#پیشنهاد_برای_محرم
چند توصیه به خواهران گرامی و مادران خانواده تا خانواده ای حسینی داشته باشید
۱.یک پرچم درِ منزلتون بزنید.
۲.یک پرچم هم ورودی آشپزخونتون بزنید و به اهل خونه هم بفرمائید:
من این دوماه را به نیت امام حسین (علیه السلام) تو آشپزخانه خودمون خدمت می کنم. هر غذایی، از صبحانه، ناهار، شام گرفته تا چای و آب خنک دادن به اهل منزل را به نیت روضه امام حسین علیه السلام در اختیارشون بزارید.
۳.به اهل خانه بگید این دوماه شما هم میتونید تو آشپزخانه امام حسین (علیه السلام) خدمت کنید حتی به اندازه یک استکان جابهجا کردن برای مجلس امام حسین (علیه السلام)
۴. هر روز یک زیارت عاشورا همراه با یک روضه توی خونه و مخصوصاً تو آشپزخونه گوش کنید یا بخونید و برای فرج آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و سلامتیشون و شفای مریضها و برآورده شدن حاجات همه بندگان خدا دعا کنید که همه این دعاها به خودتان باز می گردد.
۵.حتماً در آشپزخانه بدون وضو در این ایام وارد نشوید.
بیاید امسال همه باهم خانه های خود را حسینه و آشپزخانه ی امام حسین (علیه السلام)کنیم تا فرزندان مان ببیند و در ذهن خود برای آینده ذخیره کنند
تا آثار نیک و باقیات و صالحات شود برای بعد از خودمان
#التماسدعا
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاهی یک نام تمامش روضه است🏴
آجرک الله یا بقية الله يا صاحب الزمان عج الله تعالى فرجه الشریف
🔹جهت دریافت فایل باکیفیت اثر به لینک زیر مراجعه نمایید:
http://www.atabat.org/0001ZY
@atabat_org
تبریز امروز شاهد تشییع شهیدی بود که از آن جوانهای امروز مارکپوش و عطرزده و البته دکتری بود که جانش را داد برای شهرش و عزای حسینی.
پدر شهید مدافع امنیت امیر حسین پور :
⏺این پسر آنقدری خاص بود که هر چقدر هم بگویم باز هم ناگفتههای زیادی میماند! هی میگفت میخواهم مدافع حرم شوم! آن موقعها کم سن و سال بود و اجازه ندادم؛ مدام میگفت کاش در کربلا شهید شوم.
⏺ وقتی از پایگاه به امیر زنگ زدند که انگار چند نفر میخواهند بنرهای امام حسین(ع) را که به مناسبت محرم در میدان ساعت نصب شده است را آتش بزنند، طاقت نیاورد، لباس رزم پوشید و رفت. میگفت نابرادرها به امام حسین(ع) زورتان نمیرسد به جان بنرهایش افتادهاید؟ پسرم دست خالی بود! آن نابرادر چند ضربه به او زد و چاقو به یکی از چشمهایش زده بود که شدت جراحت به قدری زیاد بود که بعد از 4 روز به شهادت رسید همان آرزویی که داشت.
@Afsaran_ir
🔷 سردار سعید قاسمی: «در روسیه یک درختی را در موزه نگهداری می کنند که در زمان جنگ آلمان ها از اصابت ترکش به دو سرباز جلوگیری کرده بود. اگر ما بخواهیم اینگونه وسایل را از فاو تا پیرانشهر نگهداری کنیم، چه تعداد عظیمی می شوند؟ و شهید آوینی می دانست که ما توجهی به چنین مسائلی نداریم بنابراین خود دوربین بر دوش گرفت و وقت را غنیمت شمرد.»
🔸منبع: «خبرگزاری مهر، ۲۸ فروردین ۱۳۹۲»
@ravayatefathavini
بعضیام فکر میکنن این مشکی همینطوری میاد میره رو تن آدما
نه بابا این رزقه این روزیه این سیاه پوش شدن برای محرم حساب کتاب داره
مگه هر چشمی میتونه برای حسین گریه کنه مگه هر قلبی میتونه برای حسین محزون بشه لیاقت میخواد سعادت میخواد
مشکی مارو مادرمون حضرت زهرا برامون میفرسته...
🗣آقــا مــحــمـــد
@twtenghelabi
🍀#ورقی_از_کتاب🍀
صحرای بلا به وسعت تاریخ است و كار به یك "یا لیتنی كنت معكم" ختم نمی شود . اگر مرد میدان صداقتی ، نیك در خویش بنگر كه تو را نیز با مرگ انسی این گونه هست یا خیر! اگر هست كه هیچ ، تو نیز از قبله داران دایره طوافی ، و اگر نه ... دیگر به جای آنكه با زبان «زیارت عاشورا» بخوانی ، در خیل اصحاب آخرالزمانی حسین با دل به زیارت عاشورا برو !
#فتح_خون
#سید_مرتضی_آوینی
@audio_ketab