کمتر خانوادهای است که لااقل یک نفر در آن زبان انگلیسی را نداند ولی حاضر نیستیم یک کلاس عربی تشکیل بدهیم و زبان عربی را به خاطر خدا یاد بگیریم، به خاطر نمازمان یاد بگیریم، به خاطر قرآنمان یاد بگیریم.
📕آزادی معنوی، ص۱۴۲
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
احتکار: گردآوری ارزاق عمومی و نگه داشتن آنها به منظور بالا رفتن قیمتها و گرانتر فروختن، حرام و ممنوع است. حاکم شرعی علیرغم میل و رضای مالک، آنها را به بازار عرضه کرده و به قیمت عادلانه به فروش میرساند.
📕وحی و نبوت، ص۱۱۹
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅ @Hekmat_motahar
گرانی ارزاق
نرخ گندم و نان روز به روز در مدینه بالا میرفت. نگرانی و وحشت بر همه مردم مستولی شده بود. آن کس که آذوقه سال را تهیه نکرده بود در تلاش بود که تهیه کند، و آن کس که تهیه کرده بود مواظب بود آن راحفظ کند. در این میان مردمی هم بودند که به واسطه تنگدستی مجبور بودند روز به روز آذوقه خود را از بازار بخرند.
امام صادق علیه السلام از «معتب» وکیل خرج خانه خود پرسید:
«ما امسال در خانه گندم داریم؟».
بلی یاابن رسول الله! به قدری که چندین ماه را آنها را به بازار ببر و در اختیار مردم بگذار و بفروش.
یا ابن رسول الله! گندم در مدینه نایاب است، اگر اینها را بفروشیم دیگر خریدن گندم برای ما میسر نخواهد شد.
همین است که گفتم، همه را دراختیار مردم بگذار و بفروش.
معتب دستور امام را اطاعت کرد، گندمها را فروخت و نتیجه را گزارش داد.
امام به او دستور داد: «بعد از این نان خانه مرا روزبه روز از بازار بخر. نان خانه من نباید با نانی که در حال حاضر توده مردم مصرف میکنند تفاوت داشته باشد. نان خانه من باید بعد از این نیمی گندم باشد و نیمی جو. من بحمدالله توانایی دارم که تا آخر سال خانه خود را با نان گندم به بهترین وجهی اداره کنم، ولی این کار را نمیکنم تا در پیشگاه الهی مسئله «اندازه گیری معیشت» را رعایت کرده باشم.»
📕داستان راستان، ج ۲، ص۴۸
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅@Hekmat_motahar
ما اگر در مقابل نادرشاه بخواهیم بایستیم چه باید بگوییم؟
باید از بزرگیاش بگوییم. باید بگوییم: ما گواهی میدهیم که تو رفتی هند را غارت کردی و الماس نور برایمان آوردی، دریای نور برایمان آوردی، کوه نور برایمان آوردی. اما به حسین میگوییم که ما شهادت میدهیم که تو زکات دادی نه ثروت جمع کردی و آوردی، تو امر به معروف کردی، نهی از منکر کردی، تو نماز را که اساس پیوند بنده با خداست زنده کردی، تو در راه خدا کوشیدی نه در راه شکم خودت، نه در راه جاه طلبی خودت. تو یک جاه طلبی بزرگ نبودی، تو یک انتقام بزرگ نبودی، تو یک کینه توزی بزرگ نبودی، تو یک ثروت طلب بزرگ نبودی، تو یک مجاهد فی سبیل الله بزرگ بودی. تو کسی بودی که خودِ فردی و حیوانی را فراموش کردی و آن خودی را که تو را به خدایت پیوند میدهد زنده کردی.
📕آزادی معنوی، ص۲۱۱
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅@Hekmat_motahar
منظور از نقد، نقد به معنی واقعی است که به معنی ایراد گرفتن نیست. نقد به معنی واقعی مانند عمل صرّاف است، یعنی آن کاری که صراف با یک سکه انجام میدهد. او سکه را به محک میگذارد و عیارش را به دست میآورد؛ میخواهد بفهمد چند درصد یک سکه طلای خالص یا نقره خالص است و چقدر مخلوط دارد. بنابراین، نه این است که نقد کردن همهاش رد کردن باشد.
