💠 امام محله ای که شغل و درآمد خود را برای تبلیغ دین در روستا رها کرد
〽️انجام فعالیتهای تبلیغی در کنار شیرینیهایش همواره سختیهایی را نیز به دنبال دارد، اما با این وجود کسانی هستند که علی رغم داشتن شرایط شغلی مناسب با درآمد بالا در دیار خود، به عشق انجام کار تبلیغی شغل خود را رها میکنند و با فاصله گرفتن از شهر و دیارشان در مناطق محروم حضور پیدا میکنند و تمام سختیهای تبلیغ را به جان میخرند و به انجام کار تبلیغی و فرهنگی روی میآورند.
🔹حجت الاسلام حسین داوری دارای مدرک سطح سه حوزه علمیه و از طلبههای جوانی است که حدود ۱۲ سالی میشود که توفیق و سعادت انجام فعالیت تبلیغی نصیبش شده و پس از سالها خدمت تبلیغی در شهرستان شبستر، اکنون در شهرستان ورزقان رسالت خود را پیش میبرد.
🔸حاج آقا داوری علی رغم اینکه از شرایط شغلی خوبی با درآمد بالا در شهر و دیار خودش برخوردار بود، زندگی در غربت و انجام کار تبلیغی را برگزید...👇
📎https://bonyadehedayat.com/34620/varzaghan/
➕دیگر رسانه ها
🔗خبرگزاری فارس
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
📍با حضور همسنگران بنیاد هدایت برگزار شد؛
💠 جلسه هماندیشی طراحی عملیاتهای جهاد تبیین+ عکس
🔹جلسه هماندیشی طراحی عملیاتهای جهاد تبیینی پیش روی بنیاد هدایت با حضور حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت، اعضای شورای مشورتی، راهیاران منطقهای و همسنگران محترم بنیاد جامعهپردازی هدایت امروز در سالن جلسات دفتر بنیاد هدایت قم و همزمان در بستر فضای مجازی برگزار شد.
🔹در ابتدای این نشست حجت الاسلام مهدی موحد مسئول دفتر پژوهش بنیاد هدایت به تبیین و تشریح «طرح کنشگران جهاد تبیین» پرداخت و در ادامه همسنگران بنیاد هدایت به بیان نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود پرداختند و برای رفع موانع از فعالیت در راستای جهاد تبیین راهکارهایی ارائه شد و اعضای جلسه به نقد و نظر پرداختند.
📎https://bonyadehedayat.com/34954/jahad-tabeen-2/
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
💠تلاش برای محرومیت زدایی و کاهش آسیب های اجتماعی
〽️ حجت الاسلام رنجبری امام محله ای است که با تأسی به سفارش پیامبر(ص) به مهربانی و تواضع توانست قلب ها را با خود همراه کند و قدم در محرومیت زدایی و کاهش آسیب های اجتماعی بگذارد.
👈در اوایل سالهای تبلیغ به سر میبردم که به مسجدی در یکی از روستای سیریک منتقل شده بودم. وقتی به آنجا رفتم با یک موذن مسن و بد اخلاقی مواجه شدم که با بچه ها رفتار خوبی نداشت و بچه ها را از مسجد بیرون و پراکنده می کرد؛ بد اخلاقیهای او با بچهها و مردم و من جمله خود من تا 7 الی 8 ماه ادامه داشت...👇
📎https://bonyadehedayat.com/34661/rodan-3/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری رسا
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
هدایت شده از میرمحمدیان | مردم، محله و مسجد
14.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همتِ مردم، برای آباد شدنِ «همتآباد»
امروز صبح، دوستان همسنگرم در استان کرمان این اثر دلنشین را برام فرستادن.
خوب که دیدم این تعبیر به ذهنم رسید: همتآباد به همت مردم و امام محله، آباد شد!
جز این راهی نداریم! باید مردم را پای کار بیاریم، مشکلات محله را، مسئله ببینیم و به کمک و همدلی خودشون، برای همهٔ مسئلهها، جواب پیدا کنیم تا حل بشن!
مسجد محله قرارگاه بشه و امام محله هم، راهبر و راهنما، تا قصههای قشنگ و ماندگارتری اتفاق بیفته.
سلام و خدا قوت به همهٔ عزیزانی که در روزگار جنگ ترکیبی، سرباز جهاد تبیین هستند و با حداقل امکانات، مجاهدت امامان محله را روایت میکنند.
