Ekhtelal.ppsx
4.64M
💯 #دانلود
🔰 فایل پاورپوینت "موانع رضایت زناشویی" / بخش اختلالهای فردی
🔹🔷 در این بخش می خوانیم:
🔸 اختلال جنسی
▫️ اختلال روانی
🔸 امراض مقاربتی (STD)
#فایل_درسی
#اخلاقی_مهارتی
#مستندات_علمی
🆔 @hedayatnia_ir
💢 #خانواده_ایرانی
🔸 بالاتر از واقعیات زندگی ...
🔰 آرزوها و عشق ها و احساسات انسانی بالاتر از واقعیات زندگی، در زندگی نقش دارند. نقششان هم نقش تبعی و درجه دوّم نیست، بلکه نقش اصلی است و میتواند ملاط این بنای فخیم و بسیار مستحکم قرار بگیرد.
🔹 بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبه های عقد ازدواج
📆 22 اسفند ماه 1378
#از_نگاه_بزرگان
#ازدواج
🆔 @hedayatnia_ir
🔹 امام على عليه السلام:
🔸🔶 دوستى ات، [در حدّ] شيدايى و دشمنىات [مايه ]هلاكت نباشد. دوستت را به اندازه دوست بدار و دشمنت را به اندازه دشمن بدار
📖 بحارالأنوار ج74 ص178
#حدیث_هفته
🆔 @hedayatnia_ir
⚠️ ازدواج سفید
🔹🔶 سوال شما:
بعضی جوانان به دلیل تشریفات قانونی و مسئولیتهای ازدواج رسمی، به سمت ازدواج سفید رو آوردهاند. نظر شما درباره ازدواج سفید چیست؟ آیا شرعاً و قانوناً قابل پذیرش است؟
🔸🔷 پاسخ:
ازدواج سفید بلحاظ شرعی و قانون مدنی ایران ازدواج محسوب نمیگردد؛ به همین دلیل، دختران و پسران در این قبیل ازدواجها با مشکلات متعددی روبرو خواهند شد؛ از جمله:
1⃣ بلحاظ شرعی و حقوقی، روابط دختران و پسران در ازدواج سفید مشروع نیست؛ به همین دلیل روابط آنان گناه و عقوبت أخروی دارد. بلحاظ حقوقی، روابط آن جرم و قابل مجازات است. افزون بر این، اگر ازدواج سفید به تولد فرزند منجر شود، به پدر و مادر طبیعی منتسب نمیگردند.
2⃣ مردم ایران مسلمان هستند و ازدواج سفید را نمیپذیرند. به همین دلیل زوجهایی که ازدواجشان شرعی نیست، منزوی میشوند و نمیتوانند با خانوادهها و خویشاوندان خود ارتباط برقرار نمایند. آنها فقط میتوانند با افرادی مانند خود معاشرت کنند.
3⃣ در ازدواج سفید، طرفین به یکدیگر تعهد ندارند و هر لحظه اراده کنند میتوانند طرف رابطه خود را تغییر دهند. به همین دلیل پیوند طرفین در ازدواج سفید بیثبات است. همین مطلب باعث اضطراب طرفین، به ویژه دختران در ازدواج سفید خواهد شد.
🔻 با توجه به مشکلات مذکور، شایسته است طرفین به جای ازدواج سفید، به فکر ازدواج آسان باشند و خود را از تشریفات زاید و هزینههای غیرضروری آن دور نگه دارند.
#ازدواج
#پرسش_پاسخ
🆔 @hedayatnia_ir
adamvhavva-4.mp3
4.79M
🔅 تفاوت های حقوقی میان زن و مرد
💯 #بشنوید
⭕️ آیا به صراحت در آیات قرآن کریم نکته ای در مورد تفاوت های زن و مرد و فلسفه آن آمده است؟
⛔️ چرا احکام به گونه ای مطرح نشده است که ما بتوانیم کامل آنها را درک کنیم و به تبع آن مباحثی چون فمینیسم و اندیشه های آن ایجاد شود؟
📻 بررسی تمایز حقوقی میان زن و مرد در ویژه برنامه رادیویی جذاب و شنیدنی #آدم_و_حوا
💠 قسمت چهارم
🎙با حضور:
🔸 حجت الاسلام #فرج_الله_هدایت_نیا
#رادیو
#آدم_و_حوا
🆔 @hedayatnia_ir
📸 #عکس_نوشت | همسانی و هم کفو بودن در ازدواج
🛑 در صورتی که دو نفر در اوصاف و خصوصیات مهم مانند هم بوده و تفاوتهای آنان فاحش نباشد، همسانِ هم شمرده میشوند و برای ازدواج مناسب هم هستند.
