حضور در نمایشگاه کتاب قم
به لطف خداوند رحمن پس از بهبود و سلامتی
به همت عزیزان نشر شهید کاظمی
روز چهارشنبه و پنجشنبه
در نمایشگاه کتاب دفاع مقدس
که در قم برگزار میشود
حضور داشته و در خدمت عزیزان این شهر هستم.
نمایشگاه در گلزار شهدا، مجتمع امام خمینی (ره) برگزار می شود
بنده در غرفه نشر شهید کاظمی با آثار قلمی خویش حضور دارم
و مشتاق نگاه گرمتان
التماس دعا
حمید داودآبادی
@hdavodabadi
م ه.مهر:
🔴 نامه پر سر و صدای ابوالقاسم طالبی به مراجع تقلید
💥طالبی کارگردان سینما در این نامه آورده است ؛اینجانب از اهالی هنر سوالی برایم پیش آمده که جوابش نزد آن فرزانگان است، امید آن دارم به جواب این سوال بیندیشید و در روز حشر جوابم دهید و از کنارم بگذرید و به بهشت برین وارد شوید.
به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا ؛ابوالقاسم طالبی نویسنده، کارگردان و از فعالان رسانه ای سال های قبل در نامه ای نسبت به سکوت چهره های دینی نسبت به اتفاقات اخیر جامعه به ویژه رفتارهایی چون عمامه پرانی واکنش نشان داد. او این سکوت را جایز ندانست.
متن نامه وی که در اختیار صبا قرار گرفته است، بدین شرح است: «بسم رب الخمینی
محضر مبارک بعضی از مراجع عظام، مدرسین فاضل، مبلغین محترم و منبری های عزیز
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
اینجانب از اهالی هنر سوالی برایم پیش آمده که جوابش نزد آن فرزانگان است، امید آن دارم به جواب این سوال بیندیشید و در روز حشر جوابم دهید و از کنارم بگذرید و به بهشت برین وارد شوید.
سوال:
اگر عالمی در مقابل عمامه پرانی و حجاب از سر نوامیس خلق کشیدن و آتش زدن قرآن مجید و آتش افکندن به مساجد سکوت کند و نظاره گر توهین اوباش هرزه به نائب امام عصر (ع) باشد و دمادم اندیشه اش آن باشد که سکوت رجحان دارد در این ایام، مبادا که طهارت سلوکمان به ذائقه مقلدین، شاگردان ، مریدانمان و پا منبریان خوش نیاید، این سکوت اگر گناه کبیره نیست؟! پس چیست؟
می دانم که می دانید قیام توابین کوفه بعد از شهادت حضرت حسین ابن علی علیه السلام به حال آن تکیه زننده بر نیزه غریبی، آن نظاره گر همیشه تاریخ در گودال قتلگاه تفاوتی نکرد.
سکوت و عدم پشتیبانی از نائب امام (ع) جناب مسلم و سخن مجتهدین و علما و فتوی به اینکه جهاد با ابن زیاد فقط با حضور خود امام جایز است و گفتند امام حسین (ع) به جای فرستادن مسلم باید خودشان در مقابل دعوت ما به کوفه می آمد و…
همگی خوب میدانید سلیمان خزاعی فقیه و حافظ قرآن بود، پیامبر (ص) و امیرالمومنین (ع) و حسنین (ع) را به چشم سر دیده بود چیزی که آرزوی شمایان است که در رویا توفیقش را پیدا کنید و اما سلیمان خزاعی با فتوایش، با سکوتش و عدم نصرت نایب امام زمانش خسران عظیمی به بار آورد و ضربه ای به اسلام عزیز زد که تا ظهور حضرت ولی عصر ع هم چوب آن ضربه را محبین اهل بیت (ع) می خورند.
حضرات این سکوت سنگین و گاه سخنان دو پهلوی بعضی عزیزان مرا به طرح این سوال تاریخی واداشت تا حجتی باشد بر سکوت شمایان در مقابل وحوش مست شده از باده دلارهای آل سعود تا حجتی باشد بر وفای به عهد مردم با شهید اسطوره سان حاج قاسم سلیمانی که همچنان پشت سر ولی خدا رهبر عزیز و فرزانه و حکیم خویش پیش می روند و به فرزندان خود نیز می آموزند که چگونه بار دیگر خیبر را به تسخیر محبین اهل بیت (ع) در آورند و چقدر سکوت رستم به خاطر حفظ شأن پهلوانی خویش در مقابل سوال سهراب نوجوان دل تاریخ را به درد آورد.
