فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ماجرای جالب ملاقات باامام زمان (عج)
سخنران :استادرائفی پور🎤
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
⚜ ذکر صالحین ⚜
#خیر_دنیاوآخرت
❥✦ دعایی آسان جهت
خیر دنیا و آخرت ✦❥
🔰مردى محضر مقدس حضرت موسى بن جعفر (ع) مشرف شده و عرض كرد: يا بن رسول اللّه، دعايى به من ياد بدهيد كه براى دنيا و آخرتم جامع و آسان باشد.
حضرت به آن مرد فرمود:
هر كسى بعد از نماز صبح، تا وقت طلوع آفتاب اين دعا را مداومت كند، خير دنيا و آخرت به او خواهد رسيد.
〖سُبْحانَ اللّهِ الْعَظيمِ وَ بِحَمْدِهِ اَسْتَغْفِرُاللّهَ وَ اَسْئَلُهُ مِنْ فَضْلِهِ〗
آن مرد گفت: از آن روزى كه اين ختم را شروع كردم و مداومت برآن نمودم، حالم خوب شد و از زندگيم لذّت بردم و
گرفتار چيزى نشدم مگر به بركت اين ذكر احوالاتم نكو گشت.
📚كليات مفاتيح الجنان: (انتشارات جهان) ص ۱۰۲.
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
#قرآن_و_شهدا
✍گفتم: با فرماندهتان کار دارم. گفت: الان ساعت ۱۱ است، ملاقاتی قبول نمیکند
رفتم پشت در اتاقش در زدم، گفت: کیه گفتم: مصطفی من هستم. گفت: بیا تو. سرش را از سجده بلند کرد، چشماش سرخ و خیس اشک بود و رنگش پریده بود. نگران شدم. گفتم: چه شده مصطفی؟ کسی طوریش شده؟
دو زانو نشست. سرش را انداخت پایین. زُل زد به مهرش. دانههای تسبیحو یکییکی از لای انگشتاش رد می کرد. گفت: ساعت۱۱ تا ۱۲ هر روز را فقط برای خدا گذاشتم. بر میگردم کارهامو نگاه میکنم. از خودم میپرسم کارهایی که کردم، برای خدا بود یا برای دل خودم؟ (شهید ردانیپور)
: 🌷
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
✍#عادت_ملک_کرمان!
سدید الدین محمد عوفی در جوامع الحکایات مینویسد: آورده اند: ملکی (پادشاهی) بود در کرمان، در غایت کرم و مروت (جوانمردی) و عادت او آن بود که هر کس از غربا به شهر او میرسید، سه روز مهمان او میبود و نان میخورد. وقتی لشکر عضد الدوله بیامد و او طاقت مقاومت ایشان نداشت. در حصار رفت و هر صبح که برآمدی (خورشید طلوع میکرد) جنگی کردی عظیم سخت و خلقی را بکشتی و چون شب درآمدی (خورشید غروب میکرد)، مبلغی (مقداری) طعام را بفرستادی به نزدیک خصمان (دشمنان)، چنان که لشکر خصم را کفایت بودی. عضدالدوله رسول فرستاد و گفت: این چیست که تو میکنی؟ روز، ایشان را میکشی و شب، به ایشان طعام میدهی؟! [ملک کرمان] گفت: جنگ کردن، اظهار مردی است و نان دادن، اظهار جوانمردی. ایشان (لشکر عضد الدوله) اگرچه خصم من اند، اما در این ولایت، غریب اند و چون غریب باشند در این ولایت مهمان باشند و جوانمردی نباشد که مهمان را بی برگ (بدون غذا) بگذارند. عضد الدوله گفت: کسی را که چنین مروت بود، ما را با او حرب (جنگ) کردن، خطا است. ملک کرمان از در حصار برخاست و بدین مروت و مردی، خلاص یافت!
📙جوامع الحکایات /۲۱۶.
✍
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
✍امام علی علیهالسلام:
به داد مردم رسیدن و آرام کردن اندوهگین، جبران کنندهی گناهان بزرگ است
📚نهجالبلاغه حکمت۲۴
: 🌷
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
📚#داستان_آموزنده
نقل است در قرن نهم هجری در تبریز کودکی در پشتبام بازی میکرد، که در حین بازی پایش لیز میخورد و از بالا به پایین پرت میشود؛
پیرمرد حمّالی که امور زندگی خود را با حمل بار میگذارند كودك را که در حال افتادن بود دید؛ او به زبان محلی خود میگوید: «ساخلیان ساخلار» یعنی «نگهدارنده نگهدار»! در این هنگام بچه آرام پایین آمده، او را میگیرد و بر زمین میگذارد!
