eitaa logo
هجرت
10.5هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
360 ویدیو
5.3هزار فایل
کاربری مدیر هجرت و مدیر کانال @tarh_hejrat1
مشاهده در ایتا
دانلود
مکث دیده بانی اندیشکده های خارجی فعال در زمینه دین و دینداری در ایران.pdf
2.82M
دیده بانی اندیشکده های خارجی فعال در زمینه دین و دینداری در ایران
مکث آسیب شناسی نقش مادران در افزایش آمار طلاقَ.pdf
1.76M
مکث آسیب شناسی نقش مادران در افزایش آمار طلاقَ
پیرامون حوزه.pdf
8.94M
نشریه تحلیلی خبری حوزه و روحانیت
نشريه_اخبار_و_تحليل_هاي_روزانه_8_آبان_1401.pdf
133.4K
نشريه اخبار و تحليل هاي روزانه يكشنبه 1401/08/08
امواج_الوده_6.F (2).pdf
552.3K
در اسلام ربا حرام است یا بی حجابی ؟
هدایت شده از اسدالله غفاری
آشنایی با طرح ارتقاء مسجد در تراز اسلام ناب و انقلاب اسلامی قسمت اول تعریف : مسجد تراز انقلاب اسلامی مکانی برای عبادت، تجمعات سیاسی، فرهنگی و بهترین جایگاه علم‌آموزی و فراگیری قرآن، اعتقادات، معارف، اخلاق، احکام و گره‌گشایی از مشکلات مردم و ارتباطات اجتماعی و حتی بین المللی است؛ که با گستره نقش‌ها، فعّالیت‌ها و برنامه‌ها، بالاترین میزان اثر بخشی و پایگاه اصلی و بی بدیل پرورش و تربیت دینی است که جامعه پرداز و تمدن ساز می باشد.
هدایت شده از اسدالله غفاری
آشنایی با طرح ارتقاء مسجد در تراز اسلام ناب و انقلاب اسلامی قسمت دوم هدف کلی: ارتقاء نقش مسجد و کارکردهای آن برای ساختن محیط و جامعه اسلامی. اهداف جزئی: 1- ارتقاء و توسعه جایگاه مساجد به عنوان پایگاه‏ مرکزی حکومت اسلامی؛ 2- جذب اقشار مختلف اجتماعی بویژه نوجوانان و جوانان به مسجد و رشد معنوی، دینی و انقلابی آنان؛ 3- توسعه بهره¬گیری از ظرفیت تأثیرگذاران در مدیریت مسجد؛ 4- تبدیل مسجد به مرکز تصمیم گیری‏های فرهنگی اجتماعی محل؛ 5- هم¬آهنگی و هم افزایی مجموعه های مختلف تاثیر گذار در مسجد؛ 6- توسعه و ارتقاء نقش مسجد در فعالیت¬ها عبادی، فرهنگی، آموزشی، بصیرتی، اجتماعی، اقنصادی، عمرانی درسطح ملی و بین المللی؛ 7- فعال¬سازی نيروهاي تأثیرگذار فرهنگي و مذهبي جهت فعال سازی مساجد فاقد روحانی؛ 8- کادرسازی برای انقلاب اسلامی؛ 9- ایجاد ارتباط بین مساجد و مدارس آموزش و پرورش جهت ارتقاء سطح فرهنگی و دینی دانش آموزان و بسترسازی جهت رشد معنوی آنان؛ 10- شناسایی و استعداد سنجی در میان جوانان مسجد جهت جذب حوزه¬های علمیه؛ 11- فعال سازی نیروهای فرهنگی جهت مقابله با افراد و جریانات منحرف و فرق ضاله و گمراه؛ 12- خودکفا کردن اقتصاد مسجد و متکی کردن آن به مردم؛ 13- پاسخگویی به سؤالات شرعی و نیازهای دینی خانواده¬ها با هدف ایجاد سبک زندگی اسلامی؛ 14- فراهم آوردن زمینه رشد علمی اخلاقی و معنوی بانوان و خانواده¬ها.
هدایت شده از اسدالله غفاری
آشنایی با طرح ارتقاء مسجد در تراز اسلام ناب و انقلاب اسلامی قسمت سوم سیاست ها 1- محوریت آیات نورانی قرآن کریم، روایات و سیره اهل بیت «علیهم السلام» در طراحی و اجرای برنامه‏های مربوط به مسجد؛ 2- توجه به رهنمودهای امامین انقلاب و مراجع عظام تقلید؛ 3- توجه به جذب حداکثری و دفع حداقلی؛ 4- حفظ هویت، استقلال و حریت مسجد در عرصه‏های اجتماعی و سیاسی؛ 5- تمرکز در مدیریت مسجد با محوریت امام جماعت؛ 6- توجه به فرهنگ بومی و منطقه‏ای نسبت به کارکردهای مختلف مسجد؛ 7- استفاده حداکثری از امکانات و ظرفیت‏های منطقه‏ای در جهت اهداف مسجد؛ 8- پرهیز از جناح گرایی، سیاست زدگی و اختلافات قومی و قبیله-ای؛ 9- توجه به ظرفیت‏های بالقوه و به فعلیت رساندن آن؛ 10- تقویت فعّالیت‏های جهادی و پرهیز از تحمیل هزینه‏های غیر ضروری بر مسجد؛ 11- استفاده از افراد متأهل و متعهد در ارتباط با مسایل اجتماعی و خانواده¬ها؛ 12- توجه به همه طبقات و گروه ها بویژه جوانان و نوجوانان؛ 13- بهره گیری از ظرفیت¬های محیطی رسمی و غیر رسمی با هماهنگی مردم و نهادهای مرتبط؛ 14- تأکید بر کارهای گروهی وجهادی؛ 15- توجه به هنر قدسی متناسب با مسجد؛ 16- تأکید بر وحدت اسلامی؛ 17- تأکید بر نظم و انضباط و اجرای منظم برنامه¬ها.
هدایت شده از اسدالله غفاری
آشنایی با طرح ارتقاء مسجد در تراز اسلام ناب و انقلاب اسلامی قسمت 4 مساجد از نظر عملکرد به سه دسته تقسیم می¬شوند: 1. مساجد فعال: مساجدی که ضمن اقامه نماز جماعت سه وعده به صورت منظم و دائم، ویژگی¬های مسجد مطلوب جهت اجرای کارکرد¬های مسجد براساس کارویژه های روحانیت را داشته و فعالیت نمایند. 2. مساجد نیمه فعال: مساجدی که در آن اقامه نماز جماعت یک و حداکثر دو وعده انجام می¬شود و کارکردهای مسجد در آن بصورت حداقلی اجرا می¬شود. 3. مساجد غیر فعال: مساجدی که در آن نماز جماعت اقامه نمی شود و هیچ برنامه تبلیغی ندارند.
هدایت شده از اسدالله غفاری
آشنایی با طرح ارتقاء مسجد در تراز اسلام ناب و انقلاب اسلامی قسمت 6 ویژگی های مسجد مطلوب: مهمترین ویژگی¬های مسجد عبارت است از: 1) برخورداری از امکانات مناسب برای تبلیغ؛ 2) امکان برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه مدت برای انجام فعالیت های تبلیغی؛ 3) امکان دسته بندی مخاطبین و ارائه خدمات مختلف تبلیغی به مخاطبین (جنسیت و گروه¬های سنی)؛ 4) حضور مخاطبین در مساجد با انگیزه های دینی و بدون نیاز به فراخوان؛ 5) امکان متناسب سازی ساعات فعالیتهای تبلیغی و آموزشی با انواع مخاطبان در طول شبانه روز.