دل نازک از رستم آید به خشم
با احترام فراوان
امضاء
ابوالقاسم طالبی نویسنده و کارگردان ایران عزیز»"
با یاد یاران زندگی ام متحول شد
توصیه به کتابخوانی و تذکر نسبت به پایین بودن میزان مطالعه در بین اقشار مختلف جامعه از نکاتی است که در بیانات رهبر انقلاب اسلامی مورد تأکید قرار گرفته است. حضرت آیتالله خامنهای خردادماه ۱۳۹۸ با اشاره به مطلوب نبودن وضعیت رواج کتاب در بین نسل جوان خطاب به دانشجویان گفتند: «شما احتیاج دارید بخوانید، احتیاج دارید بدانید. شما نهضت کتابخوانی باید راه بیندازید، واقعاً کتاب بخوانید، مطالعه کنید.» ۱۳۹۸/۰۳/۰۱
در بین موضوعات متعددی که نویسندگان به آن پرداختهاند، حوزه ادبیات دفاع مقدس و خاطرات مربوط به آن دوران از سرفصلهایی است که مورد توجه ویژه رهبر انقلاب قرار داشته و تاکنون نیز تقریظهای متعددی از ایشان بر کتب دفاع مقدس نیز منتشر شده است.
برهمین اساس رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت بیست و چهارم آبانماه و آغاز هفته کتاب گفتوگوهایی با فعالان حوزه کتاب و ادبیات داشته است. در ادامه سلسله مطالب این پرونده آقای حمید داودآبادی نویسنده کتاب یاد یاران، نگاهی به اهمیت حفظ فرهنگ و ادبیات دفاع مقدس داشته است
بعد از پایان جنگ، نهضت خاطرهنویسی رزمندگان و شهدا آغاز شد. رهبر انقلاب نیز نسبت به خاطرات رزمندگان و بهطور کلی حوزه ادبیات دفاع مقدس توجه ویژهای داشتهاند. این اهتمام و توجه چه اثراتی در امتداد فرهنگ دفاع مقدس داشته است؟
رهبر انقلاب بر کتابهای متعددی تقریظ داشتهاند. این قضیه در مورد کتابهای دفاع مقدس، نمود بیشتری پیدا کرده است. بهنظر من این تقریظهای رهبر انقلاب بر کتابهای دفاع مقدس، جنبه عمومی دارد. من حتی به دوستان بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس و هرجایی که کارهای فرهنگی دفاع مقدسی میکنند، گفتهام که اگر تقریظهایی که رهبر انقلاب نوشتهاند را ببینید، یک دستورالعمل کار فرهنگی به شما میدهد. اینکه چه بنویسید، چطور بنویسید، چه چیزهایی را چاپ بکنید، چه چیزهایی در کتابهایتان مدنظرتان باشد. از این تقریظها میشود کمک فکری و راهنمایی مهم فرهنگی را گرفت و رو به جلو حرکت کرد.
بعد از اینکه جنگ تمام شد، اساتید ما آقایان علیرضا کمری و مرتضی سرهنگی و هدایتالله بهبودی، بهسراغ خیلی از آقایانی رفتند که در جنگ مسئولیتهایی داشتند. به آنها گفتند ما میخواهیم کاری را شروع کنیم و خاطرات جنگ رزمندهها را ثبت کنیم. خیلی عجیب و جالب بود. برخی گفته بودند که جنگ دیگر تمام شده است، شما تازه میخواهید به جنگ بپردازید؟! جالب است از همان اول، تنها کسی که در این زمینه یکتنه وارد شد و حمایت جدیای کرد، رهبر انقلاب بود. اگر حمایتهای ایشان، تقریظها و همین دیدارهای هر چند وقت یکبار با نویسندگان جنگ و خاطرهگویان جنگ نبود، ما این فرهنگ مکتوب دفاع مقدس را تا امروز نداشتیم. من میتوانم به جرئت ادعا بکنم که اگر اینها نبود.
به یک نمونه بارز که برای خودم اتفاق افتاد اشاره میکنم. کتاب یاد یاران را که نوشته بودم، وقتی آقا آن تقریظ زیبا و عالی را نوشتند، من را به فکر واداشت؛ یعنی این تقریظ، آنقدر من را برای کارکردن تشویق کرد که باعث شد بروم و نسخه کامل خاطراتم از انقلاب و جنگ را در ۱۶۰۰ صفحه به اسم از معراج برگشتگان -همان عنوانی که رهبر انقلاب در تقریظ یاد یاران نوشتند- چاپ کنم.
