🔰 غم روزی
🔸 امام علی(ع): مَنِ اهتَمَّ برِزقِ غَدٍ لم يُفلِحْ أبَدا.
💠 كسى كه غم روزى فردا را بخورد، هرگز رستگار نشود.....
📖 ميزان الحكمه، جلد۹، ص۲۳۸
#حدیث_هفته
🄶 🆔 @hedayatnia_ir
💻 دوره آنلاین "قرارِ زندگی"
💍 آگاهی های قبل ازدواج (آشنایی و خواستگاری)
⚠️ #ویژه_مجردها👌🏻💟
⬅️ برخی از سرفصل های دوره
➕ مدت آشنایی برای ازدواج
➕ پیامدهای دوستی های قبل از ازدواج
➕ مهم ترین سوالات خواستگاری
✴️ حرف هایی برای تشکیل زندگی بهتر
👤 با حضور #فرج_الله_هدایت_نیا و اساتید مجرب
📆 زمان: ۲۹،۳۰،۳۱اردیبهشت
⛔️ #ظرفیت_محدود
⬅️ جهت ثبت نام عدد ۴۴ را ارسال کنید 👇
➡️ @Emamhadicenter
#رویداد_علمی
🄶 🆔 @hedayatnia_ir
⚠️ رابطه جنسی در دوره نامزدی
⁉️ سوال شما:
«من عاشق كسي هستم كه به من قول ازدواج داده و الان از من ميخواهد نياز جنسياش را رفع كنم. الان شرايط ازدواج من و ایشان وجود ندارد. به من ميگوید: اگه نيازشو رفع نكنم اين رابطه را تمام ميكند. من هم به غير از ایشان نميتوانم به مرد ديگری فكر كنم. چيكار كنم؟».
🔹🔸 پاسخ:
1⃣ هرچند در بعضی مناطق ایران، نامزدی به دوره عقد بستگی گفته میشود، ولی در اصطلاح حقوقی، مقصود از نامزدی به فاصله میان وعده ازدواج تا عقد گفته میشود. قول ازدواج از جهتی شبیه «قولنامه» قبل از «مبایعهنامه» است و ایجاد رابطه زوجیت نمیکند (ماده ۱۰۳۵ قانون مدنی) بنابراین، تا قبل از عقد ازدواج، طرفین زن و شوهر محسوب نمیشوند و شرعاً و قانوناً نمیتوانند با یکدیگر رابطه جنسی داشته باشند.
2⃣ قول یا وعده ازدواج الزامآور نیست. «بنابراين هريك از زن و مرد مادام كه عقد نكاح جارى نشده، مىتواند از وصلت امتناع كند و طرف ديگر نمىتواند به هيچ وجه او را مجبور به ازدواج كرده و يا از جهت صرف امتناع از وصلت مطالبه خسارتى نمايد ماده ۱۰۳۵ قانون مدنی». بنابراین، به قول یکی از دو طرف برای ازدواج نمیتوان اعتماد کرد و او هر وقت بخواهد میتواند به این رابطه پایان دهد.
3⃣ با توجه به آنچه در بندهای ۱ و ۲ گفته شد، اگر شرایط ازدواج دو طرف فراهم نیست، باید خویشتندار باشند و تا قبل از ازدواج، روابطشان تحت کنترل باشد. زیرا ممکن است یکی از دو طرف از ازدواج انصراف دهد؛ در این صورت، رابطه جنسی برای طرف دیگر به ویژه دختران، پیامدهایی دارد؛ احساس گناه و عذاب وجدان، خودتحمیلی در ازدواج، کاهش شانس ازدواج موفق، اضطراب و برخی مشکلات دیگر.
‼️ ↙️ دسترسی به دیگر سوالات مطرح شده توسط کاربران، با هشتگ #پرسش_پاسخ
#ازدواج
#پرسش_پاسخ
🄶 🆔 @hedayatnia_ir
#پیام_معنوی l محبت به همسر
💠 امام صادق (ع):
🔰 هرکس از دوستان ما باشد؛ به همسرش بیشتر اظهار محبت می کند.
📚 بحار الانوار، ج ۱۰۳، ص ۲۲۳
#همسر
#کلام_اولیای_الهی
🄶 🆔 @hedayatnia_ir
💯 #ببینید
🖼 اینفوگرافیک
◾️ عاشقانههای استاد فاطمینیا
💠 چند روایت از سبک زندگی و رفتار مرحوم فاطمینیا در رفتار و برخورد با همسرشان در خانواده و مقابل دیگران را بخوانید.
📩 منبع : سایت تبیان
🔻 ارتحال ملکوتی عالم ربانی، استاد عرفان و اخلاق، آیت الله فاطمینیا را به خانواده معزز، شاگردان و جامعه علمی و انقلابی کشور تسلیت عرض می نماییم.
#از_نگاه_دیگران
🄶 🆔 @hedayatnia_ir
💢 #پیام_خانواده I شوخطبعی با همگان، رسمی با همسر...
