✅استاد فاطمی نیا:
🔹مرحوم آيت الله سيدمحمدحسن الهي (برادر علامه طباطبايي) فرمودند:
🔻من يكي از علماءگذشته را به فاتحه اي ياد ميكردم؛
🔻يك روز باحالت گله باخود مي انديشيدم كه ماگاهي براي شما فاتحه ميفرستيم،اماچيزي نميبينيم،شما هم از ما يادي بكنيد!
🔸گويا شب بعدش بود كه آن عالم به خوابم آمد وگفت:
🔻از ما گله كردي؟!
يادت هست كه آن روز درفلان اداره كارت حل نميشد، اما يكدفعه ديدي موانع برطرف شد و قبول كردند كارت را درست كنند و مشكلت حل شد؟! آن كار من بود!
پدر و مادران آسمانی عزیزان کرونایی را فراموش نکنید با صلوات و حمد و سوره توحید
@Andishypak8
23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌅🌅🌅🌅🏴🏴🏴🌅🌅🌅
🚩 موکب الشهداء اربعین حسینی (ع) شهرستان لنجان در کشور عراق _ مسیر نجف به کربلا _ عمود ۷۸۵ ( حدود ۳۵ کیلومتری کربلا)
💢 برای خدمت رسانی همه جانبه به زائران اربعین یاری شما را میطلبد.
♨️ محل جمع آوری نذورات اربعین:
دفاتر ستاد عتبات عالیات و ستادهای فرعی جمع آوری نذورات اربعین در شهرها
🔆شماره کارت بانک صادرات :
۶۰۳۷-۶۹۱۹-۸۰۰۲-۸۳۳۶
🔅شماره حساب :
۰۱۱۰۷۹۰۵۹۳۰۰۹
🚩ستاد اربعین حسینی(ع) شهرستان لنجان
🚩ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان لنجان
هدایت شده از کانال اطلاع رسانی دفتر و ستاد نماز جمعه فولادشهر
🔰 میعادگاه های نمازهای جمعه را به یک جایگاه و #پایگاه_خدمت مبدل کنید بلکه مردم بتوانند از نزدیک و چهره به چهره با مسئولین مشکلاتشان را مطرح کنند و البته در رفعِ این مشکلات تسریع و تسهیل بر آنها مشهود گردد.
امام خامنه ای "حفظهُ الله"
🇮🇷 درامر خدمت به شهروندان فهیمِ فولادشهر اعم از کسبه ، صاحبان صنایع و اصناف مختلف ؛ کارگاه های تولیدی و... ، #مدیران_و_مسئولین_اداراه_مالیاتی
با همکاری ستادبرگزاری نماز جمعه بخش فولادشهر با برپایی #میزخدمت شرایط پذیرش چهره به چهره شهروندان ، متولیان مالیاتی و کسبه محترم را فراهم آورده اند...
وعده ما: جمعه ۵ مردادماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۱ صبح
مکان:
مصلای بزرگ نمازجمعه بخش فولادشهر
✍ روابط عمومی ستادبرگزاری نماز جمعه بخش فولادشهر
🇮🇷 #نمازجمعه
🇮🇷 #پایگاه_خدمت
🇮🇷 #همیشه_مردمی
🇮🇷 #همیشه_انقلابی
🇮🇷 #سالروز_اقامه_اولین_نمازجمعه
#کشور_پس_از_انقلاب_گرامی_باد.
🇮🇷✊ #پنجم_مرداد
•┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🆔@daftarfooladshahr
•┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️داستان عجیب شهیدی که دشمن گــوشت بدن او را خورد!!
