♻️ شش پاسخ به شش اشکال مخالفان نهی از منکر
🔰 معمولا کسانی که حجاب را قبول ندارند و رعایت نمیکنند، زمانی که به ایشان تذکر میدهید، یکی از این موارد را در جواب شما خواهند گفت:
1⃣ میگویند: «موسی به دین خود، عیسی به دین خود».
⬅️ پاسخ: البته ما اگر بخواهیم طبق دین خودمان رفتار کنیم، که «امر به معروف و نهی از منکر» را واجب کرده، میبایست به شما تذکر بدهیم. اما شما می گویید کسی نباید دیگران را نسبت به کارهای دینیاش امر و نهی کند، درحالی که خودتان این کار را میکنید. شما میگویید «نهی از منکر» دخالت در کار دیگران است و کار درستی نیست، اما همین الان دارید ما را از تذکر دادن، نهی میکنید و در کار ما دخالت میکنید!
شاید برخی در جواب ما بگویند: «شما زمانی حق دارید به ما تذکر بدهید که ضرری به شما برسد، وگرنه این کار شما، دخالت در مسائل شخصی است. از بی حجابی ما ضرری به شما نمیرسد».
در جواب باید گفت: حتما بیحجابی شما که باعث تحریک دیگران میشود، برای بسیاری افراد جامعه ضرر دارد از جمله فروپاشی خانواده. جدا از این ضررهای اجتماعی که حتی در نتایج تحقیقات دانشمندان غربی هم آمده، باید گفت که نهی از منکر، دستور خدایی است که خالق ما و شماست، اما شما معتقدید که خدا، دستور خوبی نداده و در این مورد با خداوند، اختلاف نظر دارید! اما شما طبق تفکر خودتان رفتار نمی کنید.
2⃣ میگویند: «مگر دین اجباری است؟ لا اکراه فی الدین».
⬅️ پاسخ: این حرف، در مورد اصل پذیرش دین است. یعنی هیچکس را حتی با زور اسلحه، نمیتوان اجبار کرد که به دینی که ما اعتقاد داریم، ایمان بیاورد. ایمان، اعتقاد درونیِ فرد است که با اختبار خودش حاصل میشود. در غیر این صورت، او میتواند در ظاهر بگوید «ایمان آوردم»، ولی واقعا ایمان نیاورد. اگر «لا اکراه فی الدین» به این معنا باشد، پس فلسفه امر و نهی و واجب و حرام الهی چیست؟
قوانین بشری هم همینطور است، شما میتوانید به کشوری، وارد نشوید، اما اگر وارد شدید، مجبورید قوانین آن را رعایت کنید.
3⃣ میگویند: «چرا به اختلاسها و دزدیها اعتراض نمیکنید».
⬅️ پاسخ: دزدی و اختلاس منکر است، بیحجابی و عریانی هم منکر است. اما بستر تحقق بیحجابی، فضای علنی و بستر تحقق اختلاس و دزدی، محیط پنهان است. کسی علنی و آشکار و با اعلان عمومی اختلاس نمیکند. بله اگر همزمان اختلاس و کشف حجاب رخ دهد و شما اطلاع داشته باشید اما فقط به کشفحجاب اعتراض کنید، اشکال شما وارد است. مضافا که ممکن است عدهای به صورت تخصصی به اختلاسها و حفرههای قانونی این منکر اعتراض کنند و عدهای به کشفحجاب، آیا اقدام هر کدام مانع اقدام دیگری خواهد شد؟!
4⃣ میگویند: «این بیحجابی ما، در واقع اعتراض است، اعتراض به اختلاسها و بیعدالتیها».
⬅️ پاسخ: کسی که اختلاس کرده یا عدالت را رعایت نمیکند، یک کار ضددینی و خلاف اسلام انجام داده. آیا اسلام گفته بود برود دزدی و اختلاس کنید؟ اگر شما هم دستور دینی حجاب را کنار بگذارید، شبیه او شدهاید و در همان مسیر حرکت کردهاید. آیا این اعتراض است یا همراهی؟! مثل این است که من در اعتراض به کسی که مواد مخدر مصرف میکند، بگویم چون او مواد مخدر مصرف میکند، من هم در اعتراض به او سیگار میکشم!