من چاپ آن کتاب را مدیون حمایت و تشویقی هستم که با آن تقریظ شروع شد. ما اصلاً باور نمیکردیم که یک نفر یکتنه، آن هم رهبر مملکت با آن همه مشغله، اینقدر وقت میگذارند و مطالعه میکنند و به کتاب اینقدر تقریظهای دقیق و ریزبینانه مینویسند که من خودم شاید به خیلی از نکات این تقریظها فکر نکرده بودم. همین تقریظها باعث شد که همه آن دوستانی که آقا در آن روزها بر کتابشان تقریظ نوشته بودند، الان هرکدام یکی از بزرگان ادبیات دفاع مقدس هستند و این را مدیون حمایتها و تقریظهای رهبری هستند.
اشارهای داشتید که بعد از سال ۶۷ و در آغاز دهه هفتاد، جریان نوشتن خاطرات رزمندگان و شهدا، بهصورت جدیتری آغاز شد. در این ۳۴ سال که از جنگ میگذرد، رشد این جریان را چگونه ارزیابی میکنید؟
واقعنگرانه بخواهیم بگوییم، پیشرفت خیلی خوب بوده است. اساس و پایهاش هم با همان دفتر ادبیات و هنر مقاومت پیریزی شد؛ اما باید مراقب تحریف هم بود. عیب ندارد که کسانی، بعضی از مسائل را در قالب رمان و داستان و این چیزها بنویسند؛ ولی نه اینکه خاطرهسازی کنند. رهبر انقلاب در این چند سال اخیر، شدیداً تأکید بر این دارند که حقایق دفاع مقدس تحریف نشود. متأسفانه بعضی از افراد به هر دلیلی در این سی سال گذشته، شروع کردند به تحریف بعضی از واقعیات جنگ. این، مقداری آسیبشناسی لازم دارد. آقا در تقریظهایشان این آسیبشناسیها را کردهاند. وقتی که میگویند به فلان مسائل پرداخته شود، اینها خوبند، یعنی غیر از اینها خطرات است و بد است. ما باید به این مسئله دقت کنیم.
یکی دیگر از اتفاقاتی که در ا
ین ۳۴ سال بعد از جنگ رخ داد، این بود که جوانانی که جرئت ورود به این عرصه را نداشتند، کمکم جرئت پیدا کردند و وارد میدان شدند. نتیجه آن شد که بعد از مدتی، این نویسندگان در کار خود خبره شدند. اکنون میبینیم که خیلی از آن نویسندگان نوپا، تبدیل به بزرگان ادبیات مقاومت شدهاند.
حدود سال ۱۳۷۹ بود که انجمن دوستی ایران و فرانسه، با مسئولیت یکی از اساتید فرانسوی طی دو روز، سمیناری در تهران با موضوع «بررسی خاطرهنویسی در جنگ ایران و عراق و در جنگ فرانسه» برگزار کرد و پنج تن از اساتید فرانسوی در آن شرکت کردند. جالب است که اساس این گردهمایی دوروزه، تقریظهای رهبر انقلاب بر حدود ۲۵ کتاب دفاع مقدس بود. در آن سمینار، آقایان سرهنگی، بهبودی، کمری، داود امیریان، احمد دهقان، سعید تاجیک، رحیم مخدومی و بنده حاضر بودیم. یعنی اغلب کسانی که رهبر انقلاب بر کتابهایشان تقریظ نوشته بودند. من همیشه میگویم ای کاش ما هم همین طور به این مسئله توجه کنیم. وقتی آقا یک تقریظی، یک نکتهای، یک اشارهای میکند ما باید زودتر از دشمن دنبال اجرای آن باشیم.
روزی دکتر جاشوا، استاد دانشگاه ییل آمریکا به ایران آمده بود، در جلسهای که با او داشتم به من گفت کتابهای دفاع مقدس شما که چاپ میشود، اولین مخاطبش در آمریکا، اساتید اهل فن و بعد دانشجوها هستند. او گفت که دانشگاههای غربی، در حال حاضر تحقیقات عظیمی روی خاطرات دفاع مقدس دارند.
قطعا روایت خودشان را از جنگ خواهند کرد.
