eitaa logo
ڪانون بسیــج جامعہ پزشڪی الــزهـــراء وفرهنگی
195 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
3.6هزار ویدیو
394 فایل
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا باولایت تـا شهــــادت
مشاهده در ایتا
دانلود
🍀 ⚪نهمین کنگره ملی ادبیات پایداری 🔹️موضوع:جریان های فکری ادبیات پایداری از مشروطه تاکنون ◾کنگره ملی ادبیات پایداری به میزبانی بام ایران چهارمحال و بختیاری در ۱۹محور مختلف مقاله میپذیرد. 🔸️آخرین مهلت دریافت مقالات:۱۵بهمن ماه ۱۴۰۰ 🔸️اعلام نتایج نهایی مقالات پذیرفته شده:۳۰بهمن ماه ۱۴۰۰ 🔅زمان برگزاری کنگره:۱۴و ۱۵اسفند ماه ۱۴۰۰ مکان برگزاری متعاقباً اعلام خواهد شد
712.pdf
381.7K
☘ 📝 | انتخابات اخیر و آینده سیاسی این کشور 🍃🌹🍃 ✍ دکتر فرزان شهیدی
🍀 آیا بیژن زنگنه دادگاهی می‌شود؟ بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته پرونده قضایی زنگنه و برخی از مسببان پرونده کرسنت تا پیش از آذرماه بازخواهد شد. شنیده شده یکی از نیروهای سابق دستگاه‌های امنیتی اخیراً در حال برگزاری جلساتی با برخی از فعالان رسانه‌ای است تا برای اوجی وزیر نفت حاشیه‌سازی کند.علت این حاشیه‌سازی‌ها احتمال دادگاهی شدن بیژن زنگنه درباره پرونده کرسنت است. پیگیری‌ها حاکی است ایزدی اسنادی را که واقعیت نداشته در اختیار برخی از نمایندگان مجلس در دوران رأی اعتماد به کابینه قرار داد تا بتواند از این طریق مانع از ورود اوجی به کابینه دولت سیزدهم شود. بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته پرونده قضایی زنگنه و برخی از مسببان پرونده کرسنت تا پیش از آذرماه بازخواهد شد که این مسئله موجب شده تا اتاق فکری برای به حاشیه راندن این دادگاه تشکیل شود.
🍀 🌀 | آیا اروپا و آمریکا در موضوع برجام اختلاف دارند؟ 🍃🌹🍃 با توجه به بررسی‌ها صورت گرفته به نظر می‌رسد روند اختلافی اتحادیه اروپا و آمریکا در موضوع برجام بیشتر از پیش در حال نمایان شدن است. توئیت علی باقری‌کنی، معاون سیاسی وزارت خارجه که خبر از برگزاری نشست بروکسل با یک هفته تاخیر می‌دهد. نشستی که قرار بود پنجشنبه هفته قبل در طی دیداری که مورا از تهران داشت، برگزار شود اما با مواضعی که آمریکا، روس‌ها و طرف‌های دیگر اروپایی درقبال این نشست گرفتند، باعث شد که نشست با تاخیر مواجه شود، به باور کارشناسان سیاست‌خارجی جریان اصلاحات، از این جهت که روس‌ها ابراز ناخرسندی کردند که این نشست نمی‌تواند در چارچوب مذاکرات ایران با گروه ۱+۴ تعبیر شود. شاید با توجه به برخی نشانه‌ها پاسخ به سوال اول مثبت باشد و آن اینکه ادعا می‌شود دولت بایدن قادر نیست به ایران تضمین دهد که خروج امریکا از برجام دوباره تکرار نشود و همچنین نمی‌تواند همه تحریم‌هایی که در دوره ترامپ علیه ایران برقرار شده را لغو نماید. این در حالی است که لغو همه تحریم‌ها، راستی آزمایی آن و دادن تضمین برای ماندن دولت‌های بعدی امریکا در برجام از شروط مهم ایران است بنابر این در عمل امکان احیای برجام با توجه به اینکه مقامات امریکایی می‌گویند قادر نیستند تضمین دهند و همه تحریم ها را لغو کنند وجود ندارد. محورهای