مردم که شاهد ماجرا بودند حمال پیر را در میان گرفتند، و لباسهای او را تکه تکه کردند و به عنوان تبرک برداشتند و از او جویا میشدند که چگونه اینکار را انجام داده؟! آیا او امام زمان است؟!! آیا او از اولیای الهی است؟ و...
او پاسخ داد: ای مردم، من آدم فوقالعادهای نیستم، کشف و کرامت ندارم، اکنون هم کار خارقالعادهای نکردهام، یک عمر من امر خدا را اطاعت کردم، یک لحظه هم خداوند دعای مرا اجابت کرد.
مردم این واقعه را بر سر زبانها انداختند و این حمال تا به امروز جاودانه شد.
بقره آیه ۱۸۶:
و هنگامی که بندگان من، از تو در باره من سؤال کنند، (بگو:) من نزدیکم؛ دعای دعا کننده را، به هنگامی که مرا میخواند، پاسخ میگویم؛ پس باید دعوت مرا بپذیرند.
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
مرحوم آیت الله عبدالکریم حق شناس تهرانی میفرمودند:
یک بار در حین خواندن زیارت عاشورایِ چهل روزه، مشکلی پیش آمد و نتوانستم آن را بجا آورم.
برای همین خیلی ناراحت شدم و به ابا عبدالله (علیه السلام) متوسل شدم، ناگهان دیدم آقا تشریف آوردند و فرمودند:
آمیرزا عبدالکریم چه شده است؟
قضیه را عرض کردم.
فرمودند:
چرا به آیتِ عظمایِ کربلا متوسل نمیشوید؟
عرض کردم:
آقا! آیتِ عظمایِ کربلا کیست؟
در این هنگام آقا، قنداقهِ حضرت علی اصغر (علیه السلام ) را از زیر عبایشان بیرون آوردند!
✍
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
✍مشغلهٔ زیاد مانعِ تعالیِ روحِ آدم میشود. (اهلِ معنا نوعاً زندگیِ بیمشغلهای داشتهاند). کسیکه زیاد درس میدهد، زیاد درس میخوانَد، زیاد در امورِ دیگران دخالت میکند، ذهنش برای معیشت شلوغ است، و حتّی کسیکه پولدار است امّا برای اینکه چطور خرج کند ذهنش شلوغ است، معمولاً متوقّف است.
دعایی از امامِ سجّاد (ع) است که "وَاستَفرِغ اَیّامی لِمَا خَلَقتَنی لَه"؛ (خدایا، وقتم را خالی کن برای کاری که مرا برای آن خلق کردهای). اگر این دعا مستجاب شود، استقامت در راهِ خدا حاصل میشود؛ و استقامت، موجبِ برکاتِ مادّی و معنوی است: وَأَنْ لَوِ اسْتَقَامُوا عَلَى الطَّرِيقَةِ لَأَسْقَيْنَاهُمْ مَاءً غَدَقًا (جن، 16)؛ اگر بر طریقت استقامت بورزند، به آنها آبی گوارا خواهیم نوشاند.
البتّه این نصرت و امداد، آخرِ ماجرا نیست و خودش وسیلهٔ امتحان است؛ چنانچه در آیهٔ بعدی دارد که: لِنَفْتِنَهُمْ فِيهِ ۚ وَمَنْ يُعْرِضْ عَنْ ذِكْرِ رَبِّهِ يَسْلُكْهُ عَذَابًا صَعَدًا؛ تا در اینباره آنان را بیازماییم؛ و هرکس از یادِ پروردگارِ خود دل بگردانَد، وی را در قیدِ عذابی افزون درآورَد.
خیلیها در اثرِ سلوک، به این ماءِ غَدَق رسیدند امّا فکر نکردند که همین وسیلهٔ امتحانِ آنهاست، بلکه آنرا جایزهٔ خود و مالِ خود تصوّر کردند و با آن تصرّفاتِ نفسانی کردند و تفاخر نمودند و مغرور شدند و همان برکاتِ سلوک موجبِ نابودیِ ایشان گشت. اینکه در آیهٔ شریفه فرموده ذکرِ خدا را فراموش کردند، یعنی خودبین شدند و به خود نسبت دادند و فکر کردند خیلی خدا ایشان را دوست دارد که این عطایا را داده، درست مثلِ شیطان. نفهمیدند که داده تا بیازماید.
