هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ #خبر | یادداشت دکتر سعید جلیلی در دفتر یادبود نمایندگی جنبش حماس در تهران
▪️دکتر سعید جلیلی ظهر روز چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳ با حضور در دفتر جنبش مقاومت اسلامی حماس در تهران، ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت مجاهد بزرگ یحیی سنوار، یادداشتی را در دفتر یادبود این جنبش نوشت. متن یادداشت بدین شرح است:
🔹بسم الله الرحمن الرحیم
وَجَاءَ مِنْ أَقْصَى الْمَدِينَةِ رَجُلٌ يَسْعَىٰ
قد أستشهد الأخ العزیز السنوار فی معرکة بطولیة
کان إسمه یحیی و قد أخذ کتاب المقاومة بقوة
إنه أظهر یمکن إثارة العاصفة التی إرتکبت نظام الظالمین
هو جاهد في الله حق جهاده في حیاته، کان في السجن او في المیدان
سَلَامٌ عَلَيْهِ يَوْمَ وُلِدَ وَيَوْمَ يَمُوتُ وَيَوْمَ يُبْعَثُ حَيًّا
🔸بسم الله الرحمن الرحیم
«و از دورترین نقطه شهر مردی شتابان آمد»
برادر عزیز، [یحیی] سنوار در معرکهای قهرمانانه به شهادت رسید. نام او یحیی بود و کتاب مقاومت را با قوت [به دست] گرفت. او نشان داد میتوان طوفان برپا کرد و نظام بیداد را در جهان بر باد داد. او حق جهاد در راه خدا را در زندگی خود، در زندان و در میدان ادا کرد.
«سلام بر او؛ روزی که زاده شد، و روزی که میمیرد، و روزی که زنده برانگیخته میشود.»
✅ @saeedjalily
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
علم حقیقی راهی به سوی طهارت و فرشتگی / حوزه و دانشگاه برای این است که انسان طاهر و عالم ربانی شود
🔹
پایگاه اطلاعرسانی اسراء:جلسه هفتگی درس اخلاق آیت الله العظمی جوادی آملی امروز (چهارشنبه) در مسجد اعظم قم بهصورت حضوری و با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد. در این جلسه، آیتالله العظمی جوادی آملی به ادامه شرح حکمت ۱۴۷ نهج البلاغه پرداختند. مولا امیرالمومنین در این حکمت می فرماید: «يَا كُمَيْلَ بْنَ زِيَادٍ إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ أَوْعِيَةٌ فَخَيْرُهَا أَوْعَاهَا فَاحْفَظْ عَنِّي مَا أَقُولُ لَكَ النَّاسُ ثَلَاثَةٌ: فَعَالِمٌ رَبَّانِيٌّ وَ مُتَعَلِّمٌ عَلَى سَبِيلِ نَجَاةٍ وَ هَمَجٌ رَعَاعٌ». 🔹 #علم_حقیقی، قلب را مشروح تر و وسیع تر می کند و لذا هیچ عالمی با عالم دیگر درگیر نیست، همان طور که هیچ قلبی با قلب دیگری درگیر نیست، این امر، اولین نشانه آب زندگانی است، اینکه فرموده اند ما آمده ایم به شما #آب_حیات بدهیم، آب زندگانی یعنی علمی که به ما حیات می بخشد. 🔹 حقیقت علم، #شرح_صدر به همراه دارد، علم حقیقی نباید با جهل آمیخته شود، زیرا در این صورت هم جای علم را تنگ می کند، هم انسان کم ظرفیت می شود. قلب وسیع، آسیب پذیر نیست، اگر قلب انسان سالم باشد، گنجایش بیشتری برای دریافت علم دارد و هیچ گاه جای کسی را تنگ نمی کند. اما اگر علم با جهل آمیخته شود یا قلب بیمار باشد، به فساد کشیده می شود. 🔹 دل انسان می تواند او را فرشته کند، باید تلاش کنیم #عالم_ربانی شویم، ائمه اطهار، هم علمشان خالص محض است هم قلبشان خالص محض! این دین می خواهد که ما شاگرد آنها باشیم یعنی نه تنها فقط دستورات دینی را برای بهشت رفتن یا نرفتن به جهنم انجام دهیم، بلکه به مقامی برسیم که فرشته شویم و پاک گردیم... . اگر کسی گفت من می خواهم پاک بشوم، یعنی سلسله پیشوایانی دارم که مطهر هستند و من شاگرد آنها هستم و اراده کرده ام که من نیز مطهر شوم. 🔹 ما عزیزانی داشتیم که در زمستان سرد کردستان، برای حفظ سنگرهای خود آنقدر #مقاومت کردند و ماندند تا از سرما یخ زدند و به این شکل به شهادت رسیدند! این جوانی که اینگونه برای دفاع از #دین_و_وطن به شهادت می رسد، اینها عالم ربانی نیستند؟! پس می شود کسی در حوزه نباشد ولی عالم ربانی باشد اینها هستند که فرشته ها به سراغ آنها می آیند و سلام عرض می کنند. 👈 مسجد و حوزه و دانشگاه برای این است که انسان طاهر و عالم ربانی شود، طیب و طاهر شود و این خیلی #بالاتر_از_عدالت است. ↙️ لینک خبر: https://news.esra.ir/fa/w/4894597 #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #درس_اخلاق 📚 درس اخلاق تاریخ: 1403/08/02 🌐 https://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
حیات دانش
بسم الله الرحمان الرحیم 🌷قرار است قرائتِ ختم قرآن کریم جهت سلامتی و تسلای قلب مقدّس منجی عالم بشر
شهیدان فاطمی
🤲🏻اللهم صل علی محمد و آله و ذریّته
بحق فاطمه و أبیها و بعلها و بنیها
أصلح لنا فی ذریتّنا❤️
@hayatedanesh
هدایت شده از مرکز نشر آثار آیتالله بهجت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ 🎙#پادکست: «مقامات معنوی مؤمنین و لذت آنان در هنگام نماز»
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🍀 بله! یک چیزهایی هست که میگویند؛ مؤمنین و متعبدین کارشان به جایی میرسد، که کأنه [هنگام عبادت] شخصی را میبینند دارند او را میپرستند؛ و او معدن خیرِ [است]، برای اهل خیر. پس سر تا پای نماز آنها، التذاذ به حضور [در پیشگاه خداوند] است.
🔸 پس چی؟ عبادات را از ما میخواهد، برای اینکه ما خوش بگذرانیم و راحت باشیم و مُلتذّ باشیم به عبادتش (از عبادتش لذت ببریم)؟ عجب! قضایایی است. همینجا، نه در آخرت [و] جنت (بهشت).
🔸همینجا منبع خیر است؛ منبع لطف است؛ منبع الطاف است [وقتیکه] پیش او حاضر باشید، آن وقت، خدا میداند [چه لذتهای معنویهای برای انسان پیش خواهد آمد].
🔸 پس؛ این همه تحمیلات و [ تکالیف و اینکه فرمودهاست] جهنم میبرم و بهشت میبرم و ...؛ اینها برای چیست؟ شما [که با این عبادات، نقداً] ما را وادار کردید، رفتیم در لذائذ معنویه.
💫خدا میداند در آن [عبادات] چه هست، چه الطاف معنویهای در آنها هست.
📚 درس خارج فقه، کتاب حج، ١٩ آذر ١٣٨۵
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تبیین علامه مصباح یزدی درباره حقیقتِ نماز و گریه های عاشقانه آیت الله العظمی بهجت "رضوان الله تعالی علیهما"
@mesbahyazdi_ir
@hayatedanesh