eitaa logo
هیئت اِنسیّةالحَوراء ‹س›
69 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
703 ویدیو
79 فایل
اَلسَّلامُ‌عَلَی‌الرَّاسِ‌المَرفوع 🌙 سلام‌برآن‌سرِبالای‌نیزه‌رفته ‌ 😌 جایی‌بَرای‌ِدُختَران! :) 🌸 شهرپرند،فاز۲،خیابان‌کوهستان کوچه‌کوکب۴،حسینیه‌بیت‌الشهدا 📲 صفحه‌اینستاگرام ‌https://instagram.com/heiat_ensiatolhaora
مشاهده در ایتا
دانلود
21.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دُعای‌ِهَفتُم‌ِصَحیفِه‌سَجّادیّه🌸🍃 💠 به‌فرمایش‌مقام‌معظم‌رهبری ➕ ترجمه‌روان 😊 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه دو قسمت دیگه بیشتر نمونده 🙃🍃
|| 🍁 حَتّی‌بَندِکَفش‌را ... :) 🌙|@heiat_ensiatolhaora
به‌خدااعتمادکن✨ اوهرچیزی‌رابه‌قشنگ‌ترین‌حالت‌ممکن‌ به‌تومیدهد امادرزمان‌خودش... 🎈🍃
آیا حجاب اجباری آزادی کسانی را که به هیچ دینی اعتقاد ندارند سلب نمی‌کند؟! طبق آیه‌ی {لا اکراه فی‌الدین} هرکسی در انتخاب دینش آزاد است و اجباری نیست🙄 ۱_کلمه‌ی آزادی🍃 به این معنا نیست که انسان می‌تواند هرکاری دلش می‌خواهد انجام دهد🚶‍♀ زیرا نباید به حقوق دیگران تجاوز کند😯 ۲_چند مثال از آزادی🍃: در بسیاری از کشور‌های خارجی 🌆🏙خرید‌وفروش و مصرف مشروبات الکلی🥂 آزاد است اما اگر کسی حتی جرعه‌ای از آن نوشیده باشد حق رانندگی 🚘ندارد حتی اگر بطری مشروبات الکلی🍺 با در باز در ماشینش پیدا شود شدیدترین مجازات را در پی دارد🚔 ۳_طی چند سال گذشته‌،کشور‌های اروپایی 🏖به بهانه‌ی ضرورت شناسایی افراد برای امنیت⚖ زدن پوشیه به صورت را که بین زنان مسلمان عرب 🧕رایج است ممنوع کردند و مجازات های سنگین از قبیل : جریمه‌نقدی💵،بازداشت⛓،لغو اقامت یا ویزا و..... وضع کردند همچنین دست ندادن زن👩 و مرد🧑 نامحرم را بدترین نوع بی‌فرهنگی و بی‌ادبی می‌خواندند👀 امروزه زدن ماسک😷 را برای همه افراد و همه سنین اجباری و برای تخلف از آن ۵۰۰دلار 💸جریمه وضع کرده همچنین طبق دستور سازمان بهداشت🏢 افراد حق دست دادن به یکدیگر را ندارند و باید دو متر نیز فاصله بگیرند👱‍♂. 👩 آیا کسی می‌گوید این قوانین با آزادی فردی منافات دارد؟!👀👀 ۴_حتی خودکشی🔪 که می‌گویند جان خودم است و دلم می‌خواهد خودم را بکشم🙄 با اینکه در اسلام حرام است و در کشورهای دیگر آزاد اما در همان کشورها نیز اقدام کننده به خودکشی را وقتی نجات می‌دهند😶 به جرم تحریک اذهان عمومی😱،ملتهب کردن احساسات😢 مردم،القای حس ناامیدی و یاس به جامعه مجازات می‌کنند 😮 ۵_در بسیاری از کشور‌های جهان متمدن دختران👧 حق ندارند با وضعیتی به محل‌کار یا دانشگاه بروند که سبب حواس‌پرتی یا تحریک دیگران شوند💄👠 حال ظاهر شدن بانوان با پوششی تحریک کننده در خیابان ‌اماکن عمومی تعدی به حقوق دیگران نیست🤨؟ برای رشد فرهنگی‌و‌ رفتاری😌 و امنیت روانی 😇در چگونگی پوشش نیز باید قانونمند باشیم 📜 ۶_ لا اکراه فی‌الدین: آزادی🍃 در دین است نه در شریعت. دین به معنای اعتقادات 🔃و دیدگاه افراد است که در آن آزادند🍃 یعنی نه‌ پیامبری😇 می‌تواند کسی را به زور مومن کند و نه شیطان😈 می‌تواند کسی را به زور کافر کند افراد می‌توانند دیدگاه جهان‌بینی توحیدی🤲 یا ماتریالیستی🍂 داشته باشند و کاملا آزادند🍃 اما شریعت به معنای حقوق‌و‌قوانین⚖ است و انسان در برابر قوانین آزاد🍃 نیست زیرا قوانین برای اجرا و مجازات⚰ برای ضمانت اجرای آنها قرار داده شده است ۷_لا اکراه فی الدین: شما را مجبور نیافریدم چون به شما عقل🧠،شعور👀،منطق🗣،وحی😇 و قدرت انتخاب داده‌ام پس راه رستگاری از راه گمراهی روشن💫 است و شما را در انتخاب دین( نه شریعت) آزاد🍃 می‌گذارم منبع:x_shobhe 🍁|@heiat_ensiatolhaora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
21.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دُعای‌ِهَفتُم‌ِصَحیفِه‌سَجّادیّه🌸🍃 💠 به‌فرمایش‌مقام‌معظم‌رهبری ➕ ترجمه‌روان 😊 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ {۶۴یوسف} 🌊|@heiat_ensiatolhaora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آمار ادعایی نصیری درباره حجاب تکذیب شد/ استناد به یک نظرسنجی بی نام و نشان 🔹مهدی نصیری در یک برنامه با استناد به نظرسنجی وزارت ارشاد مدعی شد که ۷۰درصد مردم ایران به مسئله حجاب اعتقادی ندارند. وزارت ارشاد اعلام کرد که ادعای نصیری با نظرسنجی پژوهشگاه خود ناهمخوان است. 🔹اما آمارهایی که نصیری از آن استفاده کرد مربوط به یک مرکز افکارسنجی به نام «گمان» است. این مرکز بودجه خود را با یک واسطه از کنگره آمریکا و سازمان سیا می‎گیرد. 🔹بر اساس نظرسنجی این مجموعه در سال۹۶، ۳۵ درصد رای دهندگان به رئیسی و ۹۶ درصد رای دهندگان به روحانی مخالف جمهوری اسلامی بودند! 🔹این نتایج عجیب و غریب حاصل یکی از غیرعلمی‌ترین روش‌های آماری یعنی روش «گلوله برفی» است که گمان بر اساس آن نظرسنجی می‎کند. 🔹در این روش، جامعه آماری فقط شامل یک طیف کم نوسان فکری می‌شود. در نهایت گمان این نتایج را به عنوان نظر مردم ایران جا می‎زند. ╔═🍃✨🍃═════╗ @heiat_ensiatolhaora ╚═════🍃✨🍃═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
╔═🍃✨🍃═════╗ @heiat_ensiatolhaora ╚═════🍃✨🍃═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
╔═🍃✨🍃═════╗ @heiat_ensiatolhaora ╚═════🍃✨🍃═╝
✍ محسن مهدیان در یادداشتی نوشت: آقای نصیری در برنامه زاویه با حجاب قانونی مخالفت کرد. کل استدلال آقای نصیری دو جمله است. اول اینکه با زور نمی شود جامعه را با حجاب کرد چه آنکه تجربه رضاخان نیز همین را نشان داده است. دوم اینکه مردم مخالفند. ⭕️ چند نکته در این رابطه❗️
1⃣ اول اینکه ما حجاب اجباری نداریم. الزام قانونی داریم. الزام قانونی خودش برآمده و با امضای رای اکثریت است. اگر وجاهت دموکراتیک قانونگذاری را زیر سوال ببریم سنگ روی سنگ بند می شود؟ ازفردا هر کس بگوید فلان قانون رامردم مخالفند چه کنیم؟ با کدام منطق باید بپذیریم شاخص اکثریت نزد شماست؟
2⃣ مقایسه الزام حجاب در جمهوری اسلامی با الزام رضا قلدر از مبنا دچار اشکال است. مثل اینکه کسی قانون در دیکتاتوری را با قانون در جمهوریت مقایسه کند. انشالله که روشن ست دچار چه اشتباه فاحشی شده اند. الزام قانون در جمهوریت پشتوانه رای مردمی دارد نه قلدری یک دیکتاتور.
