eitaa logo
ڪانون بسیــج جامعہ پزشڪی الــزهـــراء وفرهنگی
195 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
3.6هزار ویدیو
394 فایل
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا باولایت تـا شهــــادت
مشاهده در ایتا
دانلود
✍ کسی از سوختن خانه مردم خوشحال نیست اما این آتش‌سوزی ... 🔹 هیمنه استکبار جهانی را شکست و ناکارآمدی و ناتوانی ابزارهای قدرت و بزرگ‌ترین محور کفر و ظلم جهانی را نشان داد. 🔹 پوچی این قدرت در مقابل اراده الهی را به نمایش گذاشت. 🔹 سوختن لس‌آنجلس، سوختن تعدادی خانه نیست، سوختن ابهت استکبار و تفرعن آمریکاست. 🔹 سوختن خانه کسانی است که به کشتار مردم و کودکان بی‌گناه غزه اصرار و تبلیغ می‌کردند 🔹 جای خدا ننشسته‌ایم اما در مقام بندگی، نسبت به انتقام الهی بی‌تفاوت نیستیم.
📚مسابقه کتابخوانی خط امین: ▫️ویژه کتاب مجید بربری، زندگی شهید مجید قربانخانی 📙کتاب مجید بربری، روایتگر زندگی شهید مجید قربانخانی است که به حرّ مدافعان حرم شهرت یافت زیرا تا یک سال قبل از شهادتش، مسیر زندگی کاملا متفاوتی از سرنوشت خود داشت. برای شرکت در این مسابقه از طریق لینک زیر اقدام نماید. https://survey.porsline.ir/s/3BLyoMkl 🔹به منظور قرار گرفتن در چرخه قرعه کشی، قبل از شرکت در مسابقه در پویش خط امین در سایت راوی بوک ثبت نام نمایید. 🔹به ۲۵ نفر از برگزیدگان جوایز دو میلیون ریالی و لوح تقدیر اهدا خواهد شد. 🔸تعداد سوال ها ۲۵ سوال می باشد و برگزیدگان می بایست حداقل ۲۱ پاسخ صحیح ثبت نمایند. ▫️فایل کتاب را می توانید از سایت فراکتاب و یا راوی بوک دانلود نمایید. 🔹این اطلاعیه را برای کلیه دوستان و آشنایان ارسال نمایید. 🔸اسامی برندگان محترم در کانال های روشنا بام ایران و فانوس بام ایران منتشر خواهد شد. سوالات خود را می توانید با آیدی @barfarazeaseman در پیام رسان ایتا و روبیکا در میان بگذارید. مهلت شرکت تا پایان روز ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۳
30.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 ۸ دقیقه رگباری: ببینید جمهوری اسلامی ایران برای مردمش چه کارهایی انجام داده ولی مردم خبر ندارند🇮🇷 🔹جای وزیر آموزش و پرورش بودم دیدن این کلیپ را برای همه دانش آموزان اجباری میکردم 🔹جای رئیس صدا وسیما بودم قبل برترین برنامه های صداو سیما این کلیپ را پخش میکردم مثلا بین دو نیمه بازی استقلال و پرسپولیس 🔹جای وزیر علوم بودم ، دیدن این کلیپ را برای همه دانشجویان و اساتید اجباری میکردم 🔹نمیدونم خلاصه همه مردم ایران ، نه همه مردم منطقه، نه همه مردم جهان باید بدانند انقلاب ایران با ایران چی کرد.
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونوع ایرانی داریم تو خارج یکی مث این خودتحقیر و بی‌وطن که تو آمریکا کشور خودش رو میکوبه. که عجیب نیست چون وطن نداره یکی هم مث سیدحسینی که ساکن کالیفرنیاس و واقع بینانه از کشورش و آمریکا صحبت میکنه پاسخ خوبی بهش داد👌
🛑توییت زیبای داریوش سجادی تحلیلگر سیاسی ساکن آمریکا وعده صادق ۳ تحت فرماندهی «خداوند» در لوس آنجلس کلید خورد. محور مقاومت اربابی داره و خوشا بحال ایرانیان که در جبهه خدایند.
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌خوشا به حالتان معتکفین عزیز | نماهنگ جدید توصیه‌های رهبر انقلاب به معتکفین برای استفاده از فرصت ایام‌البیض ماه مبارک رجب در این سه روزی که شما در مسجد هستید، تمرین مراقبت از خود بکنید؛ حرف که میزنید، غذا که میخورید، معاشرت که میکنید، کتاب که میخوانید، فکر که میکنید، نقشه که برای آینده میکشید، در همه‌ی این چیزها مراقب باشید رضای الهی و خواست الهی را بر هوای نفستان مقدم بدارید.
COMING SOON The great war or great peace صلح بزرگ یا جنگ بزرگ
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشاگری نجاح محمدعلی از توافق یک جریان عراقی با سرویس های اطلاعاتی غربی و الجولانی جهت ترور در ایران و عراق و راه اندازی شورش خیابانی و حذف فیزیکی مخالفان آن جریان در اروپا از جمله خود نجاح!