آتش روشن کردن شعار آتشپرستان است. از روی آتش پریدن در چهارشنبه آخر سال در اسلام بوی کفر میدهد. «سرخی تو از من زردی من از تو» در اسلام شرک و کفر است. اینها شعار گبرها و آتشپرستهاست.
اسلام برای مبارزه کردن با اینها آمده. اسلام دین اذان و دین لا اله الّا الله است.
📕پانزده گفتار، ص۱۹۲
📚ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅http://eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
روح یک حقیقتی است که حتی از فرشتگان بالاتر است. در قرآن در دو جا از این روح نام برده شده است. یکی در اینجا که راجع به قیامت بیان میکند، میفرماید: یوْمَ یقومُ الرّوحُ وَ الْمَلائِکةُ صَفّاً آنجا که روح و همه ملائکه صفزده قیام کرده و حاضر و آمادهاند،
و دیگر در سوره مبارکه اِنّا اَنْزَلْنا که این، مقام پیغمبر اکرم و مقام اولیا و ائمه را عجیب بیان میکند. اِنّا اَنْزَلْناهُ فی لَیلَةِ الْقَدْرِ. وَ ما اَدْریک ما لَیلَةُ الْقَدْرِ.
ما قرآن را در شب قدر فرود آوردهایم و تو چه میدانی که شب قدر چیست؟! لَیلَةُ الْقَدْرِ خَیرٌ مِنْ اَلْفِ شَهْرٍ. این یک شب از هزار ماه برتر و بالاتر است.
بعد میفرماید: تَنَزَّلُ الْمَلائِکةُ وَ الرّوحُ فیها بِاِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کلِّ اَمْرٍ. در این شب ملائکه و روح نزول #میکنند. راجع به قرآن فرمود: اِنّا اَنْزَلْناهُ ما قرآن را نازل #کردیم؛ پس این به گذشته تعلق دارد. ولی بعد میگوید روح و ملائکه در شب قدر نازل #میشوند یعنی در هر شب قدری روح و ملائکه نازل میشوند، یعنی اختصاص به آن نزول قرآن ندارد. نسبت به نزول قرآن [به صیغه ماضی میفرماید : اِنّا اَنْزَلْناهُ ولی نسبت به شب قدر [میگوید] همیشه [چنین است که] در هر شب قدری روح و ملائکه نازل میشوند. این است که امام صادق (ع) و ظاهراً سایر ائمه : فرمودند: از اینها [یعنی اهل سنت] بپرسید که در شب قدر روح و ملائکه که قرآن میگوید نازل میشوند به کی نازل میشوند؟ آیا همیشه در روی زمین یک انسان کامل در آن حد وجود دارد که روح و ملائکه بر او نازل بشوند یا وجود ندارد؟ اگر وجود دارد کیست؟ چون اهل تسنن به چنین چیزی قائل نبودند. آنها میگفتند بعد از پیغمبر همه صحابه پیغمبر از جمله امیرالمؤمنین آدمهای خوبی هستند، بیش از این برایشان قائل نبودند. برای ابوبکر و عمر هم بیش از این حد قائل نبودند که میگفتند آدمهای خوبی هستند، گناه هم میکردند، خطا و اشتباه هم میکردند. بعد از آنها که دیگر دوره خلفای شرابخوار و فاسق است. برای هیچ کس مقامی در حدی که روح و ملائکه بتوانند با او تماس بگیرند قائل نبودند و این از مختصات شیعه است.
ائمه علیهم السلام میگفتند: سَیدُ حُجَجِکمْ اِنّا اَنْزَلْناهُ یعنی آقای دلیلهای شما سوره اِنّا اَنْزَلْنا است. از آنها بپرسید: این که قرآن در سوره اِنّا اَنْزَلْنا میگوید که روح و ملائکه در هر شب قدر نازل میشوند (نگفت نازل شدند) بر چه کسی نازل میشوند؟ پس باید یک حجت الهی همیشه در روی زمین باشد که شب قدر شب رابطه زمین و آسمان است، شب رابطه مُلک و ملکوت است، شبی است که این فاصله میان مُلک و ملکوت در قلب مقدس ولی حق بکلی برداشته شده است؛ در آن شب چه کسی میداند که اصلا چه خبری هست و چه عالمی؟!
📘 آشنایی با قرآن، ج۱۱، ص۱۹۷ و ۱۹۸
📚ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅http://eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
به مناسبت امشب که شب نوزدهم ماه مبارک رمضان است و شب ضربت خوردن مولای متقیان علی (ع) است تتمه سخن خود را به حالات آن حضرت اختصاص میدهم.