«امنیت اتفاقی نیست»
شهید #احمد_وکیلی
#اللهم عجل الولیک الفرج💔🌿🤲 ارواح طیبه شهدا صلوات
هدایت شده از فروشگاه محصولات غذایی و دارویی طیبات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢نحوه ی بستن چفیه برای در امان
ماندن از گردو غبار و آفتاب در هنگام
پیاده روی اربعین،
همراهان گرامی نکاتی که سال قبل هم گفتم فراموش نشود 👇👇
🌺کپسول کاظمین تابستانه
🌺مصرف تخم شربتی و لیمو ترش و نمک در شربت جهت جلوگیری از گرما زدگی
🌺استفاده از کفی نمدی
🌺پرهیز از سرد و گرم شدن لحضه ای
🌺استراحت ۱۱ تا۱۷ و خواب ۲۲ تا۴ صبح
🌺تغذیه مغزیجات و نان خشک و غذای زود هضم
🌺نوره و حنا کف پا
🌺حجامت آلرژی عام و یا ساقین
پیاده روی دنیای دید حقیقی وسیعی را ایجاد می کند برای همین زیبا است لذا این دید حقیقی وسیع را با حضور در اینستاگرام که دید وسیع غیر واقعی دارد خراب نکنید .
التماس دعا
زائر ناچیز کربلا توانگر
•┈┈••✾••┈┈•
@tayebatlenjan
💢 پزشکیان: بنزین را حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم!
رئیس جمهور منتخب:
▫️ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟ مثال دیگر مصرف برق است. ما به اندازهی کلّ اروپا مصرف انرژی، برق و امثال آن را داریم؛ این از نظر علمی کار درستی نیست.
▫️من به دوستان خودمان میگویم چرا همهی چراغهای اینجا را روشن میکنید یا چرا کولرها را طوری تنظیم میکنید که محیط را خیلی خنک کنید. از آن طرف نمیتوانیم به کارخانههایمان برق بدهیم و از این طرف هر طوری که دلمان میخواهد، از برق، گاز و سایر منابع انرژی استفاده میکنیم.
▫️پس باید اوّل رفتار خودمان را در رابطه با این ناترازیهایی که در کشور ایجاد شده اصلاح کنیم. این با همدلی و هماهنگی امکانپذیر است. باید بپذیریم اگر برق، گاز، نفت، سوخت و سایر منابع انرژی را همینطور بدون حسابوکتاب هدر بدهیم، به ضرر همهی ما است.
•____•
پایگاه خبری افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی
╭
╰┈➤
https://whatsapp.com/channel/0029VaMXPDyLSmbitbzeKy2F
•____•
پایگاه خبری افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی
╭
╰┈➤ https://t.me/Afsaran_Enghelab313
✨بنزین؛ اولین سوژه اولین عملیات فریب کارشناسان روی ذهن دکتر پزشکیان
آقای دکتر پزشکیان رئیسجمهور منتخب گفتهاند: «ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟»
آنچه از این اظهارات برداشت میشود این است که در طول مدتی که دکتر پزشکیان در ساختمان قرمز ریاستجمهوری مستقر شدهاند، در معرض یک عملیات روانی سنگین قرار گرفتهاند تا به گرانسازی بنزین رضایت دهند.
اما واقعیت چیست؟ آیا این ادعا که دولت بابت خرید بنزین ۸ میلیارد دلار پول میدهد، صحیح است؟ آیا واقعا دولت بنزین را ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخرد و ۱۵۰۰ تومان میفروشد؟
پاسخ، خیر است! من از آقای پزشکیان خواهش میکنم در برابر هر ادعایی از این جنس، سوالات اساسی و راهبردی بپرسند. سوال کنند که این ۸ میلیارد دلار ادعایی دقیقا از چه منبعی تامین شده و از چه مسیری به چه کسی پرداخت شده است؟
واقعیت این است که دولت حتی یک دلار بابت خرید بنزین پرداخت نکرده است.