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا🙏
فردا و فرداهایم را
میسپارم به دستانم
که در دستان توست
به رحمتت ایمان دارم🙏
آنگونه که میپسندی
رهنمایم باش
که رضایم به رضایت...🙏
#شبتون_به_نور_الهی_روشن ✨🙏
آدمی هر صبح
به امیدی چشم باز میکند
امیدی که شب قبل
در خود نمیدیده
این خاصیت نـور است...
چشمتان روشن به اتفاقات خوب
#صبحتون_زیبـا
✨﷽✨
🌹مضرات و عوارضِ مقایسه و چشم هم چشمی
💫در آیه 32 سوره النسا اندکی دقت میکنیم:
📖وَ لا تَتَمَنَّوْا ما فَضَّلَ اللَّهُ بِهِ بَعْضَکُمْ عَلي بَعْضٍ لِلرِّجالِ نَصيبٌ مِمَّا اکْتَسَبُوا وَ لِلنِّساءِ نَصيبٌ مِمَّا اکْتَسَبْنَ وَ سْئَلُوا اللَّهَ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّ اللَّهَ کانَ بِکُلِّ شَيْءٍ عَليماً. آرزو مکنید آن چیزهایى را که بدانها، خدا بعضى از شما را بر بعضى دیگر برترى داده است. مردان را از آنچه کنند نصیبى است و زنان را از آنچه کنند نصیبى و روزى از خدا خواهید که خدا بر هر چیزى آگاه است.
اندکی در پایان این کلام حضرت حق تأمل کنیم میبینیم، مانند آیات بسیاری نفرموده، خداوند بر همه چیز تواناست. بلکه فرموده شما از من بخواهید من به همه چیز آگاه هستم. یعنی خیر و صلاح شما را من میدانم اگر صلاح باشد میدهم، اگر نباشد نمیدهم. پس در قبول خواسته دنیوی انسان، شرط را قدرت خود قرار نداده، بلکه شرط را آگاهی از شرایط خواسته انسان قرار داده است.
قیاس و مقایسه در دین ما به استثنای، اموری نادر، در کل امری نادرست است. اینکه ما در خانهی خود بنشینیم و زندگی خود را با همسایه و یا دوستی مقایسه کنیم این امر به استناد آیه مذکور که با 《لای نفی》 شروع شده است، فعلی نهی شده و ناپسند است. که متاسفانه در بین بانوان مرسومتر است و عوارض و زیانهای زیر را دارد.
🔵 به عوارض آن میپردازیم:
1- مقایسه زندگی خود با دیگران و اصطلاحا چشم هم چشمی، از سه حالت خارج نیست:
یا فردی که خود را با او مورد مقایسه قرار دادهایم از ما بهتر و بالاتر است، پس حسودی میکنیم.یا پایینتر از ماست که به او فخر میفروشیم.و یا مساوی ماست که در این حالت هم سعی داریم، مساوی را نپذیریم و یا برتر بدانیم یا پَستتر، چرا که مقایسه با فردی در حالت مساوی اصلا برای ما جذبه و معنی ندارد.
2- مقایسه زندگی با دیگران، ما را در حسرت نداشتههایمان میسوزاند و از لذت بردن از داشتههایمان محروممان میکند. چون در حالت مقایسه، ما به تمام داشتههای خود چشم میبندیم و نداشتههایمان را در دیگران میجوییم و در حسرتیم.
3- در مقایسه، حس کنجکاوی و تجسس خود و به نوعی فضولی را، شکوفا میکنیم و ارزش و هویت و منِ واقعی خود را میبازیم و اعتماد به نفس خود را از دست میدهیم.
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
↷● سخنرانۍ کوتاه اخلاقۍ●↶
🎙#استاد_مسعود_عـــالے
✍دعای خاص امام زمان عجالله روزی صد مرتبه برای شیعیان 🤲
✍
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
📘#داستانهایبحارالانوار
اطاعت از شوهر
مردی از انصار قصد مسافرت داشت؛ به همسرش گفت: تا من ازمسافرت بر نگشتهام تو نباید از خانه بیرون بروی.
پس از مسافرت شوهر، زن شنید پدرش بیمار است.
کسی را نزد پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرستاد و پیغام داد که شوهرم مسافرت رفته و به من گفته است تا برنگشته، از منزل خارج نشوم. اکنون شنیدهام پدرم سخت بیمار است، اجازه فرمایید من به عیادتش بروم.