5⃣ میگویند: «در شرایطی که وضعیت اقتصاد و گرانی، اینچنین است، شما نمی توانید به بی حجابی، اعتراض کنید. فقر، دینی باقی نمیگذارد. هر وقت وضعیت اقتصاد خوب شد، ما هم حجاب را رعایت میکنیم».
⬅️ پاسخ: اولا که معمولا هر چه به مناطق مرفهتر در شهرها نزدیک میشویم، روند کشف حجاب و عریانی بیشتر میشود. پس فقر، علت اصلی این منکر دینی و قانونی نیست. علاوه بر این، ریشه فقر در بخشی از جامعه، بیدینی بخش دیگر آن است. منکراتی مثل کم فروشی، کم کاری، خیانت، دست درازی به بیتالمال، اختلاس و سیاستهایی که به تقویت سرمایهداری زالو صفتانه میانجامد، از مصادیق بیدینی است نه دینداری.
6⃣ میگویند: «دیگر فایده ای ندارد، شما نمیتوانید وضعیت حجاب را به حالت سابق برگردانید».
⬅️ پاسخ: این نگاه محصول این نظریه است که اکثریت جامعه به ویژه خانمها با مسالهای به نام حجاب مخالفند. درحالی که در طول ماههای گذشته مشخص شد که اکثر بانوان با سیاست کشف حجاب همراه نیستند. بعد از غائله زن، زندگی، آزادی با اینکه تصور برخی سردمداران این جریان کشف حجاب اکثریت خانمهای جامعه بود، اما شاهد بودیم که این اتفاق برعکس افتاد. خصوصا بعد از اینکه مشخص شد که نزاع بر سر کشف حجاب سر نیست و انتهای این مسیر برهنگی، عریانی و از بین رفتن نهاد خانواده است. اینکه وضعیت حجاب به حالت قبل بر میگردد یا نه، وظیفه ما نیست، ما وظیفه داریم در کنار مطالبه اقدام قانونی بازدارنده از سوی نهادهای مسئول، اجرای امر به معروف و نهی از منکر زبانی را اجرا کنیم.
👈 حمید رسایی
🇮🇷@hayatetayebe1
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
🔰جایگاه معدن در پنج سال آینده کشور
🔹پس از برگزاری نشستهای بررسی کلیات لایحه برنامه هفتم، نشست بررسی بخش معدن برنامه هفتم در دفتر دکتر سعید جلیلی، نماینده رهبر معظم انقلاب در شورایعالی امنیت ملی برگزار شد.
🔸نماینده رهبر معظم انقلاب در شورایعالی امنیت ملی با تأکید بر نگاه ویژه و رویکرد حداکثری بهتمامی بخشهای کشور عنوان کرد یکی از ظرفیتهای بسیار ارزشمند کشور که میتواند باعث و محرک جهش کشور شود، معدن و صنایع معدنی است که با شرایط اقلیمی و ذخایر وافر معدنی کشور، قابلیتهای اقتصادی و راهبردی فراوانی دارد. وی ضمن بیان این رویکرد، هدف از برگزاری جلسات بررسی سرفصلهای برنامه هفتم را حفظ، بهبود و تقویت رویکرد نگاه حداکثری و جهش کشور در جایجای برنامه هفتم که ریلگذار 5 سال آینده کشور است عنوان کرد.
🔸در ادامه کارشناسان و مسئولان معدنی و منابع طبیعی به بیان نقطهنظرات خود ناظر بر بخش معدن برنامه هفتم پرداختند که در این میان به موارد ذیل بهعنوان برخی از مهمترین مسائل و موضوعات قابلتوجه بخش معدن کشور اشاره شد:
✔️تجمیع و انسجام اطلاعات اکتشافات و زمینشناسی یکی از مهمترین مسائل بخش معدن است؛ اگر اطلاعات متفرق و پراکنده شرکتها و مراکز زمینشناسی در عملیاتهای اکتشافی بهصورت واحد قرار نداشته باشد، برای تهیه و انجام هر عملیات مجدد نیاز به صرف سالها زمان و سرمایههای بسیار زیاد خواهد بود. بهعنوانمثال برای تهیه و اکتشاف دوباره مناطقی که برخی شرکتها در سالهای گذشته اطلاعات آنها را استخراج کردهاند، نیاز به 5 تا 10 سال زمان و چند هزار میلیارد تومان سرمایه وجود دارد.