رسول اکرم به قاتل امیرالمؤمنین علی (ع) لقب «اَشْقَی الاْخِرین» داده بود. رسول خدا سخن به گزاف نمیگفت. برای آن این لقب را داده بود که با شهادت علی (ع) لطمه بزرگی به عالم اسلام وارد شد که غیر قابل جبران بود.
اشخاص بزرگ همه وقت وجودشان مفید است، ولی گاهی از نظر اجتماعی در یک موقع خاصی قرار میگیرند که وجود آنها در آن موقع خیلی حساسیت پیدا میکند.
یک شخصیت اجتماعی گاهی در یک موقعیت قرار میگیرد که سرنوشت یک ملت عظیم را در دست میگیرد و لحظات خاصی پیش میآید که اگر در آن لحظات از بین برود، از بین رفتنش از بین رفتن فرد نیست، از بین رفتن حق است، از بین رفتن یک رژیم و یک مسلک است.
علی (ع) در زمان حیاتش فرمود: تا من هستم مردم در دو صف حج میکنند.
ولی همینکه من رفتم همه در یک صف حج میکنند (یحُجّونَ صَفّاً واحِداً)، کار یکسره میشود. همان طور هم شد و کار بعد از علی (ع) یکسره شد.
این است که فاجعه شهادت علی، قطع نظر از مقام قدس و قربی که علی در نزد خدا دارد، زیان بزرگی برای ملت مسلمان بود که اثرش برای همیشه در تاریخ باقی ماند.
📕بیست گفتار، ص۲۲۱
📚ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅http://eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
به خدا قسم یک روزش یک روز است، یک ساعتش یک ساعت است، یک شب را اگر به تأخیر بیندازیم اشتباه میکنیم! نگویید فردا شب شب بیست و سوم ماه رمضان است، یکی از لیالی قدر است و برای توبه بهتر است؛ نه، همین امشب از فردا شب بهتر است، همین ساعت از یک ساعت بعد بهتر است، هر لحظه از لحظه بعدش بهتر است.
عبادت بدون توبه قبول نیست، اول باید توبه کرد. گفت: «شستشویی کن و آنگه به خرابات خرام» اول باید شستشو کرد، بعد وارد آن محل پاک و پاکیزه شد.
ما تا توبه نکنیم، چه عبادتی میکنیم؟! ما توبه نمیکنیم و روزه میگیریم! توبه نمیکنیم و نماز میخوانیم! توبه نمیکنیم و به حج میرویم! توبه نمیکنیم و قرآن میخوانیم! توبه نمیکنیم و ذکر میگوییم! توبه نمیکنیم و در مجالس ذکر شرکت میکنیم! به خدا قسم اگر شما یک توبه بکنید تا پاک بشوید و بعد یک شبانه روز با حالت توبه و پاکی نماز بخوانید، همان یک شبانه روز به اندازه ده سال شما را جلو میبرد و به مقام قرب پروردگار میرساند.
سوراخ دعا را گم کردهایم، راهش را بلد نیستیم.
📕آزادی معنوی، ص۱۲۵
📚ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅http://eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
شعار سلام
یکی دیگر از شعارهای ما که باز مورد تهدید و خطر قرار گرفته است سلام است.
اسلام برای برخورد کردن افراد به یکدیگر شعاری وضع کرده است که از خود اسلام است، قبل از اسلام نبوده و ابتکار خود اسلام است: سلام، سلام علیکم. پیغمبر فرمود سلام شعار اهل جنت و بهشت است (چون در بهشت است که قرآن سلامٌ علیکم نقل کرده است).
دو نفر مسلمان وقتی که به یکدیگر میرسند چکار بکنند؟ آیا رسیدنشان به یکدیگر مثل رسیدن دوتا حیوان باشد؟ برخورد اوّلی، یک عنوان و تیتری و یک کاری نداشته باشد؟ کلاههایمان را برداریم؟ نه، کلاه برداشتن شعار اسلام نیست، شعار ایران هم نیست.
مثل چینیها بینیهایمان را به همدیگر بمالیم؟
این هم شعار اسلام نیست. اسلام دین ناطق و زباندار است، با آدمی حرف میزند.
همینطور که راجع به بسم الله عرض کردم، شما بروید بگردید، من به شما مهلتی میدهم، اگر در میان همه شعارهایی که افراد و ملتها در برخورد با یکدیگر دارند، از سلام و سلامٌ علیکم شعاری پرمعنیتر و عالیتر و مترقیتر پیدا کردید من به شما اجازه میدهم که دیگر شما سلام نکنید. آخر چه از این عالیتر؟ دو نفر به همدیگر میرسند، اعلام سلم و سلام با یکدیگر میکنند.
