7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 آزار یک زن به خاطر ماسک زدن و نیامدن در جمع معترضان! / مونیخ
___
بشناسید این وحشیها رو
https://eitaa.com/hazratzahrah/9776
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید حسن نصرالله: این جمهوری اسلامی مبارکیه که در اصول غیرقابل تغییر قانون اساسیش نوشته حاکم اصلی این دولت حجت ابن الحسن عج است، از هرزمان دیگر قوی تره و از هرزمان دیگری مستحکمتره و از همیشه شجاعتره، نگران نباشید تحت تاثیر شایعات و اخبار قرار نگیرید ، طبیعی است مردم ناراحت میشوند اما نگران نباشید
https://eitaa.com/hazratzahrah/9777
مراقب باورهایمان باشیم!
🔺 امروز جنگ، جنگ رسانههاست. جنگ فقط خوردن خمپاره رویِ خانههایمان نیست. از خانههایمان مهمتر باورهایمان است که باید مراقب باشیم بمباران نشوند.
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷https://eitaa.com/hazratzahrah/9778
14.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم دیگری از تجمع امروز دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
https://eitaa.com/hazratzahrah/9780
💬#توییت
🔻این رفتارهای رادیکال در خیابان و شعارهای تند نه تنها به براندازی ختم نمیشود، بلکه به زودی موج سرخوردگی جدیدی در ضدانقلاب ایجاد خواهد کرد.
خرداد ۶۰ وقتی منافقین نهایت خشونت را در کف خیابان به کار گرفتند چه سرنوشتی پیدا کردند؟ کمتر و کمتر شدند تا اینکه یکی یکی از ایران فرار کردند. آنهایی شان هم که در ایران باقی ماندند به تدریج دستگیر و محاکمه شدند.
✍ امیرحسین ثابتی
ـــــــــــــــــــــــ
https://eitaa.com/hazratzahrah/9781
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا وقتیکه "صورت مسئله" فهمیده نشود! مشکلات ادامه دارد
https://eitaa.com/hazratzahrah/9782
#
عهد بستهایم
با شهیدان که پرچم را
به مهدی (عج) برسانیم ...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
https://eitaa.com/hazratzahrah/9784
#حدیث
💠امیرالمؤمنین علی عليهالسلام: هيچ سختى و مشكلى شدت نگرفت، مگر اينكه خداوند گشايش آن را نزديک ساخت.
📚 غررالحكم، حدیث ۹۵۶۶
https://eitaa.com/hazratzahrah/9785
_-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_
🔖پانزده توصیه حاج میرزا اسماعیل دولابی برای یک زندگی مومنانه که فوق العاده است:
🌺 ۱. هر وقت در زندگیات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟
هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است .
🌺 ۲. زیارتت، نمازت، ذکرت و عبادتت را تا زیارت بعد، نماز بعد، ذکر بعد و عبادت بعد حفظ کن؛ کار بد، حرف بد، دعوا و جدال نکن و آن را سالم به بعدی برسان. اگر این کار را بکنی، دائمی می شود؛ دائم در زیارت و نماز و ذکر و عبادت خواهی بود.
🌺 ۳. اگر غلام خانهزادی پس از سال ها بر سر سفره صاحب خود نشستن و خوردن، روزی غصه دار شود و بگوید فردا من چه بخورم؟ این توهین به صاحبش است و با این غصه خوردن صاحبش را اذیت می کند. بعد از عمری روزی خدا را خوردن، جا ندارد برای روزی فردایمان غصه دار و نگران باشیم .
🌺 ۴. گذشته که گذشت و نیست، آینده هم که نیامده و نیست. غصه ها مال گذشته و آینده است ، حالا که گذشته و آینده نیست، پس چه غصه ای؟ تنها حال موجود است که آن هم نه غصه دارد و نه قصه
🌺 ۵. موت را که بپذیری، همه ی غم و غصه ها می رود و بی اثر می شود. وقتی با حضرت عزرائیل رفیق شوی، غصه هایت کم می شود. آمادگی موت خوب است، نه زود مردن. بعد از این آمادگی، عمر دنیا بسیار پرارزش خواهد بود. ذکر موت، دنیا را در نظرت کوچک می کند و آخرت را بزرگ. آمادگی باید داشت، نه عجله برای مردن .
🌺 ۶. اگر دقّت کنید، فشار قبر و امثال آن در همین دنیاقابل مشاهده است؛ مثل بداخلاق که خود و دیگران را در فشار می گذارد .
🌺 ۷. تربت، دفع بلا میکند و همه ی طوفان ها و زلزله ها با یک سر سوزن از آن آرام می شود. مؤمن سرانجام تربت میشود. اگر یک مؤمن در شهری بخوابد، خداوند بلا را از آن شهر دور میکند .
