِرْنَا نَأْكُلُ وَ نَشْرَبُ وَ هَلْ رَأَيْتَ ظُلاَمَةً جَعَلَهَا اَللَّهُ نِعْمَةً مِثْلَ هَذَا .
مفضّل بن عمر گويد:«در طواف نزد امام صادق عليه السّلام بودم،پس به سوى من نگريست،و به من فرمود:اى مفضّل چرا تو را اندوهگين و رنگ برگشته مىبينم؟ گويد:به او عرض كردم:فدايت شوم به وضع بني عبّاس مىنگرم و به آنچه از اين حكومت و قدرت و جبروت موجود كه در اختيارشان است،كه اگر آنها براى شما فراهم بود مسلّما ما نيز در آن همراه شما مىبوديم،فرمود:اى مفضّل بدان كه اگر چنان مىشد چيزى(در كار)نبود جز پرداختن در شب به كار سياست و تدبير امور و روز درگير و دار كار مردم بودن(و به مهمّات زندگى و وضع مردم پرداختن)و خوردن غذاى ناگوار و پوشيدن جامۀ خشن همانند امير المؤمنين عليه السّلام و در غير اين صورت آتش(در انتظارمان)بود،پس آن كار از ما روى برتافت و بگرديد،و ما اكنون مىتوانيم بخوريم و بياشاميم،آيا تو اين چنين ديدهاى كه خداوند ستمى را نعمت قرار دهد؟!».
الغيبة (للنعمانی) ج ۱، ص ۲۸۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم مداحی سوزناک مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی که در سانحه سقوط بالگرد رئیس جمهور به درجه رفیع شهادت نائل آمد را در ایام اربعین مشاهده میکنید.
@hayat_1979
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹حاج سیدمحمدتقی آلهاشم با آن دستان لرزان و چروکیده لباسش را میکاود تا یک بند انگشت تربت سیدالشهدا را به خاک مزار فرزندش اضافه کند!
انگار که گرانبهاترین دارایی زندگیش را در لباسش پنهان کرده باشد، انگار که میخواهد مهمترین داشتهاش را همراه پسرش کند...
@hayat_1979
هدایت شده از جَذَوات | فاطمه داداشی
📌چند خطی درباره قدیسسازی از شهدای این روزها و تبعات آن...
#فاطمه_داداشی
@Jazveh_fatemedadashi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: هیچ نهاد بین المللی بالاتر از حاکمیت آمریکا نیست
🔹 یه عمری گفتیم سازمان ملل همش کشکه، تمام نهادهای بینالمللی تحت فرمان آمریکا هستند، ولی یه عده زورشون میومد این حقایق رو بپذیرن؛ اینم از زبون
25.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 ویژگی های گفته نشده شهید جمهور، در بیان دختر فاضله ی ایشان در سوگواره شهیدان خدمت
🔗 @hayat_1979
تا انتخابات نزدیک میشه سریع یه عده بحث صالح مقبول و اصلح غیر مقبول رو مطرح میکنند.
واقعا عجیب تر از این دعوا و بحث تا الان ندیدم.
برادر من!
خواهر من!
مقبولیت شرط و مهمترین مولفه اصلحیت است.
قرار است رییسِ جمهور را انتخاب کنیم نه رییس گعده من و رفقام!
🔰 اعمال شب و روز دحوالارض
فردا ۲۵ ذی القعده روز #دحوالارض است؛ روز گسترش یافتن زمین
روایت است در این روز آب ها و ناهمواری های زمین به گونه ای خشک و هموار شد تا برای سکونت مهیا شود
🆔 @hayat_1979
هدایت شده از سین سیاست ll مهدی رشید
نسبیت یا اطلاق؟
شاید ابتدا فکر کنید می خواهم از مسائل پیچیده و دشوار فلسفی بنویسم اما سطحی از آن، در معادلات سیاسی و اجتماعی هم وجود دارد؛
عمده ما در مباحث سیاسی و اجتماعی، بر اساس ملاک ها و اولویت های خودمان، مطلق نگر هستیم؛ در همین فضای چند روزه ثبت نامی انتخابات، یک نفر را صد می دانیم و غیر او را صفر؛ یکی را انقلابی و دیگران را غیرانقلابی؛ درحالیکه پدیده ها و کنش های سیاسی و اجتماعی چند بعدی و مرکب هستند و برای فهم و ارزیابی آنها باید همه جوانب را سنجید و نمی شود صفر و صدی نگاه کرد.
خب حال چه کنیم؟ کدام شخص اصلح است؟ باید مجموعه سنجه ها را کنار هم بگذاریم و کسی که در مجموع بالاترین امتیاز را کسب می کند، انتخاب کنیم؛
هم ویژگی ها فردی و شخصیتی
هم ویژگی های مکتبی و ارزشی
هم ویژگی های کارنامه ای و کارآمدی
هم ویژگی های برنامه ای و روزآمدی
هم فضای سیاسی اجتماعی ملی
هم فضای منطقه ای و بین المللی
و ...
کاندیداهای انتخاباتی هر کدام در برخی از شاخص ها قوی ترند و در برخی ضعیف تر؛ اما در مجموع شخص شایسته مشخص می شود.
اما مهمترین نامسئله ای که مسئله ساز شده، این است که برخی از پایگاه های رسانه ای یک کاندیدا یا برخی اشخاص و گروه های محب یک کاندیدا، دیگران را نه تنها تخریب، بلکه از دایره انقلاب خارج می کنند؛ جالب است که این رویه را نسبت به برخی گزینه های مطرح که ثبت نام هم نکردند، شاهد بودیم؛ برنده این بازی شخصیت سوزی، به ریش من و شما می خندند... حتی امروز با افرادی مواجه شدم که آیت الله اعرافی عزیز را تخریب می کردند... البته دلایل قانع کننده ای هم نداشتند. گفتم ایشان که هنوز ثبتنام نکرده اند. گفتند چرا ثبت نام کردند. در گروه همسایه ها گفتند که ثبت نام کردند؛ ظاهرا باید فکری به حال گروه همسایه ها برداشت.