میگوید سلم بر تو، سلامت و صفا برای تو آرزو میکنم. این اعلام صلح و صفاست از یک نظر. اسلام دین صفا و صلح و خیر است، دین اخوّت و برادری است. به همدیگر که میرسیم سلام میکنیم، یعنی من برادر تو هستم و تو برادر من هستی و من برای برادر خودم آرزو میکنم (تعبیر آرزو هم غلط است، دعا میکنم، آرزوی مسلمان دعاست) من برای تو آرزو میکنم و دعا میکنم سلامت و تندرستی را، سلامت روحی، سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، انواع سلامتها را.
📕پانزده گفتار، ص۱۹۳
📚ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅http://eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
حال، شب قدر کدام شب است؟
در روایات تعیین نکردهاند که شب قدر [دقیقا [کدام شب است و تعمدی در کار بوده. در راز اینکه چرا شب قدر را تعیین نکردهاند، علما حرفها زدهاند. آیا شب قدر شب نوزدهم است یا شب بیست و یکم و یا شب بیست و سوم؟ یکی از تعابیری که در روایات است این است که در شب نوزدهم یک سلسله مسائل تعیین میشود، بعد در شب بیست و یکم اینها ابرام میشود و بعد در شب بیست و سوم به مرحله امضا میرسد.
📕آشنایی با قرآن، ج۱۴، ص۸۴
📚ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅http://eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
سه حالت موجود در جامعه ما در خصوص مهمان سرزده
اما امروز شما میبینید که کار برعکس است؛ نه صاحبخانه آن شهامت و صراحت و صداقت را دارد که بگوید من کار دارم و نمیتوانم تو را بپذیرم، و نه آن کسی که وارد میشود آنقدر انسانیت دارد که اگر صاحبخانه گفت تو را نمیپذیرم، به او برنخورد، و لهذا الآن در جامعه ما رسم بر این است که یکی از این سه حالت رخ میدهد:
حالت اول این است که صاحبخانه به دروغ به بچهها میگوید: بگویید در خانه نیست، یعنی گناه کبیره مرتکب میشود. این که میگوید «در خانه نیست» دروغ است و دروغ گناه کبیره است.
شکل دیگر قضیه این است که صاحبخانه میگوید: «بفرمایید»، خیلی هم نفاق به خرج میدهد: خیلی خوش آمدید! صفا آوردید! اما در دلش دائماً فحش میدهد که این چه بلایی بود که این ساعت رسید، ما هزار کار داریم، عجب مردم بیتربیت بیادبی هستند، چه خروسهای بیمحلی و چه مزاحمهایی! بعد هم که مهمان بیرون رفت، جلو زن و بچهاش صد تا فحش میدهد. دیگر آن بچه چه از آب درمیآید! بچهای که میبیند پدرش اینقدر شهامت ندارد که به مهمان بگوید: «آقا من نمیتوانم تو را بپذیرم» و جلو مهمان خیلی کوچک و بزرگ میشود و خوشامد میگوید و پشت سرش فحش میدهد.
شکل سوم قضیه این است که صاحبخانه کارش را خوب انجام میدهد و دم در میآید و میگوید: «آقا من متأسفم از این که نمیتوانم شما را بپذیرم، الآن کار واجبی دارم» یا یک نفر را میفرستد که به او بگوید: «ایشان الآن کار لازمی دارند و نمیتوانند شما را بپذیرند.» این کار صاحبخانه خوب است، ولی ضعف اخلاق، مربوط به وارد و مهمان است، زیرا به او برمیخورد؛ هرجا که مینشیند میگوید: درِ خانه فلان کس رفتم و مرا نپذیرفت؛ نمیگوید من با اجازه قبلی نرفته بودم، نمیگوید او که نپذیرفت عذر داشت یا عذر نداشت. تو باید بنا را بگذاری بر این که او عذر داشته، و باید خوشت بیاید که میزبان تو یک شخص باشهامت و صریحی بوده که به تو دروغ نگفت و راست گفت. این هم شکل سوم.
حالت مورد پسند اسلام
ولی آن شکل چهارم که اسلام آن شکل را میپسندد، در جامعه ما وجود ندارد و آن این است که اگر میزبان وقت ندارد و نمیتواند [مهمان سرزده را بپذیرد] در کمال صراحت بگوید: «آقا معذورم، نمیتوانم شما را بپذیرم» و مهمان هم بدون این که به او بربخورد برگردد و برود. قرآن این شکل چهارم را دستور میدهد، میفرماید: وَ انْ قیلَ لَکمُ ارْجِعوا فَارْجِعوا و اگر به شما گفتند نمیتوانیم شما را بپذیریم، برگردید، هُوَ ازْکی لَکمْ این برایتان پاکتر است (این شکل چهارم از آن سه شکل برایتان بهتر است) وَ اللهُ بِما تَعْمَلونَ عَلیمٌ خدا به کارهای شما آگاه و داناست.