🌺 ۸. هر وقت غصه دار شدید، برای خودتان و برای همه مؤمنین و مؤمنات از زنده ها و مرده ها و آنهایی که بعدا خواهند آمد، استغفار کنید. غصهدار که میشوید، گویا بدنتان چین میخورد و استغفار که میکنید، این چین ها باز می شود.
🌺 ۹. تا می گویم شما آدم خوبی هستید، شما می گویید خوبی از خودتان است و خودتان خوبید. خدا هم همین طور است. تا به خدا می گویید خدایا تو غفّاری، تو ستّاری، تو رحمانی وخدا می فرماید خودت غفّاری، خودت ستّاری، خودت رحمانی وکار محبت همین است .
🌺 ۱۰. با تکرار کردن کارهای خوب، عادت حاصل می شود. بعد عادت به عبادت منجر می شود. عبادت هم معرفت ایجاد می کند. بعد ملکات فاضله در فرد به وجود می آید و نهایتا به ولایت منجر می شود.
🌺 ۱۱. خدا عبادت وعده ی بعد را نخواسته است ؛ ولی ما روزی سال های بعد را هم می خواهیم، در حالی که معلوم نیست تا یک وعده ی بعد زنده باشیم.
🌺 ۱۲. لبت را کنترل کن. ولو به تو سخت می گذرد، گله و شکوه نکن و از خدا خوبی بگو. حتّی به دروغ از خدا تعریف کن و این کار را ادامه بده تا کم کم بر تو معلوم شود که به راستی خدا خوب خدایی است و آن وقت هم که به خیال خودت به دروغ از خدا تعریف می کردی، فی الواقع راست می گفتی و خدا خوب خدایی بود.
🌺 ۱۳. از هر چیز تعریف کردند، بگو مال خداست و کار خداست. نکند خدا را بپوشانی و آنرا به خودت یا به دیگران نسبت بدهی که ظلمی بزرگ تر از این نیست.
اگر این نکته را رعایت کنی، از وادی امن سر در می آوری. هر وقت خواستی از کسی یا چیزی تعریف کنی، از ربت تعریف کن .
بیا و از این تاریخ تصمیم بگیر حرفی نزنی مگر از او. هر زیبایی و خوبی که دیدی رب و پروردگارت را یاد کن، همانطور که امیرالمؤمنین علیه السلام در دعای دههی اول ذیحجه می فرماید: به عدد همه چیزهای عالم لا اله الا الله بگو "
🌺 ۱۴. دل های مؤمنین که به هم وصل میشود ، آب کُر است. وقتی به علــی علیه السّلام متّصل شد، به دریا وصل ! است شخصِ تنها ، آب قلیل است و در تماس با نجاست نجس می شود ، ولی آب کُر نه تنها نجس نمی شود ، بلکه متنجس را هم پاک می کند "
🌺 ۱۵. هر چه غیر خداست را از دل بیرون کن. در "الا" تشدید را محکم ادا کن، تا اگر چیزی باقی مانده، از ریشه کنده شود و وجودت پاک شود. آن گاه "الله"را بگو همه ی دلت را تصرف کند .
_-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_
https://eitaa.com/hazratzahrah/9786
🔴 کسانی که در تاریخ مذمت شدهاند بخاطر بینمازی و شرب خمر مذمت نشدند؛ مذمت شدند چون در جایی که #نیاز بود، حاضر نشدند!
🔹 شما ببینید در صدر اسلام، آن کسانی که ممدوح واقع شدند - حالا توی فرهنگ ما، بر طبق عقیدهی ما - بیش از آنچه که به خاطر نماز و عبادتشان ممدوح واقع شدند، به خاطر موضعگیریهای سیاسیشان، اجتماعیشان و مجاهدتشان ممدوح واقع شدند. ما ابیذر را، یا عمار را، یا مقداد را، یا میثم تمار را، یا مالک اشتر را کمتر به عبادتشان مدح میکنیم! تاریخ، اینها را به آن مواضعی میشناسد که این #مواضع، تعیین کننده بود؛
حرکت کلان جامعه را توانست هدایت کند، شکل بدهد و به پیشرفت این حرکت کمک کند.
⛔️ آنهائی هم که مذمت شدند، همین جور. خیلی از بزرگان که مورد مذمت قرار گرفتند، به خاطر شرب خمر مذمت نشدند، به خاطر بینمازی مذمت نشدند؛ به خاطر عدم حضور در آنجائی که حضورشان لازم بود، مذمت شدند. تاریخ، اینجوری ثبت کرده؛ نگاه کنید، ببینید.
🗓 رهبر انقلاب بیانات در دیدار مسئولان ۸۹.۱.۱۶
https://eitaa.com/hazratzahrah/9787