هدایت شده از گاهنگارههای طلبگی
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ در ایام تعطیلات عید فرصتی دست داد تا کتاب "خون دلی که لعل شد" را بخوانم. اگر از هر مدل کتابخوان ها هستید اکیدا توصیه می کنم این کتاب را بگیرید و بخوانید. اگر هم پول ندارید چند روز روزه بگیرید و پولتان را جمع کنید. 25 هزار تومان خیلی در این روزگار به حساب نمی آید. باور کنید از نان شب واجب تر است.
✅ داستان های شاهنامه یا بهتر بگویم افسانه های شاهنامه را فردوسی سرود و از آقای رستم که یلی در سیستان بود رستمی ساخت که بیا و ببین. هرچند با خواندن شاهنامه ها و شاهنامه گونه ها، روح حماسی انسان تهییج می شود اما می دانی که افسانه است. مثل افسانه جومونگ.
✅ اما این کتاب یک کتاب حماسه است با این تفاوت که رستمش افسانه نیست و داستانهایش محصول تخیل شاعر نیست. آنچه بعد از مطالعه این کتاب با آن روبرو بودم یک روح حماسی و انقلابی بسیار زیبا که از قضا میاندار آن یک فقیه لاغر اندام و به قول فرمایش خودشان ضعیف الجثه بود. داستان مقاومت و حماسه ی مردی از تبار رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) که زندگی اش در ایام مبارزه و جهاد تماما درس است.
✅ ابتدای کتاب که دوران جوانی ایشان است، از علاقه ایشان به ادبیات عرب و اشعار عرب زبانان، حتی شاعران معاصر عرب مبهوت شدم. شاید خاطره طلبه ها از ایشان نسبت به ادبیات عرب، با آنچه از علاقه ایشان می خوانیم چندان همخوان نباشد. بعد از آن که وارد عرصه مبارزات خستگی ناپذیر و بهت آورشان می شوند. 6 بار زندان که بی نصیب از شکنجه هم نبودند. روحیه استوار و عشق و ایمان ایشان که باعث می شوند در این دوران سخت نشکنند انسان را متعجب می کند. اینکه در هر نقطه ای چه در زندان و چه در تبعید، احساس کردند که همان جا مرکز جهان است و باید وظیفه اشان را به بهترین وجه انجام دهند. اینها گوشه ای از آن کتاب بود که خود، پرده هایی از زندگی ایشان در آن ایام را کنار می زد هرچند اندک. پرده هایی که بسیاری از آنها را تا کنون نشنیده ایم.
✅ وقتی سخنرانی روز اولشان را می دیدم احساس می کردم با یک ابرمرد روبرو هستم با یک عقبه مبارزاتی بسیار عمیق و وسیع که توکل به خدا و توسل به اهل بیت (علیهم السلام) و زیرکی و تیزهوشی و صبر و رضا و استقامت و تبلیغ و مدیریت را با هم دارد. با مطالعه این کتاب ارادتم به ایشان بیشتر شد. آگاهی تفصیلی از مسیر مبارزاتی که ایشان طی کرده اند ناخود آگاه هر انسان منصفی را به تحسین و تعجب وا می دارد. به راستی مطالعه این کتاب برای یک جوان مومن انقلابی چقدر لازم است.
✅ این کتاب، محصولی از صحبت های حضرت آقا (متع الله الاسلام و المسلمین بطول بقائه الشریف) است که به زبان عربی برای بعضی از برادران عرب زبان بیان شده است که به تازگی در لبنان چاپ شده است و جناب سید عزیز، سید حسن نصرالله (حفظه الله) آن را معرفی و توصیه فرمودند. پس از آن این کتاب به فارسی ترجمه شد و در جلسه ای، با حسن سلیقه مسئولان جلسه به ما هدیه داده شد.