3⃣ آقای نصیری گفته اند الزام حجاب ثمر نداشته است. از کجا فهمیدند؟ اینکه وضع حجاب بدتر شده است یعنی الزام ثمرنداشته است؟ باز هم دچار اشتباه عجیب شدند. جامعه ما در یک مبارزه است. اساسا مقایسه نقطه ای در فهم رفتار جامعه در حال مبارزه غلط است. جامعه ای که تحت هجمه های فرهنگی و تمدنی است با همین میزان حجاب نیز یک جامعه عفیف است. سوال این ست که اگر الزام حجاب نبود وضع بدتر بود یا بهتر؟ مثل اینکه فردی خلاف جریان اب پارو بزند. قدرت فرد را در عقبگردش نباید دید. مهم اینکه اگر خلاف آب پارو نزده بود، همین میزان عقب رفته بود؟
4⃣ آقای نصیری معقدند مردم بدحجاب شده اند. این حرف نیز غلط است. اساسا مقایسه تقوا و دینداری مردم در مبارزه آنهاست نه تغییر ظاهری شان. مساله حجاب در ایران ناشی از غربزدگی است نه کاهش دینداری. انشالله فرق این دو روشن است. لذا اتفاقا مردم با همین میزان حجاب نیز رشد دینداری داشته اند.
5⃣ گفتند قانون حجاب نتواسته مردم را باحجاب کند. آیا تصور کردیم الزام حجاب برای باحجاب کردن بی حجاب هاست؟ الزام حجاب برای صیانت از یک جامعه دینی است. لذا هدف الزام تنها باحجاب کردن نیست و دفاع از حیا و عفت جامعه است که هم برای مرد است و هم زن. برای صیانت از ظاهر یک جامعه دینی است.
6⃣ میگویند چرا وقتی تبعیض وجود دارد قانون حجاب باید اجرا شود. این هم از آن استدلال های آنچنانی است. اگر سازمان ثبت احوال به وظیفه اش عمل نکرد، سازمان آب و فاضلاب هم تعطیل کند؟ فردا اگر دزد، خانه آقای نصیری را زد بگوئیم چون بقیه نهادها درست عمل نمی کند پیگیری دزد هم اشتباه است؟
7⃣ می گویند حجاب را باید فرهنگی ترویج کرد. سلمنا. خب؟ ترویج فرهنگی به معنی نفی الزام است؟ همه قوانین نیازمند فرهنگ سازی دارند. مگر بستن کمربند فرهنگ سازی نمی خواهد؟ خود الزام هم جزئی از ساخت فرهنگ است.
8⃣ می گویند با حجاب موافقم اما با الزامش نه. مثل اینکه کسی بگوید با دروغ مخالفم اما با حرمتش نه. برادرم حجاب خودش یک الزام دینی است. چطور ممکن است با حجاب موافق باشید ولی با الزامش نه. همان که از ضرورت حجاب گفته از الزامش گفته است. مگر دلبخواهی و سلیقه ایست؟
9⃣ گفته اند در پذیرفتن دین و اعتقادات آزادی است پس مردم حق دارند حجاب را نپذیرند. مقدمه درست و نتیجه غلط. مردم در انتخاب دین آزادند نه انتخاب اجزای دین. ضمن اینکه حجاب امری اجتماعی است نه فردی. مردم در انتخابی آزادند که به دیگری ضربه نزند. آیا حجاب در خیابان مثل نماز در پستوخانه است؟ ╔═🍃✨🍃═════╗ @heiat_ensiatolhaora ╚═════🍃✨🍃═╝