پیغمبر صلی الله علیه و آله فرمودند:
"در خانه ات بنشین و از شوهرت اطاعت کن!"
چند روزی گذشت. زن شنید که مرض پدرش شدت یافته. بار دوم خدمت پیامبر صلی الله علیه و آله پیغامی فرستاد که یا رسول الله! اجازه میفرمایید به عیادت پدر بروم؟
حضرت فرمودند:
- "نه! در خانه ات بنشین و از شوهرت اطاعت نما!"
پس از مدتی شنید پدرش فوت کرد. بار سوم کسی را فرستاد و پیغام داد که پدرم از دنیا رفته، اجازه فرمایید بروم در مراسم
عزاداریش شرکت کنم، برایش نماز بخوانم؟
پیامبر صلی الله علیه و آله این دفعه هم اجازه ندادند و فرمودند:
- "در خانه ات بنشین و از همسرت اطاعت کن!"
پدرش را دفن کردند. پس از آن پیغمبر صلی الله علیه و آله کسی را به سوی آن زن فرستادند و فرمودند:
"به او بگویید به خاطر اطاعت تو از همسرت، خداوند گناهان تو و پدرت را بخشید."
📚 بحار: ج ۲۲، ص ۱۴۵.
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📿معجزه صلوات
#مهدی_دانشمند
امام صادق علیه السلام فرمودند:
📿كسی كه يك مرتبه با نيّت [پاك و پسنديده] و با اخلاص کامل صلوات بر پيامبر و خاندان گراميشان بفرستد، خداي متعال یکصد حاجت او را برآورده ميكند: سي حاجت از حوائج دنيا، و هفتاد حاجت از حوائج آخرتش را.
📚مستدرک وسائل الشیعه، ج 5، ص 97
✍
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
▪️ ذکر صالحین ▪️
⚠️ سئوال
آيا شکستن تخم مرغ در زير چرخ خودور يا قرباني کردن و ماليدن خون به خودرو مبناي شرعي دارد يا خير ؟
✅ پاسخ
♦️ در خصوص تخم مرغ شکستن یا خون مالیدن مدرکی در منابع دینی وجود ندارد؛ این قبیل کارهای اسراف گونه با تعالیم و فرهنگ دینی و عقل هم فاصله دارد؛ پناه بردن به برخی امور خرافی برای دفع چشم زخم یا هر بلای دیگر موجب توهین به دین و خلاف شرع است.
👌 اما در مورد قربانی کردن در امور مختلف وارد شده که قربانی حج و عقیقه نوزاد از آن قبیلند؛
🔹 اما در خصوص قرباني به جهت دفع بلا و صدقات بايد گفت :بر اساس پاره اي روايات ريختن خون حيوانات و صدقه دادن گوشت آن يا اطعام مومنان امري مطلوب و محبوب خداوند است.
✳️ در برخي روايات آمده؛
«إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ إِرَاقَةَ الدِّمَاءِ- وَ إِطْعَامَ الطَّعَامِ وَ إِغَاثَةَ اللَّهْفَانِ»
خداوند ريختن خون(قرباني) و طعام دادن و دستگيري از دردمندان را دوست مي دارد.
🔸 در نتيجه اين نوع خون ريختن و قرباني نمودن مخصوصا اگر با صدقه دادن گوشت قرباني باشد، امري بسيار مطلوب است. هر صدقه اي موجب دفع بلا خواهد بود. اما ماليدن خون و شکستن تخم مرغ و ... رفتارهايي عوامانه و غير مستند است که مشابه این کار در دوران جاهلیت انجام می شد( بعد از قربانی خون آن را جهت تقرب به بت ها می مالیدند). چه بسا از آن جا كه موجب گسترش نجاست مي شود، امري نادرست نیز محسوب گردد.
1. بحار الانوار، ج 60، ص 22.
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️یک سؤال خیلی مهم از امام کاظم (ع)
چرا وارد این دنیا شدیم ...؟!
🎙#استاد_مسعود_عـــالے
هر چه می خواهد دلت از عالم بالا طلب
بی قراران را از آن یکتای بی همتا طلب
چون شود از دشت غایب سیل در دریا طلب
دست خواهش چون صدف مگشای پیش خاکیان
هر چه می خواهد دلت از عالم بالا طلب
اهل همت را مکرر دردسر دادن خطاست
آرزوی هر دو عالم را ازو یکجا طلب
هیچ قفلی نیست در بازار امکان بی کلید
بستگی ها را گشایش از در دلها طلب
دست خواهش چون صدف مگشای پیش خاکیان
✍
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
🔴شرایط دوستان واقعی
🌹امام جعفر صادق علیه السلام فرمود:
کسی که تمام شرایط را داشته باشد رفیق کامل است و الا به همان اندازه درجه دوستی او کم می شود، و اگر هیچ یک از آنها را نداشته باشد اساساً نام دوست نمی توان بر او گذاشت.