پ.ن؛ ما با اصول و ارزشهایمان نفس می کشیم، ما همین امروز (14 خرداد) با آرمان های انقلاب و امام بیعت کردیم؛ اما برخی رفتارهایمان خیلی با ارزش ها و آرمان هایمان میانه ای ندارد. عمده افرادی که ثبتنام کرده اند، در محور مختصات انقلاب و نظام جای می گیرند؛ حال یک نفر در نقطه پایین تری است و دیگری بالاتر؛ نقد کنیم، اعتراض کنیم، روشنگری کنیم اما چرا غیر از کاندیدای مدنظرمان، دیگران را از روی این محور می اندازیم. این مطلق نگری به اسم آرمان گرایی، ضد خودش را تولید می کند. گاهی این مرزبندی ها، مرز ایمان و کفر است.
┄┄┅••=✧؛🇮🇷؛✧=••┅┄┄
✍️ مهدی رشید
eitaa.com/sin_syasat_Rashid
نیازمندی مؤمن به سه خصلت
قالَ الإمام محمد تقی الجواد(ع ) : الْمُؤمِنُ یَحْتاجُ إلی ثَلاثِ خِصال: تَوْفیق مِنَ اللهِ عَزَّ وَجَلَّ وَواعِظ مِنْ نَفْسِهِ وَقَبُول مِمَّنْ یَنْصَحُهُ .
امام جواد (ع):مؤمن در هر حال نیازمند به سه خصلت است: توفیق از طرف خداوند متعال واعظی از درون خود قبول و پذیرش نصیحت كسی كه او را نصیحت نماید.
@hayat_1979
🟢تحلیل منصفانه استاد سعد الله زارعی:
✅مقایسه جلیلی/ قالیباف
من با آقای دکتر قالیباف کار نکرده ام ولی کارهای او را دنبال نموده و از مسائل غیر علنی مرتبط با ایشان تا حد قابل توجهی خبر دارم .
با دکتر جلیلی نزدیک به دو سال در شورای عالی امنیت ملی بطور نسبتا" مستقیم کار کرده ام و پیش و پس از آن هم با ایشان رابطه داشته و هنوز هم این رابطه به شکل جلسات محدود یا دو نفره ادامه دارد .
۱ - من این دو نفر را در خصوصیاتی مشترک دیده ام :
- خلوص نیت و یگانگی در ظاهر و باطن
- پرکاری و خستگی ناپذیری
- ارتباط نزدیک دلی و مرید و مرادی با رهبر معظم انقلاب اسلامی دامت برکاته
- اعتقاد قلبی به ارزش های انقلاب و مجاهدت در تحقق و تقویت آن ها
- برخورد صریح و بی ملاحظه نسبت به انحرافات و خطراتی که خط انقلاب را تضعیف می کنند
- ارتباط عمیق و دلی با نهاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
- فداکاری و مایه گذاشتن از آبروی خود برای نظام
- سکوت در مواقع حملاتی که به شخص خودشان صورت می گیرد
- گرم گرفتن با نیروهای انقلاب و وقت گذاری برای آنان
- مشورت پذیری و تشکیل جلسات کارشناسی
- صرفه جویی و قناعت در مصرف بیت المال
- کمک به دولت های نظام چه آن دولت هایی که قبول داشته اند و چه آن دولت هایی که به آن ها نقد جدی داشته اند.
- اندیشمند و دوراندیش بودن
- کار تشکیلاتی و نیروپروری
- اشراف کافی به مسائل داخلی و خارجی
۲ - اما تفاوت ها :
- جلیلی مطالعاتی تر و قالیباف اجرایی تر
- جلیلی حلقه ای تر و قالیباف بازتر
- جلیلی در فهم و تحلیل مسائل عمیق تر و قالیباف سریع تر
- جلیلی زود رنج تر و قالیباف زود گذشت تر
- جلیلی حوزوی تر ، قالیباف دانشگاهی تر
- جلیلی بطئی التصمیم تر و قالیباف سریع التصمیم تر
- جلیلی مجتهدتر و قالیباف مقلدتر
- جلیلی با دایره ملازمان کمتر و قالیباف با دایره ملازمان بیشتر
- جلیلی مردمی تر و قالیباف مدیریتی تر
- قالیباف مجرب تر و دامنه تجربه اش متنوع تر و جلیلی مجرب در حوزه های محدودتر
- همکاری جلیلی با دولت در دوره شهید رییسی کمتر و همکاری قالیباف با دولت شهید رییسی بیشتر - و در عین حال هر دو مورد بی مهری حلقه اطراف شهید -
- جلیلی در سیاست خارجی جلوتر و قالیباف در مسایل اجتماعی جلوتر
- جلیلی در مسایل امنیتی و تهدیدات عمیق تر و قالیباف در مسایل اقتصادی مشرف تر
- در مسایل فرهنگی ، جلیلی عمیق تر و البته محدودتر و قالیباف روبنایی تر و البته بازتر
همین مقدار فعلا" بس است.
✍ سعدالله زارعی
کارشناس مسائل منطقهی غرب آسیا
#علوم_شناختی & #جنگ_ادراکی🧠 ⚔
#انتخابات۱۴۰۳
#انتخابی_آگاهانه
#اجماع
#ایران_قوی
☑️ کانال رسمی اندیشکده راهبردی فتح