بله قطعا تحریفشده است. آنها برداشتهای خودشان را مینویسند. این نیست که به نفع ما باشد. من چون روی این موضوع کار تحقیقاتی کردم میگویم. الان یکی از دروس نظامی دانشکده فرماندهی و ستاد آمریکا، موضوع عملیات کربلای پنج است، این از نظر نظامی. از نظر ادبیات هم، افراد بسیاری را سراغ دارم که روی همین کتابهای دفاع مقدس کارهای تحقیقاتی و پژوهشی کردهاند. کتابهایی را من سراغ دارم که دانشگاه آمریکایی بیروت و خود دانشگاههای آمریکا درخواست ترجمه دادهاند.
نکتهای را آقای علیرضا کمری استادمان، در آن سمینار با فرانسویها گفت که یکی از تفاوتهای بزرگ جنگ ما با جنگهای دنیا در این است که در هر جنگی، اگر یک سرباز تمرّد بکند، او را به خط مقدم تبعیدش میکنند؛ ولی در دفاع مقدس ایران موضوع برعکس بود. یک بسیجی اگر تمرّد میکرد، از خطّ مقدم تبعیدش میکردند به پشت جبهه، به تهران، به خانهشان.
از فرایند ایده و تولید و پرداخت کتاب یاد یاران بگویید.
من همان روز اولی که جبهه رفتم، احساسم این بود که این چیزهایی که دارد برای من اتفاق میافتد و میبینم، مال من نیست. بهخاطر همین، شروع کردم به یادداشتبرداری از بعضی اتفاقات. بعد از جنگ هم شروع به نوشتن خاطراتم کردم که حاصلش کتاب یاد یاران شد. کتاب را به دفتر ادبیات مقاومت بردم، استقبال کردند و این کتاب چاپ شد. ببینید تا امروز که حدود سی سالی از چاپ این کتاب و کتاب دیگرم در زمینه دفاع مقدس میگذرد، اصلاً باور نمیکردم که ما اینقدر به ادبیات دفاع مقدس نیاز داریم؛ یعنی اینقدر ادبیات دفاع مقدس میتواند روی آدمها تأثیر بگذارد.
من فردی را دیدم که به من میگفت من با یاد یاران تو زندگیام متحول شد. تعجب کردم گفتم یعنی چه تأثیری گذاشت؟ گفت نمیتوانم به تو بگویم؛ فقط این را بدان که زندگی من را متحول کرد. ببینید شما در یاد یاران، داودآبادی را نمیبینید؛ بلکه بهقول آقا، یکمشت بچه بسیجی را میبینید. یک مشت شهید را میبینید. خصوصیات اخلاقی اینها را میبینید؛ پس نشان میدهد که منتقلکردن اینها و خالصانه منتقلکردن اینها، تأثیر خیلی خوبی میتواند داشته باشد. من الان خودم یکی از افتخارات زندگیام این است که اگر جایی من را میبینند و تحویلم میگیرند، من را با شهدای کتاب میبینند، با یاد یاران میشناسند. این خیلی برای خود من لذتبخش است. برای همین همیشه میگویم خدایا من را با همان داودآبادی یاد یاران محشور کن. با همان روحیات و چهره و قیافه و اخلاقیات انشاءالله محشور بشوم.
در سالهای اخیر ما با پدیده مدافعان حرم و خاطرهنگاری این رزمندگان وشهدای بزرگوار روبهرو هستیم. این کتابها را که در استمرار مسیر هشت سال دفاع مقدس ما هستند، چطور ارزیابی میکنید؟
بنده ادعایم این است که شهدای مدافع حرم، چه بسا از شهدای دفاع مقدس بالاتر باشند. شهدای دفاع مقدس بلاتشبیه مثل شهدای بدر و خیبر هستند. شهدای مدافع حرم مثل شهدای جنگ نهروان در رکاب حضرت علی علیهالسلام هستند.
ببینید زمان جنگ، هیچکس به ما نمیگفت شما برای پول میروید یا... . اینهمه تهمت و هجمه به رزمندهها نبود. زمان جنگ، همه ما یکمشت بچه جوان مجرد بودیم که به جبهه میرفتیم. امروز شهدای مدافع حرم یا تازه ازدواج کرده بودند یا تازه بچهدار شده بودند و عاشقانه خانوادهشان را دوست داشتند.