ظاهر و باطنش یکسان باشد. ( آنچه نسبت به تو ابراز می دارد در دل نیز همان باشد )
خوبی تو را خوبی خودش بداند و بدی تو را بدی خود، ( آبروی تو را آبروی خود بداند )؛
اگر در وضع مالی او بهبودی حاصل شد و به ثروتی دست یافت یا به مقامی رسید، با تو تغییر روش ندهد؛
به اندازه توانایی و قدرتش از مساعدت و همراهی با تو مضایقه نکند؛
تو را در روز گرفتاری و بدبختی به دست فراموشی نسپارد و تنهایت نگذارد
📚 وسائل الشیعه، ج ۱۲، ص ۱۴۶
→ | شیخ احمد ڪـافی
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢عالمی که به جرم افساد فیالارض به دار آویخته شد!
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
🔴فرق فقیر و گدا
عارفی در «بصره» زندگی می کرد. روزی هوس "خرما" کرده بود اما سکهای برای خرید نداشت. نزد خرمافروش رفت و کفشهایش را به او داد و گفت: "در ازای اینها به من مقداری خرما بده"
خرمافروش که کفشهای کهنه او را دید، آنها را بر زمین انداخت و گفت: "اینها هیچ ارزشی ندارند، عارف، کفشهایش را برداشت.
مردی که این صحنه را تماشا می کرد به خرمافروش گفت: "آیا او را نشناختی؟ او، فلان عارف بزرگ بود"
خرمافروش که از کار خود پشیمان شده بود، طبق خرما را برداشت و به دنبالش دوید و با التماس به او گفت: "بایست تا هر قدر خرما میخواهی به تو بدهم"
عارف رویش را به او کرد و گفت: "برگرد که من دینم را به خرما نمی فروشم، برو تا از این پس، فقیر را از گدا تشخیص بدهی"
خرمافروش با تعجب پرسید: "فرقشان چیست؟!
عارف گفت: "فقیر آن است که ترک دنیا کرده؛ اما گدا کسی است که دنیا، ترک او کرده است"
📙مصابيح القلوب
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
✍امام على عليه السلام:
خوشا به حال كسى كه (تلاش برای اصلاح) عيب هايش او را از پرداختن به عيب هاى مردم باز دارد و بى آنكه او را نقص و كاستى باشد فروتنى كند
📚ميزان الحكمه ج13 ص217
: 🌷
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
▪️ ذکر صالحین ▪️
خیلی جالبه حتما بخونید
داستان_انبیاء
روزی سلیمان پیامبر
در میان اوراق کتابش جانوران ریزی را
دید که صفحات او را خورده
و فرو برده اند .
در خیال خود از خداوند می پرسد:
غرض از خلقت اینها چه بوده است؟
در حال به سلیمان خطاب می رسد که
به جلال و جبروت خودم سوگند که
هم اکنون همین سوال را این ذره ناچیز
درباره خلقت تو از من پرسید
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
✍امام حسن عليه السلام:
هرکه خدا را بندگی کند خداوند همه چیز را بنده او میکند.
📚تنبیه الخواطر، ج۲، ص۱۰۸
: 🌷
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
نماز و اخلاص
✍در سراسر نماز، قصد قربت شرط صحيح بودن آن است، حتّى اگر حركت يا كلمه اى از واجبات يا مستحبات نماز را براى غير خدا انجام دهيم نماز باطل مى شود و اگر مكان نماز يا زمان آن را براى غير خدا تعيين نمائيم نماز باطل است، اگر حالتى كه هنگام نماز به خود مى گيريم براى غير او باشد نماز باطل است.
بنابراين عبادت بودن نماز مربوط به آن است كه انسان هيچ گونه قصد غير خدائى نداشته باشد و اين قصد قربت از لحظه ورود به نماز تا پايان همچنان ادامه يابد. ناگفته پيداست كه انسان در لابلاى آن همه زرق و برقها و جاذبه هاى زياد اگر هر روز بتواند از همه چيز دل تهى كند و ريسمان معنوى روح خود را با ذات مقدّس او گره زند و چنان با او خلوت كند كه راه نفوذ غير را بگيرد، ارزش مهمى را به دست آورده است. ما در نماز با گفتن (ايّاك نعبد و ايّاك نستعين) به عبوديّت و بندگى خالصانه اعتراف مى كنيم واين اخلاص را از خداوند مى خواهيم.