📕انسان کامل، ص۱۶۷
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅@Hekmat_motahar
ارزش کار کارگر بستگی دارد به مقدار مفید بودن کارش برای اجتماع. کارگر یک رکن اساسی اجتماع است، همه به کار او محتاجند. کارگر فقط حامی و محافظ حقوق ندارد والّا باید عالیترین حقوق به او تعلق داشته باشد. اینکه در یک اجتماع، یک مدیرکل بی مصرف ماهی دوهزار، سه هزار تومان حقوق میگیرد ولی یک کارگر روزی ده تومان، که اگر همه روزه بگیرد ماهی سیصدتومان میشود، یک کار ظالمانه است.
📕نظری به نظام اقتصادی اسلام، ص۱۳۹
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅@Hekmat_motahar
همت بزرگ در راه دانش
در مسیر علم همتها فرق میکند. یکی قانع است که دیپلمی بگیرد و در حد یک دیپلمه معلومات داشته باشد که بیسواد نباشد. ولی دیگری را میبینید که اساساً به هیچ حدی از علم قانع نیست، همتش این است که حداکثر استفاده را از عمر خودش بکند و تا آخرین لحظه عمرش از جذب و جلب و کشف مسائل علمی کوتاهی نکند.
📕آزادی معنوی، ص۱۹۶
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅@Hekmat_motahar
همان طوری که در مدرسه روز و ساعت و دقیقه ارزش دارد، آن دقایقی هم که زنگ تفریح نواخته میشود برای تجهیز و تجدید قوا و آمادگی برای کسب کمال در ساعات دیگر است، تمام دوره عمر آدمی باید به همینطور تنظیم شده باشد، آن وقت است که ساعت و دقیقه هدر رفته وجود ندارد.
📕حکمتها و اندرزها، ج ۱، ص۵۰
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅@Hekmat_motahar
هدایت شده از حکمت مطهر
بزرگترین هدیه یک رهبر به ملت خود
بزرگترین هدیه ای که یک رهبر به ملتش می تواند بدهد «ایمان به خود» است، یعنی آن ملت را به خودش مؤمن کند. یک رهبر ممکن است هدیه ای که به مردمش میدهد هدیه مادی باشد، فرض کنید یکی از منابع مادی را که دشمن می برده است بگیرد و به ملت پس بدهد. ممکن است هدیه سیاسی باشد، استقلال سیاسی به ملت خودش بدهد.ممکن است ایمان به رهبر باشد یعنی ملت معتقد شود که رهبر ما رهبر خیلی بزرگی است. ولی اینها آنقدر مهم نیست که هدیه ای که یک رهبر به ملتش می دهد این باشد که این ملت را به خودش مؤمن و معتقد کند که بگوید من نباید زیر بار دشمن بروم، زیر بار استبداد بروم، زیر بار استعمار بروم، من از خودم تاریخ دارم، از خودم فرهنگ دارم، من هیچ احتیاجی ندارم که از غرب الگو بگیرم.
📚آیندۀ انقلاب اسلامی ایران ص ۱۳۹
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
http://eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
انقلاب فکری و فرهنگی یعنی چه؟ یعنی انقلابی که در برداشتهای فکری بشر پیدا میشود، در عقل و فکر بشر پیدا میشود به طوری که معیارهای فکری بشر عوض میشود و به جای آنها معیارهای دیگری جانشین میشود.
📕خدا در زندگی انسان، ص۵۴
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅@Hekmat_motahar
جنسی گران میشود، جنسی ارزان میشود. یکدفعه شما میبینید فروش یک جنس بالا رفت، جنس دیگر برعکس فروش خودش را از دست داد. این مقدار را همه درک میکنند؛ فلان چیز گران شد، فلان چیز دیگر ارزان شد. ولی یک کسی که وارد در اقتصاد باشد عوامل این گرانی و ارزانی را تشخیص میدهد.
📕آشنایی با قرآن، ج ۴، ص۲۱۰
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅@Hekmat_motahar
آیا اسلام وجود یک طبقهای را که آنها عالم دین باشند پذیرفته است؟ البته پذیرفته است، غیر از این نمیشده است. پس اگر کسی خیال کند که ما مسلمانیم ولی عالم دینی لازم نداریم، حرف مفت است. دین کارشناس میخواهد. اگر دینی عالم دینی نداشته باشد جاهلها چیزی از آن دین باقی نمیگذارند.
📕خاتمیت، ص۹۱
💠ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅@Hekmat_motahar