من، حمید داودآبادی که این همه رفقایم ش
هید شدند، این جنگ را که دیدم، در برابر مدافعان حرم تعظیم کردم. ما اگر امروز میخواهیم به مدافعان حرم بپردازیم، باید همه این موارد را در نظر داشته باشیم. فکر نکنیم یک کار معمولی کردهاند. اینها شهدایی هستند که در اوج سختی و در اوج عشق به خانواده و همسر و فرزند به دل خط زدند و آن حماسههای بزرگ را آفریدند. البته این به این معنی نیست که در معرفی این شهدا، غلو کنند. شهدا خودشان بزرگ هستند. نیاز به غلو ما ندارند. ما اگر عادلانه و دقیق، همان چیزهایی که بودند را کنار هم بچینیم، راحت میتوانیم تصویری درست به مردم و نسلهای آینده ارائه دهیم. اگر ما این فرهنگ را درست منتقل کنیم، آیندگان هم میتوانند از این خاطرات بهدرستی استفاده کنند؛ خاطراتی که عین جنگی است که نمی از یم عاشوراست و در واقع یک گنج است.
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=51323
ارتباط مستقیم با
حمید داودآبادی
رزمنده، جانباز، نویسنده، عکاس و پژوهشگر
در ایتا و تلگرام
@davodabadi61
حمید داودآبادی:
یا من اسمه دوا و ذکره شفا
اگر شهید نشویم، می میریم!
شهید سید مرتضی آوینی
اینکه چند روزی است تنبل شدم، چیزی نمی نویسم و اینجا نمی گذارم، به این دلیل است که:
عصر روز شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۱
فردای سالگرد شهادت شهید مصطفی کاظم زاده
سالروز تولد عشقم شهید حسان اللقیس
و دو روز مونده به سالگرد تولد خودم
سوار بر موتورسیکلت لگن خویش، تخته گاز می رفتم که بر اثر بی احتیاطی خودم، در میدان امام حسین (ع) با یک ماشین شخصی و یک اتوبوس بی.آر.تی تصادف کردم.
نترسید
الحمدلله هم ماشین و هم اتوبوس آسیب ندیدند و سالم هستند!
کاملا هم تقصیر راکب بی احتیاط موتورسیکلت، یعنی بنده بود!
الحمدلله به خیر گذشت.
فعلا هم برای درمان صدمات جزئی وارده، و سرهم بندی اعضای آسیب دیده، در بیمارستان زیر دست دکاتره و کادر درمان محترم مشغول درمان هستم.
فقط دعا کنید عاقبت بخیر شویم و مفت و الکی و بی حاصل نمیریم
واقعا واسه ماها زور داره که "ولاتحسبن الذین قتلو فی سبیل الله، امواتا" روی اعلامیه مون نباشه!!
الهی رضا برضائک و تسلیما لامرک
حمید داودآبادی
اول آذر ۱۴۰۱
@hdavodabadi
حمید حق شناس، حمید حق نشناس!
آن روزها که آدم بودم
آن روزها که نانم حلال بود
آن روزها که خیلی از گناه دور بودم
آن روزها که خیلی به خدا نزدیک بودم
آن روزها که خدا را فراموش نکرده بودم
آن روزها که خودم را فراموش کرده بودم
آن روزها که این قدر دنیاپرست نشده بودم
آن روزها که حق الناس را رعایت می کردم
آن روزها که خودم را در برابر دنیا نباخته بودم
آن روزها که ...
آن روزها که جبهه می رفتم
آن روزها که با خوبان همرزم بودم
آن روزها که با شهیدان همسنگر بودم
آن روزها که خدایی تر و پاکتر از امروز بودم
شاید که اندکی مثل حمید بودم!
نه! خودم نه!
جانباز صبور و مقاوم، دلیرمرد بزرگ
"حمید حق شناس"
که با من "حمید حق نشناس" زمین تا آسمان فاصله دارد!
جانباز بزرگمرد آقا حمید حق شناس، بیش از ۳۵ سال قطع نخاع از گردن شده و همین جوری زندگی می کند و پابه رکاب نماز جماعت و مراسم مسجد لیله القدر تهران نو است.
تا امروز یک بار هم ندیدم و نشنیدم حتی یکهزارم من، غر و نق بزند و از انقلاب و نظام و مسئولین و مردم توقع داشته باشد!
