eitaa logo
حجاب؛ محدودیت یا مصونیت
132 دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
7.8هزار ویدیو
38 فایل
مطالب این کانال حول محور حجاب و موضوعات مرتبط با آن نظیر حیا، غیرت، عفت و... است. امیدوارم که مورد استفاده هرچه بیشتر قرار گیرد. التماس دعا @hejabezahraii
مشاهده در ایتا
دانلود
این تصویر روزنامه شهروند کاملا بی‌انصافی است. حتی اگر برخی مواضع این آقایان را خطا بدانیم حداکثر در حد همان خطا باید سرزنش شوند نه عاملان بلوا یا بنزین روی خشم مردم. این تصاویر تلاش می‌کند جبهه انقلاب را دچار اختلافات و انشقاقات درونی کند. هشت سال این کشور را در دوره بنفش معطل چند برگه کاغذ و مذاکره و ... کردند و کشور را با انباشت مطالبات و کارهای نکرده روبرو کردند حالا همان افراد خودشان شده‌اند طلبکار!!!
⭕️ حضور اغتشاشگر در خیابان به ازای دریافت آیفون! فرمانده یگان‌های ویژه فراجا: 🔹اگر به جریان‌سازی شبکه‌های معاند نگاه کنید آنکه آن سوی مرزها در یک استودیو نشسته می‌گوید «بروید»؛ خودش آنجا نشسته و به واسطه پول‌هایی که خرج می‌کند، دستور می‌دهد که بروید؛ برای همین است که دستگیرشدگان فقط به ازای آن پولی که گرفته‌اند می‌گویند خدمت کرده‌اند. 🔹مثلاً یکی از دستگیرشدگان گفت که به ازای دریافت گوشی اپل برایشان خدمت کرد، یک روز در خیابان و اغتشاشات بود و دیگر هم کاری به کارشان و شرکت در اغتشاشات نداشت. 🔹افرادی که روبه‌رویمان قرار داشتند با تجربه بودند چرا که آموزش تظاهرات برق‌آسا و بزن‌دررو را دیده بودند؛ تیم‌های سه تا ۴ نفره موتوری، مجهز به سلاح سرد و گرم؛ جایی که تراکم جمعیت زیاد می‌شد می‌آمدند و شعار داده و تحریک کرده و سریع جابه‌جا می‌شدند. 🔹آتش‌زدن ماشین و موتور پلیس، تخریب کیوسک پلیس، حمله به مأمور پلیس،‌ زخمی کردن، و شعارنویسی هر کدام برای خود قیمتی دارد و جالب است افراد دستگیرشده اعتراف کردند که پولشان را گرفته و کار را انجام داده و رها کردند و نکته مهم‌تر اینکه اکثراً جزو اراذل شناسنامه‌دار بودند. 🔹ما اسلحه جنگی نداریم؛ اسلحه‌ای که در کف خیابان و ناآرامی‌ها به دست گرفته‌ایم پینت‌بال است و اسلحه ساچمه‌زن که پلاستیکی است تا کم‌ترین صدمه را به افراد برساند. 🔹تعداد آشوبگران در سخت‌ترین وضعیتی که در تهران وجود داشت به ۲ هزار نفر هم نمی‌رسید؛ اگرچه عمده آن‌ها هم افرادی سابقه‌دار بودند.
🔻از رنجی که می بریم ... 🔹تا وقتی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس دولتی هستند بازیکنان و مربیانی که از این دو تیم دستمزدهای میلیاردی می گیرند به تعبیری حقوق بگیر و مواجب بگیر دولت محسوب می شوند و این بودجه بیت المال است که در حلقومشان فرو می رود! 🔹مثلا گفته می شود مبلغ قرارداد همین یحیی گل محمدی برای فصل جاری حدود ۴۰ میلیارد تومان است!! یعنی برابر با حقوق بیش از ۲۵۰ کارمند فلک زده. 🔹همان کارمندانی که وقتی قرار است دوریال به حقوقشان اضافه کنند گوش فلک را کر کرده اند و دولت لایحه داده و مجلس و کمیسیونش باید تصویب کنند و بعد ابلاغ و ارسال و نظارت و حمایت و عنایت و ... 🔹اما برای پرداخت های نجومی به سلبریتی هایی مثل این آقا یحیی نه دقتی از سمت دولت و نه نظارتی از سوی مجلس می بینیم. و جالب اینکه باز هم بساط غرغرش به راه است و به نظام لگد می زند!! ➕درد ملت و مملکت این ها و امثال این هاست و وظیفه مسئولین حل این مسائل مهم است وگرنه اکثریت مردم دیندار مشکلی با ندارند ... ✍"قاسم اکبری"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجری آمریکایی به اتهام دروغگویی یک میلیارد دلار محکوم شد 🔹«الکس جونز» نظریه‌پرداز «تئوری توطئه» و مجری معروف رادیو در آمریکا به‎خاطر اظهارنظر ضد دولت آمریکا، در دادگاه به پرداخت ۹۶۵ میلیون دلار جریمه نقدی محکوم شد. 🔹جونز ۱۰ سال پیش گفته بود تیراندازی در مدرسه ابتدایی سندی هوک هرگز رخ نداده و خانواده‌های داغدار که در اخبار نشان داده شدند، بازیگرانی بودند که به عنوان بخشی از توطئه برای گرفتن سلاح‌های مردم استخدام شده بودند.
❓به نظر شما چرا جمهوری اسلامی باید روی حجاب پافشاری کند و برای آن اینقدر هزینه بدهد؟ آیا راحت‌تر نیست که و سایر محدودیت‌ها در روابط را کند و اجازه دهد مردم در این لذت‌های مادی غرق شوند و دیگر کاری به کار حکومت نداشته باشند؟ ⚠️ اتفاقا تمام نظام‌های سیاسی دنیا نفع خود را در این می‌بینند که مردم و به خصوص جوانان در سرگرمی و لذت‌های غرق باشند و در عوض آنها به خود ادامه دهند. اتفاقی که در کشورهای غربی رخ داده است. نیز اگر صرفا حفظ قدرت و حکومت برایش مهم باشد، راحت‌ترین کار همین است! ✅ اما از آنجایی که و رشد استعدادهای انسان و به خصوص برای جمهوری اسلامی مهم است، روی این اصل ایستاده است و برای آن هزینه می‌دهد و تقدیم می‌کند. و نمی‌گذارد زنان به کالای لذت جویی مردان تبدیل شوند. 💠 اندیشکده راهبردی
اگه لخت بودن نشانه آزادی و دموکراسیه، پس جنگل دموکرات ترین منطقه‌یِ روی زمینه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ یکی دیگه از لیدرهای اغتشاشات در رو به روی دانشگاه علم و فرهنگ به گونی هدایت شد :)
🔰پست اینستاگرام علی دایی درحال ایجاد آشوب با دروغ‌های ضدانقلاب‌ها
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران نو! 🔹ویدیویی که امروز در فضای مجازی منتشر شد