حجتالاسلام صدیقی در مراسم بزرگداشت حکیم مجاهد آیتالله مصباح در مسجد جامع قلهک گفت: «از روح بلند علامه مصباح، خانواده ایشان و مؤمنین که این سخنان موجب جسارت به آنان شد، با همه وجود عذرخواهی میکنم. اولاً جا نداشت که من کرامت آیتالله مصباح را چنین چیزی بگویم، ثانیاً مطلب دقیق نبود.»
صدیقی گفت: «کرامت آیتالله مصباح کتابها، سخنرانیها، عمل صالح و فرزندان صالح ایشان است. علامه مصباح با آنکه فیلسوف و فقیه بود و شهرت جهانی داشت در برابر نایب امام زمان(عج) خود را همچون سرباز کوچک میدید.
امام جمعه موقت تهران گفت: «این ایثارها، ادبها و تواضعها کرامت است.»
هدایت شده از کتابخانه صوتی
Ba-Man-Mehraban-Bash-01.mp3
1.81M
هدایت شده از Aminikhaah
💠 زیارت نامه حضرت زهرا سلاماللهعلیها
#پوستر
▪️ایام شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها تسلیت باد
📚منبع: کتاب مفاتیح الجنان
✅ @Aminikhaah
🌹فقط امام زمان
#مولایغریبمالعجل
انچه ما کردیم باخود هیچ نابینا نکرد....
در میان خانه گم کردیم صاحب خانه را...
روز ظهور تو چه سر افکنده میشوند
آنان که در دعای فرج کم گذاشتند..
ایام فاطمیه است... دوباره صدای سوزناکی عالم را فرا میگیرد. مادری که بین در و دیوار پسرش را صدا میزند: «این ولدی المهدی؛ پسرم مهدی کجاست؟»
و پسری که در جواب هزار تکه میشود؛ چرا که مجبور به صبر است و نباید یک تنه به میدان بزند. پس با هر نفس، مدام فریاد میزند: «آیا کسی هست مرا یاری کند؟»
ولی سالهاست که سوالش بیپاسخ مانده... آیا میشنوی صدای هل من ناصر امامت را...؟!
هدایت شده از کتابخانه صوتی
Ba-Man-Mehraban-Bash-02.mp3
1.91M
📖 درآمدی بر مفهوم تقوا
🔸هرچند معنای کلمه «تقوا» روشن است، اما اگر بخواهیم برای منتقل شدن بهتر معنا معادل فارسی آن را بکار ببریم، می توان کلمه «مراقبت» را جایگزین آن کرد. در قرآن بیشترین تعداد «امر» به تقواست و حدود ۸۰ بار در آن به تقوای خدا امر شده است که در این صورت معنای آن میشود: مراقب خدا بودن، مراقب اوامر او بودن، مراقب رضایت خدا بودن و ...
🔹«پرهیزکاری» معنای ناقصی از کلمه تقواست. نمود بیرونی تقوا به همان صورت که گاهی پرهیز کردن از بدیها و معاصی است، عمل کردن و به انجام رساندن نیکیها و خوبیها نیز هست. اقدام به کار خوب، همان قدر می تواند به دلیل تقوا باشد که دوری کردن و ترک کار بد. مهم آنست که وجهی از «مراقبت» در آن وجود داشته باشد.
🔸در قرآن کریم ایمان به خدا و روز قیامت و پیامبران، انفاق مال به خویشان و یتیمان و فقرا، اقامه نماز، زکات دادن، وفای به عهد، صبر در سختیها و ... همگی از صفات اهل تقوا به شمار آمده است. این یعنی تمام خوبیها، اعم از انجام خوبی و ترک بدی نمود و مصداقی از تقوا است و نباید آن را منحصر در دوری کردن از بدیها دانست. همانگونه که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: « إتَّقِ اللهَ فَاِنَّهُ جِماعُ الخَیر؛ تقوای خدا را پیشه کنید که جمع همه خوبیها است.»
✂️ #برشی_از_کتاب : تقوا طرحي براي اداره جامعه؛ ص ۱۳
👤 استاد عليرضا پناهيان
هدایت شده از کانال مهدویت 🇮🇷
🔺آرزو دارم که حکومت اسلامی تشکیل شود، و آن زمان بزرگترین افتخارم این است که رفتگر خیابان هایش باشم...
📆 تاریخ شهادت: ۱۳۳۴/۱۰/۲۷
🆔 @emame_zaman