💠 رسول خدا(ص) درباره این قبیل مردان فرمود: «بدترین مردان کسانیاند که چون وارد خانه شوند، همسرانشان میترسند، و فرزندانش میگریزند، و وقتی خانه را ترک میکنند خانوادهاش خوشحال میشوند»؛ (مجمع الزوائد، ج ۸، ص ۲۵).
✍️ #فرج_الله_هدایت_نیا
#رضایت_زناشویی
🄶 🆔 @hedayatnia_ir
Soal8.mp3
526.2K
💯 #بشنوید
⚠️ پاسخ صوتی به سوالات کاربران
💠 سوال شما:
خواستگاری دارم که زن دارد. وی می گوید من ميخوام به دلیل بی توجهي همسر و بالابودن سنش می خواهم ازدواج دیگری داشته باشم. مرد خوبی است و از طرفی پدر و مادر بنده فوت کرده اند و تنها هستم، من نمی دانم چه پاسخی به ایشان بدهم؟
‼️ پاسخ:
اینکه خواستگار آدم خوبی هست یا خیر ما اطلاعی نداریم و اظهار نظر نمیکنیم؛ ولی درباره ازدواج مجدد مرد متأهل باید به چند نکته توجه شود:
🔶 پاسخ کامل حجت الاسلام #فرج_الله_هدایت_نیا به این سوال را می شنویم....
‼️ ↙️ دسترسی به دیگر سوالات مطرح شده توسط کاربران، با هشتگ #پرسش_پاسخ
#ازدواج
#پرسش_پاسخ
🄶 🆔 @hedayatnia_ir
💢 #پیام_معنوی I آیا میدانید ثواب تزویج بیهمسران چیست؟
💠 هر كس در امر ازدواج زن و مردى ميانجى شود و بكوشد كه آن دو را از راه حلال بهم رساند و علاقه زناشوئى ميانشان برقرار سازد، عمل يك سال كه شبهاى آن را به نماز و نيايش و روزهاى آن را به روزه سر كرده باشد پاداش خواهد داشت....
📖 (شیخ صدوق، ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص۲۸۸)
✍️ #فرج_الله_هدایت_نیا
#تشویق_ازدواج
🄶 🆔 @hedayatnia_ir
🔰 عدالت در خرید و فروش
🔸 امام علی(ع): وَليَكُنِ البَيعُ بَيعا سَمحا : بِمَوازينِ عَدلٍ ، وأسعارٍ لا تُجحِفُ بِالفَريقَينِ.
💠 بايد خريد و فروش آسان و بر موازين عدل باشد، با قیمت هايى كه نه به فروشنده زيان رسانَد و نه به خريدار...
📖 نهج البلاغة از نامه ۵۳
#حدیث_هفته
🄶 🆔 @hedayatnia_ir
⚠️ تأخیر در ازدواج به علت مخالفت مادر
⁉️ سوال شما:
«دختر پنجاه ساله هستم. خيلي خواستگار داشتم. مادرم گفت تا وقتي كه من زنده هستم، نباید ازدواج كني. من هم اطاعت كردم. همه از احترام فرزند به والدين ميگويند؛ آيا فرزند حقي ندارد؟ آیا من حق ازدواج ندارم؟».
🔹🔸 پاسخ:
لازم است اشاره کنیم: «اطاعت فرمان والدین واجب» و «ازدواج مستحب» است و در نتیجه، واجب بر مستحب ترجیح دارد. این مطلب در جای خود صحیح است. لکن باید توجه داشت «وجوب اطاعت والدین» و «استحباب ازدواج» مربوط به حالت عادی و به اصطلاح «حکم اولی شرعی» هستند و حکم این دو در شرایط خاص تغییر مینمایند.
1️⃣ اطاعت فرمان والدین در صورتی واجب است که خواسته آنان در چارچوب احکام شرعی باشد؛ در غیر اینصورت واجب نیست بلکه مخالفت با آنان واجب میگردد. از سوی دیگر، ازدواج در شرایط عادی مستحب است ولی اگر کسی نتواند با تجرد دامن یا نگاه خود را از آلودگی حفظ کند، ازدواج بر او واجب میشود و در این صورت بر فرمان والدین ترجیح خواهد داشت. بنابراین، این خواهر بزرگوار نباید ازدواج را آنقدر به تأخیر میانداخت که فرصت آن از بین برود و دچار مشکلات تأخیر در ازدواج یا تجرّد شود.
2️⃣ نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد آن است که مخالفت والدین سالمند با ازدواج فرزندان خود احتمالا به دلیل ترس از تنهایی و بیکسی است. اگر فرزند به آنها اطمینان بدهد که پس از ازدواج کنارشان خواهد بود و آنان را تنها نخواهد گذاشت، موافقت خواهند کرد. در این موارد، بهتر است نگهداری از پدر و مادر یا سکونت در نزدیکی و رسیدگی به نیازهای آنان را در ازدواچ شرط کنید تا در آینده مشکلی پیش نیاید.
‼️ ↙️ دسترسی به دیگر سوالات مطرح شده توسط کاربران، با هشتگ #پرسش_پاسخ
#ازدواج
#پرسش_پاسخ
🄶 🆔 @hedayatnia_ir