👈 شبکه تبلیغ رفسنجان: @nehzat_raf
🚩 سید ناصر میرمحمدیان
May 11
بازتاب یادداشت مدیرعامل بنیاد هدایت در خبرگزاری فارس؛
شباهت فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» با ماجرای امام روستای «برهکلک»!
مدیرعامل بنیاد هدایت در صفحه شخصی خود طی دو یادداشت به موضوع فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» و شباهت ماجرای آن با کاری که یکی از امامان محله انجام داده است پرداخته و خبرگزاری فارس نیز این مطلب را در سایت خود بازنشر کرده است.
حجت الاسلام میرمحمدیان ضمن دعوت از امامان محله، نوجوانان و جوانان مسجدی برای تماشای این فیلم، این نکته را نیز متذکر شد که باید با اهالی گرانقدر سینما و تلویزیون بیشتر رفت و آمد داشته باشیم و با روایت چهرههای شاخص شبکه امامت به سمت تولید آثار فاخر سینمایی از داستان مجاهدتهای امامان عزیز محله حرکت کنیم.
در این یادداشت می خوانیم:
چند هفته پیش و قبل از اکران عمومی، به دعوت برادران عزیز سازمان اوج، همراه همسرم، فیلم ارزشمند «سرهنگ ثریا» را دیدیم.
فیلم به بهانه ماجرای مادری که پسرش توسط گروهک منافقین اغفال شده، از زاویهای متفاوت به این گروهک ضد ایران و ضد انقلاب پرداخته.
فیلم «سرهنگ ثریا» را که دیدم، یاد امام روستای «برّهْکِلک» در استان لرستان افتادم! یکی از جوانان روستا توسط یک زن و شوهر فریب خورده بود و به گروهک تجزیهطلبی در خارج از کشور پیوسته بود. حاجآقای محمدی با روش و ابتکار عمل خاصی برای ارتباط با این جوان، او را راهنمایی و هدایت کرده و نجات داده بود.
دیگر رسانه ها:
خبرگزاری فارس
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
💠 مهرواره «بانور ۲» با رویکرد جهاد تبیین برگزار میشود
👈حجت الاسلام عزت زمانی:🔻
🔹در عرصه تبلیغ اصیل دارایی ها و سرمایه هایی وجود دارد که اگر به صورت جدی باور داشته باشیم، می توانیم از این ظرفیت ها در عرصه جهاد تبیین بهره ببریم؛ از جمله اینکه باید باور داشته باشیم که به قله نزدیکیم.
🔸مهرواره بانور ۲ تا ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) ادامه خواهد داشت، این رویداد می تواند دست ما را پر کند تا از ظرفیت هایی که در جهاد تبیین داریم بیشتر بهره ببریم. معتقدیم این فعالیت ها در حوزه بانوان و تلاشی که شکل گرفته در همه سطوح مختلف جامعه تأثیرگذار است.
👈حجت الاسلام میرمحمدیان:🔻
🔹مهرواره بانور توانسته است ظرفیت قابل توجهی از بانوان فعال مسجدی را پای کار بیاورد.
🔸رویکرد فعالان مسجدی به مقتضای شرایط تغییر کرده است؛ در مهرواره بانور۱، کنشگران به دنبال حل مسئله در حوزه زنان و خانواده بودند، در مقطعی دیگر و به مناسبتهای مختلفی همچون عید غدیر و اربعین، به تعظیم شعائر اولویت دادند و اکنون با توجه به شرایط حساسی که در دنیا پیش آمده و نقش تعیین کننده ایران در این تحولات پیشرو، قرار است در عرصه جهاد تبیین وارد شوند.
📎https://bonyadehedayat.com/35011/banoor2/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری شبستان
🔗خبرگزاری تسنیم
🔗خبرگزاری حوزه
🔗خبرگزاری مهر
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️
📍نگاهی به تلاشهای فرهنگی و تبلیغی امام محلهای که خود کشاورز است؛
💠 وقتی مسجدی با اعتماد اهالی رونق میگیرد
〽️مسجد صاحب الزمان روستای محمدی عامری با اهتمام امام محله و همراهی اهالی و خیرین به یک مجتمع فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده است؛ وجود کتابخانه و ورزشگاه باعث رونق حضور جوانان در این مسجد شده و بیش از ۳۰۰ خانواده کم برخوردار نیز تحت حمایت مسجد هستند.