✍ @ghorbani62
هدایت شده از گاهنگارههای طلبگی
در نظر دارم تعدادی از این کتاب را به دوستان جامعه المصطفی (طلاب خارجی مقیم ایران) به صورت وقت در گردش تقدیم کنم که ان شاء الله هرکتاب حداقل توسط 10 نفر از طلاب مطالعه شود، چرا که شرایط بسیاری از آنها در کشورشان به مانند سالهای قبل از انقلاب است و لذا نیازمند یک الگوی عالی برای مبارزه اند و چه الگویی بهتر از ایشان. تا کنون حدود هزینه تهیه 7 کتاب تامین شده است. اگر کسی هم علاقه داشت هم می تواند مبلغ آن را واریز کند هم می تواند کتاب را بخرد و به آدرس مدرسه امام خمینی واقع در میدان جهاد قم ارسال کند. هر کدام بود بنده در خدمتم. برای هماهنگی با آدرس زیر با بنده مرتبط شوید:
✍ @mojtabaghorbani
هدایت شده از گاهنگارههای طلبگی
از طریق لینک زیر می توانید به صورت اینترنتی این کتاب را با 25% تخفیف بخرید.
http://book-khamenei.ir/index.aspx?&fkeyid=&siteid=1&pageid=208&description=676973
هدایت شده از نجم الدین
4_556529625853854113.mp3
3.65M
🔸 این همه راجع به امام حسین (ع) می گوییم اثر نداره؟
🌿استادصمدی آملی
@samad10001
4_5864003060652573840.mp3
4.49M
بسم الله الرحمن الرحیم
❤️❤️السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام❤️❤️
✅ تفسیر استاد عالی حفظه الله از فراز (اللهم اجعل غنای فی نفسی) در دعای عرفه. بحث بسیار مهمی در باب ثروت درون
از دست ندید.👌
#امام_حسین_علیه_السلام
#امام_حسین
#ثروت_درون
#دعای_عرفه
#استاد_عالی
🆔 @hayat_tayyebeh
هدایت شده از گاهنگارههای طلبگی
🌹🌻🌺💐🌸🌼
بسم الله الرحمن الرحیم
🔴اهمیت مبحث «کانون توجه» در کار رسانه🔴
📖حجم متن: 306 کلمه
⏰ زمان مطالعه: 2 دقیقه
🔹وقتی یک روز صبح، روزنامه ها رو نگاه می کنیم می بینیم که با وجود اتفاقات یک روز، تیترهایی به شدت بی ربط به هم در آنها وجود دارد. تیتر اول قرار است مهمترین اتفاق یک روز را گزارش کند. اما در یک روز واحد، تیتر های اول و دیگر تیترها با هم متفاوتند. چرا؟
🔹هر رسانه با توجه به سلیقه سیاسی خودش، چیزی را برجسته می کند که فکر می کند مهمترین خبر است. یا اینکه می خواهد آن موضوع را به عنوان مهمترین چیز، جلوه دهد ولو اینکه آن موضوع، اهمیت درجه چندم داشته باشد. عموما روزنامه ها (خصوصا از نوع بی تقوایشان) سعی می کنند ضعفهای حریف را بزرگ کنند. ناتوانایی رقیب در مدیریت یک امر را برجسته می کنند و توانایی ها و خدمات او را کمرنگ مخابره می کنند البته اگر نتوانند آن را مسکوت بگذارند.
🔹یکی از مهمترین تکنیک های سانسور و تحریف رسانه همین است که یک خبر، در یک رسانه مظلوم واقع می شود؛ به این معنا که مثلا اگر این خبر، سومین خبر مهم است گاهی به عنوان تیتر یک و گاهی هم به عنوان دهمین خبر، منتشر می شود.
🔹این کار رسانه ها در واقع تغییر کانون توجه انسان است. انسانِ اسیرِ رسانه، آن خبری را مهم می پندارد که رسانه به عنوان خبر مهم بیان می کند. وقتی تمام توجه یک رسانه مانند رسانه های بیگانه بر اختلافات داخلی است و کوچکترین اختلاف به عنوان خبر اول، مخابره می شود، مصرف کننده این رسانه، این اختلافات را مورد توجه بیشتری قرار می دهد. حال اگر در کنار این اختلاف جزئی و قابل حل، کشور به دست آوردهای مهمی هم دست یافته باشد این دستاوردها به چشم او کمرنگ یا بی رنگ خواهد آمد. رسانه ها در اینکه افراد مصرف کننده ی رسانه، به چه اموری در سیاست بیشتر توجه داشته باشند نقش بسیار مهمی دارند.
#کانون_توجه #رسانه #BBC #VOA #روزنامه #تلویزیون #ماهواره
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
🌍 @ghorbani62