✔️یکی از مهمترین مسائل معدن، سرمایه انسانی است و طی سالهای آینده بایستی برای افزایش و گسترش دانشپژوهان و دانشجویان رشتههای مرتبط معدنی برنامهریزی و اقدام نمود. ضعف در برخورداری از نیروی انسانی فنی و حرفهای میتواند چالشهای جدی و پر هزینه برای بخش معدن کشور ایجاد کند. روند جذب دانشپژوهان معدنی و زمینشناسی طی سالهای اخیر هشدارهای قابلتوجهی را در این حوزه صادر میکند.
✔️افزایش بهرهوری در حوزه معدن کشور ضروری است. حتماً از ابتدای فرایند اکتشاف تا انتهای زنجیره فراوری بر بهرهوری حداکثری چه در عرصه نرمافزاری مثل سازوکارها و نیروی انسانی و چه در عرصه سختافزاری نظیر ماشینآلات و تجهیزات توجه جدی نمود. مثلاً عمر مفید و میزان استهلاک ماشینآلات سنگین معدنی یک شاخص کمّی در این موضوع است. بهعنوانمثال بخش قابلتوجهی از ماشینآلات و تجهیزات معدنی کشور با عمر مفید 5 سال، بیش از 20 سال است که مشغول به کار هستند و طبیعتاً موجب کاهش بهرهوری جدّی در برآیند کار خواهند شد.
✔️سازوکارهای محاسبه و دریافت حقوق دولتی معادن با رویکرد توجه نسلی به انفال بسیار مهم است و نیازمند اصلاح نقاط معیوب و عادلانهتر کردن این فرایند است؛ چراکه انفال و خصوصاً معادن، متعلق به یک نسل نبوده و متعلق به نسلهای آینده نیز میباشد. در حال حاضر حقوق دریافتی دولت از معادن، خصوصاً معادن بزرگمقیاس و پرکارکرد آنچنان نامتوازن است که مثلاً حقوق دولت از یارانه سوخت نفت گاز تخصیصیافته به معادن نیز کمتر محاسبه میشود. مشخصاً نیازمند اصلاح سازوکارهای یارانهای در بخش معادن هستیم و بهموازات آن باید بر رفع نارساییهای محاسبه حقوق دولتی تلاش کرد.
🔹در انتها پیشنهادهایی برای موضوع معدن در برنامه پنجساله هفتم ارائه شد تا شاهد ریلگذاریهایی دقیق و مبتنی بر جهش کشور در پنج سال آینده باشیم.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
محمدرضا بهرامن(رئیس اتاق معدن)
که عملکردش مورد اعتراض اشخاص مطّلع و متعهّد است
آقامحمدی (رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر انقلاب)
حسین سلاح ورزی(حامی انقلابی جنسی و اغتشاشات ١۴٠١)
🔻حالا گزارههای زیر بهتر میشود فهمید👇
✔️ ایجاد مناسبات سیاسی که منجر به فسادهای گسترده میشود
✔️ عدم نظارت جدی نسبت به نهادهای حاکمیتی
✔️ حمایت از خیانتهایی همچون برجام از طرف نفوذیهای دفتر رهبر انقلاب
و نسبتهای خلاف واقع به معظم له
✔️ حضور طولانیمدت افراد فاسد و خائن در تأثیرگذارترین جایگاههای کشور و عدم برخورد با آنان
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
1. یک ورزشکار درجه چندم حاضر به اهتزاز پرچم ایران نشد و بعد اینکه موجی از انتقادات علیه او منتشر شد فدراسیون کوهنوری اعلام کرد او را محروم کرده.
