فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
✨ یا فاطمه سلام الله علیکِ ؛
بین من و تو خیلی فاصله افتاده !
بیا و در حقم مادری کن!
#مادرم_فاطمه سلاماللهعلیها
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی حاج مهدی رسولی - کلمینی | ایام فاطمیه | شهادت حضرت فاطمه زهرا س
🔴شعارنویسی استاد ایرانی روی دیوار اسرائیل
🔹«مسعود نجابتی» استاد هنرهای تجسمی ایرانی، دیروز روی دیوار مرز سرزمینهای اشغالشده توسط رژیم موقت صهیونیستی شعار «سَنُصَلّی فی القدس - در قدس نماز خواهیم خواند» را خطاطی کرد.
🔹او میگوید این جمله را برای نوشتن انتخاب کردم چون هم وعده الهی است و هم وعده بندهای الهی یعنی رهبرم آیتالله خامنهای
🔻چرا وقتی محسن حججی زاده به آن شکل دردناک برای حفظ امنیت تو و امثال شهره هایی چون تو به دست تروریست های داعش، شهید شد هم نام او بودن افتخارت نبود؟
🔷چرا موقع شهادت مظلومانه شهید محسن فخری زاده، دانشمند و فخر ایران زمین، هم نام بودن با او برایت فخر و افتخار نداشت؟
🔹چه طور هم نام بودن با یک رذل گردنه گیر معتاد که با چاقو سد راه می کرد و عربده میکشید و ماموران را زخمی می کرد و تجاوز به نوامیس و حجاب جز افتخاراتش بود برایت افتخار شد؟واقعا بیشرفی!
✍️البته هر کس هم جنس خودش را میجوید بیشرف با بیشرف تو با امثال حججی و فخری زاده معلوم است آشنایی نداری آخه پول تو گلوی تو حرام و باید با امثال این قاتل جانی .؟می دانی چه خضعملاتی را بیان کردی شما و امثال شما ماهیتتان را حتی اگر دهانتان را بدوزند با یک حرکت آشکار میکنید و میگویید من یک بیشرفم و من یک حر......هستم.
بی شرفی در مسلک شما حد ندارد
شما به تمامیت ایران
شما به اسلام
شما به مردم
شما به خودتان
فقط بخاطر پول خیانت کرده و میکنید
قوه قضاییه
صدا و سیما
لطفاً با این بیشرف های کلاسیک و مدرن شما هم مدرن برخورد کنید
ممنوع الکار و ممنوع الخروج کردن این شیادهای وطن فروش واجب و لازم است .
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی فاطمیه ، مداحی جدید ، ایام فاطمیه ، سفر بخیر ، یا زهرا