🔹حجتالاسلام محمد زاده امام محله مسجد صاحب الزمان(عج) روستای محمد عامری در شهرستان دلوار است که همراه با شریکه الامام، توانسته بسیاری از توانمندیها و مشارکت مردمی را به سمت و سوی مسجد جلب نماید.
🔸وی با همراهی خیرین، در دل مسجد، یک مرکز نیکوکاری از سال ۱۴۰۱ بنا نهاده که در مجموع ۳۳۶ نفر را تحت پوشش دارد و در این میان ۱۵۰ نفر نیز تحت پوشش کمیتهامداد هستند.
🔹در این مسجد حسینیهای نیز در جهت برگزاری ازدواج آسان و مراسمهای عقد و عروسی در اختیار اهالی قرار دارد و سال قبل تامین جهیزیه و برگزاری مراسم ازدواج برای ۱۵ زوج در این حسینه انجام شده است.
🔸این امام محله در کنار فعالیتهای خود به عنوان یک کشاورز نیز فعال است و توانسته در زمینه تولید خرمای مرغوب سالانه بالغ بر ۲۰ تن با پایین ترین قیمت و به شکل تعاونی و فرآوردههایی چون شیره خرما، اشتغال خوبی را برای برخی از جوانان ایجاد نماید و از دل نخلستان پدری در اطراف دشتستانهای بوشهر، محصولات خوبی را با قیمت کمتر در اختیار اهالی قرار دهد.
📎https://bonyadehedayat.com/34646/delvar-2/
دیگر رسانه ها:
خبرگزاری حوزه
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
هدایت شده از میرمحمدیان | مردم، محله و مسجد
نقش بانوان کنشگر در محله.mp3
10.4M
نقش و جایگاه بانوان کنشگر، در محله
دیروز وبینار آنلاین کشوری، «مهرواره بانور ۲» برگزار شد و درباره «مسئله بانوان کنشگر» طرح بحث کردم.
درباره نقش و جایگاه بانوان محله در «گفتمان امامت، امت» حرفهای زیادی هست که هم قبلا مطرح کردم، هم اینجا به تدریج مطرح میکنم.
اما دیروز و به بهانه آغاز این مهرواره، نکتههایی را مطرح کردم که، هم پاسخ سوالات بانوان محترم کنشگر محلهها هستن، هم گرههای ذهنی همسنگران عزیز در شبکه تبلیغ و امامت را باز میکنن.
🔸اینکه نقش و جایگاه بانوان در تحول مسجدمحور محلات چیه؟
🔸چرا گروهِ مخاطب بانوان و شبکه بانوان محله مهم است؟
🔸از حل «مسئلههای خانواده» در محله توسط بانوان تا روایت رسانهای این مجاهدتها چه ارزش و اهمیتی داره؟
🔸بانوان محله چطوری میتونن سرباز جهاد عظیم تبیین باشن؟
🔸ماجرای مهرواره بانور چیه؟ در مهرواره بانور ۲ چه اتفاقی خواهد افتاد؟
و نکتهها و سوالات دیگه... .
اگه اینها، سوالات شما هم هست، این چند دقیقه را بشنوید و سوال، انتقاد یا پیشنهادی اگر دارید بفرستید تا در آینده پاسخ بدم.
به این آی دی: @snm_media
👈 خبر تفصیلی برنامه
👈 رادیو بانور
🚩 سید ناصر میرمحمدیان
💠 امام محله ای که تلاش میکند حضور خدا در زندگی مردم پررنگ شود
〽️خداوند هزاران نام و صفت نیکو دارد که برخی از صفتهایش را به بندههای خوبش بخشیده است مثل مهربانی، نوع دوستی و سخاوت. با دیدن چنین انسانهایی امیدوار میشوی چرا که وجود این انسانها ثابت میکند زمین جای بدی هم برای زندگی نیست.
🔸حاج آقا توکلی نیا یکی از همین افراد است که سالها بواسطه تن کردن لباس طلبگی، توفیق خدمت به مردم را یافته و از هیچ تلاشی در این راستا دریغ نکرده است.
🔹او از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را از مسجد امام حسن مجتبی(ع) آغاز کرد و از سال ۱۳۹۸ به مسجد حاج آخوند آمد و فعالیت خود را به عنوان امام جماعت در این مسجد ادامه داد.
🔸حجت الاسلام توکلی نیا در راستای ترویج قرآن نیز هر شب جمعه مراسم قرآن خوانی به صورت چرخشی در منزل اهالی برگزار میکند تا خانه تک تک اهالی روستا رنگ و بوی خدا بگیرد و صدای کلام الهی در منازل مردم طنین انداز شود.