حمید داودآبادی
۱ آبان ۱۴۰۱
@hdavodabadi
ارتباط مستقیم با
حمید داودآبادی
رزمنده، جانباز، نویسنده، عکاس و پژوهشگر
در ایتا و تلگرام
@davodabadi61
در کنار شهید امیر مسافری (نفر وسط)
دومین شهید از خانوادۀ مسافری
و شهید جعفر علی گروسی
شهید امیر مسافری متولد: 1347 شهادت: 27 بهمن 1364 فاو عملیات والفجر 8
مزار: بهشت زهرا (س) قطعۀ 53 ردیف 66 شمارۀ 9
شهید جعفر علی گروسی متولد: 1347 شهادت: 17 مهر 1366 کردستان
مزار: بهشت زهرا (س) قطعۀ 29 ردیف 146 شمارۀ 5
آقای پرستویی، برادر شهیدت را فراموش نکن
آقای پرویز پرستویی یا همان حاج کاظم آژانس شیشه ای
آن روز دوستت از تو خواست در فیلم "به وقت شام"" که گوشه ای بسیار اندک از جنایات و وحشیگری داعش را در سوریه نمایش می داد بازی کنی، گفتی:
به هیچوجه در این فیلم بازی نمی کنم.
و درباره شهدای مدافع حرم گفتی:
آنها مدافع بشار اسد هستند و دارند مردم سوریه را قتل عام می کنند.
و چه زیبا دوستت بهت گفت:
خرفت شدی پرویز ...
و بجای تو هادی حجازی فر بازی کرد.
و فقط بازی کرد. و اصلا قرار نبود بروی سوریه و از نزدیک ذره ای از جنایات داعش را و دلاوری مدافعان حرم را ببینی!
آقا پرویز
می دانم باور نمی کنی
ولی می گویم:
داعشی هایی که تو آنها را مردم سوریه میدانی، اکثرشان سوری نبودند و از چین و چچن و ترکیه و عربستان و حتی اروپا به سوریه آمده بودند تا ملت سوریه را قتل عام کنند، یک تفاوت اساسی با بعثیانی که در خرمشهر برادر عزیزت شهید بهروز پرستویی را به شهادت رساندند، داشتند.
بعثیانی که برادرت بهروز برای دفاع از دین و وطن و انقلاب در خرمشهر دلاورانه مقابلشان جنگید و به شهادت رسید، یک هزارم داعشی هایی که تو آنان را ملت سوریه می دانی، وحشی نبودند و جنایت نکردند!
اشکالی ندارد آقا پرویز
زمستان تمام می شود و روسیاهی به ذغال می ماند!
باید یادت بیاید در بهمن ۵۷ که انقلاب داشت به پیروزی می رسید امام خمینی اجازه نمی داد کسی به ارتشیان شاه حمله کند و در برابر شلیک آنان، مردم گل در لوله اسلحه شان می گذاشتند!
بعید می دانم حتی در شایعات شنیده باشی زمان انقلاب، مردم و معترضین، نیروهای امنیتی و نظامی شاه را زنده زنده آتش بزنند و در اطرافش رقص و پایکوبی کنند!
البته حساب امثال "محسن مخملباف" که در تاریکی شب پاسبان کلانتری را با چاقو میزد و فرار میکرد و امروز به اسراییل می رود و از بهاییان حمایت می کند، از مردم جداست!
کجای انقلاب مردم و جوانان به نوامیس طرفداران شاه حمله کردند؟! یا به خانه مخالفین ریختند و در حق زن و بچه اش بی حیایی ای کردند که آدم ار ذکر آن شرم دارد؟!
فقط یک خواهش دارم:
اول برو فیلمهایی را که شبکه خبری داعش از جنایاتش در حق مردم سوریه پحش میکرد ببین.
بعد فیلمهایی را که اغتشاشگران این روزها از جنایات و شادی خود میگیرند و منتشر می کنند ببین!
چه بسا تحت تاثیر تبلیغات مجازی هر دو را خواهی گفت:
کار خودشان است!
شهادت برادرت چی؟
آن را چه خواهی نامید؟!
فقط بگویم که این داعشی های وطنی، بر فرض محال که بتوانند با حمایت انگلیس و اسراییل و آمریکا قدرت را به دست بگیرند، اول سراغ مزار شهدا بخصوص شهید سرافراز بهروز پرستویی در قطعه ۲۶ بهشت زهرا (س) که اتفاقا در کنار همرزمان شهیدم است، خواهند رفت!
اگر جرات داری قاب عکس برادر شهیدت را به دست بگیر و برو وسط این جماعت که سنگشان را به سینه می زنی!