📚کتاب ۱۱۴ نکته درباره نماز، محسن قرائتی
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
کنترل قدرت شهوت و غضب
️حضرت علی علیهالسلام میفرماید:
خدای سبحان به ملائکه فقط عقل داد و
آنان را از شهوت و غضب بینصیب ساخت؛
به حیوانات شهوت و غضب داد و آنها را
از عقل بیبهره ساخت؛ اما انسان را از همه
این امور بهرهمند گردانید.
🔹پس انسان اگر شهوت و غضب را مطیع و مُنقاد عقل گرداند، برتر از ملائکه خواهد بود، زیرا با وجود منازع و مزاحم به این موفقیت نائل شده است و اگر مطیع شهوت و غضب شود، پستتر از حیوانات خواهد بود، چرا که با وجود یاوری چون عقل - که حیوانات از آن محروماند - خود را در اختیار شهوت
و غضب قرار داده است.
📚نردبان سعادت، ص47 (تلخیص و تحریر کتاب معراجالسعادة)
✍
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
▪️ ذکر صالحین ▪️
❣همسرمان را چگونه صدا کنیم؟
حضرت امیر وقتی میخواستند حضرت زهرا را صداکنند میفرمودند:
جان علی به فدایت,❤️
حبیبتی زهرا,
بنت رسول الله و زهراجان.
و جوابی که از حضرت زهرا میشنیدند:
روحم به فدایت علی, ابوتراب, ابالحسن و علی جان.
🍃🌹زیبا صداکردن زن و مرد, بهترین شیوه برای ابراز محبت است و نوعی شخصیت دادن به طرف مقابل است.🌹🍃
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥به واسطه یوسف
✍استاد عالی
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
⚜ ذکر صالحین ⚜
شخصی به محضر رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) آمد و از فقر خود شکایت کرد.
☘️حضرت به او فرمود : هر وقت داخل خانه ات شدی
1️⃣ سلام کن هرچند کسی در خانه نباشد
2️⃣ بر من صلوات بفرست.
3️⃣ سپس سوره قل هو الله احد را یک مرتبه بخوان ، تا فقرت برطرف شود.
آن مرد چنین کرد و چیزی نگذاشت که آن قدر رزق و روزی اش زیاد شد که به همسایگانش نیز کمک مالی می کرد.
📚 اسرار الصلاه، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، ص۲۶۲
#فوروارد_فراموش_نشه
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️حق قضاوت نداریم ...!
🎙#استاد_قرائتی
قال الامام علی (ع) :
لَیسَ مِنَ العَدلِ القَضَاءُ عَلَی الثَّقَةِ بِالظَّنِّ .
امام علی (ع) :
قضاوتی که با تکیه به ظن و گمان باشد، عادلانه نیست.
📙نهج البلاغة ، حکمت ۲۲۰ .
✍
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi
⚜ ذکر صالحین ⚜
#خیر_دنیاوآخرت
❥✦ دعایی آسان جهت
خیر دنیا و آخرت ✦❥
🔰مردى محضر مقدس حضرت موسى بن جعفر (ع) مشرف شده و عرض كرد: يا بن رسول اللّه، دعايى به من ياد بدهيد كه براى دنيا و آخرتم جامع و آسان باشد.
حضرت به آن مرد فرمود:
هر كسى بعد از نماز صبح، تا وقت طلوع آفتاب اين دعا را مداومت كند، خير دنيا و آخرت به او خواهد رسيد.
〖سُبْحانَ اللّهِ الْعَظيمِ وَ بِحَمْدِهِ اَسْتَغْفِرُاللّهَ وَ اَسْئَلُهُ مِنْ فَضْلِهِ〗
آن مرد گفت: از آن روزى كه اين ختم را شروع كردم و مداومت برآن نمودم، حالم خوب شد و از زندگيم لذّت بردم و
گرفتار چيزى نشدم مگر به بركت اين ذكر احوالاتم نكو گشت.
📚كليات مفاتيح الجنان: (انتشارات جهان) ص ۱۰۲.
✍ @hekayate_qurani
💚 @Mojezeh_Elaahi