16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨🏴✨🏴✨🏴✨🏴
🎥والدین محترم ببینند👆
🍃اهمیت سبک زندگی در نماز خوان شدن فرزند🍃
🎙حجت الاسلام پناهیان
#سبک_زندگی_مهدوی
#تربیت_نسل_منتظر
#نماز_فرزندان
✨🏴✨🏴✨🏴✨🏴✨
@hazratrogayyeh
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼🏴🌼🏴🌼🏴🌼🏴
✨کودکان عزیز ببینند👆
🦋🎥نمـاهـنگ نمـــــــاز🦋
#سبک_زندگی_مهدوی
#تربیت_نسل_منتظر
#نماز
🌼🏴🌼🏴🌼🏴🌼🏴
@hazratrogayyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷آشنایی با مفهومِ
«بسم الله الرحمن الرحیم»🌷
🍃🌺🍃
@hazratrogayyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاردستی
#تدبر
#کاردستی_تدبری
سوره #بروج
یه کاردستی جالب برای نشون دادن مفهوم #مقاومت و #ثابت قدمی_مومنان داستان اصحاب اخدود😊
باقی موندن توپ، نشون دهنده مقاومت مومنانه ک هیچ وقت دست از ایمانشان نکشیدند👌
🍃🍃🌸🌸🍃🍃
@hazratrogayyeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نقاشی
#کودکانه
#نقاشی_کودکانه
بچه ها میآید با هم پنگوئن بکشیم؟!
🍃🍃🌸🌸🍃🍃
مهد تدبر قرآن و کودک
@hazratrogayyeh
#مسابقه
#جشنواره_رضوی
📣📣📣
هشتمین مسابقه استان قدس رضوی برگزار میکند
مسابقه دانش اموزی نقاشی
برای شرکت در مسابقه یکی از دو تصویر بالا را نقاشی کنید و همراه با
✅نام و نام خانوادگی
✅تاریخ تولد
✅کد ملی
✅شماره تماس
به آیدی ذیل ارسال بفرمایید.
📅مهلت ارسال آثار 30 مهر ماه 1400
👇🏻👇🏻👇🏻
@qoran_kids
🍃🍃🌸🌸🍃🍃
@hazratrogayyeh
#شعر_کودکانه
🌸 وضو
دوستان خوب و خوش رو
گلهای شاد خوشبو
با هم بریم به اردو
اسم قشنگش وضو
آب می ریزی رو صورت
دست می کشی با دقت
از پیشونی تا چونه
شسته میشه به سرعت
نوبت رسید به دستا
رو دست راست ابتدا
از روی آرنج بریز
به سمت پایین بیا
تا سر انگشت بشور
دست چپم همین جور
خدای خوب و دانا
این طوری داده دستور
وقتی رسید به آخر
حالا با یک دست تر
قبل از، مسح پاها
باید کشید مسح سر
می شوییم ما دست و رو
با آب می گیریم وضو
تمیز و پاکیزه باش
می ریم سر جانماز
@hazratrogayyeh
〰〰〰〰〰〰〰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅قابل توجه والدین✅
🔹 سه عامل موثر بر رفتارهای فرزندان
#دکتر_واعظی
🍃🌺🍃
@hazratrogayyeh
#تربیت_دینی
نوع برخورد با فرزندی که در مورد نماز کاهل است؛
#استاد_تراشیون
❓ پرسش:
من یک دختر دوازده ساله دارم که ایشان خیلی در نماز خواندن کاهلی می کند. وقتی با محبّت به او می گویم که نمازت را بخوان، به من می گوید: من چطور می توانم در برابر خدایی که نمی بینم، بایستم و نماز بخوانم؟ حوصله ام سر می رود! همچنین من یک پسر هفت ساله دارم و این ها خیلی با هم ناسازگار هستند و زیاد درگیر می شوند. دختر من هم خیلی حساس و عاطفی است و چون رابطه ی عاطفی او با پدرش کم است، من نمی توانم خیلی این خلا را جبران کنم. می خواستم من را راهنمایی کنید.
⬇️ پاسخ استاد تراشیون:
اگر به من اجازه بفرمایید، من در اینجا بحثی را با عنوان خدا داشته باشم. این مورد را که عرض می کنم، خاصّ بچّه های نه، ده سال به بالا است؛ یعنی این سفارش را برای بچّه های زیر این سنین صلاح نمی دانم که والدین اجرایی کنند.