حمید داودآبادی
آبان ۱۴۰۱
@hdavodabadi
🇮🇷اسامی و محل شهادت شهدای امنیت و ترور مهر و آبان ماه ۱۴۰۱🇮🇷
----------------------------------------------------------------
#تهران :
۱. #شهید طلبه #آرمان_علی_وردی
۲. #شهید_حسین_تقی_پور
۳. #شهید_فرید_کرم_پور حسنوند
۴. #شهید_امیر_کمندی
۵. #شهید_سلمان_امیراحمدی
۶. #شهید_پوریا_احمدی
۷. #شهید_مهدی_لطفی
-------------------------------------
#آذربایجان_شرقی :
۸. #شهید_حسین_اجاقی_زنوز #تبریز
-------------------------------------
#سمنان :
۹. #شهید_محمدحسین_سروری_راد (گرمسار)
--------------------------------
۱۰. #اصفهان: #شهدای_ترور
۱۱. #شهید_اسماعیل_چراغی - #مدافع_امنیت
۱۲. #شهید_محسن_حمیدی - #نیروی_امنیتی
۱۳. #شهید_محمدحسین_کریمی - نیروی امنیتی
-----------------------------------
#سیستان_و_بلوچستان :
۱۴. #شهید_محمد_عباسی (سراوان)
۱۵. #شهید_محسن_رضایی ایرانشهر
۱۶. #شهید_مرتضی_غلامیان (خاش)
۱۷. #شهید_سید_حمیدرضا_هاشمی (زاهدان)
۱۸. #شهید_محمدامین_آب_در_شکر (زاهدان)
۱۹. #شهید_علی_بیک_وارازی (زاهدان)
۲۰. #شهید_محمدامین_عارفی (زاهدان)
۲۱. #شهید_سعید_برهانزهی_ریگی (زاهدان)
۲۲. #شهید_مهدی_ملاشاهی_زارع (زاهدان)
۲۳. #شهید_سجاد_شهرکی (زاهدان)
۲۴. #شهید_جواد_کیخا_جهانتیغی (زاهدان)
۲۵. #شهید_رضا_رضوانی (سراوان)
۲۶. #شهید_امیرحسین_نیکپور (سراوان)
۲۷. #شهید_رسول_حسینی_محمد_آبادی
۲۸. #ناصر_براهویی (#زاهدان )
----------------------------------------
#خوزستان : #شهدای_ترور #ایذه
۲۹. #شهید_رضا_شریعتی
۳۰. #شهید_کیان_پیرفلک
۳۱. #شهید_اشرف_نیکبخت
۳۲. #شهید_آبتین_رحمانی
۳۳. #شهید_علی_مولایی
۳۴.۳۵. دو نفر مجهول الهویه
-----------------------------------
#البرز :
۳۶. #شهید_روح_الله_عجمیان #کرج
۳۷. #شهید_علی_اصغر_بیگلو
----------------------------------------
#خراسان_رضوی :
۳۸. #شهید_حسین_زینالزاده دانشجو
۳۹. #شهید_دانیال_رضازاده دانشجو
۴۰. #شهید_محمدرسول_دوست_محمدی ( #مشهد )
۴۱. #شهید_حسن_براتی
۴۲. #شهید_مسلم_جاویدی_مهر ( #قوچان )
--------------------------------------
#همدان :
۴۳. #شهید_علی_نظری (ملایر)
--------------------------------------
#هرمزگان :
۴۴. #شهید_مجتبی_امیری_دوماری ( #قشم )
-------------------------------------
#فارس :
۴۵. #شهیده_زهرا_اسماعیلی (شهدای #شاهچراغ)
۴۶. #شهید_علیرضا_سرایداران (شهدای شاهچراغ)
۴۷. #شهید_آرشام_سرایداران (شهدای شاهچراغ)
۴۸. #شهید_مجتبی_ندیمی (شهدای شاهچراغ)
۴۹. #شهید_حسنعلی_پورعیسی (شهدای شاهچراغ)
۵۰. #شهید_بهادر_آزادی_شیری (شهدای شاهچراغ)
۵۱. #شهید_سیدفریدالدین_معصومی (شهدای شاهچراغ)
۵۲. #شهید_علی_اصغر_لری_گویینی ۸_ساله (شهدای شاهچراغ)
۵۳. #شهید_نوجوان_محمدرضا_کشاورز (شهدای شاهچراغ)
۵۴. #شهید_محمدولی_کیاسی (شهدای شاهچراغ)
۵۵. #شهید_احساس_مرادی (شهدای شاهچراغ)
۵۶. #شهید_هوشنگ_خوب (شهدای شاهچراغ)
۵۷. #شهید_امید_خوب (شهدای شاهچراغ)
۵۸. #شهید_رضا_زارع_مویدی ( #شیراز )
۵۹. #شهید_طلبه_محمد_زارع_مویدی (شیراز)
۶۰. #شهید_امیررضا_اولادی (شیراز)
۶۱. #شهید_هادی_عرفانی_نیا (لارستان)