✍ #فرج_الله_هدایت_نیا
#ازدواج
#انتخاب_درست
🆔 @hedayatnia_ir
Asib Ejtemaei.ppsx
2.56M
💯 #دانلود
🔰 فایل پاورپوینت "موانع رضایت زناشویی" / بخش آسیبهای اجتماعی
🔹🔷 در این بخش می خوانیم:
🔸 اعتیاد مصرفی رفتاری
▫️بیکاری و تهیدستی
🔸 روابط فرازناشویی
▫️ مداخلات پیرامونی
#فایل_درسی
#اخلاقی_مهارتی
#مستندات_علمی
🆔 @hedayatnia_ir
💢 #خانواده_ایرانی
🔸 زن، گُل است نه کار پرداز شما
🔰 در روایات داریم « المرأة ریحانة »، زن گل است. حالا شما ببینید، اگر مردی با یک گُلی با خشونت و بیاعتنایی رفتار کند و پاسِ گُل بودن او را ندارد، چقدر ظالم و بد است.
🔹 بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبه های عقد ازدواج
📆 28 شهریور ماه 1379
#از_نگاه_بزرگان
#ازدواج
🆔 @hedayatnia_ir
▫️ضیافت اندیشه
🔰 دوره "اصول تعلیم و تربیت(سطح1)"
🎙مدرس:
حجت الاسلام دکتر #فرج_الله_هدایت_نیا
📆 ششم لغایت هفتم آبان ماه 1400
⏰ پنجشنبه 8 تا 12 و 14 تا 18 - جمعه 8 تا 12
📡 ثبت نام از طریق:
🌐 reg2.ziafatasatid.nahad.ir
#دوره_علمی
🆔 @hedayatnia_ir
#پیام_معنوی l بهترین وساطت
🔸 از بهترین شفاعتها، شفاعت بین دو نفر در امر ازدواج است تا اینکه خداوند آنان را مجذوب یکدیگر گرداند.
🔰 امام علی(ع)
📚 وسائل الشیعه، ج 20، ص 45
#ازدواج
#کلام_اولیای_الهی
🆔 @hedayatnia_ir
⚠️ صیغه عقد ازدواج بدون اطلاع والدین
🔹🔶 سوال شما:
خواستم بدونم دو طرف برای آشنايي بيشتر ميتوانند با رضايت خود، بدون اطلاع والدين با هم صيغه باشند؟
🔸🔷 پاسخ:
🛑 همانطور که در متن پرسش آمده است، گروهی از جوانان بهمنظور آشنایی بیشتر، پیش از عقد دایم ازدواج، اقدام به صیغه موقت میکنند. هدفشان از این طریق آن است که با هم محرم شوند و بتوانند به یکدیگر نزدیک شده و به شناخت بهتری از هم دست یابند. برای پاسخ به پرسش مذکور، باید به آن از دو بعد فقهی و حقوقی توجه کنیم:
1️⃣ به فتوای جمع زیادی از مراجع، ازدواج دوشیزگان باید با اجازه پدر یا جد پدری باشد.
🔻 در مسأله 2376 از رساله توضیح المسائل امام خمینی (ره) چنین آمده است: «دخترى كه به حد بلوغ رسيده و رشيده است، يعنى مصلحت خود را تشخيص مىدهد، اگر بخواهد شوهر كند، چنانچه باكره باشد بايد از پدر يا جدّ پدرى خود اجازه بگيرد و اجازۀ مادر و برادر لازم نيست».
📖 ( امام خمینی، توضيح المسائل محشّى، دفتر انتشارات اسلامى، قم، چاپ هشتم، 1424، ج2، ص458).
🔻 سایر مراجع معاصر مانند آیات عظام خامنهای، سیستانی، خوئی، گلپایگانی، بهجت، نورى، تبریزی، فاضل، مکارم شیرازی، و شبیری زنجانی نیز به صورت جزمی یا احتیاط وجوبی اذن پدر یا جد پدری را لازم میشمارند.
🔻 مقام معظم رهبری آیة الله خامنهای نیز معتقدند: «ازدواج دختر باكره موقوف بر اجازه پدر يا جدّ پدرى است»؛.
❌ در فتاوی مراجع عظام درباره لزوم اذن پدر میان ازدواج دایم یا صیغه موقت تفاوتی وجود ندارد.