2. این چهره فرصت طلب بلافاصله عذرخواهی کرد و آسمان را به زمین دوخت تا ثابت کند تقصیری نداشته و باید مورد بخشش قرار بگیرد. ما هم فرض را بر این می گذاریم که واقعا قصدی نداشته و عذرخواهی اش را هم بپذیریم. اما ماجرا به همینجا ختم می شود؟ خیر!
3. همین چندماه قبل که شورشیان زن، زندگی، آزادی به بدترین حالت ممکن روح الله عجمیان را شکنجه و شهید کردند، علی کریمی در صفحه اینستاگرامش به مدح قاتلان این شهید پرداخت و پای این مطلب کریمی، تصویری از لایک علی براتزاده (ورزشکار مورد نظر) دیده می شود. حالا صورت مساله خیلی تفاوت می کند و فراتر از پایین یا بالا گرفتن پرچم کشور است. حراست فدراسیون کوهنوردی و سایر نهادهای نظارتی مرتبط با این مساله باید پاسخ دهند دقیقا در این مدت مشغول چه کاری بودند که صلاحیت چنین فردی را برای نمایندگی ایران در مسابقات بین المللی رد نکرده اند؟
4. مسئولین دقیقا کی می خواهند بفهمند که «زیست مجازی» انسانها جدای از «زیست حقیقی» آنها نیست؟
امیرحسین ثابتی
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
یه جا خونده بودم
«وقتی کسی مرا ناراحت میکند، از خود میپرسم اومده تا چه درسی بهم یاد بده؟
فاقد کدام ویژگی شخصیتی و روانیم که باعث شده متحمل این رنج شوم؟
انسانهای عصبانی، آرامش را
انسانهای تحقیرگر،و لجباز عزت نفس و انعطاف را
و انسانهای بی احساس، عشق و محبت را بشما می آموزند
تبلیغ یعنی ابلاغ حقیقت.
یکی از طرق تبلیغ، پیدا کردن نقاط امیدزایی است که هیچوقت رسانه ای نمیشود و هیچکس هم شاید تا آخر عمرش از پشت پرده خیلی از حرکتهای جهادی ای که آبادانی شهرها و روستاها را رقم زده است، با خبر نشود.
شناسایی ظرفیت عظیم کارهای جهادی و رسانه ای کردن این خدمات، همان پازل اميدسازی است که باید توسط جبهه انقلاب صورت پذیرد.
#حرکتهای_جهادی
#سازمان_بسیج_سازندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دو علت شکست جوانها در زندگی!
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دهمین ویژگی عاقل...
استاد پناهیان
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0
هدایت شده از حیات طیبه
✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
🌱اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً🌱
#امام_زمان #امام_حسين
🇮🇷@hayatetayebe1
🔹️ امام کاظم (علیه السلام) فرمودند :
❇️ ما مِنْ بَلاء یَنْزِلُ عَلى عَبْد مُؤْمِن، فَیُلْهِمُهُ اللّهُ عَزَّ وَ جَلَّ الدُّعاءَ، إلاّ کانَ کَشْفُ ذلِکَ الْبَلاءِ وَشیکاً، وَ ما مِنْ بَلاء یَنْزِلُ عَلى عَبْد مُؤْمِن فَیُمْسِکُ عَنِ الدُّعاءِ إلاّ کانَ ذلِکَ الْبَلاءُ طَویلاً، فَإذا نَزَلَ الْبَلاءُ فَعَلَیْکُمْ بِالدُّعاءِ، وَ التَّضَرُّعِ إلَى اللّهِ عَزَّ وَ جَلَّ.
✳️ بلا و گرفتارى بر مؤمنى وارد نمى شود مگر آنکه خداوند عزوجل بر او الهام مى فرستد که به درگاه باری تعالى دعا نماید و آن بلا سریع بر طرف خواهد شد. ولی چنانچه از دعا خوددارى نماید، آن بلا و گرفتارى طولانى می گردد. پس هرگاه فتنه و بلائى بر شما وارد شود، به درگاه خداوند مهربان دعا و زارى نمائید...
📚 الکافی، ج ۲، ص ۴۷۱
#بلا_گرفتاری
#دعا
🇮🇷حیات طیبه🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/2840461424C69a94a5cc0