۶۲. #شهید_نورالدین_جنگجو (لارستان)
---------------------------------------
#مازندران:
۶۳. #شهید_علی_فاضلی (آمل)
۶۴. #شهید_هادی_چاکسری (آمل)
۶۵. #شهید_محمد_فلاح (آمل)
---------------------------------------
#آذربایجان_غربی :
۶۶. #شهید_رحیم_سحابی (بوکان)
۶۷. #شهید_مهدی_اثنی_عشری (بوکان)
۶۸. #شهید_رضا_الماسی (بوکان)
۶۹. #شهید_سید_عباس_فاطمیه (ارومیه)
---------------------------------------
#کردستان :
۷۰. #شهید_غلامرضا_بامدی (سنندج)
۷۱. #شهید_حسین_یوسفی (سنندج)
۷۲. #شهید_رضا_آذربار (کامیاران)
۷۳. #شهید_داوود_عبداللهی (مریوان)
------------------------------------
#قم :
۷۴. #شهید_طلبه_مهدی_زاهدلویی
--------------------------------------
#قزوین :
۷۵. #شهید_عباس_خالقی
-------------------------------------
#گیلان :
۷۶. #شهید_مجید_یوسفی ( کیاشهر )
۷۷. #شهید_حمید_پورنوروز (لاهیجان)
۷۸. #شهید_حمزه_علی_نژاد (رشت)
------------------------------
مرز شمال غرب:
۷۹. #شهید_رضا_خانی_چگنی
۸۰. #شهید_وجیه_الله_آذرنگ
----------------------------
#کرمانشاه :
۸۱. #نادر_بیرامی
-------------------------
به امید برگشت آرامش و امنیت به کشور💔
💔۸۱ شهید ۸۱شهید ۸۱شهید💔
با شهید مصطفی کاظم زاده در لبنان
"إنّها نفسي تزهق"
دیدم که جانم می رود
خاطرات دوستی و رفاقت حمید داودآبادی با شهید مصطفی کاظم زاده
توسط السید علی هاشم به عربی ترجمه و از سوی دارلحضاره الاسلامیه در لبنان منتشر شده است.
این کتاب نیمه آذر ماه ۱۴۰۱ در نمایشگاه بین المللی کتاب بیروت رونمایی خواهد شد.
دیدم که جانم می رود، پس از "پاره های پولاد" و "عقل درخشان"، سومین کتاب حمید داودآبادی است که در لبنان به عربی منتشر شده اند.
@hdavodabadi
برای شفا و شفاعت آقا سید دعا کنید
یا من اسمه دوا و ذکره شفا
باخبر شدن آقا #سید_ابوالفضل_کاظمی از دلاورمردان گردان میثم لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) بر اثر عارضه مغزی به کما رفته است.
آسید ابوالفضل راوی کتاب #کوچه_نقاشها ، از لوتی ها و داش مشدی های میدان خراسان تهران است که از اولینروزهای حمله ارتش صدام به ایران، در کنار شهید سرافراز دکتر #مصطفی_چمران و شهید#شاهرخ_ضرغام حضور داشت.
گفته می شود آقا سید احوال مناسبی ندارد.
برای شفا و شفاعتش در پیشگاه خداوند رحمن و اهلبیت (ع) دعا کنیم.
آقا سید همواره عطر خوش شهدا بخصوص بچه های گردان میثم شهید #سعید_طوقانی ، #عباس_دائم_الحضور ، #اصغر_ارسنجانی و .... را با خود داشت.
آقا سید از آن دست مردان روزگار است که طی گذشت ۴۴ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، امکانو توان بسیار برای گرفتن بالاترین مسئولیتها و مناصب شغلی را داشت ولی همواره حضور در دفاع مقدس و کارهای خیرش زبان زد خاص و عام است.
متاسفانه این روزهای سخت، بدلیل بیماری و افتادن بر تخت در بیمارستان نمی توانم به عیادت این عزیز بروم.
چه زیبا که الان از گلدسته های مساجد نسیم خوش اذان صبح به گوش می رسد و ما را می برد به دیدار خوش الهی!
از صمیم قلب برای همه بیماران دعا کنیم
حمید داودآبادی
۷ آذر ۱۴۰۱