↩️ اوّلین نکته ای که در باب #خداشناسی باید به بچّه ها یاد بدهیم، این است که خدا موجودی شبیه ما انسان ها نیست؛ لذا خیلی از کارشناسان معتقد هستند که ما باید آن تصویر غلطی که از خدا در ذهن بچّه وجود دارد را پاک کنیم؛ آن وقت چطور؟
می گویند: گاهی وقت ها ما باید به فرزندان این طور بگوییم که خدا مثل ما آدم ها سر ندارد، مثل ما آدم ها دست ندارد، مثل ما آدم ها پا ندارد و این طور نیست که مثل ما آدم هم گوش و چشم داشته باشد؛ یعنی اوّل تصویری را که بچّه ها در ذهن خود ساخته اند، [باید پاک شود]. [آن ها تصوّر می کنند] که خدا موجودی است شبیه انسان ها؛ پس حالا که نمی بینیم، نمی توانیم با او صحبت کنیم. [نه این تصوّر درست نیست و] ما باید این فکر را از ذهن بچه ها پاک کنیم.
پژوهشی در کشور ما انجام شد که عدّه ای در همین مراکز پیش دبستانی رفتند و از یک گروه از نوآموزان و مقطع سنّی خاصّی پرسیدند که شما خدا را چطور می بینید؟ دیدند که همه بچّه ها یک تصویر را برای خدا بیان کردند؛ مثلا گفتند: خدا آدمی است که از پدر من بزرگتر است یا عموی من خیلی بزرگ است، ولی می گویند که خدا از او بزرگتر است، دستش بزرگ است، سرش بزرگ است، قدش بلند است؛ یعنی بچّه ها تصویری که از خدا در ذهن خود قرار می دهند، تصویرهای انسانی است. بعد که به این سنین می رسند، چون این تصویر هنوز از ذهن آنها پاک نشده است، به دنبال موجودی می گردند که او را ببینند تا با او صحبت کنند. لذا اوّل باید این تصویری را که در ذهن بچّه ها ایجاد شده است، پاک کنیم.
🔴 آن وقت خدا را برای آن ها چطور معرفی کنیم؟
خود این دوباره یک بحث جدیدی است؛ یعنی چطور آن خدایی را که مثل انسان نیست، جایگزین کنیم. این بحث یک مقداری سخت تر است. اگر اجازه بفرمایید فعلا به این موضوع راه پیدا نکنیم؛ چون می دانم که زمان زیادی را از ما می گیرد. بعدا در این باره صحبت خواهیم کرد، ولی فعلا باید از ذهن این بچّه آن تصویر را پاک کنیم و بعد مفهوم نماز را به فرزندانمان یاد بدهیم. اگر بچّه ها مفاهیم کلماتی را که می گویند متوجّه نشوند، خود این آسیب می رساند.
یک وقت در کشور ما قاری قرآنی را آورند که خیلی ناراحت شد. [از دلیل ناراحتی او سوال کردند]، گفت: من وقتی جاهایی از قرآن را تلاوت می کنم، همه “الله“ می گویند؛ در صورتی که آنجا جای الله گفتن نیست؛ چون با معنی هیچ سنخیتی ندارد. اصلا مرسوم نیست که وقتی آیه ی عذاب تلاوت می شود، الله گفته شود. ولی چون مخاطب همین صدای قشنگ را شنیده و مفهوم را متوجّه نشده است و بدون مناسبت کلمه ای را می گوید.
دقیقا در بچّه های ما نیز همین طور است؛ چون در حال نماز خواندن، مفهوم نماز را نمی دانند، زیرا حتی ترجمه ی لفظی کلماتی را که بیان می کنند نمی دانند، می بینیم که بی انگیزه می شوند. یعنی مدام بهانه می گیرند که چرا من باید یک سری الفاظ تکراری را بیان کنم؟ ولی وقتی مفهوم شکرگذاری و سپاسگذاری و تمجید الهی را در نماز متوجّه شوند و بدانند که چه چیزی می گویند، خود او هم از خواندن نماز و عباراتی که در نماز وجود دارد، چه در سوره حمد، چه در سوره توحید، چه در رکوع و سجود، [لذّت می برد].
📣 باور کنید خیلی از بچّه ها نمی دانند که همین عبارت “ربّنا آتنا“ در قنوت یعنی چه؛ ولی وقتی مفهوم را بفهمند، توجّه آن ها به قنوت افزایش پیدا می کند. انگار که یک گوش شنوای در پس این جملات هست که تک تک این جملات را می شنود و دریافت می کند.
خب این اوّلین نکته در رابطه با دختر خانم ایشان بود؛ البته من در ضمن این نکته دو مطلب را خدمت شما عرض کردم؛
👈 یکی آن که ذهنیّت [نادرست آنها درباره ی] خدا را پاک کنند.
👈 دوّم اینکه مفاهیم نماز را برای او بیان کنند.
همچنین نکاتی را که در برنامه های قبل در باره ی انگیزه ی کم بچّه ها نسبت به نماز بیان شد، رعایت کنند؛ مثلا فضای عاطفی خانه و ارتباط عاطفی خانواده [را بیشتر کنند].
ادامه در پست بعدی👇
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
@hazratrogayyeh