"وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فی سَبیلِ اللهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ"
شهادت سید بزرگ مقاومت، شهید والامقام سید حسن نصرالله را محضر مقدس حضرت ولیعصر(عج)، رهبر معظم انقلاب و مجاهدان جبههی مقاومت و عموم آزادگان جهان تسلیت عرض مینماییم.
هئیت رزمندگان اسلام
الهی کوبندهتر خواهد شد. ذات پلید رژیم صهیونی در این حادثه، به پیروزی دست نیافته است.
سیّد مقاومت، یک شخص نبود، یک راه و یک مکتب بود، و این راه همچنان ادامه خواهد یافت. خون شهید سید عباس موسوی بر زمین نماند، خون شهید سید حسن هم بر زمین نخواهد ماند.
✏️ اینجانب به همسر گرامیِ سید عزیز که پیش از او فرزندش سید هادی را نیز در راه خدا داده، و به فرزندان گرامیش و به خانوادههای شهیدان این حادثه و به یکایک افراد حزب الله و به مردم عزیز و مقامات عالیهی لبنان، و به سراسر جبههی مقاومت، و به مجموع امت اسلامی، شهادت نصرالله بزرگ و یاران شهیدش را تبریک و تسلیت عرض میکنم و در ایران اسلامی پنج روز عزای عمومی اعلام مینمایم. خداوند آنان را با اولیائش محشور فرماید.
✏️والسلام علی عبادالله الصالحین
سید علی خامنهای
هدایت شده از 🇮🇷🇮🇶🇱🇧خبر کــوتـاه🇾🇪🇵🇸🇮🇷
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌این سخنان شهید ابراهیم عقیل، فرمانده شهید حزب الله پاسخی به سوالات و آشفتگیهای این لحظهی ماست...
#جهش_بیداری
@khabarekotahh
هدایت شده از خبر فوری
خبرهای جنجالی امروز را از دست ندهید
🔹جزئیات لحظه به لحظه تحولات لبنان | پیامد ترور سید حسن نصرالله چیست؟👇
khabarfoori.com/fa/tiny/news-3097061
🔹سیر تا پیاز زندگی نصرالله | پسر سبزیفروش لبنانی چطور دبیرکل حزب الله شد؟👇
khabarfoori.com/fa/tiny/news-3097160
🔹جایگزین احتمالی سید حسن نصرالله کیست؟👇
khabarfoori.com/fa/tiny/news-3097186
🔹ماجرای ثبتنام برای اعزام نیرو به لبنان چیست؟👇
khabarfoori.com/fa/tiny/news-3097189
🔹ایرانی ردهبالایی که همراه سید حسن نصرالله شهید شد را بشناسید👇
khabarfoori.com/fa/tiny/news-3097156
♦️اخبار داغ را اینجا کلیک کنید🔹
khabarfoori.com/hottest-news
هدایت شده از بیداری مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌نحوه عملکرد بمب های سنگر شکن یا بانکر باسترِ ۵۰۰۰ پوندی یا حدودا ۲.۵ تنی GBU-28
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها
@Bidari_Media
⭕️ جناب پرزیدنت...
برادرتان برادرانمان را کُشت...!
✍ افاضات شما در خلع سلاح ایران و دیدار شما یا یک تبعه اسرائیلی در نیویورک بالاخره نتیجه داد
#شهید_سید_حسن_نصرالله
سلام دوستان عزیز
باعرض تسلیت شهادت سیدمقاومت و حزبالله ، خواهشمندم به نکاتی توجه فرمایید
در بحث پاسخ کوبنده به ترورهای ددمنشانه و وحشیانه رژیم نامشروع وخونخوار اسراییل ، توجه داشته باشید که این رژیم شیطانی علاوه بر دارا بودن تجهیزات وتسلیحات مدرن ، از لحاظ انسانی هم پایبند به هیچ گونه حریم اخلاقی و وجدانی نیست و این رژیم جلاد از هر دو نظر فوق ، دست خودش رو بازگذاشته و بخصوص اینکه تسلیحات هستهای هم داره و چنین شیاطینی اگر حس کنند به آخر خط رسیدن و درحال غرق شدن هستن ، ممکنه دست به کار بسیارخطرناکی بزنند و از سلاح اتمی برای نابودی مقاومت استفاده کنند که البته منجر به نابودی خودشان هم خواهدشد و منطقشان این خواهدبود که اگر قراره ما غرق بشیم ، همه رو با خودمان غرق میکنیم . از این لحاظ دست ایران و مقاومت کمتر بازهست برای دادن پاسخ دندانشکن به صهیونیستها . بنابراین مجبوریم با جنگ فرسایشی ، روزبروز اسراییل رو ضعیفتر کنیم و بعد در فرصتی مناسب ، ضربه نهایی رو طوری بزنیم که فرصت انجام کارخطرناکی مثل استفاده از تسلیحات نامتعارف رو نداشته باشه . مسائلی از این دست ، معمولا افراد عادی جامعه بهش توجه ندارن و در شرایطی مثل این روزها ، شروع به انتشار مطالب و کامنتهای هیجانی در باب پاسخ قاطع و محکم به دشمن میکنن . اما نکته بسیار مهم اینه که قطعا فرماندهان نظامی ما و رهبری بسیار بیشتر از مردم کف جامعه ، در جریان حقایق پیداوپنهان وناگفتنی جنگ هستن و اگر ما فقط دو سه پارامتر برای پاسخ به دشمن میبینیم ، آنها چندین عامل و پارامتر موثر در نوع و زمان و مکان و شدت پاسخ رو باید لحاظ کنند و بخاطر محدودیتهای امکاناتی ، باید بسیار محتاط عمل کنند تا پاسخ ، به شکست تبدیل نشه . بنابراین به یادداشته باشیم و بدانیم که فرماندهان ما بیکار نیستن و با توجه به شرایط و مقدورات پاسخ خواهندداد و عمل خواهند کرد .
انتشار مطالب هیجانی و گلایه از ارتش و سپاه و بیتوجهی به شرایط بسیار خاص و محدودیتهای ما ، باعث ایجاد نوعی ناامیدی در جامعه و شاید بعدها منجر به مخالفت و جبههگیری در برابر اقدامات نظام ممکنه بشه و از اینجاست که کمکم تفرقه و اختلاف در جامعه پیدا میشه و ممکنه بعضیها ناخواسته درزمین دشمن و به نفع دشمن بازی کنن .
بنابراین بیاید از انتشار مطالب بعضی نویسندگان که معلوم نیست چه قصد و نیتی در قلم زدن دارند بپرهیزیم و جامعه رو دچار دو یا چندقطبی بودن نکنیم و همیشه این نکته مهم رو در نظر داشته باشیم که مملکت و کشور ما رهبری بسیار بزرگ و فرزانه داره که ما باید خیلی مواظب باشیم که در این شرایط بسیار حساس که خودش نوعی آزمون بسیار مهم الهی هست ، از رهبری جلوتر یا عقبتر نباشیم و گوش به فرمان رهبر بودن رو فراموش نکنیم