بر اساس گزارش کارشناسان و به استناد مستندات موجود، خدمت رئیس جمهور منتخب عارضم که از سال ۱۳۸۶ تا امروز، دولت جمهوری اسلامی نفت خام را با تخفیف ۵ درصد نسبت به قیمت فوب خلیج فارس، به پالایشگاههای داخلی میدهد. اما پالایشگاهها بابت نفت پولی به دولت پرداخت نمیکنند. پالایشگاهها بنزین و ۴ فرآورده اصلی دیگر (گازوئیل، نفت سفید، مازوت و گاز مایع) را به قیمت فوب خلیج فارس با نفت دریافتی از دولت، تهاتر میکنند. به عبارت سادهتر، دولت نفت میدهد، ۵ فرآورده از جمله بنزین میگیرد، بدون اینکه ریالی رد و بدل شود. اما نکته اینجاست که پالایشگاهها علاوه بر ۵ فرآورده اصلی، بیش از ۴۰ فرآورده دیگر نیز از نفت استحصال میکنند(معادل حدودا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز) و به قیمت فوب به داخل کشور میفروشند.
دقت بفرمایید! نفت را با ۵ درصد تخفیف فوب میگیرند، اما بدون تخفیف نسبت به فوب ۵ فرآورده به دولت تحویل میدهند. ۵ درصد تخفیف از یک سو، و ارزش بیشتر ۵ فرآورده نسبت به نفت خام از سوی دیگر، باعث شده دولت با وجود فروش روزانه ۲.۲ میلیون بشکه نفت به پالایشگاههای داخلی، بیش از ۲ میلیارد دلار به این پالایشگاهها بدهکار شود!
اما آنچه جدیدا اتفاق افتاده، این است که وزیر نفت آقای روحانی معتقد بود پالایشگاهسازی کثافتکاری است و پالایشگاههای کشور را توسعه نداد. با توجه به افزوده شدن سالانه بیش از یک میلیون دستگاه خودرو به ناوگان کشور، تقاضای بنزین بیش از عرضه بنزین رشد کرد.
اینک به دلیل عدم توسعه کافی ظرفیت پالایشی کشور، دولت همان رابطه تهاتری را که با پالایشگاههای داخلی داشت، با پالایشگاههای خارجی برقرار کرده است. یعنی به پالایشگاههای خارجی نفت خام میدهد(بدون تخفیف ۵ درصد فوب) و بنزین (باکیفیتتر!) با قیمت فوب تحویل میگیرد. یعنی معالاسف بر اساس تفکر یارانه پنهان، توجیه اقتصادی واردات بنزین برای دولت بیش از خرید بنزین از پالایشگاههای داخلی است!
یک نکته جالب دیگر، تغییر ترکیب تولید پالایشگاههاست. گفتیم که پالایشگاهها فرآوردههای نفتی را به قیمت فوب به داخل میفروشند. بنابراین، هرچه بنزین کمتری تولید کرده و فرآورده ویژه بیشتری تولید کنند، سود بیشتری میبرند. بر اساس گزارشهای رسمی، سهم فرآوردههای ویژه از کل تولید، از یک درصد در سال ۸۶ به حدود ۲۰ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است. یعنی پالایشگاهها بجای تولید بنزین و عرضه آن به شکل تهاتری با دولت و درگیر شدن با روابط مالی ناشی از هدفمندسازی یارانهها، ترجیح میدهند محصولات دیگری تولید کرده و به نرخ جهانی به مردم بفروشند. به عبارت سادهتر، اگر سهم بنزین از تولیدات پالایشگاهها، مانند دوره پیش از ۱۳۸۶ بود، شاید امروز کمبود بنزین نداشتیم!
دفت بفرمائید که این مطلب نیز مبتنی بر نظرات کارشناسی است. اما کارشناسان متنوعاند و متفاوت میاندیشند. ما هستیم که باید تشخیص دهیم کدام نظر کارشناسی، در جهت منافع ملی است.
راهکار روشن است: اولا سیاست غلط جهانیسازی قیمتها و حاکم کردن دلار آمریکا در خاک ایران باید کنار گذاشته شود. ثانیا، انفال متعلق به دولت اسلامی است. بنگاههایی نظیر پالایشگاهها و پتروشیمیها و شرکتهای بازرگانی نفتی و... صرفا باید حقالعمل ارائه خدمات خود را دریافت نمایند، نه اینکه مالک انفال فرآوری شده شوند.
@syjebraily