تأکیدی رسانه‌های مذکور عبارتست از: الف. خروج غیر منتظره امریکا از افغانستان و قرار نگرفتن اروپا در کنار امریکا در مقابله با چین از دیگر مواردی است که بر این شکاف صحه گذاشته و اینگونه می نماید که شاید غربی ها به دنبال آن هستند که با استقلال از امریکا, در خصوص توافق با ایران منافع خود را دنبال کنند. ب. مذاکرات برجامی ایران و اروپا در بروکسل نشان دهنده شکاف در جبهه غربی است یا تلاشی برای حفظ ایران در پای میز مذاکره است؟ ج. آمریکایی‌ها هم تاکید داشتند که این نشست باید در وین برگزار شود و ادامه همان مذاکرات قبلی باشد. دولت‌های آلمان، فرانسه و انگلیس هم موضع مشابهی گرفتند ولی با توجه به رایزنی‌هایی که صورت گرفته قرار است د. تصور می‌شود که رئیس سیاست خارجی و هماهنگ‌کننده اتحادیه اروپا تلاش می‌کند به‌نوعی شرایط را برای ادامه مذاکرات فراهم کند و از تشدید تنش میان ایران و دیگر طرف‌های برجام جلوگیری کند. ه. افرادی که قرار است مذاکرات برجام را ادامه دهند، همان تیم سابق با کمی تغییرات جزئی هستند. در آن دور مذاکرات هم تلاش می‌شد با تغییر شکل مذاکرات مثل اینکه نشست در استانبول یا آستانه یا بغداد برگزار شود، به یک نوعی نشان دهند که ایران در روند مذاکرات اثرگذار بوده، چون در محتوا و دستور کار مذاکرات عملا نمی‌توانستند تغییر جدی ایجاد کنند چراکه تقریبا دستور کار مذاکرات که همانا برنامه‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران است، مشخص بود.
🍀 🌀 | آیارهبری مخالف عدالت‌خواهی مصداقی است؟ 🍃🌹🍃 تقطیع بیانات رهبر انقلاب برای توجیه یک موضع غلط! پس ازانتشار سخنان عجیب رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه مبنی بر ممنوعیت بیان مصداقی فساد در خطبه‌های نماز جمعه، برخی رسانه‌ها برای اثبات درستی این گفته، بخشی از سخنان رهبری را به عنوان استناد مواضع او منتشر کردند.اما واقعیت ماجرا چیست؟ این بیانات رهبرانقلاب مربوط به پاسخ ایشان به شکایت دانشجویی است که گفته بود در صورت مبارزه ما با فساد، دادستان علیه ما اقدام می‌کند و با ما از طریق قانونی برخورد می‌شود. رهبری درتوضیح خواسته خود از دانشجویان درباره عدالتخواهی، می‌فرمایند که شما مصداق‌سازی نکنید که اولاشاید ادعای شما نادرست باشد و ثانیا«قانون‌دانانِ قانون‌شکن» نتوانند شما را گیر بیاندازند. در حقیقت توصیه رهبر برای عدم ورود مصداقی در برخی موارد فساد، به دلیل حفظ امنیت افشاگران فساد بوده است نه آن که از اساس مخالفتی با ذکر موردی فساد وجود داشته باشد. البته خط قرمزمبارزه مصداقی با فساد و افشاگری آن باید توجه به مسائل شرعی و اخلاقی باشد اما این به هیچ وجه معنای ممنوعیت ذکرمصداق را ندارد! بیان چنین سخنانی و انتشار ناقص بیانات رهبری، آن هم در شرایطی که دستگاه‌های تقنینی و قضائی کشور در حال تمهید پشتیبانی‌های قانونی از افشاگران فساد هستند، نشانگر عمق فاصله این نگرش با واقعیت‌ است. ادعای ممنوعیت مبارزه مصداقی با فساد از سوی رسانه‌هایی که سابقه انتشار صورت بانکی یک دستفروش و اسناد دارایی اهالی ده ونک رادر کارنامه دارند نیزدر نوع خود جالب توجه است.