2️⃣ مطابق ماده 1043 قانون مدنی، «نكاح دختر باكره اگرچه به سن بلوغ رسيده باشد موقوف به اجازه پدر يا جد پدرى او است...». در این قانون میان ازدواج دایم و ازدواج موقت (یا به تعبیر سؤالکننده محترم صیغه) تفاوتی نیست و حکم آن شامل هر دو میشود.
#ازدواج
#پرسش_پاسخ
🆔 @hedayatnia_ir
adamvhavva-5.mp3
4.79M
🔅 تفاوت های حقوقی میان زن و مرد
💯 #بشنوید
⭕️ آیا نظام های حقوقی دیگر می توانند اهداف تربیتی اسلام که "یکی از فلسفه های تفاوت حقوقی میان زن و مرد" است را تأمین کنند؟
⭕️ آیا نظام های حقوقی دیگر هم اهداف تربیتی خاصی را دنبال می کنند؟
⭕️ آیا نظام حقوق غیر اسلامی می تواند با هدف تحکیم پیوندهای خانوادگی، قوانینی را با بهره گیری از عقل جمعی و تجربیات بشری طراحی کند؟
📻 بررسی تمایز حقوقی میان زن و مرد در ویژه برنامه رادیویی جذاب و شنیدنی #آدم_و_حوا
💠 قسمت پنجم
🎙با حضور:
🔸 حجت الاسلام #فرج_الله_هدایت_نیا
#رادیو
#آدم_و_حوا
🆔 @hedayatnia_ir
🔹 امام حسن عسکری علیه السلام:
🔸🔶 مبادا [سرگرم شدن به] روزى ضمانت شده، تو را از كار واجبى باز دارد
📖 ميزان الحكمه جلد ۴ صفحه ۴۳۰
#حدیث_هفته
🆔 @hedayatnia_ir
⚠️ پنهانسازی سابقه نامزدی
🔸🔷 سوال شما:
هشت ماه پیش دختري رو براي برادرم عقد كرديم، الان متوجه شديم قبلا نامزد داشته و از ما پنهان كردند. ما الان نميدونيم چه برخوردي كنيم. داماد هم اطلاعي ندارد.
🔹🔶 پاسخ:
نامزدی دو معنای متفاوت دارد. در ادبیات حقوقی، نامزدی به معنای وعده نکاح یا قول و قرار ازدواج دختر و پسر، پیش از اجرای عقد ازدواج است.
🔻 مطابق ماده 1035 قانون مدنی، «وعده ازدواج ايجاد علقه زوجيت نمىكند...». اما در عرف اجتماعی بعضی مناطق، نامزدی به دوره عقدبستگی یا فاصله میان عقد تا عروسی و شروع زندگی مشترک گفته میشود.
⛔️ در هر صورت، پنهان کردن نامزدی سابق، فریب یا تدلیس محسوب نمیشود و برای طرف مقابل حق فسخ ایجاد نمیکند. زیرا سابقه نامزدی با حفظ دوشیزگی، یک مسأله کماهمیت است و نباید انتظار داشت دختر یا خانواده وی آن را بازگو نمایند.
💢 مطابق ماده 33 قانون ثبت احوال، «...ازدواج و طلاق غیر مدخوله در المثنای شناسنامه درج نخواهد شد».
✅ بر این اساس، در صورتی که دختر در دوره عقد بستگی و با حفظ دوشیزگی متارکه کرده باشد، میتواند شناسنامه خود را تعویض و سابقه ازدواج خود را از شناسنامه المثنی حذف کند.
‼️ اما اگر دختر مدخوله (غیردوشیزه) باشد، باید به طرف مقابل اعلام کند. با این حال، پنهان کردن همین مسأله هم در تعریف فقهی و حقوقی تدلیس نمیگنجد و برای طرف مقابل حق فسخ ایجاد نمیکند. مگر اینکه دختر در سنّی باشد که عرفاً باید دوشیزه باشد ولی در اثر ارتباط با نامزد یا همسر سابق، دوشیزگی خود را از دست داده باشد؛ در اینصورت میتوان درخواست اعمال خیار تخلف از وصف بکارت و فسخ نکاح را در دادگاه به جریان انداخت.
❇️ توصیه ما این است که اگر دختر مورد نظر فرد خوبی است و جز پنهان کردن نامزدی سابق، مسأله غیراخلاقی دیگری از ایشان مشاهده نشد، بهتر است از آن چشمپوشی و برادرتان را نیز برای نادیده گرفتن این مسأله متقاعد کنید. به ویژه اینکه کوتاهی از خود پسر و خانواده او است که از وضع دختر تحقیق نکردهاند. زیرا سابقه عقد ازدواج چیزی نیست که از اطرافیان پنهان باشد.