📕آشنایی با قرآن، جلد ۴، ص۸۵
📚ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
✅http://eitaa.com/joinchat/928120837C5fba8cd9be
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_گرافیک | شمر امروزت را بشناس
🔹اگر امروز حسین بن علی (ع) بود میگفت اگر میخواهی برای من عزاداری کنی، شعار امروز تو باید فلسطین باشد ...
🎙 استاد شهید آیت الله مطهرى
🗓 به مناسبت روز جهانی قدس
🔹حکمت مطهر؛ @Hekmat_motahar
🔸ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
هدایت شده از بنرها
لیست کانالهای مذهبی و انقلابی در روبیکا
اول شخص مفرد
rubika.ir/avalmofrad
حاج حسین یکتا
rubika.ir/Hoseinyekta46
تکیه
rubika.ir/ir_tekye
همکلاسی آسمانی
rubika.ir/shahid_nojavan
هنرمندان
rubika.ir/ir_honarmand
حدیث ناب
rubika.ir/hadisenab_ir
مبتلاگرافی
rubika.ir/Mobtalagraphy
رهبر حوزهها
rubika.ir/khamenei_hawzah
حکمت مطهر
rubika.ir/Hekmat_Motahar
قرارگاه فرهنگی
rubika.ir/Q_Farhangi
چایخوران؛ ایده
rubika.ir/chaykhoran_blog_ir
طلبه مجازی
rubika.ir/talabemajazi_ir
المقاومه
rubika.ir/almuqawamah
هدایت شده از .
🔴 כדי לנצח את האויב, עלינו להכיר אותו היטב
برای پیروزی بر دشمن باید او را به خوبی بشناسیم.
شهید سید حسن نصرالله
📌 دوره آموزش جغرافیای سیاسی اسرائیل
👤 مدرس: استاد سهیل کثیری نژاد
🔺 پژوهشگر مطالعات اسرائیل
🔺 نویسنده کتاب جغرافیای سیاسی اسرائیل
✓ تقسیمات کشوری
✓ عوارض زمین و مناطق جغرافیایی
✓ ژئوپلیتیک اقلیت ها، فضای سایبری
✓ ژئوپلیتیک منطقه ای و مرزی
🔥 ۵۰ درصد تخفیف ویژه روز قدس
برای ثبت نام کلیک کنید 👇
➡️ https://toluehagh.ir/sbefy5
➡️ https://toluehagh.ir/sbefy5
💢 موسسه فرهنگی طلوع حق
📱@toluehagh_ir
در روز عید فطر، امام رضا علیه السلام به اطرافیان خود فرمود: لباسهای عادی بپوشید، پاها را برهنه کنید، دامن عباها و آستینهایتان را بالا بزنید و ذکرهایی را که من میگویم شما هم بگویید.
حالتتان حالت خشوع و خضوع باشد. ما داریم به پیشگاه خدا میرویم، توجهتان به خدا باشد. ذکرها را که میگویید، خدا را درنظر بگیرید.
امام عمامهاش را به شکلی که پیغمبر میبست بسته است، لباسش را به شکلی که پیغمبر میپوشید پوشیده است، عصا به شکل پیغمبر به دست گرفته، پاهایش را برهنه کرده، با یک حالت خضوع و خشوعی!
از همان داخل منزل که بیرون میآمد، با صدای بلند شروع کرد به گفتن «اللهُ اکبَرُ، اللهُ اکبَرُ، اللهُ اکبَرُ عَلی ما هَدانا وَ لَهُ الشُّکرُ عَلی ما اوْلانا».
📕حماسه حسینی، ج ۱، ص۱۶۰
🔹حکمت مطهر؛ @Hekmat_motahar
🔸ترویج آثار شهید مطهری به زبان روز
هدایت شده از .
🔸جمعآوری زکات فطریه و کفاره روزه
✅ سلام علیکم ، فرا رسیدن عید سعید فطر تبریک می گوییم . شبکه نیکوکاری همدلی کریمانه و گروه جهادی جوانان گام دوم امادگی دارد فطریه و کفاره شما مومنین روزه دار به دست خانواده های ایتام و خانواده های نیازمندی که به نان شبشان محتاج هستند در مناطق محروم برساند.
💳 واریز فطریه عام
6037997950161811بنام موسسه خیریه جهادی خادم الشهدا 💳 واریز فطریه سادات:
6037997963649596بنام شبکه نیکوکاری همدلی کریمانه 💳 واریز کفاره عمد و غیر عمد:
5892107044876806بنام گروه جهادی جوانان گام دوم انقلاب 🌷لطفا پس از واریز عکس فیش واریزی به آیدی زیر اطلاع دهید. @kademeytam 🔹برای دریافت گزارش ها و اطلاع از سایر طرحهای خیریه از طریق لینک زیر در کانال ما عضو شوید👇 http://eitaa.com/ekrameytam