🔹حجت الاسلام توکلی نیا همچنین سعی کرده با اقدامات مختلف جوانان را به مسجد بکشاند تا با خانه خدا مانوس و در این مکان مقدس تربیت شوند و در این راستا میگوید: وضعیت حضور جوانان و نوجوانان در مسجد در سطح مطلوب خود قرار دارد و این خود موجبات برکت محله را فراهم میکند.
📎https://bonyadehedayat.com/34997/torbat-heydarieh/
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
📍گفتوگو با قائم مقام بنیاد هدایت پیرامون آخرین وضعیت سند ملی مسجد؛
💠سندی که مبتنی بر حکمرانی از مسجد و حکمرانی بر مسجد تدوین شد
🔹حکمرانی بر مسجد به این معناست که نقش نهادها، دستگاهها و کنشگران بر مسجد چگونه و با چه مدل ساختاری و شاکلهای تعریف میشود
🔸حکمرانی از مسجد نیز یعنی اینکه خود مسجد چه نقشی در میدان، محله و جامعه پیاده میکند.
🔹بخش اول که نسبت نگاه حاکمیتی به مسجد است، با همافزایی، هماهنگی و وحدت رویه، نحوه تعامل، بستر و ویژگیهای ارائه خدمات به مسجد از سوی نهادهای موازی که هر کدام برای مسجد مأموریتی دارند، مشخص میشود.
🔸در حکمرانی از مسجد نیز کارکردهای مسجد مدنظر است. در این بخش مشخص میشود که این نهاد اجتماعی چه کارکردی باید در محله و جامعه ایفا کند.
🔹بر اساس سند ملی مسجد، با مدل به میدان آوردن ظرفیتهای مردمی و محوریت امام محله، مسجد میتواند پیشران حرکت محله باشد؛ به این صورت که محله را شناسایی کرده، کنشگران را حول محور مسجد گردآورده، ظرفیتهای مردمی و حاکمیتی را شناسایی کند و بتواند یک حکمرانی نرم شبکهای محلی پیاده کند.
📎https://bonyadehedayat.com/35065/masjed-62/
دیگر رسانه ها:
خبرگزاری ایکنا
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛
💠جهاد خدمت رسانی امام محله/ نجات یک جوان از چوبه دار
〽️حاج آقا پورتقی با همت مثال زدنی خود خدمات گسترده و متنوعی را در زمینه کمک به نیازمندان ارائه میدهد. او علاوه بر راه اندازی گروه جهادی طلاب و ارائه خدمات گوناگون به مردم، با واسطه گریهای خود به اختلافات و درگیریهای بسیاری پایان داده و یک جوان را نیز از چوبه دار نجات داده است.
🔹او از سال ۸۶ که ردای طلبگی را بر تن کرد توفیق انجام فعالیت تبلیغی را یافت و تاکنون نیز در همین کسوت به فعالیت میپردازد و از سال ۹۰ در مسجد تبلیغی کنونی مشغول به فعالیت است.
🔸حاج آقا پور تقی اتاق فکری را متشکل از تمام نهادها تشکیل داده که معمولا برنامهها را به صورت تجمعی و با مشورت هم طرح ریزی میکنند.
🔹این طلبه فعال در زمان همه گیری ویروس منحوس کرونا نیز با تشکیل ستادی اقدام به توزیع بستههای معیشتی و تغسیل و تدفین اموات کرونایی کرد و علاوه بر این با حضور در بیمارستانها سعی داشت یاریگر کادر درمان در آن برهه حساس باشد و در این ایام در هر سه شیفت در بیمارستان حاضر میشد و به فعالیت میپرداخت و گویی اصلا برای او خستگی و ترس از ابتلا به ویروس معنایی نداشت.
🔸حاج آقا پورتقی در زمینه تامین جهیزیه نیز نقش آفرینی کرده و مبالغی را از خیریهای در تهران و خیرین شهرستان در این زمینه فراهم میکند که تنها طی ۱۰ سال گذشته بالغ بر ۵۰ سری جهیزیه کامل به نیازمندان اهدا کرده است.
📎https://bonyadehedayat.com/34619/marand-2/
➕دیگر رسانه ها:
🔗خبرگزاری حوزه
┏━━━━〰️〰️━━━━┓
💠 @hedayat_news
┗━━━━〰️〰️━━━━┛