#ازدواج
#پرسش_پاسخ
🆔 @hedayatnia_ir
🔸 کرسی علمی ترویجی
🔰 الگوی اخلاقی طلاق همسران در قرآن کریم
🎙با حضور:
#فرج_الله_هدایت_نیا
⏰ چهارشنبه دوازدهم آبان ماه، ساعت 15:30
📡 ارتباط از طریق:
🌐 join.skype.com/gvRLrTd5qWai
#طلاق
#رویدادها
🆔 @hedayatnia_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ #ببینید
▫️ضیافت اندیشه
📽 گزارش ویدئویی از برگزاری دوره "اصول تعلیم و تربیت(سطح1)"
🎙مدرس:
حجت الاسلام دکتر #فرج_الله_هدایت_نیا
📆 ششم لغایت هفتم آبان ماه 1400
🏢 دانشگاه گیلان
#دوره_علمی
🆔 @hedayatnia_ir
💯 #ببینید
📚 درس "حقوق خانواده"
♨️ حقوق در روابط خانوادگی
▫️ روابط مالی زوجین
🔹بخش دوم: اجرت المثل و نحله
📌 جهت مشاهده ویدئو بر روی لینک زیر کلیک کنید:
🌐 b2n.ir/Family-law11
#دانشجویی
#فایل_درسی
#مستندات_علمی
🆔 @hedayatnia_ir
⚠️ پیامدهای پنهانکاری در ازدواج
🔸🔷 سؤال شما:
من يک مشكلي دارم. با يک پسری قرار بود ازدواج كنيم از مشكل من هم اطلاع ندارد. همديگر را خيلي دوست داریم و وابسته هم شديم. ميترسم با اين مشكل وارد زندگی با ایشان شویم و از مشکل من مطلع شود و زندگي ما از هم بپاشد. به نظر شما من باید چه کاری انجام دهم؟
🔹🔶 پاسخ:
روراست بودن یا پنهانکاری مشکلات شخصی مثل بیماریها یا خطاهای گذشته، دغدغهی بسیاری از جوانان در زمان ازدواج است. لطفا پاسخ ما را به این پرسش دنبال کنید:
1⃣ اگر بیماری کسی مربوط به گذشته بوده و درمان شده و احتمال بازگشت مجدد آن ضعیف است، نیازی نیست آن را بیان کنید. ولی اگر هنوز درمان نشده یا آثار آن هنوز موجود یا خطر بازگشت مجدد آن جدی است، بهتر است طرف مقابل را از وجود آن مطلع کنید. زیرا بیم آن میرود که پس از ازدواج و علنی شدن مسأله برای همسر، باعث اختلاف و جدایی شود.
2⃣ در مورد گناهان و خطاهای پنهان گذشته، باید توجه داشته باشیم که انسان مجاز نیست از آن برای دیگران سخن بگوید؛ بلکه فقط باید در خلوت خود با خداوند به گناهان خود اقرار و طلب بخشش نماید. اما ممکن است کسی در گذشته گناه مهمی را مرتکب شده و اطرافیان از آن مطلع شدهاند (مانند رابطه نامشروع)، اگر این موضوع را پنهان کند، بیم آن میرود پس از ازدواج از زبان دیگران از موضوع مطلع شود و واکنش تندی از خود نشان دهد. بنابراین، بهتر است از زبان خود فرد از این مسأله مطلع شود.
به این قبیل اشخاص توصیه میکنیم، در مورد گذشته خود با احتیاط و در حد ضرورت برای دیگران از جمله خواستگار سخن بگویید و در صورت لزوم از بیان جزئیات آن خودداری نمایند؛ زیرا ممکن است آنان امانتدار نباشند و مسایل خصوصی شما را نزد دیگران بازگو نمایند.
🔻 در مورد پنهانسازی یا اطلاعرسانی سابقه ازدواج به پرسشهای قبلی مراجعه کنید.
#ازدواج
#پرسش_پاسخ
🆔 @hedayatnia_ir
🔸 امام على عليه السلام:
💠 خيانتكار كسى است كه خودش را رها كرده به معايب ديگران بپردازد و امروزش بدتر از ديروزش باشد
📚 غررالحكم حدیث ۲۰۳۴
🆔 @hedayatnia_ir